Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΡΑΜΜΑ


του Ν. Κομπότη
Θέλω να εκφράσω την ευαρέσκεια μου και τις ευχαριστίες μου γιατί δημοσιεύσατε το γράμμα του κ Ρούσου, όχι γιατί πράξατε την αυτονόητη δημοκρατική σας υποχρέωση αλλά διότι,

1. Πράξατε αυτό που εγώ δεν είχα την δυνατότητα ούτε το δικαίωμα να κάνω

2. Οι απόψεις μου και τα ερωτήματα που έθεσα με τα σημειώματα μου, που ευγενικά δημοσιεύσατε, δεν βρίσκονται πια στον αέρα.

3. ΟΙ ευφυείς αναγνώστες σας έχουν πια την δυνατότητα να αντιληφθούν ότι η «αντιδικία» μου με τον κ. Ρούσο, από την δική μου μεριά,, είναι βαθιά πολιτικό-ιδεολογική και όχι προσωπική, όπως θέλει να την υποβαθμίσει.

4. Οι αριστεροί συμπολίτες μας, μπορούν να αντιληφθούν την λάθος επιλογή τους, αφού αντί για δήμαρχος τους βγήκε πρόεδρος φιλόπτωχου ταμείου, παραρτήματος της Εκκλησίας και των Μοναστηριών

5. Όλοι οι συμπολίτες μας μπορούν πια να καταλάβουν, γιατί η καθημερινότητα τους, ως δημότες αυτής της πόλης, διαρκώς επιδεινώνεται και το πώς οι μεγάλες εταιρίες στην πόλη μας λειτουργούν ασύδοτα, εξαγοράζοντας την ατιμωρησία τους με πεντοχίλιαρα ελεημοσύνης.

6. Οι πιο ψαγμένοι συμπολίτες μας δεν μπορεί να εξαπατηθούν από το δήθεν φιλανθρωπικό έργο του κ Ρούσου, διότι γνωρίζουν ότι το Ενοίκιο και τα έξοδα συντήρησης που πληρώνουμε εμείς οι δημοτες για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» φτάνουν και περισσεύουν για την καθημερινή σίτιση 500 φτωχών οικογενειών κάθε μήνα!!!

Τέλος θέλω να εκφράσω την χαρμολύπη μου, διότι οι προεκλογικές μου αναλύσεις, που με οδήγησαν στην εκούσια έξοδο μου από το ψηφοδέλτιο του κ, Ρούσου, περί της επερχόμενης κατάντιας, βγήκαν αληθινές.

Θα χαρώ ειλικρινά πολύ αν οι αναλύσεις μου, για την επερχόμενη υποβάθμιση της πόλης μας και της ζωής μας, υπό την διοίκηση του κ Ρούσου, βγουν εντελώς λαθεμένες. Έστω και με την βοήθεια των 16 εκατομμύρια ευρώ, που πλεονάζουν στα ταμεία του Δήμου μας.


ΣΧΟΛΙΟ: Δάσκαλε θα μας επιτρέψεις να διευκρινίσουμε μόνο τούτο προς αποφυγή παρεξηγήσεων: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ και παραμένουν "στον αέρα" -  όπως φαίνεται και από τις δημοφιλείς αναρτήσεις στα δεξιά του blog στις οποίες ο αναγνώστης μας τις έχει κατατάξει με την αναγνωσιμότητά τους.
Προφανώς αναφέρεσαι στην μεταφορά τους στην δεύτερη σελίδα του blog αλλά αυτό το ορίζει ο blogger και όχι εμείς. (3 ημερών αναρτήσεις μένουν στην αρχική).

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Β ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ - ΖΩΝΗΜε ανακοίνωσή της η τεχνική υπηρεσία παρατείνει την προθεσμία υποβολής ενστάσεων για την μελέτη του Πεύκο Πολίτη.

Λόγω της Πανελλαδικής απεργίας στις 4/02/2016, των συνεχόμενων κινητοποιήσεων των Μηχανικών και της αποχής των Δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, παρατείνεται η υποβολή ενστάσεων για την Γ’ Ανάρτηση του Β’ σταδίου της Πολεοδομικής Μελέτης στην περιοχή Ζώνη Δουκ. Πλακεντίας – Πεύκο Πολίτη του Δήμου Χαλανδρίου, μέχρι και την Παρασκευή 19/02/2016.

Διακρίνω έναν εκνευρισμό στα ρουφιανάκια του τοπικού καπετανάτου

ΜΠΙΝΤΕΣ
  • Ο Κωστάκης (Ευθυμιάκης άραγε θα είναι το πραγματικό επίθετό του αυτουνού;; ) με email από μαϊμουδολογαριασμό τσαντίστηκε που μας απάντησε ο δήμαρχος και ανεβάσαμε την απάντηση.
Ήθελε ο παπάρας να την κόψουμε την απάντηση του δημάρχου λες και έχουμε κόψει ποτέ τίποτα ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ. 
Για να είμαστε ίδιοι με τα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ μούτρα του και την διαχείριση που κάνει αυτός στα μέσα που είναι διαχειριστής, όπου πετάει έξω όσους διατυπώνουν ακόμα και ερωτήσεις και μάλιστα επιτιθέμενοw με λύσσα, λάσπη, ύβρεις και χαρακτηρισμούς στον ερωτώντα. (Για αντίθετη άποψη δεν το συζητάμε .... Όσοι έχουν αντίθετοι άποψη είναι για εξοστρακισμό από την πόλη).

  • Ο άλλος έχει λυσσάξει να μας βρίζει (διαδυκτιακά και ανώνυμα βεβαίως - αν ήταν με τα μουτράκια του θα το βάζαμε στο blog) γιατί λέει δεν έχουμε κράξει όσους υπόχρεους δημοτικούς συμβούλους δεν έχουν ανεβάσει στο site του δήμου το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους για το 2015. 
"ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΡΕ" μου γράφει.
"Δεν λες ότι δεν έχουν κάνει ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ...."

Άκου τώρα  χαφιεδάκο:
  1. . Όσο μου ζαλίζεις τα μέζεα του στεατοπηγικού μου συστήματος  ΑΝΩΝΥΜΑ,, ακόμα και να ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα ..... ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΕ ΧΑΦΙΕΔΕΣ που νομίζουν ότι με εκβιάζουν δεν το κάνω.  Οπότε σταμάτα μπας και ασχοληθώ ....
  2.  Επειδή είσαι ασήμαντο χαφιεδάκι πες στα αφεντικά σου πρώτα να ασχοληθούν με τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ που δεν υποβλήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και δεν έτρεξε μία και μετά ασχολούνται και με αυτά του 2015 που ακόμα μπορούν να ανέβουν, έστω και εκπρόθεσμα.
Έχει μπλοκάρει η επετηρίδα όσων αιρετών στο Χαλάνδρι  γράφουν τον Καλλικράτη και την Διαύγεια στα δικά τους μέζεα και δεν τρέχει μία.
Χρόοοονια τώρα.
 Ας ασχοληθούν λοιπόν αι αρμόδιαι αρχαί και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και μετά ελέγχεις εσύ την ΠΛΑΤΕΙΑ για το τι γράφει.
ΠΑΠΑΡΙΚΟ!
Κάποιοι όμως  φροντίζουν να τους κρατάνε απασχολημένους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς με ανύπαρκτες παπαριές, με ανούσιες καταγγελίες και ενασχόληση με ξεθωριασμένες υποθέσεις και ό,τι έγινε πριν 10 χρόνια ώστε να περάσουν άλλα 10 και να παραγραφούν τα αίσχη τα δικά τους και των εκλεκτών τους στον δήμο.
Το σύστημα έχει και άλλα, συστήματα πολλά  .....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΟΥΟΥΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑ κάτω από φυστίκια και  τσαπέλες

  • Ο άλλος --- ανώνυμος Παριζιάνος σου λέει - θα έρθει να μας απαυτώσει λέει πρωί πρωί και δεν έχουμε κάνει και μπιντέ να είμαστε καθαροί, θα μας πιάσει άπλυτους.

  • "Να ασχοληθείς με την Παπανικολή που έγινε πριν χρόνια το ατύχημα και σκοτώθηκε άνθρωπος" μου λέει ο άλλος.
Τόσα email γκρίνιας δεν έχουμε πάρει πέρυσι όλο το χρόνο.
Τυχαίο;

ΟΧΙ ΡΕ! Πλατεία διαβάζεις. Σου κόβει.

Για το ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ.
Μην είσαι χαζός,

Άκου "να ασχοληθείς με την λακούβα ...."

ΜΕ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ, που δεν θέτε!
ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ (και δικαίως με όσα είχατε καταφέρει να επιβάλλεται στο ανεπαρκές τοπικό πολιτικό προσωπικό μεταξύ 2006 και 2014)) ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ στο παρασκήνιο, ενώ το δημοτικό συμβούλιο θα ψηφίζει συμβάσεις, θα παρίσταται και θα χαιρετίζει.

Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!

ΒΛΑΜΜΕΝΑ ....
Ε, ΒΛΑΜΜΕΝΑ!

ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.

ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ) ΚΑΛΥΤΕΡΑ

 

Η φωτογραφία είναι από κεντρική καφετέρια στη Θεσσαλονίκη που έχει κλείσει μέσα στο «αυθαίρετό» της και τον φωτεινό σηματοδότη.

Να θυμηθούμε ότι στη Θεσσαλονίκη ένας παλιός της νομάρχης χρησιμοποιούσε την έκφραση «Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης …» όταν ξεκινούσε τις «παραστάσεις» του στα διάφορα κανάλια. Το πρώτο πρόσωπο λοιπόν που χρησιμοποίησε ο δικός μας δήμαρχος κ. Κομπότη είναι σαφώς λιγότερο αυταρχικό.

ΓΓ
ΣΧΟΛΙΟ:
 Ε δεν χώραγαν τα τραπεζοκαθίσματα ρε Γιώργο! Τι ήθελες να κάνει ο άνθρωπος; Να μην έχει τραπεζάκια;;; Ε μα πια! Παράλογοι είστε! 
Όσο για το "καλύτερα" στο Χαλάνδρι, πήγαινε να περάσεις από τον πεζόδρομο ΦΑΓΩΜΕΝΟΣ και άμα χωράς πάρε με τηλέφωνο. Εγώ πάντος που είμαι λιγάκι ευτραφής και χαμηλοτήθης ΦΑΓΩΜΕΝΟΣ δεν περνάω.

Α και κάτι ακόμα: Ο νομικός σύμβουλος των δικών μας καφεμπαρονυχτομάγαζων είναι ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ. Τυχαίο; 

ΠΕΔΑ:Σύσκεψη για το προσφυγικό


Σύσκεψη με θέμα «Αντιμετώπιση του προβλήματος της υψηλής συγκέντρωσης πληθυσμού μεταναστών και προσφύγων στην Αττική» θα συγκληθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε.Δ.Α. την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στην 1.30 μ.μ., μετά από σχετικό αίτημα της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής.

Η σύσκεψη, στην οποία θα συμμετέχουν τα μέλη του διευρυμένου Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α., θα γίνει παρουσία του κ.Γιάννη Μουζάλα, Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και έχουν καλεστεί να παρευρεθούν και να συμμετέχουν και οι Δήμαρχοι της Αττικής.

Συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας
Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΕΑ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον Γ.Γ. Γιάννη Ρεκλείτη και τον υπεύθυνο προγραμμάτων του ΕΕΑ Σύρο Κοσκοβόλη. Στη συνάντηση μετείχε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η διερεύνηση νέων τρόπων συνεργασίας σχετικά με τα προγράμματα ανάπτυξης επιχειρήσεων που υπέβαλε το ΕΕΑ, σε εποχή ύφεσης, με κεφάλαια και εκπαίδευση, ύστερα από την άκρως επιτυχημένη ολοκλήρωση των προγραμμάτων για τα Συνεργατικά Δίκτυα Ανοικτής Καινοτομίας (COINs) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις (http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=17682:simantiki-i-symvoli-tis-perifereias-sto-programma-coins&catid=3&Itemid=31).

Σε δήλωσή της, μετά από τη συνάντηση, η Περιφερειάρχης, αφού εξήρε τη δράση του Επιμελητηρίου, το οποίο «εδώ και πάρα πολύ καιρό τώρα επιμένει με προτάσεις και όχι διαπιστώσεις, στις δύσκολες δημοσιονομικές και οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει όλη η χώρα και όχι μόνο η Περιφέρεια Αττικής», τόνισε: «συνεχίζουμε με συνέπεια και σταθερότητα και πάνω από όλα παραγόμενο αποτέλεσμα για τους συμπολίτες μας».