Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΑ


Νιώθω την ανάγκη να πω ΣΗΜΕΡΑ δυο πράγματα.

Πολλές φορές δέχομαι την κριτική ότι αυτά που γράφω δεν τα καταλαβαίνουν όλοι, δεν είναι αρκετά ξεκάθαρα.

Θεωρώ αυτή την κριτική ΓΕΛΟΙΑ! 

Και η απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι αν αυτά που λέγαμε από εδώ δεν ήταν κατανοητά θα μας έγραφαν οι συμπολίτες μας στα φρύδια τους και δεν θα έκαναν την καθημερινή ψηφιακή βόλτα τους από την Πλατεία.

ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!

Όσοι ενοχλούνται  λένε στους αναγνώστες μας  ότι δεν είναι αρκετά καθαρά αυτά που λέμε και δεν εννοούμε αυτό που κατάλαβαν για να τους μπερδέψουν.

ΕΜΕΙΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!!!

Διότι ΞΕΡΟΥΜΕ ότι οι αναγνώστες μας δεν είναι ΜΑΛΑΚΕΣ!

Και όσοι μας λένε να είμαστε πιο caumme il faut και να μην βρίζουμε, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ αλλά οι ίδιοι θεωρούν ότι είναι πιο caumme il faut να σας μαζέψουμε εδώ να μας διαβάζετε, δείχνοντας κανένα κώλο και μετά να σας τραβήξουμε και μια ανάλυση περί  του κοινωνικού προβλήματος της πορνείας. (Δεν είμαστε σεμνότυφοι, ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΚΩΛΟΙ, αλλά η Πλατεία δεν είναι πορνοsite, αν κάνουμε πορνοsite θα είναι ΑΛΛΟ, δεν το παίζουμε «Πνεύμα και Ηθική» εδώ πέρα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, δεν είμαστε εξωγήινοι παρατηρητές της!)

ΑΡΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!

Είναι ΝΟΗΜΟΝΕΣ, ΕΞΥΠΝΟΙ (τι θα έλεγα, ότι με διαβάζουν βλάκες;), κλπ!

Έκανα όλον αυτό το πρόλογο γιατί ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ (για τους πολλούς).

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

Είναι ΜΗΝΥΜΑ. Μήνυμα με αρκετούς αποδέκτες, Μήνυμα που σχετίζεται με εξελίξεις των αμέσων επόμενων ημερών ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ!
ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Ποιοι είναι πραγματικά με ποιους!
Ποιοι κοροϊδεύουν και ποιοι κρύβονται!
Άλλο καλαμπαλίκι δεν χωράει!

Έρχεται η ώρα!
Ή με την γενιά και το γύρισμα σελίδας  ή …..

Λυπάμαι φίλοι αναγνώστες γι’ αυτή την ανάρτηση που ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Θα καταλάβετε σύντομα!

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.1. ΩΡΑ 7μ.μ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ.
Αντιδρούν αμήχανα οι ΟΤΑ για τις επενδύσεις του αλλοδαπού Δημοσίου στην Ελλάδα - Τι λέει ο Δήμαρχος Χαλανδρίου

Το αλλοδαπό Δημόσιο θα επενδύει στην Ελλάδα λογιζόμενο ως ιδιώτης. Τι ακριβώς ορίζει η σχετική εγκύκλιος του υφυπουργού Ανάπτυξης Π. Μηταράκη. Ποια θέση παίρνουν για το θέμα οι δημοτικές αρχές στα Βόρεια Προάστια.

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα ανάρτηση του HalandriPedia

Μανιφέστο κορυφαίων οικονομολόγων για "ευθανασία" του ευρώ!Μανιφέστο υπέρ της αποχώρησης των οικονομικά ισχυρότερων κρατών της Ευρώπης από τη ζώνη του ευρώ παρουσίασαν, σε εκδήλωση της δεξαμενής σκέψης "Notre Europe" στις Βρυξέλλες, πέντε ευρωπαίοι οικονομολόγοι.

Το Μανιφέστο υποστηρίζει ότι στοχεύει να δώσει στις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση μία ευκαιρία να βγουν από την ύφεση και να επιστρέψουν στην ανάπτυξη. Οι πέντε οικονομολόγοι υποστήριξαν ότι η εισαγωγή του ενιαίου νομίσματος ήταν ένα λάθος και πρότειναν την 'ευθανασία' για το ευρώ, ως τρόπο διεξόδου από τη σημερινή κρίση.

Το νέο που παρουσίασαν οι πέντε οικονομολόγοι, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν είναι ευρωσκεπτικιστές, είναι ότι δεν προτείνουν την αποχώρηση των πιο αδύναμων κρίκων αλλά αντίθετα των πιο εύρωστων οικονομικά χώρων, καθώς αυτό θα προκαλούσε μία de facto υποτίμηση του ευρώ.

Οι πιο ισχυρές χώρες θα επέστρεφαν είτε στο παλιό τους νόμισμα ή θα υιοθετούσαν ένα κοινό νόμισμα, που θα ανταποκρινόταν καλύτερα στις ομοιογενείς οικονομίες τους.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το δελτίο πληροφόρησης για ευρωπαϊκά θέματα Agence Europe ένας από τους οικονομολόγους, ο Alfred Steinheer, που εργαζόταν στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και έχει υπάρξει ένθερμος υποστηρικτής του ευρώ, παραδέχθηκε ότι αυτό αποτελεί ένα βήμα οπισθοχώρησης. Ο ίδιος δήλωσε ότι το ευρώ προκάλεσε την κρίση και πλέον δεν μπορεί να θεωρείται ως ιδανικό καθώς η ανεργία κάνει θραύση, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους.

Από την πλευρά του ο Hans Olaf Henkel, καθηγητής στη Γερμανία, υποστήριξε ότι το ευρώ αποτελεί μία κοινωνική καταστροφή για το νότο και μία οικονομική αποτυχία καθώς δεν μπόρεσε να επιτύχει τους κοινωνικούς του στόχους. Είναι ώρα να το αναγνωρίσουμε, είπε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ! ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος


Καιρός να απεμπλακούμε από το ΔΝΤ, 
λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Το in.gr εδώ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ αναδεικνύει σήμερα την ξεκάθαρη θέση του Ανδρέα Λοβέρδου απέναντι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τα μνημόνια!

Εμείς σας τα είπαμε ότι ο κος Λοβέρδος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην πλευρά των δυνάμεων που αντιτάχθηκαν στο μνημόνιο από την πρώτη στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ


Τιμή και δόξα στον αγωνιστή Γιάννη Παναγόπουλο. Καλά που υπάρχει και η ΓΣΕΕ!


Με το σύνθημα «εργάτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι» και με υψωμένη την γροθιά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος βρέθηκε τα ξημερώματα στα Σεπόλια. Την ώρα που έκαναν ντου οι δυνάμεις καταστολής στο αμαξοστάσιο ο ηρωικός Παναγόπουλος προέταξε τα στήθη του φωνάζοντάς τους: “Θα περάσετε πάνω από το πτώμα μου. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη...»
Οι δυνάμεις καταστολής μπροστά στην αποφασιστικότητα του προέδρου της ΓΣΕΕ οπισθοχώρησαν. Το εργατικό κίνημα χάρη στον ηρωικό πρόεδρό του κατέγραψε μια ακόμη ιστορική νίκη. Τιμή και δόξα στον αγωνιστή Πααναγόπουλο.

http://www.kourdistoportocali.com

ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ....


Λιβύη: Ποιος είναι ο Σαίφ αλ Ισλάμ Καντάφι

Γράφει ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος       Ο Σαΐφ Αλ Ισλάμ Καντάφι είναι ο δεύτερος γιος του Μουαμάρ Καντάφι, ηγέτη της Λιβύης από το 1969 έως ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις