Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Αυτοκινητόδρομος Μαλιακός –Κλειδί

Έργο: «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Εκμετάλλευση, Λειτουργία και Συντήρηση με Σύμβαση Παραχώρησης για τον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., τμήμα Μαλιακός –Κλειδί, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ραχών έως τον Ανισόπεδου Κόμβου Κλειδίου».

Σήμερα παραδίδεται σε κυκλοφορία και πλήρη ανάπτυξη ο αυτοκινητόδρομος «Μαλιακός – Κλειδί». Ένα έργο εθνικής σημασίας με το οποίο ολοκληρώνεται πλήρως ο οδικός άξονας Αθήνας – Θεσσαλονίκης που άρχισε να κατασκευάζεται στις αρχές της δεκαετίας του 70.

Συμμετοχικός Προϋπολογισμός. Πρόταση Γιώργου Γεωργιάδη

 Στέλνω την πρότασή μου για τον προϋπολογισμό στον Συνοικισμό, την οποία κατέθεσα στην ομάδα πρωτοβουλίας.

Γιώργος ΓεωργιάδηςΔημότης Χαλανδρίου

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ;

Στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου - με 480 μέλη - που έγινε στις 29 Μαρτίου οι εργαζόμενοι - μέλη του, γύρισαν την πλάτη στον σύλλογο αφού παρόντα ήταν περί τα 40 άτομα ενώ στα χαρτιά εμφανίστηκαν ότι έχουν υπογράψει παρουσία περί τα 100 μέλη του σωματείου.

Αποφασίστηκε λοιπόν - κατόπιν εισήγησης του απερχόμενου ΔΣ, του οποίου η θητεία έχει λήξει από τον Δεκέμβριο, ότι αρχαιρεσίες για νέο ΔΣ θα διεξαχθούν την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Όμως αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα αποκαλύφθηκαν και άφησαν άφωνους και τους λίγους παρόντες: το ταμείο του συλλόγου .... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΙΟΝ!

Και είναι μείον χρόνια τώρα, αφού μετά από καταγγελία εργαζόμενου,  το ΔΣ παραδέχτηκε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ λεπτομερή οικονομικό απολογισμό - σύμφωνα με τον σμπίρο μας που ήταν παρών - γιατί κάποιος από τους προηγούμενους προέδρους του ΔΣ - ΠΑΛΙΟΣ - φέρεται να έχει πάρει από το ταμείο χρήματα, τα οποία όταν το θέμα αποκαλύφθηκε εμφανίστηκαν ως "δάνειο" στον εαυτό του, ενώ τα επόμενα χρόνια για να συγκαλυφθούν οι ευθύνες του - με την γνωστή ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΗ ΟΛΟΙΜΑΖΙΔΙΚΗ "αλληλεγγύη" των εντός των τειχών -  η διαδικασία των "δανείων αλληλεγγύης" επεκτάθηκε και σε άλλους λίγους εργαζόμενους - μάλλον 5 τον αριθμό (για το ξεκάρφωμα), σύμφωνα με προφορική ενημέρωση που είχαμε από πρώην πρόεδρο του ΔΣ με την οποία επικοινωνήσαμε.

"Τα ποσά στις άλλες περιπτώσεις ήταν πολύ μικρά και κάποια από αυτά επεστράφησαν" μας είπε έτερος πρώην πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου. "Καμία δεν είχε το μέγεθος της πρώτης περίπτωσης"  συνέχισε ο συνομιλητής μας.

(Δύο πρώην πρόεδροι του συλλόγου δηλαδή μας επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει πρώην πρόεδρος που έχει πάρει καλό πακετάκι από τον σύλλογο, το χρωστάει ακόμα και τον συγκαλύπτει.... το σόι του και οι συνένοχοι!!!!).

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: ΠΑΣΧΑ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Αλέξανδρου Παπάγου 7, 152 32 Χαλάνδρι

Φίλες / Φίλοι,

Πολλές ευχές από το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη μας για Πάσχα ειρηνικό με Αγάπη και Αλληλεγγύη για όλο τον κόσμο.

Σας θυμίζουμε ότι θα είναι πολύ ωραίο να αγοράσουμε τα δώρα για τους αγαπημένους μας από την Αγορά της πόλης μας στο Χαλάνδρι καθώς και από τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς μας.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ....

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΣ! ΕΧΩ ΠΡΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ....