Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΑ

Όταν είσαι εργολάβος δικηγόρος του Συμεών και δεν έχεις κερδίσει ούτε μια δίκη από όσες υποθέσεις σου έχει αναθέσει το αφεντικό σου και από όσες έχεις δημιουργήσει μόνος σου και έχεις αυτοπροταθει και τις έχεις αναλάβει με ανάθεση αυτοδίκαια!!! ως εργολάβος δικηγόρος της Αυλής, τι μπορείς να κάνεις για να κερδίσεις έστω και μια φορά, για να αποδείξεις ότι είσαι άξιος του μισθού σου???

Μετατρέπεσαι σε δικαστή και δικάζεις την υπόθεση που υπερασπίζεσαι.

Είναι η πιο σίγουρη μέθοδος για να κερδίσεις και εσύ επί τέλους μια δίκη!!!

Τι να τους κάνουμε τους δικαστές, όταν δεν συμφωνούν μαζί μας ???

Τους καταργούμε πάραυτα, ευθυγραμμιζόμενοι με την νέα ιδεολογική και πολιτική γραμμή του εντολέα μας πρωτοσύγκελου πασών των εξουσιών.

Νίκος Κομποτης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚ! Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

 Εχθές στο site του δήμου Χαλανδρίου αναρτήθηκε "απάντηση" του Δήμου στο ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (!!!!) ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚ.

Συνήλθε το δικαστήριο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και έκρινε αναρμόδιο το ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ να δικαιώσει το ΠΑΚ και έκρινε (το δικαστήριο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ) μη εφαρμοστέα την απόφαση του ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ!

Έκρινε ότι το δικαστήριο "παράβλεψε" ισχυρισμούς της διοικησάρας. Μόνο που βεβαίως στο δικαστήριο ο δήμος εκπροσωπήθηκε δια του Π. Τακόπουλου και κατέθεσε - προφανώς - τους ισχυρισμούς του, άρα προσβάλλει το δικαστήριο.

Επαναλαμβάνει τους χιλιωειπωμένους περί της αδειοδότησης και την άδεια της πυροσβεστικής ισχυρισμούς που έχουν καταπέσει τόσο στην τελευταία συζήτηση του ΔΣ αλλά βεβαίως κρίθηκαν και στην διαδικασία των ασφαλισικών μέτρων,

Εκτιμούμε ότι είναι τόσο εύγλωττη και αποκαλυπτική της απολύτως αυταρχικής, εμμονικής και τελικά επικίνδυνης για την δημοκρατία νοοτροπίας της διοίκησης του δήμου - διότι αν κανένας πολίτης  δεν μπορεί να βρει το δίκιο του και αυτό να του αναγνωριστεί από την εξουσία ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - που δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα. 

Απλά σε καλούμε να την διαβάσεις και αν έχεις στοιχειώδη δημοκρατικά αντανακλαστικά θα συμφωνήσεις μαζί μας ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και υπερβαίνει κάθε όριο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.


Για την απόφαση 10/2017 της κ. Ειρηνοδίκου και τα έργα ανάπλασης και αδειοδότησης των Αθλητικών χώρων.

1. Από τα social media τις τελευταίες μέρες, με έκπληξη λάβαμε γνώση της υπ’ αριθ. 10/2017 απόφασης της κ. Ειρηνοδίκου Χαλανδρίου, η οποία αναρμοδίως αποφάνθηκε για την ακυρότητα του Πρωτοκόλλου Διοικητικής αποβολής του ΠΑΚ. Σύμφωνα με την 1152/2015 ΣΤΕ, οι υποθέσεις τέτοιου χαρακτήρα είναι αρμοδιότητας Διοικητικών Δικαστηρίων και όχι Ειρηνοδικείων.

2. Μέχρι σήμερα δεν μας έχει κοινοποιηθεί επίσημα η απόφαση αυτή, κατά της οποίας θα ασκήσουμε βέβαια έφεση, στο Μονομελές Πρωτοδικείο. Σύμφωνα με τη παρ. 2 του νόμου 263/1968, η έφεσις ασκείται, κατά τας κοινάς διατάξεις, εντός ανατρεπτικής προθεσμίας τριάκοντα (30) ημερών. Οι κοινές διατάξεις (άρθρο 518 ΚπολΔ) προβλέπουν ότι για τον διαμένοντα στην Ελλάδα, η προθεσμία της έφεσης είναι τριάντα ημέρες ενώ αν διαμένει στο εξωτερικό εξήντα ημέρες. Και στις δύο περιπτώσεις η προθεσμία αρχίζει από την επίδοση της απόφασης. Αν δεν επιδοθεί η απόφαση, η προθεσμία της έφεσης είναι δύο έτη από τη δημοσίευση της απόφασης.

3.Οπως σε παλαιότερες ανακοινώσεις μας έχουμε αναφέρει επί τρία σχεδόν χρόνια κάνουμε συνεχείς προσπάθειας να ελευθερωθεί συναινετικά ο χώρος για να προχωρήσουν οι διαδικασίες ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ του Αθλητικού Κέντρου της Αποστολοπούλου.

Οφείλουμε λοιπόν να σημειώσουμε ότι η απόφαση παραβλέπει ότι το ίδιο το Αθλητικό Κέντρο της Αποστολοπούλου λειτουργεί παράνομα μέχρι σήμερα και χωρίς άδεια, παραβλέπει ότι σύμφωνα με ρητή διάταξη νόμου από το 2001 απαγορεύεται στα αθλητικά Σωματεία να έχουν σταθερά γραφεία ή άλλους σταθερούς χώρους στα δημοτικά Γυμναστήρια, παραβλέπει ότι η πυροσβεστική μελέτη για την αδειοδότηση του χώρου διατάσσει το οριστικό κλείσιμο του χώρου του ΠΑΚ τον οποίο χαρακτηρίζει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, παραβλέπει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ψηφίσει Κανονισμό λειτουργίας των Αθλητικών Δημοτικών Κέντρων που προβλέπει συγκεκριμένες διαδικασίες προκειμένου κάποιος χώρος να παραχωρηθεί για προπονήσεις, παραβλέπει ότι εάν δεν είχε αποβληθεί από το χώρο το ΠΑΚ δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν οι εργασίες ανακατασκεής-αδειδότησης του Αθλητικού Κέντρου.

4. Ήδη αφότου ελευθερώθηκε ο χώρος, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες αδειοδότησης του Αθλητικού Κέντρου «Παπαγιανόπουλου». Σύμφωνα δε με τη μελέτη Πυροπροστασίας που έχει εκπονηθεί, απαραίτητη προϋπόθεση για την άδεια λειτουργίας του είναι το οριστικό κλείσιμο των χώρων κάτω από τις κερκίδες που μέχρι την αποβολή του χρησιμοποιούσε το ΠΑΚ. Συνεπώς η χρήση ή μη του χώρου αυτού δεν εξαρτάται από την όποια δικονομική έκβαση για την νομιμότητα του Πρωτοκόλλου Διοικητικής Αποβολής αλλά από τις ανάγκες της αδειδότησης του Αθλητικού Κέντρου της Αποστολοπούλου. Και εφόσον η ανάγκη για την άδεια νόμιμης λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου, σύμφωνα με τη μελέτη της πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απαιτεί το οριστικό κλείσιμο του χώρου αυτού, ο χώρος αυτός θα κλείσει οριστικά. Άλλωστε αυτός ο λόγος αναφέρεται και στην υπ’ αριθ. 319/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όταν αποφάσισε τη διοικητική αποβολή του ΠΑΚ.

5. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής και ανανέωσης των χώρων του Αθλητικού Κέντρου της Αποστολοπούλου και αδειοδοτηθεί (πιστεύουμε σύντομα) η νόμιμη λειτουργία τους, θα αποδοθούν στους πολίτες του Χαλανδρίου και στα Αθλητικά Σωματεία, σύμφωνα με τις διαδικασίες και τους περιορισμούς που προβλέπει ο Κανονισμός Λειτουργίας των Αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Χαλανδρίου. Η περίοδος που κάποια Σωματεία χρησιμοποιούσαν τους Αθλητικούς Δημοτικούς χώρους ως «τσιφλίκια» τους, με συμπεριφορές «ιδιοκτήτη», παρήλθε ανεπιστρεπτί.

3+1 ΜΙΚΡΑ ΣΧΟΛΙΑ


  •  Ο Μπελογιάννης πέρασε στο θρύλο για όλους τους αγώνες του και ιδιαίτερα για την συνέπεια λόγων και έργων μέχρι τέλους. Μεγαλύτερη τιμή λοιπόν για αυτόν είναι η μίμηση του παραδείγματος του.
  •  Η απολογία του στο δικαστήριο είναι ένας ύμνος στην κομμουνιστική ιδεολογία στην κομμουνιστική ηθική και στην πατριωτική στάση του ΚΚΕ. Κόμματα που στα βασικά τους κείμενα (αποφάσεις συνεδρίων, διακηρύξεις, προγράμματα} δεν αναφέρουν ούτε μια φορά τη λέξη κομμουνισμός ή κάτι παρόμοιο, πόση σχέση μπορεί να έχουν με το Μπελογιάννη;;;;
  •  Το γεγονός ότι σήμερα ξεπουλιέται ο δημόσιος πλούτος (Λιμάνι Πειραιά, Ελληνικό, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αεροδρόμια, παραλίες, λιμάνι Θεσσαλονίκης, ετοιμάζεται η ΔΕΗ και έπεται συνέχεια) πόση σχέση επίσης μπορεί να έχει με αυτά για τα οποία πάλεψε και θυσιάστηκε ο Μπελογιάννης και οι σύντροφοι του;;;;
  • Τα αεροδρόμια μας, μάλιστα, τα αγοράζει ο «ιδιώτης»: Γερμανικό Δημόσιο με δάνειο από ελληνική τράπεζα!!!!!!!!!!!!!!!!! Με άλλα λογία, ο ηττημένος αγοράζει την περιουσία του νικητή με λεφτά του νικητή!!!!!! Τρίζουν τα κόκκαλα του Δημήτρη Μπάτση, Συγγραφέα της διατριβής: «Η Βαριά Βιομηχανία στην Ελλάδα», που εκτελέστηκε μαζί με τον Νίκο Μπελογιάννη. 
  • Άνοιξε τελικά σχολή ο Συμεών!!! Με ελληνικό χρήμα αγοράζουν ελληνική περιουσία οι Γερμανοί. Θα έχει μεγάλη πλάκα να κάνει τιμητικό μνημόσυνο και αυτός, ως πρωτοσύγκελος πασών των εξουσιών και ως σχολάρχης.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ;

Το έστειλε φίλος στην ΠΛΑΤΕΙΑ εχθές το βράδυ.
Ξέρει κανείς τίποτα ;;;;


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ "LET'S DO IT GREECE 2017"


ΣΥΡΙΖΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ


Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Οικονόμου: Συνέντευξη με θέμα: Ποιες αλλαγές θα κάνει η ΝΔ στην Υγεία


Hλεκτρονικός σύνδεσμος για την συνέντευξης του Βουλευτή Επικρατείας και Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ Β. Οικονόμου, με τίτλο:

Ποιες αλλαγές θα κάνει η ΝΔ στην Υγεία (Συνέντευξη Β. Οικονόμου, Τομεάρχη Υγείας ΝΔ , στη Δήμητρα Ευθυμιάδου και το περιοδικό Pharma & Health)

Συμμετοχή του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) στο Athens Science Festival 2017


Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), μόνος αρμόδιος φορέας στην Ελλάδα για την προστασία των Ευρεσιτεχνιών και των Βιομηχανικών Σχεδίων (designs), σας προσκαλεί στο Athens Science Festival 2017, την Πέμπτη 30 Μαρτίου, από τις ώρες 17:00 έως 19:00.

Στο Φεστιβάλ Καινοτομίας θα αναλυθούν από εξειδικευμένους ομιλητές οι πτυχές των στρατηγικών προστασίας της βιομηχανικής ιδιοκτησίας στο ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου (17:00-17:50), στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να προβάλλει, να προωθήσει και να στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο το ελληνικό design, θα διοργανώσει στην αίθουσα της Τεχνόπολης «Innovathens» στην ενότητα των Workshops εξειδικευμένο «workshop», αφιερωμένο σε θέματα προστασίας αλλά και αναζήτησης πληροφοριών από ήδη υπάρχοντα σχέδια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω ειδικού διαδικτυακού εργαλείου που διαθέτει ο ΟΒΙ (DesignView), με ομιλητή τον κ. Κ. Αμπατζή, διευθυντή Καταθέσεων & Χορηγήσεων Τίτλων ΟΒΙ.

Στη συνέχεια (18:00-18:20), στο πλαίσιο της ενότητας των Ομιλιών, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ Δρ. Ιωάννης Καπλάνης, θα απευθύνει ομιλία του με τίτλο «Η διανοητική ιδιοκτησία (ΔΙ) ως όχημα για την ανάπτυξη της καινοτομίας και η συμβολή της στην οικονομική παραγωγή στην Ελλάδα».

Τέλος, από τις 18:20 έως 18:50 δύο εξειδικευμένοι ομιλητές-στελέχη του ΟΒΙ θα αναπτύξουν τα θέματα που αφορούν την προστασία των εφευρέσεων και τη στρατηγική της, καθώς επίσης την προσέγγιση της διανοητικής ιδιοκτησίας ως οικονομικό κεφάλαιο (Δρ. Στράτος Κουτίβας, Διευθυντής Ελέγχου Τίτλων ΟΒΙ, Δρ. Παρασκευή Γκαγκανάτσου, Προϊσταμένη Τεχνολογικής Πληροφόρησης & Διάδοσης της Καινοτομίας ΟΒΙ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συζητήσουν με τα στελέχη του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας τυχόν απορίες τους για τη διαδικασία κατάθεσης αίτησης, τα τέλη, τη δυνατότητα Έρευνας μέσα από ΔΕ και Βιομηχανικά Σχέδια και γενικότερα θέματα που αφορούν στην προστασία της βιομηχανικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχει ο ΟΒΙ στο κοινό του.

Η γενική είσοδος στο Φεστιβάλ είναι 3 ευρώ.

Για την παρακολούθηση του Workshop και των ομιλιών του ΟΒΙ δεν υπάρχει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Γενικές Πληροφορίες:
Athens Science Festival 2017

Διάρκεια: 29 Μαρτίου – 2 Απριλίου

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη – Παρασκευή: 09.00 έως 23.00

Σάββατο & Κυριακή: 11.00 έως 23.00
Website: http://www.athens-science-festival.gr/

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΤΑ


8η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 29η Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για:

Α. Ενημέρωση για τις δράσεις και τα οικονομικά στοιχεία της Δημοτικής Επιχείρησης ΦΛΥΑ Α.Ε..

Β. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του Προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού 2017.

2. Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του Προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού 2017.

3. Έγκριση του πρακτικού της επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων επί της συμπληρωματικής εγγραφής βρεφών και νηπίων στα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου για το σχολικό έτος 2016-2017, λόγω των διαγραφών, εκπρόθεσμων αιτήσεων και αιτήσεων επανεξέτασης, επί των αποτελεσμάτων της διαδικασίας εγγραφών της 25/1/2017.

4. Έγκριση οικονομικού απολογισμού Ο.Ε. 2016 της «Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου».

5. Εκμίσθωση της καντίνας του θεάτρου της Ρεματιάς.

6. Λήψη απόφασης για αποδοχή δωρεάς και χρησιδανείου αντικειμένων της συλλογής Κωνσταντίνου Ζήβα.

7. Έγκριση μετακίνησης αιρετών εκτός έδρας για την συμμετοχή τους στο Συνέδριο που διοργανώνει η ΚΕΔΕ στις 6-7 Απριλίου 2017 στο Ηράκλειο της Κρήτης με θέμα «Κλιματική Αλλαγή και οι επιπτώσεις της στην Οικονομία».

8. Λήψη απόφασης για έγκριση σκοπιμότητας, έγκριση δαπάνης διαμονής σε ξενοδοχείο για αναψυχή μελών Κ.Α.Π.Η. για το Ο.Ε. 2017 και καθορισμός κριτηρίων οικονομικής συμμετοχής των μελών του Κ.Α.Π.Η. στις θερινές διακοπές για το Ο.Ε. 2017.

9. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης ποσού 15.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για την παροχή υπηρεσιών τεχνικού ήχου, για τη λειτουργία του Θεάτρου της Ρεματιάς και των λοιπών εκδηλώσεων του Δήμου.

10. Έγκριση και διάθεση πίστωσης ποσού 400,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% σε βάρος του Κ.Α. 00.6431.01 με τίτλο: «Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου».

11. Έγκριση και διάθεση πίστωσης ποσού 300,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% σε βάρος του Κ.Α. 00.6431.01 με τίτλο: «Έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου».

12. Έγκριση σκοπιμότητας και διάθεσης πίστωσης για την πραγματοποίηση παράστασης κουκλοθέατρου για παιδιά στην Παιδική Βιβλιοθήκη Μίμης Βασιλόπουλος.

13. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την πραγματοποίηση συναυλίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ΡΟΜΑ (8 Απριλίου).

14. Έγκριση σκοπιμότητας για τη δημιουργία Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Δήμου Χαλανδρίου.

15. Έγκριση σκοπιμότητας για τη δημιουργία Δημοτικής Συμφωνικής Ορχήστρας νέων.

16. Έγκριση σκοπιμότητας ανάθεσης της υπηρεσίας συντήρησης μηχανοστασίων, δεξαμενών και ποιότητας νερού, μετά χημικών νερού, των κολυμβητηρίων της Διεύθυνσης Παιδείας, Αθλητισμού και Ν. Γενιάς Δήμου Χαλανδρίου.

17. Μείωση ή μη μηνιαίας οικονομικής εισφοράς από επιβολή τροφείων σε νήπιο του 4ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής (αρ. πρωτ. 10093/24-03-2017).

18. Μείωση ή μη μηνιαίας οικονομικής εισφοράς από επιβολή τροφείων σε νήπιο του 4ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής (αρ. πρωτ. 10094/24-03-2017).

19. Επαναψήφιση δαπάνης και επανέγκριση πίστωσης ποσού 70,00 € για την πληρωμή συμμετοχής του Δήμου Χαλανδρίου στο παγκόσμιο δίκτυο «MAYORS FOR PEACE» σε βάρος του Κ.Α. 00.6444 Ο.Ε. 2017.

20. Διευρυμένο ωράριο Τμημάτων της Δ/νσης Περιβάλλοντος.

21. Τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 272/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

22. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) για το έργο: ‘‘Επισκευές – Κατασκευές πεζοδρομίων και εκριζώσεις στο Δήμο Χαλανδρίου’’, Α.Μ. 02/2015.

23. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου Α.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: ‘‘Συντήρηση – Επισκευή πεζοδρόμων’’, Α.Μ. 6/2016.

24. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (2ου Α.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: ‘‘Ανάπλαση και συντήρηση διαφόρων παιδικών χαρών και κοινοχρήστων χώρων’’, Α.Μ. 11/2015.

25. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Επισκευή – αποκατάσταση πεζοδρομίων και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων», Α.Μ. 08/2013.

26. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαμόρφωσης – διάνοιξης οδών», Α.Μ. 07/2014.

27. Έγκριση παράτασης της εργολαβικής σύμβασης του έργου «Έργα συντήρησης και επισκευών δημοτικών κτηρίων Δήμου Χαλανδρίου», Α.Μ. 10/2015.