Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΑΝΙΑΤΗ     Το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου είναι μήνυμα ζωής, ελπίδας, αγάπης και δημιουργίας. Το χαρμόσυνο αυτό μήνυμα καλούμαστε να μετουσιώσουμε σε στάση ζωής.

    Εύχομαι το ανέσπερο και ελπιδοφόρο φως της Ανάστασης να μας οπλίσει με αισιοδοξία και δύναμη και να ενισχύσει τη μεταξύ μας αλληλεγγύη. Με αυτό τον τρόπο θα βρει δικαίωση ο αγώνας για να βγει η χώρα από τη βαθιά και πολύπλευρη κρίση, για να έρθουν καλύτερες μέρες για τη πατρίδα μας και να βιώσουν τα παιδιά μας το καλύτερο μέλλον που αναντίρρητα τους αξίζει.

   Εύχομαι από καρδιάς σε όλους υγεία, δύναμη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.Χρόνια Πολλά - Καλό Πάσχα

Ανάσταση… παντού


                                                              Κώστας Μανιάτης

                                                      Αντιπεριφερειάρχης

                                                    Βόρειου Τομέα Αθηνών


SOS εκπέμπει το Καστελόριζο- ‘Εκκληση στους απανταχού Ελληνες!

‘Eκκληση κάνουν πανεπιστημιακοί όπως κατακλυσθεί το Ελληνικό Καστελλόριζο με κάρτες από όλον τον απανταχού του κόσμου Ελληνισμό. Ο καθηγητής Καρυώτης εξηγεί τους λόγους:
«Παρά την σπουδαιότητα του Καστελόριζου, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι...
ανησυχητικές. Από τον Νοέμβριο υπάρχουν πληροφορίες πως η Τουρκία αμφισβητεί νομικά το δικαίωμα του συμπλέγματος των νησιών του Καστελόριζου να έχουν υφαλοκρηπίδα. Καλούμε όλους τους Έλληνες, Ελλάδας, Κύπρου και Διασποράς, να στείλουν μια κάρτα ή επιστολή στο Καστελόριζο.

Επιμένουμε να σταλεί ταχυδρομικώς, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματα φυσικά (και όχι ηλεκτρονικά) στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι αυτό του Ελληνισμού. Μια υλοποιημένη και όχι άυλη παρουσία μας σηματοδοτεί πολλά.
Μια μικρή θυσία, να αγοράσουμε, να γράψουμε και να ταχυδρομήσουμε μια κάρτα, θα αναδείξει στους πάντες πως αυτό το νησί που δένει Ελλάδα και Κύπρο δεν το ξεχνάμε, και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Τούρκο στρατοκράτη να το επιβουλεύεται. Βλέποντας το Καστελόριζο από ένα χάρτη της ανατολική Μεσογείου, θα δείτε πως το νησί αποτελεί ένα κόμβο, που δένει γεωπολιτικά την Ελλάδα με την Κύπρο μας.
Χωρίς το Καστελόριζο, τα χωρικά ύδατα των ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, θα τέμνονταν κάθετα από ένα θαλάσσιο σύνορο μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου, καθιστώντας αδύνατη, την δυνατότητα κοινής ελλαδοκυπριακής συνεκμετάλλευσης κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου, όπως επίσης και την δυνατότητα ενεργοποίησης του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος.
Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας (πετρέλαιο, φυσικό αέριο), αν τύχει σωστής πολιτικής και οικονομικής διαχείρισης, με γνώμονα πάντοτε το εθνικό συμφέρον, θα μπορεί να δώσει λύσεις στα τεράστια προβλήματα που μαστίζουν την χώρα και να την βγάλουν από τα αδιέξοδα που την οδηγούν επιλογές υποτέλειας τύπου ΔΝΤ..
Σύμφωνα με τον Καθηγητή Γεωλογίας Αβραάμ Ζεληλίδη του Πανεπιστημίου της Πάτρας, «αν αξιοποιηθούν οι περιοχές νότια της Κρήτης, τα ευρήματα στη Δυτική Ελλάδα, το Καστελόριζο και η λεκάνη
«Ηρόδοτος», που εκτείνεται μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου, τότε καλύπτεται η ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης για 50 χρόνια» (!). Ο καθένας μας λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί την τοπο-στρατηγική σπουδαιότητα του Καστελόριζου, χωρίς το οποίο Ελλάδα και Κύπρος δεν θα μπορέσουν να οριοθετήσουν την Αποκλειστική Οικονομική τους Ζώνη.
Αναφερθήκαμε ήδη στην σπουδαιότητα της πρόσφατης συμφωνίας καθορισμού της ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ.
Η Κύπρος έχει ήδη κάνει παρόμοιες κινήσεις επί Τάσσου Παπαδόπουλου με την Αίγυπτο και τον Λίβανο.
Απορήσαμε γιατί η Ελλάδα δεν κάνει παρόμοια κίνηση, αφού η οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου δεν αποτελεί μόνο οικονομική προτεραιότητα, αλλά αποτελεί εθνική ανάγκη για την επιβίωση του Ελληνισμού στον γεωπολιτικό χάρτη και αυτό διότι τα χωρικά μας ύδατα εφάπτονται κι αυτό οφείλεται στις δυνατότητες που μάς παρέχει η ευλογία της ύπαρξης του Καστελλόριζου.
zoo-m.blogspot.com

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ"

Γ.Παπακωνσταντίνου....

Λαγκάρντ: Στην Ελλάδα υπάρχουν υπεύθυνα και περιθωριακά κόμματα

Λαγκάρντ: Στην Ελλάδα υπάρχουν υπεύθυνα και περιθωριακά κόμματα

Σε υπεύθυνα και περιθωριακά διαχωρίζει τα Ελληνικά κόμματα η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξη της που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Στην συνέντευξή της η κ. Λαγκάρντ τόνισε πως «πρωταρχική ανησυχία αυτή τη στιγμή είναι να υπάρξει σταθερή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που προβλέπει το οικονομικό πρόγραμμα».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις εκλογές σημείωσε:
«Οι εκλογές είναι μια στιγμή κατά την οποία τα υπεύθυνα κόμματα πρέπει να φανούν γενναία και να πουν την αλήθεια στον κόσμο. Το να καταφύγει κανείς σε περιθωριακά κόμματα που λαϊκίζουν δεν θα ήταν σοφή επιλογή από πλευράς του ελληνικού λαού».


Ναι, ναι, πείτε κι άλλα τέτοια !!! Πάντα οι δωσίλογοι ήταν οι "υπεύθυνοι" συνεργάτες για τους κατακτητές.
Πάντα οι "ανεύθυνοι" αντιτάχθηκαν σε χούντες και κατακτητές. Έχουμε πολλά παραδείγματα.

Οι "υπεύθυνοι" κοιτούσαν την καριέρα και την πάρτυ τους. "Υπεύθυνα" σιωπούσαν και αποδεχόντουσαν...
Και οι "ανεύθυνοι" αντιστέκονταν και ελπίζανε. Ευτυχώς, έχουμε πολλούς "ανεύθυνους" σε αυτή την χώρα!!

Η ανησυχία τους (που δεν κρύβεται), είναι το όπλο και η ελπίδα μας!


Βρήκαν λεφτά και θέλουν να τα καταστρέψουν! Ευκαιρία!

Γερμανικά μάρκα κατοχής στα υπόγεια της ΤτΕ

Σε θησαυροφυλάκιο της ΤτΕ βρίσκονται εκατομμύρια κατοχικά γερμανικά μάρκα.

"Ημερησία" Online 9/4


Σε θησαυροφυλάκιο της Τράπεζας της Ελλάδος βρίσκονται εκατομμύρια κατοχικά γερμανικά μάρκα.

Συγκεκριμένα μέσα σε 57 σάκους βρέθηκαν 14.334.000 γερμανικά μάρκα κατοχής, η αξία των οποίων πλέον είναι μόνο ιστορική και ενδεχομένως συλλεκτική.

Ο υπουργός Οικονομικών προχώρησε στη σύσταση εξαμελούς επιτροπής η οποία θα έχει ως έργο «τον έλεγχο των 57 σάκων και την υποβολή εισήγησης για το αν συντρέχει λόγος για την περαιτέρω φύλαξή τους, την τυχόν διάθεσή τους για άλλους σκοπούς ή την καταστροφή τους, δεδομένου ότι αξία τους σήμερα είναι μόνο ιστορική».
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ! Να τα πληρώσουμε με αυτά τους Γερμανούς για το ... χρέος!!!
Σαν συλλεκτικά θα έχουν πολλαπλάσια αξία! Λεφτά υπάρχουν λοιπόν!

Κανένας δωσίλογος δεν θα σκέφτηκε καν να τα στείλουμε πακέτο στην Μέρκελ, ε;
Τι, να ξύνουμε πληγές τώρα που αποδέχτηκε τον Αντωνάκη και τον Βαγγελάκη;
Θαμένη η είδηση για να μην θυμάται κανείς ...
Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *