Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ! ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Αθλητικός συντάκτης, πολιτικός, περιφερειακός σύμβουλος 

 αλλά ΚΥΡΙΩΣ ο άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον αγώνα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των νεφροπαθών.

 ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕ .....


ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Πριν μισή ώρα μας ήρθε η πληροφορία στην Πλατεία.

Λυποθύμησα, έκαναν μισή ώρα να με συνεφέρουν.

Αν είναι αλήθεια τότε μιλάμε ίσως ότι φτάνουμε στην άκρη του κουβαροιού !


ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΓΥΑΛΙ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΣ. ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ...Αφίσα ΣΥΡΙΖΑ 2012

Μα αν δεν έχει δικαίωμα το ΔΗΜΟΣΙΟ να πουλήσει ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ, όπως ΛΕΓΑΜΕ ΜΑΖΙ - ΤΟΤΕ ΤΟ 2012 "σύντροφοι" ....

Πώς έχει δικαίωμα το ΔΗΜΟΣΙΟ - Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ -  να την ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ;

Που αφού είναι συσσωρευμένο στην τράπεζα από τα "ανταποδοτικά" για την καθαριότητα, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥ. Που πρέπει να πληρώνει ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ τα τέλη στον δήμο. Και όχι να πληρώνει "ανταποδοτικά" τέλη για να συσσωρεύει πλεονάσματα ο δήμος.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ,  ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΤΗΝ  ΠΟΥΛΑΕΙ ΡΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ";

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ;
Που χάριν συντομίας τους λέμε όλους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ;
Που λέγαμε ότι δεν μπορεί να αγοράσουν μπιρ παρά την δημόσια γη λοιπόν, το 2012 μαζί;

Και αφού δεν μπορούσαν να την αγοράσουν μπιρ παρά, ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΜΕ αφού είναι δικής τους και την ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ;

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;

Και ο ακτινοβολών ΔΗΜΑΡΧΟΣ - που μόνος του με την αυλή του - πήγε και έκανε ντιλ για να πληρώσει για την δημόσια γη τους "ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ"  για να την "σώσει"....

.... ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ;
ΣΟΒΙΕΤΟΤΣΟΛΙΑΣ;
Γιατί παλιά ήταν αριστερός και ο μπαμπάς του ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ, όχι γιαλαντζί;

Και αφού πήγε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και χωρίς καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου - τις αποφάσεις του οποίου υποτίθεται ότι υλοποιεί, ως εκτελεστικό όργανο ο δήμαρχος (στο πολίτευμά μας, όχι στα ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΑ) - και διαπραγματεύτηκε να αγοράσει την δημόσια γή με δημόσιο χρήμα χωρίς εξουσιοδότηση δημοτικού συμβουλίου, τι είδους άρχοντα είναι αυτός ο ακτινοβολών άρχοντας που με δημόσιο χρήμα διώκει όσους του μειώνουν την ακτινοβολία;

ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

Που ΔΗΜΑΡΧΟΣ  είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ τίτλος άρχοντα ο οποίος υλοποιεί αποφάσεις θεσμικών,συλλογικών οργάνων.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ και ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, όπως είναι οι ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ.

Το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο θα φοράω τα RAYBAN μου, που απορροφούν την ακτινοβολία!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΣΤΡΑΒΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ .... ΑΛΛΗΘΩΡΟΙ!

Α.Ν.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ


Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, (ΚΔΑΠ), αρμοδιότητας των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών, που στεγάζονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις των Δημοσίων Σχολείων, λειτουργούν σε χρόνους πέραν του διδακτικού ωραρίου, ή του διευρυμένου διδακτικού ωραρίου, όπου υπάρχει, ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη του κατά νόμο αρμόδιου φορέα.
Τα ΚΔΑΠ της παρούσας παραγράφου μπορεί να λειτουργούν και κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ της λήξης του διδακτικού έτους και της έναρξης του επομένου με εξαίρεση των ημερών Σαββάτου, Κυριακής και γενικά των σχολικών αργιών.
Για τις ανάγκες πυρασφάλειας και μόνο, εντάσσονται στις δραστηριότητες του άρθρου 7 του Π.δ. 71/1988 (ΦΕΚ 32 τ. Α) (δημιουργική απασχόληση για σκοπούς εκπαίδευσης).
Tα πιο πάνω περιλαμβάνονται σε Υπουργική Απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
ΣΧΟΛΙΟ 1 : Δεν έχουμε στο Χαλάνδρι Νομικά Πρόσωπα Καρδιά μου! 
Τα κατάργησαν οι παλαιοδεξιοί με τους νεοδεξιούς - πρώην καργαριστερούς και τους υπηρεσιακούς συμμάχους - καθοδηγητές τους.

ΣΧΟΛΙΟ 2 : Για ΚΔΣΠ από Νομικά Προσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (Σύλλογοι, φορείς κλπ)  - Αθλητισμό, Χορούς, πανηγύρια κλπ - δεν λέει τίποτα ε; ΔΕΝ ΛΕΕΙ! 

http://www.minedu.gov.gr

Μα είμαι του κόμματος κύριε Υπουργέ….


Αν ρωτούσατε σε ποιο κόμμα ανήκε ο Γκρούεζας, στην γνωστή ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο» του 1965, θα σας απαντούσα ότι από τότε (και πριν) έως τώρα, ένα κόμμα κυβερνά τη χώρα. Αυτό του κρατισμού.

( Ελληνική Σοβιετία. Πως στήθηκε και γιατί κατέρρευσε. http://fileleftheros1966.blogspot.gr/2014/08/blog-post_18.html)

Τα κόμματα δεν περιορίζονταν μόνο σε πολιτικούς φίλους που εθελοντικά αγωνίζονταν να προωθήσουν τις ιδέες τους, αλλά συνωστίζονταν στις αυλές της εξουσίας με σκοπό να απομυζήσουν πρόσοδα ως ανθρωποειδή σαπρόφυτα, τύπου Γκρούεζα.

Η κάθε εξουσία λοιπόν μοίραζε ψιχουλάκια στην αθερίνα που λειτουργούσε ως πολιτική της πελατεία και φιλέτα σε μεγαλοκαρχαρίες που η ίδια δημιουργούσε. Το νέο φρούτο σήμερα ως Γκρούεζας της εποχής, ονομάζεται Καλογρίτσας. Προφανώς και δεν είναι με τις αθερίνες. Κουμπάρος δυο υπουργών. Ο ένας εκ των οποίων ο Υπουργός Υποδομών και Δημοσίων Έργων κ. Σπίρτζης. Οι «κρατικές» τράπεζες δανείζουν στον κ. Καλογρίτσα (πάνω από 60 εκ. από τότε που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ) για να διεκπεραιώσει τα Δημόσια έργα που του έχει από πριν αναθέσει η πολιτική εξουσία. Παράλληλα δε, «ρίχνει» 54 εκ. για να αγοράσει την άδεια ενός καναλιού που δεν έχει. Ξεσηκώνονται οι συνυποψήφιοι του και απαιτούν να αποδείξει με το πόθεν έσχες ότι τα χρήματα αυτά υπάρχουν, για να έρθει σαν μαξιλάρι ένας άλλος Υπουργός , αυτός για την ενημέρωση, ο κ. Παππάς, να τον καλύψει λέγοντας ότι θα ελεγχθεί μόνο για την προκαταβολή των 17 εκ, δίνοντας του προφανώς το χρόνο να τα δικαιολογήσει στο μέλλον.

Πολλοί πίστεψαν ότι η κυβέρνηση της «Πρώτης φοράς…» θα έσπαγε το τρίγωνο της διαπλοκής που είχε να κάνει με τράπεζες, επιχειρηματίες και ΜΜΕ. Διαψεύστηκαν όμως γιατί πίστεψαν στις καλές προθέσεις τους (που αποδείχτηκε πως δεν είχαν) και δεν διέγνωσαν ότι το μεγάλο πρόβλημα της διαφθοράς είναι ο κρατισμός, δηλ η παρέμβαση του κράτους στην οικονομία.

Τώρα αν εγώ που αγωνίζομαι χρόνια για μια τέτοια προοπτική, με αποκαλέσετε νεοφιλελεύθερο, τότε καλό είναι να ψάξετε για την ηθική ανωτερότητα των δυο συστημάτων.

Αντώνης Κρούστης
Fileleftheros1966.blogspot.com