Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;;; ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ!

Μόνο που συνήθως κάνουν περιορισμό του δημοσίου στις καθαρίστριες, τα υπαλληλάκια και τους εργάτες.

Τους υπονομεύουν, τους λασπώνουν, τους κάνουν Bulling γιατί πρέπει να "μειωθεί το δημόσο".
ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ!

Όταν όμως είναι για τα παιδάκια του συστήματος και τους πολιτικάντηδες, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ κάνουν ΟΛΟΙΜΑΖΙ!

Και όσοι φωνάζουν για τους άλλους να κοιτάζουν πρώτα την ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ!

Στον σύνδεσμο λοιπόν που η χρησιμότητά του αμφισβητείται ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ το .... μισθολογικό κόστος!

ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΝΑ ΔΕΣ!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΒΑΠ έχει και ΕΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ (και άλλον γιατί σου θυμίζουμε ότι έχει και γραμματέα, τα έχουμε πει παλιά, μην επαναλαμβανόμαστε και γινόμαστε αηδία ή εμπαθείς. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ των εργαζομένων αλλά Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ και Η ΥΠΟΚΡΙΣΙ).


Έχει πολύ δουλειά βλέπεις για να .... προωθεί το ποδήλατο στους δήμους μέλη του.ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΟΛΗΛΑΤΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!

Γ. Πατούλης Πρόεδρος ΚΕΔΕ και επικεφαλής της Παράταξης «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση»: Κύριε Καμάρα, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς

 

Γ.  Πατούλης Πρόεδρος ΚΕΔΕ και επικεφαλής της Παράταξης «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» 

Κύριε Καμάρα, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς

Δύο ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη της Αυτοδιοίκησης ενάντια σε μια Κυβέρνηση που επιχειρεί να αποδομήσει το θεσμό που υπηρετούμε όλοι εμείς, τα στελέχη του Κινήματος Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση, με συνέπεια και ευθύνη, ο κ. Καμάρας προσφέρει για μια ακόμη φορά τις «χρήσιμες» υπηρεσίες του στην Κυβέρνηση.

Με την επίθεσή του στο πρόσωπο του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλη θέλει να προσφέρει «σανίδα σωτηρίας» στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα ήθελε πολύ να μας δει διασπασμένους. Όσο όμως και να προσπαθήσει, δε θα τα καταφέρει.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε. θα επιβεβαιώσει την ενότητα και πανστρατιά του αυτοδιοικητικού κινήματος.
Η πολιτική διαδρομή του κ. Καμάρα είναι γνωστή. Είναι  αυτός που στήριξε στις εκλογές της Περιφέρειας το 2014 αντίπαλη υποψηφιότητα,  από αυτή της παράταξης την οποία δήθεν υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια.
Είναι το πρόσωπο που όταν οι πολίτες τον οδήγησαν σε πολιτική συνταξιοδότηση, επέλεξε να εξαργυρώσει τη  δήθεν κομματική του προσφορά σε καλοπληρωμένες θέσεις Συνδέσμων με μηδενική προσωπική προσφορά υπηρεσιών.
Είναι το πρόσωπο που δεν συνέβαλε ούτε κατ’ ελάχιστον στην επικράτηση της αυτοδιοικητικής μας παράταξης στις εκλογές της Κ.Ε.Δ.Ε..
Η παράταξη που επικαλείται ο κ. Καμαρας δεν έχει ανάγκη από απόμαχους της πολιτικής, αλλά από καταξιωμένα κοινωνικά, επαγγελματικά κι επιστημονικά στελέχη. Από ανθρώπους με ξεκάθαρες ιδεολογικές αναφορές, αρχές κι αξίες.
Τέλος, θυμίζουμε στον κ. Καμάρα ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς.


Το κείμενο του Δημάρχου Αμαρουσίου αναδημοσιεύουμε από το http://www.thessi.gr.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΣΒΑΠ; ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ: Σε σύγχυση και ταραχή ο κ. Πατούλης!

Π. ΚΑΜΑΡΑΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ.Α. Πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΥΚΗΣ

Πετάει την μπάλα στην εξέδρα  και λασπολογεί.
Αντί να απαντήσει στα εύλογα και αμείλικτα ερωτήματα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του, που συνόδεψε την αποχώρηση του Δήμου του απο τον ΣΒΑΠ, ερωτήματα που αφορούν μόνο τον ίδιο, ΚΡΥΒΕΤΑΙ πίσω από τους θεσμούς
"Κανένας δεν κουνάει το δάκτυλο στον Δήμο Αμαρουσίου και στην Κ.Ε.Δ.Ε."!!, "Διασπάται η Αυτοδιοικητική παράταξη"! 
Δηλαδή για να γίνει σαφές: "Όποιος τολμήσει να τα βάλλει μαζί μου τα βάζει με τους θεσμούς!!!!!"
ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. 
Άλλων όμως εποχών και καθεστώτων!
Και βέβαια λασπολογεί νομίζοντας ανοήτως ότι θα με πλήξει....
Και για τις δυο μεθόδους υπάρχει απάντηση.
Για το πρώτο η κοινωνία που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα! 
Την κρυστάλλινη πορεία την δική μου και αυτή του κ. Πατούλη. 
Όπως και οι συνάδελφοι της Αυτοδιοίκησης. 
Που με εκλέγουν με συντριπτικά ποσοστά αποδοχής σε όποια υποψηφιότητα έχω βάλλει.  
 Που με περιβάλλουν με αγάπη και εκτίμηση.
Όσο για όσα συκοφαντικά λέει και γράφει εναντίον μου, τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη που θα κληθεί να απολογηθεί σύντομα.            

Παύλος Καμάρας

ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΗΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΒΑΠ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ .... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗΛαδόπουλος: Μονομερής η ενημέρωση Κουράση, δεν ακούσαμε την άποψη Πατούλη.

Νταβίας: Ο Ακατανόμαστος προκαλεί τον δήμαρχο Χαλανδρίου να πάρει θέση για την λειτουργία του ΣΒΑΠ.

Ρούσσος.: "Αφού ερωτήθηκα, ας μιλήσω ...."

Ανδριανάκης: Γιατί ο κος Κουράσης έφερε το θέμα;

Διάλογοι Ανδριανάκης, Νταβία, Κουράση.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΗ

Τοποθετήσεις Τζούρα, Ευσταθίου. 

ΧΑΪΛΑΪΤ! ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ: ΕΚΑΝΕΣ LIKE !!!!
ΧΑΪΛΑΪΤ 2: ΔΕΝ ΘΑ ΡΗΞΩ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.

ΥΓ: Σας χρωστάμε το υπόμνημα Κουράση για τα πεπραγμένα του ΣΒΑΠ για να είναι απόλυτα ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΑΠ

Συνέχιση στην αντιπαράθεση με τον Γ. Πατούλη έδωσε ο Γ. Κουράσης με αφορμή την απόφαση του Δ.Σ. Αμαρουσίου να αποχωρήσει
από τον ΣΒΑΠ καταγγέλοντας μηδενικό έργο από τον σύνδεσμο αλλά κυρίως στις αιτιάσεις Πατούλη περί συνδέσμου βολέματος απόμαχων αυτοδιοικητικών 

Με μια τοποθέτηση του προέδρου του συνδέσμου και πρώην δημάρχου Χαλανδρίου στην συνεδρίαση του ΔΣ Χαλανδρίου την Τετάρτη 29 Μαρτίου - και όχι μόνο, όπως θα δείτε παρακάτω - ο αυτοδιοικητικός νεοδημοκρατικός πόλεμος στην περιοχή φαίνεται να φουντώνει (με διαιτητή τον Συμεών).

Ακούστε τι είπε ο Γ. Κουράσης στην συνεδρίαση του ΔΣ Χαλανδρίου για το θέμα μοιράζοντας και ένα υπόμνημα για το έργο του συνδέσμου (θα το ανεβάσουμε σε επόμενη ανάρτηση σήμερα ή αύριο).

ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ (από αυτά που γουστάρει η ΠΛΑΤΕΙΑ) ΧΑΪΛΑΙΤ: Ο Δήμος Μαρκόπουλου στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο των Δήμων του Βόρειου Τομέα της Αττικής!!!! ΑΣΧΕΤΟ;
Ναι αλλά ψηφίζει Κουράση, οπότε γιατί να μην τον χώσουμε και αυτόν στον σύνδεσμο τώρα που φεύγουν οι γείτονες ....ΥΓ:
ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΑΠ ΤΟ 2013 (γιατί δεν είμαστε απλά μπροστά από τους άλλους, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ): 

ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ 21 ΟΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ! "ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΙΑ" - ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΤΩΡΑ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ


ΤΟ ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΚΑΙ «ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ»


Του Γεωργίου Παπασίμου

Δικηγόρου
Site: http://www.gpapasimos.gr/
Twitter: @PapasimosGΗ φετινή επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας από την μεγάλη Εθνική Επανάσταση του 1821, που απέχει μόλις τέσσερα χρόνια από την συμβολική επέτειο των διακοσίων ετών απελευθέρωσης της σύγχρονης Ελλάδος, αυτή βρίσκεται βαθιά πληγωμένη στο οικονομικό επίπεδο, λόγω της ουσιαστικής χρεοκοπίας της και της μνημονιακής κηδεμονίας, αδύναμη και ανασφαλής, εξαιτίας του τραγικού συνδυασμού ενός βαθιά ελλειμματικού πολιτικού προσωπικού και της χωρίς εθνική συνείδηση κερδοσκοπικής οικονομικής ολιγαρχίας και ταπεινωμένη, εξαιτίας των αθλίων και ψευδών «κατηγοριών» σε βάρος της από διάφορους θεσμικούς ή όχι εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Βορρά.

Τελευταίο επεισόδιο σε αυτόν τον ιδιότυπο επικοινωνιακό «πόλεμο» σε βάρος της Χώρας, ήταν οι δηλώσεις του ανεκδιήγητου Προέδρου του Eurogroup Γερούν Νταισελμπλουμ, προσφάτως καταποντισθέντα, σε βαθμό εξαφανίσεως, στις Ολλανδικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, ο οποίος, προφανώς, ως αντιστάθμισμα της απόρριψης των Ολλανδών στο πρόσωπό του, θεώρησε ότι πρέπει να επιτεθεί σε βάρος των Λαών του Ευρωπαϊκού Νότου, με σημείο αναφοράς πάντα την Ελλάδα, αναπαράγοντας τα ψευδεπίγραφα στερεότυπα των τεμπέληδων, ράθυμων, μη παραγωγικών και υπερκαταναλωτικών Νοτίων.

Και ενώ οι υπόλοιπες χώρες του Νότου (Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία) αντέδρασαν θεσμικά, και πολλές από αυτές στο υψηλότερο επίπεδο, ζητώντας την παραίτηση αυτού, διότι υποθάλπει ανεπίτρεπτα την διεύρυνση των ψευδεπίγραφων στερεοτύπων των Βορείων σε βάρος των Νοτίων Χωρών, αποκρύπτοντας, έτσι, την πραγματικότητα, που είναι το ρήγμα λόγω των άνισων οικονομικών συναλλαγών και της αξιοποίησης των μηχανισμών της Ε.Ε. υπέρ των ισχυρών οικονομιών του Βορρά σε βάρος αυτών του Νότου, στη Χώρα μας, η οποία βρίσκεται σε καθοδική πορεία παρακμής, το θέμα αυτό μετατράπηκε σε εσωτερικό «θέατρο σκιών», κάκιστης μάλιστα εκτελέσεως.

Η αρχή από την πρώην υφυπουργό Παιδείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., επίλεκτο μέλος της εθνομηδενιστικής ομάδας στον χώρο της πανεπιστημιακής κοινότητας, που αυτοχαρακτηρίστηκε έστω και σαρκαστικά ως «πουτάνα του Νότου !!!!», επιχειρώντας μάλιστα να κλέψει και λίγη «χρυσόσκονη επαναστατικότητας» από την Simone de Beauvoir !!!! και συνεχίστηκε από τον πολλαπλά ανεκδιήγητο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, που φρόντισε να την μετατρέψει σε «τσατσά του Νότου» !!! (μόνο τη λέξη «έλεος» μπορεί να αναφωνήσει κανείς).

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό δείγμα της βαθιάς παρακμής του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα και του εν δράσει πολιτικού προσωπικού, το οποίο έχει μεγάλες ευθύνες για την βύθιση και κατάπτωση της Χώρας και της εξάπλωσης του «δηλητηρίου του μιθριδατισμού» στην Ελληνική κοινωνία.

Την ώρα που το Ελληνικό αδιέξοδο κορυφώνεται, «τα παιδία παίζει». Εδώ επί συνεχόμενα επτά χρόνια, είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Η οικονομία καταστρέφεται, η κοινωνική συνοχή διαλύεται, η μορφωμένη νεολαία μεταναστεύει στις καπιταλιστικές οικονομίες της Δύσης, ως έτοιμο επιστημονικό προσωπικό και η Ελληνική εθνική οντότητα αντιμετωπίζει σοβαρούς εθνικούς κινδύνους νέων «ακρωτηριασμών», έως και τον κίνδυνο του αφανισμού. Το ανολοκλήρωτο της εθνικής παλιγγενεσίας, έχει πλέον διαγραφεί με τα πιο μελανά χρώματα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, της Χώρας, που έχει περάσει από την έναρξη της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821, πολλά δεινά και πολλές εθνικές καταστροφές, τις οποίες ξεπέρασε, είναι ότι σήμερα έχει υπονομευθεί ένας από τους βασικότερους διαχρονικούς πυλώνες διατήρησης αυτού του ιστορικού Έθνους στο διάβα των αιώνων, που είναι, όπως έξοχα αναφέρει ο κορυφαίος Έλληνας ιστορικός Νίκος Σβορώνος, ο αντιστασιακός χαρακτήρας των Ελλήνων.

Αντίθετα, κατά την περίοδο της μνημονιακής κηδεμονίας, αφού είχε προηγηθεί βαθμιαίως, ως υπόστρωμα κατά την περίοδο της ύστερης Μεταπολίτευσης η πλήρης προσχώρηση των Ελλήνων πολιτών στο ψευδοκαταναλωτικό πρότυπο της εικονικής ευμάρειας και του εύκολου δανεισμού, που τους μετέτρεψε σε σύγχρονους «δουλοπάροικους» των τραπεζικών τοκογλυφικών δικτύων, μέσα από την προπαγάνδα του φόβου και των διλημμάτων επιχειρείται η διαμόρφωση ενός σύγχρονου ιδιότυπου «ραγιά».

Η διαδρομή, όμως, αυτή οδηγεί στην ψυχολογική διαταραχή του λεγομένου Συνδρόμου της Στοκχόλμης, που εμφανίζεται σε ομάδες ανθρώπων, όταν υπάρχει σχέση θύτη – θύματος, εξουσιαστή και εξουσιαζόμενου. Το ψυχολογικό αυτό φαινόμενο παρατηρήθηκε το 1973 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας σε ομήρους μιας τραπεζικής ληστείας. Οι ληστές κράτησαν έξι μέρες σε ομηρία τους εργαζόμενους της τράπεζας, όπου οι τελευταίοι, ως θύματα της ομηρίας, δημιούργησαν συναισθηματικό δέσιμο με τους θύτες τους, τους οποίους υπερασπίστηκαν δημόσια μετά την απελευθέρωσή τους.

Ο κίνδυνος γενικευμένης εμφάνισης του Συνδρόμου αυτού στη Χώρα μας, μετά από επτά χρόνια μνημονιακής αδιέξοδης κηδεμονίας και σκληρών αιματηρών πολιτικών, που εμφανίζονται ως μονόδρομος για την λήψη της δόσεως του «εξαρτημένου ναρκομανούς», είναι ορατός. Είναι, όμως, απολύτως αναντίστοιχος με τον δύσκολο και επίπονο αγώνα της απελευθέρωσης της Χώρας από τους ηρωικούς προγόνους μας του 1821, το παράδειγμα των οποίων οφείλουμε, ως μέλη της Ελληνικής κοινωνίας, να ακολουθήσουμε, για την άμεση ανατροπή των προαναφερομένων συνθηκών εξαθλίωσης και εξαφάνισής μας.

’’Ο κίνδυνος γενικευμένης εμφάνισης του Συνδρόμου αυτού στη Χώρα μας, μετά από επτά χρόνια μνημονιακής αδιέξοδης κηδεμονίας και σκληρών αιματηρών πολιτικών, που εμφανίζονται ως μονόδρομος για την λήψη της δόσεως του «εξαρτημένου ναρκομανούς», είναι ορατός. Είναι, όμως, απολύτως αναντίστοιχος με τον δύσκολο και επίπονο αγώνα της απελευθέρωσης της Χώρας από τους ηρωικούς προγόνους μας του 1821, το παράδειγμα των οποίων οφείλουμε, ως μέλη της Ελληνικής κοινωνίας, να ακολουθήσουμε, για την άμεση ανατροπή των προαναφερομένων συνθηκών εξαθλίωσης και εξαφάνισής μας’’

ΚΑΛΗΜΕΡΑ