Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΩ: 3η Συνάντηση Ερασιτεχνικής Εικαστικής Δημιουργίας στο ΧαλάνδριΈνας επιτυχημένος θεσμός Εικαστικής Δημιουργίας στο Χαλάνδρι, που καθιέρωσε ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ», με την εικαστική του ομάδα, συνεχίζεται και φέτος για 3η χρονιά

Η 3η Συνάντηση Ερασιτεχνικής Εικαστικής Δημιουργίας που οργάνωσε και παρουσιάζει η εικαστική ομάδα του Συλλόγου «ΑΡΓΩ», θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 1η Ιουνίου έως την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, στο Κέντρο Νεότητας Δήμου Χαλανδρίου

Πρόκειται για Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής Ερασιτεχνών Ζωγράφων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και με ελεύθερο θέμα συμμετέχουν στην Έκθεση.

Εγκαίνια της Έκθεσης την Παρασκευή 1η Ιουνίου, ώρα 19.30 στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου  (Αντιγόνης και Δαναΐδων στο Κάτω Χαλάνδρι)

Ωράρια Έκθεσης από Παρασκευή 1η Ιουνίου έως την Τρίτη 5 Ιουνίου καθημερινά 18.30-21.00.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΡΕΜΑΤΙΑΣ THN ΚΥΡΙΑΚΗ


Επ΄ ευκαιρία της Ημέρας Περιβάλλοντος την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου, σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Χαλανδρίου, τους Προσκόπους και Οδηγούς Χαλανδρίου και τον Σύλλογο Πολυδρόσου περπατούν και καθαρίζουν μέρος της ρεματιάς. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα δέντρα και τα φυτά της Ρεματιάς με ξενάγηση από τον γεωπόνο και εξαίρετο γνώστη της ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου, Νίκο Θυμάκη.
Η είσοδος στη Ρεματιά θα γίνει από τον αγωγό της Αττικής οδού (Φραγκοκλησιάς και Λακωνίας) στις 9.30΄π.μ. και η ολοκλήρωση της διαδρομής θα είναι στο πλάτωμα του Προφήτη Ηλία, όπου εκεί οι περιπατητές θα ξεκουραστούν, με κρύα νερά που θα προσφέρει το Σώμα Εθελοντών και mini donuts, αλμυρά και γλυκά, που θα προσφέρει ο Σύλλογος Ρεματιάς. Οι συμμετέχοντες θα χρειαστούν: ορειβατικά μποτάκια, γάντια εργασίας, μικρό σακίδιο με νεράκι, καπέλο και γυαλιά ηλίου.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ποιος ο λόγος να ψηφίζει κανείς, αν είναι να αποφασίζουν οι οίκοι αξιολόγησης

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
 
ΛΟΥΙΤΖΙ ΝΤΙ ΜΑΙΟ - ΚΙΝΗΜΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

Σχόλιο: Ναι, ξέρω, είναι λαϊκιστής.