Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Με έκτο απορριμματοφόρο μέσα σε ένα χρόνο ο Δήμος Χαλανδρίου


Νέο απορριμματοφόρο παραχωρήθηκε σήμερα στο Δήμο Χαλανδρίου από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) στο πλαίσιο σύμβασης που υπέγραψε πρόσφατα η διοίκηση. Πρόκειται για το έκτο απορριμματοφόρο που απέκτησε η πόλη κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου ενώ βάσει της νέας αυτής σύμβασης θα παραδοθούν επίσης στο Χαλάνδρι 600 μπλε κάδοι για την ανακύκλωση συσκευασιών και 300 κίτρινοι για την ξεχωριστή διαλογή χαρτιού.

Στη διαδικασία παραλαβής του οχήματος, μάρκας Mercedes και χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, παρέστησαν από την πλευρά της ΕΕΑΑ ο γενικός διευθυντής, Γιάννης Ραζής, και ο υπεύθυνος του Τμήματος Επικοινωνίας & Σχέσεων με ΟΤΑ, Δημήτρης Παπασωτηρίου.

Με τη σημαντική ενίσχυση του στόλου των απορριμματοφόρων, την αύξηση του προσωπικού, την αγορά του οικοπέδου στο Πάτημα Χαλανδρίου (ΧΕΥ9) που θα στεγάσει τις υπηρεσίες καθαριότητας καθώς και την εφαρμογή των τεσσάρων πιλοτικών προγραμμάτων (διαχείριση οικιακών υπολειμμάτων τροφής, οικιακή κομποστοποίηση σε κατοικίες με κήπο, ανακύκλωση χαρτιού στη γειτονιά, εκπαίδευση μαθητών στη διαλογή απορριμμάτων στην πηγή) η διαχείριση των απορριμμάτων στο Χαλάνδρι μπαίνει σε μια νέα εποχή.

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτό το πανηγυρικό  δελτίο τύπου του δήμου εκδόθηκε επειδή η Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης ΑΕ υλοποίησε συμβατική της υποχρέωση , αναρτάται αυτολεξεί, όπως το έστειλε το γραφείο προπαγάνδας στο mail μας, ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ δίπλα στα στελέχη της ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΙΔΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ δεν είναι ΤΡΟΛ της ΠΛΑΤΕΙΑΣ και την αφιερώνουμε στην ΠΡΩΣΥΝΑΤ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την ΛΑΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Περιφερειάρχη Αττικής, τον ΕΣΔΝΑ και την ΠΟΕ ΟΤΑ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ: "ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ"Ευτυχώς  που ο Γιάννης είναι μαύρος Έλληνας πατριώτης!

Γιατί αν ήταν λευκός Έλληνας και τόλμαγε να δείξει τόσο σεβασμό στην γαλανόλευκη θα τον είχαν βγάλει Χρυσαύγουλο οι ..... εμπριμέ ρατσιστές!

RESPECT ΜΕΓΑΛΕ!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ;;;; (οέο)


ΕΡΧΕΤΑΙ - ΛΕΕΙ Η ΣΟΥΖΗ - ΧΙΟΝΙΑΣ: ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΑΜΜΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Την Παρασκευή 6-1-2017 οι κάτοικοι του Χαλανδρίου μπορούν να παραλάβουν αλάτι για την αντιμετώπιση του παγετού στο κτήμα Μαμόπουλου, επί της οδού Αγ. Παρασκευής 86, απέναντι από τον Ι. Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Η διάθεση θα είναι ελεύθερη και το υλικό θα βρίσκεται μπροστά από το κτίριο της σπιτικής κουζίνας. Το αλάτι θα πρέπει να το παραλαμβάνετε με δικό σας αποθηκευτικό μέσο (κουβάδες, σακούλες).

Το ΚΑΠΗ του Κεντρικού Χαλανδρίου Καραολή & 25ης Μαρτίου, θα παραμείνει ανοικτό ολόκληρο το 24ωρο, για την προσωρινή φιλοξενία αστέγων αλλά και ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα θέρμανσης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6848380. Επιπλέον τηλέφωνα επικοινωνίας:
Φυλάκιο (λειτουργεί όλο το 24ωρο και τις αργίες): 210-6811275
Πολιτική Προστασία: 6942686150

ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΧΩΝ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: Οκτώ μικρές συζητήσεις για οκτώ μεγάλα θέματαΟι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την Ελλάδα θα βρεθούν στο επίκεντρο της Ημερίδας που διοργανώνει το Ποτάμι στο πλαίσιο του Money Show, ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά συνέδρια στο χώρο του, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στο Hilton. Στην αίθουσα «Θάλεια I» του ξενοδοχείου θα διεξαχθούν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, συνεδριάσεις των Τομέων Πολιτικής του Κινήματος με στόχο να παραχθούν θέσεις και απόψεις για οκτώ μεγάλα προβλήματα της χώρας.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα στο επισυναπτόμενο φυλλάδιο.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.Νικήτας Κάλφας
Βόρειος Τομέας Αθήνας


Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη, Γιώργου Καραμέρου, στη συνεδρίαση του έκτακτου Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να αντιμετωπιστούν τις προσεχείς ημέρες πιθανά προβλήματα από τη νέα επέλαση του χιονιά και του παγετού. «Δεν εφησυχάζουμε, είμαστε έτοιμοι και σε διαρκή - ανοικτή επικοινωνία με όλους τους φορείς ώστε να περιορίσουμε τις επιπτώσεις από τον ερχομό του ψυχρού κύματος, ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια» επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος παρέστη στη συνεδρίαση, στις 5/1/2017, του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης.

«Πρόκειται για το 2ο ημίχρονο ενός αγώνα τον οποίο πρέπει με τη συνδρομή όλων να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς, όπως κατά γενική ομολογία πράξαμε και κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος κακοκαιρίας», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα γνωστοποίησε ότι σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστο Καπάνταη, θα διατεθούν, εντός της ημέρας, από το Κέντρο Διαχείρισης Βοήθειας για τους Πρόσφυγες, είδη ατομικού εξοπλισμού στους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας της Πεντέλης. Τέλος, ο κ. Καραμέρος υπογράμμισε ότι την προσεχή Κυριακή, 6/1/2017/, και σε συνάρτηση με την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου θα κριθεί, μετά από συνεννόηση με τους Δημάρχους, εάν θα υπάρξει ανάγκη τροποποίησης του ωραρίου λειτουργίας των σχολείων και σε ποιες περιοχές.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ