iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ

<<ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ>> ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ Η ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ , ΛΟΓΩ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ,ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤ'ΟΥΣΙΑΝ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΕΛΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ,ΩΣ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ <<ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ>>ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ,ΜΕ <<ΠΡΟΣΧΗΜΑ>>ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΟΛΩΜΟΥ.ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣΤΕ.ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
*X( θυμωμένοςΘΑΝΑΣΗΣ ΠΙΤΣΙΛΗΣ
ΙΘΑΓΕΝΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΟΜΙΖΩ ΕΥΦΥΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ <<ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ>>
ΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΘΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΠΑΝΤΟΥ.ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΝΩ.


ΥΓ: Κε Πιτσιλή δεν τον χαρακτήρισαν οι δημότες του Αεικίνητο, τον δημαρχο Χαλανδρίου. Οι διαφημιστές του τον είπαν Αεικίνητο και εμείς χατήρια δεν χαλάμε και του το κολλήσαμε.

ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ - ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝΕ

Μαγαζάκια Καθεστωτικών Οικογενειών ή Μη Κυβερνητικές ΟργανώσειςΟι Μ.Κ.Ο.  βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην καρέκλα του δημόσιου ανακριτή.

Τα λαμόγια πολιτικοί στην Ελλάδα, τα κατάφεραν να δώσουν κακό όνομα σε ιδέες και εργαλεία που κανονικά θα έπρεπε να αποτελούν ελπιδοφόρες κοινωνικές δραστηριότητες και προτάσεις.

Κοινωνικές Συνεταιριστικές επιχειρήσεις, Εθελοντισμός, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις είναι τέτοια κοινωνικά και οικονομικά εργαλεία, αναγκαία για όσους πιστεύουμε σε μια διαφορετική κοινωνική και οικονομική οργάνωση του κράτους, λιγότερο  παραδομένη στην κανιβαλιστική ασυδοσία της αγοράς, λιγότερο γραφειοκρατική και ελεγχόμενη.

Και όμως, αυτά τα εργαλεία οργάνωσης του απλού πολίτη, του μη προνομιούχου πολίτη, εκείνου που πραγματικά έχει την ανάγκη του κοινωνικού κράτους και της συλλογικότητας στην κοινωνία και την οικονομία για να αμυνθεί, να οργανωθεί, να επιβιώσει και να περιορίσει την ακόρεστη όρεξη των πανίσχυρων ΕΛΙΤ για  υπερσυγκέντρωση πλούτου και εξουσίας, ΕΛΙΤ που αδιαφορούν για τις απώλειες στο κοινωνικό επίπεδο - ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ, είναι αυτά  που κατασυκοφαντούνται σήμερα (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ)  μπροστά στα μάτια των πολιτών ως πιθανά κεφάλαια λύσεων ενός συνολικά επεξεργασμένου εναλλακτικού σχεδίου αλλαγής πορείας, αφήνοντάς μας στο στόμα την πικρή γεύση του νεοφιλελεύθερου μονόδρομου και την υποχρεωτικής ιδιώτευσης.

Και καταρρέουν βέβαια  ΔΙΚΑΙΩΣ, με τον τρόπο που τα διαχειρίστηκαν οι αρχηγοί τους - τσάτσοι καθεστωτικών δυνάμεων, τις περισσότερες φορές - αλλά καταρρέουν σχεδιασμένα από πριν από τους πονηρούς που ξέρουν πότε χτυπούν ό,τι αμφισβητεί τους .... μονοδρόμους.

 Διότι κάποιες σοβαρές δυνάμεις των αντιπάλων (αυτοί έχουν τέτοιες), φρόντισαν από την πρώτη ώρα να έχουν έτοιμο το σημείο της κατασυκοφάντησής τους στα μάτια της κοινής γνώμης, όταν αυτό θα τους ήταν χρήσιμο. Γι' αυτό και τόσες ΜΚΟ δεν ήταν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αλλά Μαγαζιά Καθεστωτικών Οικογενειών.

Αλίμονο από τους μαλάκες που έτρεχαν,αλίμονο  τους πραγματικούς εθελοντές!

Τι καταστρέφει όμως στα μάτια της κοινής γνώμης σήμερα τον Εθελοντισμό, την ιδέα των ΜΚΟ, τους ΚΟΙΝΣΕΠ, αναγνώστη μου;

Σκέψου το! Είναι απλό και στις τρεις περιπτώσεις.

Εϊναι Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, η χρηματοδότησή τους από το κράτος και η προβολή τους ως αντικαταστάσεις των κρατικών κοινωνικών δομών από το ίδιο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, δηλαδή από τις .... ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

Η απόπειρα των υπεύθυνων  κρατικών λειτουργών να βγάλουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και να μεταβιβάσουν την ευθύνη τους  σε .... εθελοντές, που κανείς βέβαια δεν μπορεί να τους ζητήσει τα ρέστα.

Η χρησιμοποίηση του εθελοντισμού, των ΜΚΟ, των ΚΟΙΝ ΣΕΠ ως φερετζέ της εξουσίας που δεν έκανε καλά την δουλειά της και έστελνε τα δημόσια κονδύλια εκεί που μπορούσε να τα "παίζει" κάτω από το τραπέζι.

Τρία παραδείγματα, ένα για κάθε περίπτωση:

1. Εθελοντές πυροσβέστες στην Θεσσαλονίκη.
 Πληρώνονται λέει από τους δήμους για να κάνουν πυροπροστασία.
Αγοράζουν εξοπλισμό, οχήματα, μέσα πυρόσβεσης κλπ - ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ - για να κάνουν τους εθελοντές. Αυτό το κάνουν οι αρχηγοί. Από κάτω απλοί άνθρωποι πάνε και ξενυχτούν για να περιφρουρούν τα δάση δωρεάν.
Σκέφτηκε άραγε κανείς μήπως με αυτά τα χρήματα που πληρώνουν οι δήμοι μπορούσε να οργανωθεί μια υπηρεσία που σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ μπορούσε να κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά;

Σίγουρα το σκέφτηκε. Και σίγουρα θα γινόταν άνετα με τα λεφτά που δόθηκαν σε ΜΚΟ.
Γιατί δεν το έκαναν; 

2. ΜΚΟ.
ΜΚΟ είναι το Χαμόγελο του Παιδιού και ο Ερυθρός Σταυρός.
ΜΚΟ είναι και το κέντρο αναδάσωσης του Αμαζονίου, παρατήρησης αποδημητικών πτηνών, αποναρκοθέτησης του Αφγανιστάν και η ΜΚΟ της καταμέτρησης των ΜΚΟ.

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ είναι η οργάνωση που ιδρύεται και χρηματοδοτείται από το κράτος, από τον συγγενή του πρωθυπουργού (αδελφό, μητέρα, μπατζανάκη κλπ); 
Ξέρετε ποιες οικογένειες έχουν τις ΜΚΟ που έχουν πάρει τα χοντρά πακέτα;
Ποιανών είναι Μαγαζάκια;
ΞΕΡΕΤΕ!

Δεν είναι λοιπόν ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ οργανώσεις. Είναι μπροστινάρια των ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ή για την ακρίβεια των ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ "Οργανώσεων" - οικογενειών.

3. ΚΟΙΝ ΣΕΠ.

Τα έχουμε πει. 
ΚΟΙΝ ΣΕΠ διατηρεί ανοικτό το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, ΚΟΙΝ ΣΕΠ παράγουν οικονομικό αποτέλεσμα στην παραγωγική βάση της οικονομίας σε αγροτικές και τουριστικές περιοχές, σταδιακά και με δειλά βήματα αφού δεν είναι εύκολο αλλά ΚΟΙΝ ΣΕΠ αντικαθιστούν τους εργαζόμενους στους στους δημόσιους παιδικούς σταθμούς και την ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ καθαριότητα στους δήμους.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ή ηλίθιος είναι ή ηλίθιος (αν δεν είναι ηλίθιος).

ΟΜΩΣ:

Αυτοί που χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν - τον εθελοντισμό, την κοινωνική οικονομία, τις ΜΚΟ - και τα εμπλέκουν σε λάθος χώρους και λάθος χρόνους για να τα εκμεταλλευτούν ή μαυρογυαλούροι πολιτικάντες είναι ή ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ  παίζουν το παιχνίδι αυτών που υποτίθενται ότι είναι οι ιδεολογικοί αντίπαλοί τους.

Είναι ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΕΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, που κρύβονται πίσω από τις φωνασκίες τους και την λάσπη που πετάνε σε πρόσωπα για να αποφύγουν να συζητήσουν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. (ύποπτο;)

Για τους άλλους βέβαια, που ΗΤΑΝ η ηγεσία των ΜΚΟ, δεν θα αναφερθούμε. Υπάλληλοι και τσάτσοι των αφεντικών τους ήταν, είναι και θα είναι, όσο τα αφεντικά τους είναι ισχυρά.

Πρέπει να τους τελειώσουμε.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ1

ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Όλες οι ΜΚΟ, τα ιδρυτικά μέλη και τα ποσά

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 707 ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ 40 ΕΚΑΤ.ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2006-2007 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 1826 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

ΠΩΣ ΓΙΝΑΝΕ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ .... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ...

ΤΣΑΪΚΟΦΣΚΙ .... ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΡΕΣ! ΣΤΟ 3.56 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ"