P

P

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣΟ πρώην δήμαρχος Βριλησσίων - νεοδημοκράτης μεν, κύριος δε και με υψηλό δημοκρατικό ήθος και ευαισθησία, για την θητεία του οποίου  μόνο διαφωνίες επί πολιτικών επιλογών μπορεί να έχει κανείς -  απασφάλισε με τις πρακτικές της παράταξης που σήμερα στηρίζεται επίσημα από το κόμμα του και - σύμφωνα με την ανάρτησή του - εμπεριέχουν την απειλή ότι τα παιδιά των απείθαρχων στην κεντρική επιλογή της Πειραιώς "ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ".

Δεν θα είναι πια "ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ" !!!!!

Ο πρώην δήμαρχος, που μαζί με τον επίτιμο δήμαρχο Βριλησσίων Νίκο Παπαδόπουλο έχουν διαχωρίσει την θέση τους από την επιλογή της Πειραιώς να στηρίξει τον Αργύρη Ντινόπουλο και στηρίζουν τον "αντάρτη" Γ. Πισιμίση φωτογραφίζει ως  "αυτουργό" των απειλών "ευτραφές υποκείμενο γνωστό στην .... ευσυγκίνητη περιαυτολογία"  και βέβαια όλοι στα Βριλήσσια κατανοούν ποια καταγγέλλει ο κος Ιωαννίδης.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, των φυτευτών, των χρισματούχων επίδοξων "ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ"  συγκρούονται με το δημοκρατικό κεκτημένο στην τοπική αυτοδιοίκηση οι αυτοδιοικητικοί ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

Τέτοια φαινόμενα βέβαια είναι γνωστά, δυστυχώς δεν είναι μεμονωμένα και δεν συναντώνται μόνο στο Βριλήσσι.

Βασίζονται στην απόπειρα αυταρχικών, αντιδραστικών δυνάμεων της κεντρικής πολιτικής σκηνής αλλά και του παρασκηνίου - από όλα τα κόμματα και τα υπόγεια - να μετατρέψουν την αυτοδιοίκση από εκείνη την φιλική εξουσία στο πλάι, δίπλα στον πολίτη και τα παιδιά ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, σε μηχανισμό εξουσιαστικών εκβιασμών και επιβολής παρασκηνιακών επιλογών καριεριστών, εξουσιαστών, επιχειρηματικών συμφερόντων - πάντως σίγουρα ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ.

Διότι μόνο  ένας/ μία ΑΗΘΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ  θα απειλούσε με το μέλλον των παιδιών τον συνδημότη του, μόνο  κάποιος αήθης και απροκάλυπτα ιδιοτελής θα επιχειρούσε να εκβιάσει ή να διχάσει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ "για το καλό της τοπικής κοινωνίας και του μέλλοντός τους".

ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ σε όσους απειλούν να βλάψουν ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΣ, όσους ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ  δεν έχουν φραγμό να εντάξουν τις οικογένειες των πολιτικών τους αντιπάλων στα "μέσα" που χρησιμοποιούν για να κερδίσουν ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ για την οποία ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Είτε είναι "νέοι" αμοραλιστές, είτε είναι ξιπασμένες ευτραφείς ευσυγκίνητες υπέργηρες, ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ εξουσιάστριες, είτε είναι πρώην υπουργοί που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς καρέκλα, εθισμένοι χρόνια στην λαγνεία της.

ΠΑΛΑΜΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ:

Το ποίημα γράφτηκε το 1908 από τον Κωστή Παλαμά, όπου περιγράφει με δραματικό τρόπο την απόγνωση του για την κατάντια της χώρας.
Στην αρχή του 20ου αιώνα, η Ελλάδα ήταν μια χώρα χρεοκοπημένη, ταπεινωμένη και διαλυμένη οικονομικά και κοινωνικά.
Μόλις στεκόταν στα πόδια της με την οικονομική «βοήθεια» -με το αζημίωτο φυσικά- των ξένων, στους οποίους είχε ουσιαστικά εκχωρήσει την εθνική της κυριαρχία.
 Ανίκανοι πολιτικοί ηγέτες κι ένας ταλαιπωρημένος λαός, που πολιτικάντηδες δημαγωγοί εύκολα τον έσερναν από τη μύτη- συνέθεταν ένα ζοφερό σκηνικό.

ΤΟΤΕ ....ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΥΜΠΕ ΘΕΟΥΣ
ΜΗΔΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΟΣΣΑ
ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΑ ΓΗ
ΣΚΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

ΚΟΥΦΙΟΙ ΚΑΙ ΟΚΝΟΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΑΝ
ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΡΑΧΙΑ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ
ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΕΡΙΓΕΛΑ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΥΜΠΕ ΘΕΟΥΣ
ΜΗΔΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΟΣΣΑ
ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΑ ΓΗ
ΣΚΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΟΠΟΙ ΚΛΕΩΝΕΣ
ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΟΠΟΙ ΖΩΙΛΟΙ
ΚΑΙ ΜΑΜΜΩΝΑΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ
ΚΑΙ ΧΑΥΝΟΙ ΛΕΒΑΝΤΙΝΟΙ

ΛΥΚΟΙ Ω ΚΟΠΑΔΙΑ ΟΙ ΠΙΣΤΙΚΟΙ
ΚΑΙ ΨΩΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ
ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΟΚΟΠΟΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ
ΚΑΙ ΠΟΡΝΗ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΥΜΠΕ ΘΕΟΥΣ
ΜΗΔΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΟΣΣΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΑ ΓΗ ΣΚΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!. ΜΕ ΠΑΛΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ