Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

HANDS FREE!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΠ Ο ΤΟΝ ΛΑΟ…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 22, 2012
sygyvernisi
ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!
Τα πιο πολλά απο αυτά τα έχει διαρρεύσει η Τρόικα είτε επίσημα είτε ανεπίσημα για να τα εμπεδώσει ο κόσμος! Άλλωστε δηλώνουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί οτι θα εφαρμόσουν πλήρως το Μνημόνιο 2 αλλά και τα όποια Μεσοπρόθεσμα προκύψουν.
Δείτε αναλυτικά:
- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200€ καθαρά, μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!
- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας
- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.
- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων
- Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας
- Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
- Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
- Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
- Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
- Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
- Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
- Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
- Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
- Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
- Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου
- Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο
- Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης
- Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
- Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.
- Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ενα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)
- Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου
- Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (Φόρος εισοδήματος, Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, Τέλος επιτηδεύματος, ΕΤΑΚ 2009, Έκτακτη εισφορά ακινήτων, ΦΑΠ 2010, ΦΑΠ 2011, Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)
- Ιδιώτες φοροεισπράκτορες
- Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην… Τουρκία!
Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι δεν ήξεραν. Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι παραπλανήθηκαν απο τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περι επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες τέτοιες μπαρούφες.
Ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ που αποχωρεί απο το αξιωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των Ελλήνων, αφού καμία κοινωνία δεν θα μπορούσε να δεχθεί το νέο τσουνάμι μέτρων που έρχεται με αρχή τον Ιούνιο.
Πηγαίνετε να τους ξαναψηφίσετε. Είστε πια άξιοι της μοίρας σας.


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ! ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ"!

Είμαστε αυτοαπασχολούμενοι!

Η κα Διαμαντοπούλου και οι νεοΠΑΣΟΚοι  θα μας διορίσουν στο δημόσιο, εμάς τα "αφεντικά των περιπτέρων" που σαρκάζουν ή μας μετρούν απλά για μια παράπλευρη απώλεια στην επιβολή των επιλογών της "θεόσταλτης" αποστολής τους περί αναδιάρθρωσης της χώρας κατά πώς επιθυμεί η διεθνής των τραπεζών και των τοκογλύφων.

Πώς στρέφεται - η πρώην νομάρχης υπουργός ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ - με τέτοιες δηλώσεις εναντίον ανθρώπων που βγάζουν μόνοι τους, με μόχθο και καθημερινή αγωνία το ψωμί τους απαξιώνοντάς και ουσιαστικά- ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ;;;

ΤΟΣΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, που φτάνουν να υποτιμούν και να σαρκάζουν τον καθημερινό αγώνα για την επιβίωση χιλιάδων μικρομεσαίων;;;
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ  ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ "ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ" ή "ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ".
Το μόρφωμα ΠΑΣΟΚ πρέπει να αντιμετωπιστεί ΣΥΝΟΛΙΚΑ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ πλέον.

Και αυτό το λέω ΕΝΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ - υπό άλλες συνθήκες - ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗ. Όμως τα πράγματα πλέον είναι αλλιώς.
Και είναι αλλιώς παρόλο που προσωπικά διαφωνώ με την επίθεση στο πρόσωπο "Β. Βενιζέλος", όπως και στην συνέχεια των επιθέσεων στον ΓΑΠ, τώρα που έφυγε. (ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ;)
Τώρα σημασία έχει ΜΟΝΟ Η  ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ νεοΠΑΣΟΚ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΑ ΑΚΡΑΙΑΣ, ΒΙΑΙΗΣ, ΑΔΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ "ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ".
Πιστεύει κανείς ότι κάτι έχει επί της ουσίας μεταβληθεί από την πολιτική των τελευταίων χρόνων;;
Ε όποιος ΑΚΟΜΑ το  πιστεύει, ας διαβάσει την δήλωση Διαμαντοπούλου για να το ξεπιστέψει:
 ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων,  Ο ΤΑΞΙΚΟΣ  ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ, Ο "ΟΧΤΡΟΣ" ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΙΚΩΝ νεοΠΑΣΟΚων,  που φτάνουν ακόμα και στην χλεύη και τον σαρκασμό, είναι οι ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΡΑΔΟΡΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ, ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ, Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ, ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΜΑΝ.
Οι μικρομεσαίοι είναι. 

Που αν εξαφανιστούν και αν επιβληθούν μισθοί 150 ευρώ, θα διαμορφωθεί  - ΚΑΙ ΚΑΛΑ - το περιβάλλον για να γίνουν επενδύσεις  από "σοβαρούς" και μεγάλους επιχειρηματίες  που θα φέρουν την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας (όπως  έγινε με την Hellas Power και η Energa) και από το εξωτερικό (ευτυχώς Παναγία μου, ευτυχώς, ξαναγύρισε η SIEMENS).

Γνωστές σε εμάς θεωρίες. ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ!
Τις έχουμε απορρίψει όμως από παλιά. Και επειδή τις απορρίψαμε ενταχθήκαμε στο ΠΑΣΟΚ.
ΜΙΚΡΟΙ!

Ε ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.
(Άσε που έχουμε πολύ περισσότερους λόγους σήμερα, αφού το έργο το είδαμε).

Διότι άμα τα ψηφίσουμε τελικά εμείς αυτά, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, οι βολεμένοι του δικομματισμού, οι τσάτσοι τους και οι συγγενείς τους;
Και όσο και αν προσπαθεί ο Β. Βενιζέλος και όσο και αν ήταν πράξη ενδιαφέρουσα και πολιτικά αξιοσημείωτη η "ΣΥΓΝΩΜΗ" του, έρχονται κάποιοι - όπως η κα Διαμαντοπούλου - με τις δηλώσεις τους να μας επαναφέρουν όλους στην ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΤΟ "ΟΛΟΝ" ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΟΜΟΦΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ αλλά Η ΣΥΓΝΩΜΗ σε αυτό που αποκαλείται "διαπλοκή", "πολυεθνικό κεφάλαιο", καρτέλ, "νταβατζήδες". 
ΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΠΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ να απολογούνται, επειδή καθυστέρησαν να κλείσουν τις ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - "τα περίπτερα".
Τα περίπτερα -  όπως λέει υποτιμητικά, κυνικά και σαρκαστικά η "άριστη", κατά δήλωσή της υπουργός, που όμως δεν κατάφερε  ούτε τα βιβλία να τυπώσει έγκαιρα  - που δυστυχώς λειτουργούν ακόμα και πρέπει να κλείσουν,  ώστε να υπηρετηθεί πιο αποτελεσματικά η κερδοφορία των πραγματικών αφεντικών τους: ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΕΛ τα οποία θέλουν να τελειώνουν με τον ανταγωνισμό, ακόμα και του περιπτερά.
ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ (όλου του μνημονιακού μπλοκ δυνάμεων - μην γελιέστε - δεν τα λέει τυχαία η κα Διαμαντοπούλου αυτά, ούτε βέβαια της ξεφεύγουν).
Άρα λοιπόν εξάγεται το λογικόν συμπέρασμα ότι τα άλλα, περί ενίσχυσης των ΜΜΕ, ρευστότητας στην αγορά, ρυθμίσεις αλλά τελικά  ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ από τις ιστορικές δυνάμεις της παράταξης ΕΙΝΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ.
(ΟΠΕΡ ΕΔΗ ΔΕΙΞΑΙ!)
Και να πεις ότι είχαν σχεδιάσει πολιτικές ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ και ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ για τους μικρομεσαίους;;;; Θα μιλάγαμε για μεταρρυθμίσεις που αξίζει κανείς να μελετήσει και να αναλύσει ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
Στα φρύδια τους όμως!
Όσοι ζήσουν!
ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΙΝΔΙΑΝΟΙ" ΣΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ ή ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΓΜΕΝΩΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ κας ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ, την ώρα που πρότεινε "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΩΝ" - με την συμμετοχή της βέβαια.

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ:
Διαμαντοπούλου: να ξεμπερδεύουμε με τις μικρές επιχειρήσεις!

Γενικευμένη επίθεση εναντίον εκατοντάδων χιλιάδων αυτοαπασχολουμένων και εμποροβιοτεχνών, προϊδεάζει με συνέντευξή της η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου. Ούτε λίγο ούτε πολύ, προαναγγέλλει τον «θάνατο του εμποράκου» και ανοίγει δρόμους για την εξωφρενική κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων!

Ο αποδεκατισμός των μικρών και των πολύ μικρών επιχειρήσεων, θα γίνει μέσα από την «αξιοποίηση κινήτρων» που θα δοθούν στις μεγάλες επιχειρήσεις για να γίνουν οι σχετικές απορροφήσεις και συγχωνεύσεις.

Αυτό σημαίνει ότι θα συντελεσθεί μια άνευ προηγουμένου απαξίωση και καταστροφή των μικρών επιχειρήσεων ώστε με τον εκτοπισμό τους από την αγορά να εμφανίσουν ανάπτυξη και κερδοφορία οι μονοπωλιακοί κολοσσοί. Η ισχυροποίηση της θέσης των καρτέλ θα έχει τραγικές συνέπειες στο σύνολο της κοινωνίας, τόσο βραχυπρόθεσμα (άνευ προηγουμένου εκτόξευση της ανεργίας) όσο και μεσοπρόθεσμα (μονοπωλιακές τιμές και ξεζούμισμα του λαϊκού εισοδήματος).

Σε αποστροφή της συνέντευξης της, η Διαμαντοπούλου δήλωσε ανερυθρίαστα: «Η λογική του αφεντικού στο περίπτερο τελείωσε»!
Με την κυνική δήλωσή της, η Άννα Διαμαντοπούλου δεν αφήνει πλέον καμιά αμφιβολία όσον αφορά στις προθέσεις της κυβέρνησης παρά τις ψευδαισθήσεις που καλλιεργεί συστηματικά το αστικόκατεστημένο (ελληνικό και ευρωπαϊκό) για την δήθεν υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αποδεικνύει περίτρανα ότι όλες οι υποσχέσεις και τα κλισέ περί μικρομεσαίων και πυλώνων της ελληνικής οικονομίας δεν είναι τίποτα παραπάνω, παρά προεκλογικά πυροτεχνήματα για την υφαρπαγή ψήφων.

Εκτός από το ζήτημα της «μικροεπιχειρηματικότητας», η Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκλογές τις 6ης Μάη εκφράζοντας την αντίρρησή της για την ημερομηνία των εκλογών και θέτοντας εκ νέου το τρομοκρατικό δίλημμα: νέα κυβέρνηση για την εφαρμογή των ληστρικών μέτρων που ακολουθούν τη νέα δανειακή σύμβαση ή καταστροφή μέσα από «την επικράτηση αντιμνημονιακών πολιτικών δυνάμεων».


ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΤΟΥΠΑΜΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ...... ΤΗΣ ΜΑΡΩΣ!

Μια από τις πλέον γνωστές, δραστήριες και πρωτοπόρες Ομάδες Εθελοντικής Δράσης Πολιτών, αυτή του Ν. Πιερίας, ετοιμάζεται αύριο για την διανομή 120 τόνων πατάτας σε 2.324 οικογένειες(!)
Ταυτόχρονα ενημερώνει όσους επιθυμήσουν να επωφεληθούν από αυτή την μαζική προσέλευση...

Αξίζει πραγματικά να διαβάσετε όσα κάνουν και τον τρόπο που τα οργανώνουν.
Είναι υποδειγματικά !!!


Από μακριά και αγαπημένοι...
Image
Δεν επιθυμούμε ούτε τους προεκλογικούς εναγκαλισμούς, ούτε τα χτυπήματα στην πλάτη από τους όψιμους υποστηρικτές μας!

Χθες, συνεδρίασε η 10μελής συντονιστική επιτροπή της ομάδας «2,5 € το δεκάκιλο» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. Συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διάθεση των 120 τόνων πατάτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21.04 στο χώρο της εμποροπανήγυρης, αλλά και για τον δειγματισμό λαδιού την Κυριακή 22.04, στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης.

Η ομάδα αποφάσισε να ενημερώσει τους υποψήφιους βουλευτές του Ν. Πιερίας, όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία δύο χρόνια, πως βεβαίως, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους εμποδίσει να πραγματοποιήσουν την προεκλογική τους φιέστα στο δημόσιο χώρο, όπου οργανώνονται οι δύο παραπάνω δράσεις. Όμως, τους ενημερώνει πως δεν μπορεί να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη για όσα ενδεχομένως συμβούν εναντίον τους.

Η ομάδα των ενεργών πολιτών γνωρίζει πολύ καλά, ποιοι ήταν πάντα στο πλευρό της, ποιοι στήριξαν τους αγώνες της τα τελευταία χρόνια και ποιοι ευθύνονται για όσα βιώνουν οι πολίτες σήμερα. Για το λόγο αυτό, αρνείται να δεχτεί τους προεκλογικούς εναγκαλισμούς και τα χτυπήματα στην πλάτη από τους όψιμους υποστηρικτές της.

http://otoposmou.gr/


Eurostat: Oι Ευρωπαίοι μπορούν να δουλεύουν μέχρι τα 74

Eurostat: Oι Ευρωπαίοι μπορούν να δουλεύουν μέχρι τα 74

Οι υπολογισμοί αυτοί συσχετίζονται με την γενική υπόθεση για προσδόκιμο όριο ζωής τα 86 για τις γυναίκες και τα 82,4 για τους άνδρες.
Οι Ευρωπαίοι μπορούν να εργάζονται και πέραν του καθορισμένου έτους συνταξιοδοτήσεώς τους, προκύπτει από έρευνα της ΕΕ που δημοσιεύεται σήμερα, και η οποία καταδεικνύει πως οι άνδρες και οι γυναίκες στην Ευρώπη κατά μέσο όρο έχουν προσδόκιμο όριο να ζήσουν εν πλήρη υγεία έως και τα 74 έτη τους.
Η στατιστική υπηρεσία της ΕΕ Eurostat δημοσίευσε σήμερα την έρευνα που αφορά τα επιπλέον «έτη υγιούς βίου» για όσους διανύουν το 65ο έτος της ζωής τους, τα οποία καθορίζονται ως «ο αριθμός των ετών που ένας άνθρωπος σε μία συγκεκριμένη ηλικία αναμένεται να ζήσει χωρίς κάποια σοβαρά, ή μέτρια, προβλήματα υγείας, κάτι το οποίο σημαίνει πως ο ενδιαφερόμενος δύναται να διατηρήσει τις συνήθεις του δραστηριότητες».
Τα στοιχεία ανέρχονται στα 8,8 έτη για τις γυναίκες και τα 8,7 έτη για τους άνδρες.
Το προσδόκιμο υγιούς ζωής μετά τα 65 είναι υψηλότερο στη Σουηδία (15,5 έτη), τη Δανία (12,8 έτη) και το Λουξεμβούργο (12,4 έτη) και χαμηλότερο στη Σλοβακία (2,8 έτη για τις γυναίκες και 3,3 για τους άνδρες), τη Ρουμανία (5 έτη) και την Εσθονία (5,5 έτη), προκύπτει από την μελέτη της Eurostat.
Newsit
Τι μετράνε αυτοί οι άρρωστοι τεχνοκρατικοί εγκέφαλοι της Eurostat, στους οποίους υπάγεται πλέον απευθείας, ως παράρτημα (με απόφαση της συγκυβέρνησης), η "ελληνική" Στατιστική Υπηρεσία;
Δεν έχει όριο η "εργασιομανής" διαστροφή τους. Εφ' όρου ζωής εργασία...


ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ - ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ...

... μάθαμε ότι είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χαλανδρίου σε πηγαδάκι κατά την συνεδρίαση της διακομματικής του δήμου.

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ;
Πού είναι οι εκλεκτοί σας;;
Ο ΠΡΙΓΚΗΨ, Ο ΤΟΥΙΤΥ, Ο ΛΕΦΤΑΣ;;

Γιατί δεν κρατάνε το περίπτερο του κόμματος που τους έφτιαξε χωρίς να αφιερώσουν ούτε μια ώρα από την ζωή τους σε αυτό;;;

Οι κομπάροι βολευτών, οι παρατρεχάμενι, οι εκλεκτοί;
Γιατί δεν πάνε, μαζί με τους "Χαλανδράρχες"  που τους επέβαλλαν καπέλο στο Χαλάνδρι, να δώσουν την μάχη;;;

Τι στο διάολο;;;
ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΜΑΤΑ, ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ;;;

Τι θα πάθουν;
Δεν πειράζει.
Καλό κάνει το γιαουρτάκι στην επιδερμίδα.

Άλλοι τρώγανε μολότωφ και καραμπινιές κάποτε.
Το γιαουρτάκι τους χαλάει;
Δηλαδή χωρίς .... ΜΠΑΤΙΡΟΓΑΤΟΥΣ δεν έχει περίπτερο;;;;

Ε, βέβαια! Είναι κόρες ναυάρχου! ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ....Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *