Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΛΙΖΕΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ ... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ"..... και στα υπόγεια, 
ζάρια τους αιώνες, 
παιχνίδι παίζουν
οι αργυράμοιβοι "

ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ - Ο ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ


ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ: ΟΥΠΣ! ΣΑΤΥΡΟΥΛΑ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ - ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ

 


Με μια ανακοίνωση ..... πώς να το πω τώρα sic αυτό - "συμβατικά στρογγυλοποιημένη"  θα το πω - η Ένωση Γονέων μας πληροφορεί ότι η Σατυρούλα Πετράκου δεν είναι πια πρόεδρός της.


"¨Αυτοδίκαιη λήξη της θητείας της Προέδρου ...."  λέει η ανακοίνωση από το νέο ΔΣ.
 ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ Σ. Πετράκου στα μέλη του ΔΣ.
Και διαβάζουμε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν υπήρχε, κανένας δεν ήταν ικανός να την αντικαταστήσει.

Η "αναντικατάστατη" - όπως την λένε τα άλλα μέλη του ΔΣ (αν είναι δυνατόν κύριοι, να τρολάρετε έτσι την τέως πρόεδρό σας) άφησε το ΔΣ εξαμελές.
  • Εμείς, που είμαστε οι "κακοί του χωριού" θυμηθήκαμε τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΉΡΙΑ του καραγκιοζ μπερντέ που στήθηκε σε εκείνο το ΔΣ από το οποίο ο Ακατανόμαστος αποχώρησε διαμαρτυρόμενος.
  • Εκείνο το ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ του Κουράση και των .... "αρίστων" του, υπό την ανοχή - βεβαίως - της Λούλας που όπου την βολεύει "κάνει την χαζή".
 (Ενώ ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι η ΛΟΥΛΑ ΧΑΖΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, πιάνει πουλιά στον αέρα και όπου δεν μιλάει ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ που δεν μιλάει.)
Και ο λόγος είναι .... η συνοχή των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ και πώς αυτή δεν θα θιγεί Ακόμα και αν πρέπει να συγκαληφθούν ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ του Κουράση ή ΔΩΡΟΛΗΨΙΕΣ.)
  • Εμείς - οι κακοί του χωριού,  εμείς που έχουμε αυτοξαιρεθεί από τον ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΙΣΜΟ της διαπλοκής και της διαφθοράς θυμηθήκαμε εκείνο το ΔΣ στο οποίο η ¨Ενωση της Σατυρούλας έκανε .... θραύση υπό την ανοχή (η μήπως την υποστήριξη) όλων;
Μιλάμε για εκείνο το ΔΣ, μετά από εκείνη την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ανακοίνωση της Ένωσης που κατηγόρησε τις (άλλες, όχι των γαλαζοπρασινολουλακί) δημοτικές παρατάξεις για αδιαφορία για τα θέματα παιδείας επειδή δεν βρίσκουν  - οι απαράδεκτοι - άλλο οικόπεδο στο Πάτημα για να αφήσουν το δεσμευμένο να το καρπωθούν ανενόχλητοι οι - κατά τον Ρούσσο -" καταπατητές του και δεν αναζητούν - οι "αδιάφοροι" δημοτικοί σύμβουλοι που δεν είναι με το μέτωπο των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ - "εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης" (ΔΗΛΑΔΗ ΙΔΙΩΤΕΣ) για να χτίσουν και να διαχειρίζονται τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ κάνοντας τα νταχάου για τους μαθητές, υπό την επιτροπία των φίλων της Σατυρούλας (βλέπε 3ο ΓΕΛ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ).,
  • Μιλάμε για εκείνο το ΔΣ από το οποίο ξεκίνησαν τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ και του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ της ΔΩΡΟΛΗΨΙΑΣ από τον Ιωνά.  Σε αυτό πέταξε την σπόντα ο Συμεών στον Γραμματιάκια και πέσαν οι μάσκες με αποδείξεις (γιατί είναι άλλο να "άκουσες" και άλλο να ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΞΕΡΑΜΕ αλλά πώς να το αποδείξουμε μέχρι τότε).
ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ που θα διερευνηθεί από την δικαιοσύνη, αφού ο Ακατανόμαστος ετοιμάζει και θα καταθέσει τις αμέσως επόμενες μέρες (αν όχι ώρες) ΜΗΝΥΤΉΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ, μαζί με την κατάθεση στην εισαγγελία του πλήρους φακέλου για την ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΕΔΕ ΚΟΥΚΑ - ΚΟΥΡΑΣΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ:

Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΔΡΟΒΙΤΣΑΝΕΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ. "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ"

 Το τέλος της περιόδου της ΑΡΙΣΤΗΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ήταν η κάλη είδηση της ημέρας.

Ανασύσταση Δ.Σ. Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών ΧαλανδρίουΜετά την αυτοδίκαια λήξη της θητείας της Προέδρου μας, Σταυρούλας Πετράκου, το Δ.Σ. της Ένωσης  συνεδρίασε για να εκλέξει Πρόεδρο και να ανασυγκροτηθεί σε σώμα. Έτσι, η σύνθεση του Δ.Σ. θα είναι πλέον ως εξής:


Πρόεδρος:
Δημήτρης Βασιλάκης
Αντιπρόεδρος:
Ανδρέας Οικονόμου
Γραμματέας:
Γιάννης Αντωνιάδης
Ταμίας:
Χρήστος Χαχάμης
Μέλη:
Άννα Γρώπα
Νίκος Δεονάς

Επειδή δεν υπάρχουν αναπληρωματικά μέλη από το ψηφοδέλτιο από το οποίο εξελέγη η Σταυρούλα Πετράκου, το Δ.Σ. θα συνεχίσει εξαμελές.

Κοινή πεποίθηση όλων μας είναι ότι για την περίπτωση της Σταυρούλας Πετράκου η ρήση «ουδείς αναντικατάστατος» πρέπει να κάνει μια εξαίρεση...

ΣΧΟΛΙΟ: Σατυρούλα τέλος! ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ σου λέει! 
Άμα είσαι ΑΡΙΣΤΗ ρε φίλε ..... είσαι αναντικατάστατος.
Μπρρρρρ..... 

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ:Ημέρα Γνωριμίας για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς


Πραγματοποιήθηκε, χθες Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, η Ημέρα Γνωριμίας ‘Open day’ για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Οι νέοι μαθητές προσήλθαν με τους γονείς τους για να περιηγηθούν στους χώρους όπου θα περνούν καθημερινά πολλές ώρες και για να συνομιλήσουν με τις παιδαγωγούς.

Τα παιδιά υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Βούλα Αρσένη, καθώς και η προϊσταμένη και το προσωπικό του κάθε σταθμού για να τα καλωσορίσουν σε ένα σχολικό περιβάλλον σύγχρονο, λειτουργικό και πάνω από όλα ασφαλές.

Μουσική από τη Λατινική Αμερική στη Ρεματιά: Μια βραδιά με τον Alejandro Diaz και την παρέα του

                            Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη.
                              Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης
                  για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.

Μια μεγάλη παρέα μουσικών από χώρες της Λατινικής Αμερικής (Περού, Βολιβία, Αργεντινή, Κούβα, Μεξικό, Χιλή) και από την Ελλάδα ανταμώνουν και πάλι φέτος, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης, για να παίξουν και να τραγουδήσουν παραδοσιακές και επαναστατικές μελωδίες από τη Λατινική Αμερική καθώς επίσης συνθέσεις του Χιλιανού Alejandro Diaz ενώ από τη βραδιά δεν θα λείψει η αναφορά και σε ελληνικά μουσικά στοιχεία. Θα παρουσιαστούν συνθέσεις των Victor Jara,Violeta Para,Quilapayun, Inti Illimani, Atahualpa Yupanqui, Daniel Viglietti, Patricio Manns, Alejandro Diaz αλλά και τραγούδια του Ισπανικού Εμφυλίου.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακουστούν παραδοσιακά όργανα (έγχορδα, πνευστά και κρουστά ) από την περιοχή των Άνδεων και της Καραϊβικής αλλά και σύγχρονα όργανα, όπως τα tenor sax, soprano sax, φλάουτο τραβέρσο, πιάνο, βιολί, κοντραμπάσο και ακορντεόν.

Ερμηνεύουν οι μουσικοί:

Martha Moreleón (τραγούδι, παραδοσιακά κρουστά), Pedro Fabian (τραγούδι, congas, bongó, timbales, d’jembe, παραδοσιακά έγχορδα και πνευστά), Alejandro Diaz (τραγούδι, κιθάρα, timbales, congas, παραδοσιακά έγχορδα και πνευστά), Δημήτρης Καραγιάννης (tenor sax, soprano sax, φλάουτο τραβέρσο), Κωστής Βαζούρας (alto sax, soprano sax , φλάουτο τραβέρσο), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τρομπέτα), Χρήστος Αλεξάκης (τρομπόνι), Oscar Pozo Ramos, Carlos Villasis, Eduardo Villasis, José Fabian (τραγούδι, κιθάρα, παραδοσιακά κρουστά και πνευστά), Λεωνίδας Πλιάτσικας (congas), Παντελής Μπενετάτος (πιάνο), Γιώργος Ρούλος (baby bass), Γιώργος Ζαρίας (βιολί).

Συμμετέχουν οι:

Nora Moreleon, Mariana Kútulas Vrsalovic, Γιώργος Μπαρδάκης.
Επιμέλεια – ενορχήστρωση: Alejandro Diaz

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος
Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου