Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Έκκληση Μίκη και πνευματικών ανθρώπων: Όλοι στο Σύνταγμα (Πέμπτη 18/5, 7μ.μ.)


Όλοι και όλες στο Σύνταγμα –
Όλοι και όλες στις πλατείες των πόλεων της Ελλάδας.
Πέμπτη 18/5 – 7 μ.μ.
Αντίσταση και Ανυπακοή στα μέτρα
όπως ορίζει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι το κακό δεν θα σταματήσει, αν δεν το σταματήσουμε.
Παίξανε πολλοί με τα όνειρα του Ελληνικού Λαού.
Δεν πάει, όμως, άλλο.
Δεν μπορεί ο Λαός αυτός να είναι μια ζωή χαμένος στην απογοήτευσή του.
Δεν είναι δυνατόν μια ζωή να του λένε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα και να περνάνε τα πάντα.
Ότι μια μικρή χώρα δεν μπορεί χωρίς τον κηδεμόνα της και τον Γερμανό της και να τον βυθίζουν όλο και πιο βαθιά στην κατοχή και την Γερμανο-αμερικανοκρατία.
Αυτές οι αντιλήψεις είναι ο ορισμός του ραγιαδισμού και της άνευ όρων παράδοσης.
Φτάνει πια.
Συνεχίζουμε!
Πριν έξι ακριβώς χρόνια, τούτες τις μέρες, ήρθαν αυθόρμητα και μαχητικά στο προσκήνιο οι πλατείες ενάντια στα μνημόνια.
Οι πλατείες, που δεν πρόδωσαν, δεν εγκατέλειψαν τον αγώνα.
Άλλοι τις αδειάσανε.
Όμως τώρα ήρθε ξανά η ώρα οι πλατείες να ξαναγεμίσουν από τα ανεκπλήρωτα όνειρα των πολιτών.
Ήρθε η ώρα οι πλατείες να ξαναγεμίσουν με την αγανάκτηση και την οργή μας.
Τώρα όλοι και όλες, ακόμα κι αυτοί που είχαν ξεγελαστεί, είναι σοφότεροι και πιο ώριμοι.
Συνεχίζουμε, λοιπόν, πιο ενωμένοι και πιο μαχητικοί και κυρίως πιο αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε την εν λευκώ ανάθεση και την ερήμην μας λήψη αποφάσεων, που πάντα καταλήγουν εναντίον μας.
Όλοι και όλες θα είμαστε στην πλατεία, για να μην περάσουν τα μέτρα.
Όλοι και όλες καλούμαστε όπως ορίζει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος σε μια οργανωμένη αντίσταση και ανυπακοή στην επιβολή των μέτρων, για να κερδίσουμε την πατρίδα μας και την αξιοπρέπειά μας, για να σταματήσουμε την λιτότητα, την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση.
Για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, χωρίς λιτότητα, χωρίς κατοχή, χωρίς προστάτες.
Για μια Ελλάδα λεύτερη, κυρίαρχη, ανεξάρτητη, αντιιμπεριαλιστική και πραγματικά δημοκρατική με το Λαό και τα νιάτα της αφεντικά στον τόπο μας.
Το κείμενο προσυπογράφουν οι :
Γιώργος Βήχας, καρδιολόγος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, εκ των εμπνευστών και ιδρυτών του Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.
Αποστόλης Δεδουσόπουλος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
Γεώργιος Κασιμάτης, ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών
Περικλής Κοροβέσης, Συγγραφέας – Δημοσιογράφος – Ακτιβιστής
Γιάννης Κουζής, καθηγητής Εργασιακών Σχέσεων Παντείου Πανεπιστημίου
Σπύρος Λαβδιώτης, Οικονομολόγος, συγγραφέας, πρώην στέλεχος της κεντρικής τράπεζας του Καναδά
Νίκος Μαγδαληνός, Ηθοποιός
Γιάννης Μαύρος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών προς την Ελλάδα
Ναταλία Μηνιωτή,  Διδάκτωρ Θεατρολόγος
Μαρία Νεγρεπόντη-Δεληβάνη, Οικονομολόγος, τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, συνεργάτης του ΟΟΣΑ, τιμηθείσα επανειλημμένα από διεθνείς οργανισμούς για τη δουλειά της
Γιώργος Ξένος,  Ζωγράφος
Δημήτρης Παλαιοχωρίτης, Ηθοποιός, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος
Μάνια Παπαδημητρίου,  Ηθοποιός
Χρήστος Παπαθεοδώρου, καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου
Γιάννης Ραχιώτης, Δικηγόρος
Γιώργος Ρωμανιάς, Νομικός
Σπύρος Σακελλαρόπουλος, καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου
Άρης Σκιαδόπουλος,  Δημοσιογράφος
Μάνος Σπυριδάκης, Επίκουρος καθηγητής κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Στάθης Σταυρόπουλος, Σκιτσογράφος
Δημήτρης Τραυλός – Τζανετάτος, ομότιμος καθηγητής Εργατικού Δικαίου Πανεπιστημίου Αθηνών

Το σενάριο της "Μεγάλης Αλβανίας"

του Γ. Παπαγιαννόπουλου
Έχει βάση η συχνή αναφορά των Αλβανών ηγετών στην Αλβανία, στο Κόσσοβο (Κοσυφοπέδιο) και στην κοιλάδα του Πρέσεβο ΕΝΤΟΣ της Σερβίας για: «Μεγάλη Αλβανία»; Ή, εναλλακτικά, σε «Μικρή ένωση» Αλβανίας και Κοσσόβου; Γίνεται άραγε για λόγους «εσωτερικής κατανάλωσης»;; Με ευκολία στον δεύτερο λόγο θα αναφερθεί πλήθος «έγκυρων» αναλυτών στην Αθήνα, όπως ακριβώς πράττουν και για την Τουρκία. Κατ΄ αυτούς, δεν υπάρχουν απειλές. Αδυνατούν να διαβάσουν ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥΣ και ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΥΣ, πιστοί στην ευκολία της ερμηνείας τους.
Είναι όντως έτσι; ¨Η μήπως πρέπει να ληφθούν υπόψη όλες οι... παράμετροι προκειμένου η Χώρα μας να είναι προετοιμασμένη δια παν ενδεχόμενον; Τις ίδιες αυταπάτες έχουν και ξένοι δημοσιογράφοι –αν και αυτοί «δικαιολογούνται» λόγω απόστασης… Διαβάζουμε ότι ειδικοί αναλυτές δήλωσαν στη Deutsche Welle (DW) ότι η απειλή των Αλβανών για αλλαγή συνόρων ενδέχεται να χρησιμοποιείται ως μέσο πίεσης προς την ΕΕ προκειμένου να υιοθετήσει ηπιότερη πολιτική απέναντι σε κράτη με κατά πλειοψηφία αλβανικό πληθυσμό….
Οι πρόσφατες δηλώσεις του Έντι Ράμα και του Χασίμ Θάτσι «δεν θα πρέπει να λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη», επισημαίνει με αρκετή ευκολία ο γεννημένος στο Κόσσοβο Έρντοαν Σίπολι, βοηθός κοσμήτορα στη Σχολή Δημόσιων και Διεθνών Σχέσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια. Όπως δήλωσε στη Deutsche Welle (DW), «αυτό που ελπίζουν να πετύχουν οι Αλβανοί ηγέτες είναι να αποσπάσουν περισσότερες ψήφους από τις πλέον εθνικιστικές ομάδες». Εκτίμησή του είναι ότι «η πλειοψηφία των Αλβανών, από όσο είμαι σε θέση να παρατηρήσω, θεωρούν ότι ο καλύτερος τρόπος για να είναι ενωμένοι είναι υπό την ομπρέλα της Ε.Ε.».
Κι΄ όμως, η «Μεγάλη Αλβανία» δειλά δειλά έρχεται στο προσκήνιο, οι Αλβανόφωνοι της Βαλκανικής υιοθετούν έναν επικίνδυνο Αναθεωρητισμό. Το διαπιστώσαμε πρόσφατα με την υιοθέτηση της λεγόμενης «κοινής Πλατφόρμας» που υποστηρίζουν όλα τα αλβανόφωνα κόμματα που δρουν εντός των Σκοπίων (FYROM) που υιοθετήθηκε κατόπιν πιέσεων των Τιράνων. Την ίδια στιγμή που οι Αλβανοί παραμένουν πιστά «σκυλιά» της Τουρκίας.
Την ώρα που γίνονται όλα τούτα, ο υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου θεωρεί ότι ήλθε η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσει σε περαιτέρω ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ της Ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού δια μέσου των σχολικών βιβλίων. Έτσι, τα «νέα σχολικά βιβλία» επιλέγονται να τα συγγράψουν γνωστοί ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ (όπως ο Χάρης Αθανασιάδης που έχει χαρακτηρίσει την Πηνελόπη Δέλτα εθνικίστρια, και ο Πολυμέρης Βόγλης που υποστηρίζει τη μετονομασία των Σκοπίων σε Μακεδονία και αποκαλεί τα Δεκεμβριανά «επανάσταση που χάσαμε»…)
Άντε να επιβιώσεις με τους γειτονικούς ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥΣ και ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΥΣ, παραιτούμενος από την Ιστορική σου διαδρομή και την Γεωγραφική σου θέση, παριστάνοντας το «κάτι άλλο».,νομίζοντας ότι θα σε σεβαστούν!
Κακό πράγμα η ιδεολογική και ιδεοληπτική τύφλα…

Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ


Ν, ΚΟΜΠΟΤΗΣ
Το μαρτύρησε η Αντουανέτα, η προσοντούχα αντιδήμαρχος μας. Ευτυχώς υπάρχει και αυτή, για να μαθαίνουμε τους κρυφούς σχεδιασμούς της «αριστερής» δημοτικής αρχής και τα κρυφά κονπρεμί της.

Αυτή μας αποκάλυψε, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά της, ότι έχει κάνει μυστική «πολιτική συμφωνία» ο Συμεών με την Δεξιά αντιπολίτευση. Μόνος του, ερήμην της παράταξης που τον ανέδειξε. Ως άλλος Λουδοβίκος ΙΔ.

Την περασμένη εβδομάδα μας αποκάλυψε ότι περιμένουν εργάτες από το σκλαβοπάζαρο του ΟΑΕΔ για να διαμορφώσουν την Α΄ ζώνη της ρεματιάς, όπως τους υποχρεώνει το ΠΔ προστασίας της. Αν αυτοί δεν έλθουν, τίποτα δεν μπορεί να γίνει.

Σας θυμίζω ότι ο δήμος Χαλανδρίου υπήρξε πρωτοπόρος υποστηρικτής αυτής της μορφής «εργασίας» που μας γυρίζει αιώνες πίσω στην εποχή της γαλέρας.

Ο λόγος?

Πρόκειται για μια ακροαριστερή…. Δημοτική αρχή και ως γνωστό αριστερά της αριστεράς υπάρχει η ακροδεξιά.

Υπενθυμίζω ότι:

1. Η «κοινωνική εργασία» είναι κατ’ ευφημισμό εργασία, είναι απασχόληση.
2.Οι απασχολούμενοι δεν δικαιούνται αδείας αλλά απουσίας,
3.Οι απασχολούμενοι δεν υπογράφουν σύμβαση,
4.Οι απασχολούμενοι δεν καλύπτονται σε καμιά περίπτωση εργατικού ατυχήματος
5. Η βάση των προσωπικών δεδομένων τους για την υποβολή αίτησης δόθηκε απευθείας σε ιδιώτη που την πούλησε σε όλα τα παρασιτικά ΚΕΚ της επικράτειας,
6 Πληρώνονται από τον ΟΑΕΔ με μεροκάματο 19,5 ευρώ για να προσφέρουν ανασφάλιστη απασχόληση σε συνθήκες γαλέρας.


Οι δούλοι αυτοί που τραβούν το κουπί στην γαλέρα : «Δήμος Χαλανδρίου», δεν έρχονται από την Αφρική, αλλά έρχονται από μέσα από τα σπίτια μας, Είναι τα ίδια τα παιδιά μας.

Το πρόβλημα εδώ δεν είναι ο Συμεών. Αυτός την δουλειά του κάνει.

Την δουλειά όπως του την καθόρισε ο επιτετραμμένος των πολυεθνικών και των τραπεζιτών Κος Φουχτελ.

Το έμαθε πια καλά το μάθημά του ότι , όσο δεν υπάρχουν ενεργοί πολίτες, το μέλλον του, η σταδιοδρομία του βρίσκονται στα χέρια του Φούχτελ και του Αρχιεπίσκοπου. Πρέπει να τιμήσει το ρόλο του Πρωτοσύγκελου, που του ανατέθηκε, αν θέλει να έχει μέλλον,

Εξάλλου και ο Κακομοίρης ο επαγγελματίας συνδικαλιστής, όχι μόνο δεν του δημιουργεί πρόβλημα στο δρόμο που επέλεξε, αλλά τον στηρίζει επιμελώς
.

Το πρόβλημα είμαστε εμείς, που παρακολουθάμε απαθείς τον επερχόμενο κοινωνικό και φυσικό θάνατό μας.

Το πρόβλημα είναι οι «μόνιμοι» εργαζόμενοι στον δήμο μας, που, σαν τους μοιραίους, δεν τους περνάει από το μυαλό τι θα τους συμβεί, αν κάποια μέρα (και σύντομα θα έρθει αυτή η ημέρα) ο ΟΑΕΔ κλείσει την στρόφιγγα και οι κωπηλάτες δεν θα έλθουν.

Μήπως νομίζουν οι έρημοι, ότι οι κωπηλάτες είναι γι’ αυτούς κάποια λύση???

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΌΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: Στο Σ.Τ.Ε. στις 17/5/2017 για την κεραία κινητής στην οδο ΦΡΑΓΚΟΚΛΗΣΙΑΣ


Σας ενημερώνουμε ότι η δικηγόρος και γραμματέας του Συλλόγου κ. Χρυσούλα Καρατζή θα δικάσει, άνευ απροόπτου αναβολής, στο Σ.Τ.Ε. στις 17/5/2017 την Αίτησης Ακύρωσης που αφορά στην κεραία της οδού Φραγκοκκλησιάς 70.

Για το θέμα πριν ένα περίπου χρόνο κοινοποιήθηκε η με αριθμό πρωτοκόλλου 005329/3-2-2016 προς τον κ. Δήμαρχο προσωπικά και προς την Πολεοδομία Αμαρουσίου έγγραφη διαμαρτυρία των κατοίκων του Πολυδρόσου με κάτωθι αυτής 402 υπογραφές κατοίκων για την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας COSMOTE επί της οδού Φραγκοκκλησιάς 70 ήτοι σε περιοχή που προστατεύεται από το ΠΔ της 9-8-1995 λόγω της ιδιαίτερης οικολογικής και αισθητικής της αξίας, δεν υπήρξε ουδεμία αντίδραση εκ μέρους του κ.Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου πέραν της απάντησης της Πολεοδομίας με αριθμό πρωτοκόλλου 016149/8-4-2016 που δήλωνε αναρμόδια να εξετάσει το θέμα και της χορήγησης αντιγράφου της από 26/6/2015 επιστολής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (αριθμό πρωτοκόλλου Δήμου Αμαρουσίου 031911/2-7-2015) σχετικά με την αναρμοδιότητα του Δημοτικού Συμβουλίου να λαμβάνει αποφάσεις για την έκδοση ή μη πολεοδομικής έγκρισης εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας. με αφορμή το Ψήφισμα της 3/4/2015 με το οποίο είχε αποφασισθεί η αναστολή "οποιασδήποτε χορήγησης άδειας εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας".

Επιπλέον για το ίδιο θέμα είχε κοινοποιηθεί με παραλήπτη το Γραφείο Δημάρχου η υπ'αριθμ. πρωτ. 5831/17-2-2016 επιστολή του Φορέα Διαχείρισης του Ρέματος Πεντέλης - Χαλανδρίου (αριθμός πρωτοκόλλου εισερχομένου 10487) όπου αναφερόταν ότι ο συγκεκριμένος Φορέας δεν είχε ενημερωθεί για την εγκατάσταση της συγκεκριμένης κεραίας μολονότι είχε πραγματοποιηθεί σε περιοχή της αρμοδιότητάς του. Και πάλι, ουδεμία αντίδραση εκ μέρους του Δήμου !!!

ΠΕΣΕΚ: ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΕΝΩΣΗ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ:  ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ  ΕΡΜΟΥ(ΟΛΜΕ).    ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3230073, 210-3236544, 210-3221255 , 210-3318632
Blog:     syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr
  
Να μην περάσει το νέο μνημόνιο.
Όλοι στα συλλαλητήρια και στις κινητοποιήσεις για την ανατροπή του.


Τετάρτη, 17 Μάη, 10.30, Πολυτεχνείο.

  • Το 4ο μνημόνιο, στα πλαίσια της νέας «αξιολόγησης», αφαιρεί και το τελευταίο φύλλο συκής πίσω από το οποίο προσπαθούσε να κρυφθεί η κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ. Από το «ούτε ένα ευρώ» μείωση των συντάξεων του Κατρούγκαλου, μετά την ψήφιση του ν. 4387/12.5.2017, ακολούθησε η μείωση κατά 44% των μερισμάτων του ΜΤΠΥ, ο επανυπολογισμός και η μείωση κατά 25.000.000 ευρώ μηνιαίως των επικουρικών συντάξεων, και τώρα η νέα σφαγή των κύριων συντάξεων κατά 18% και η αναπόφευκτη νέα μείωση των επικουρικών συντάξεων. Αν προσθέσουμε και τη μείωση του αφορολόγητου, οι συνταξιούχοι οδηγούνται σε ακραία φτώχεια και σε εξαθλίωση. Κανένας δεν πρόκειται να γλυτώσει. Όλοι θα χάσουμε δύο ακόμη συντάξεις, και κάθε χρόνο. `Το νέο μνημόνιο δεν κατακρεουργεί μόνο τις συντάξεις, εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, αλλά ξεπουλάει τη ΔΕΗ και κάθε δημόσια περιουσία αντί πινακίου φακής και ο κατάλογος δεν έχει τέλος με άλλα 80 μέτρα που έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή. Σ΄ αντάλλαγμα, για να εξασφαλίσουν την ανοχή μας, υπόσχονται μερικά «αντίμετρα» για τους πιο εξαθλιωμένους από τα ματωμένα πλεονάσματα των 3.5% κάθε χρόνο, που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με την τρόικα.
  • Η πείρα έχει δείξει ότι, αν δε συγκροτηθεί ένα κίνημα αντίστασης από όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους και δεν αναληφθεί ένας αγώνας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και στην πολιτική της Ε.Ε και ΔΝΤ, η απογοήτευση θα απλωθεί περισσότερο και η κυβέρνηση θα συνεχίζει την πολιτική των μνημονίων, εισπράττοντας τον έπαινο των « συγκλητικών», και θα επαίρονται οι κυβερνητικοί βουλευτές ότι μόνο η κυβέρνηση Τσίπρα θα μπορούσε να περάσει τέτοια αντιλαϊκά μέτρα. Η πολιτική των μνημονίων έχει ξεπεράσει σε σκληρότητα και τα πιο άγρια μέτρα που είχε επιβάλει η Θάτσερ στους Βρετανούς εργαζόμενους.

  • Η Π.Ε.Σ.ΕΚ απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους με ειλικρίνεια και με συνέπεια. Σας καλεί συσπειρωθείτε στο σωματείο, για να μπορέσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες για συντονισμό του αγώνα ενάντια στην πολιτική που καθημερινά μας εξαθλιώνει. Η Π.Ε.Σ.ΕΚ συμμετέχει και θα συμμετέχει σε κάθε κινητοποίηση που θέτει ως προτεραιότητα την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Ταυτόχρονα καλεί όλους τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς στην επαρχία να συντονισθούν με τις άλλες συνταξιουχικές οργανώσεις, για να είναι αποτελεσματικός ο αγώνας μας.

  • Εδώ που μας έφεραν, μόνο η ενότητα με όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους , μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Η ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος, που έχει θέσει ως προτεραιότητα η Π.Ε.Σ.ΕΚ, είναι αναγκαία για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής σε βάρος του κόσμου της εργασίας.
  • Την Τετάρτη, 17 Μάη, θα είμαστε στους δρόμους μαζί με τους εργαζόμενους και συνταξιούχους. Με το πανό μας στο Πολυτεχνείο, ώρα 10.30.

  • Την Πέμπτη, 18 Μάη, στις 10 πμ, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην κινητοποίηση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων. Και σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν, για να μην περάσει το 4ο μνημόνιο. Για την επιστροφή των κλεμμένων, για την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης, για δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία. Για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Γιατί με μπλοκάκια και με μερική απασχόληση το ασφαλιστικό ενταφιάζεται.
Είμαστε συνταξιούχοι και έχουμε διδαχθεί από τους αγώνες μιας ζωής ότι τέτοιες καταστάσεις δεν ανατρέπονται χωρίς ενωτικό και παρατεταμένο αγώνα. Ας υπερβούμε τις αμφιβολίες μας. Μπορούμε να νικήσουμε όλοι μαζί. Καμία εξουσία δεν μπορεί να αντέξει στη Λαϊκή οργή.

Όλοι 17 Μάη στους δρόμους


Για το Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ

Ο πρόεδρος                                    Ο Γ. Γραμματέας

Τάσος Σταυρόπουλος                 Σταύρος Κωστόπουλος