Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ - ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ - ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν τον Δεκέμβριο είδαμε τα στατιστικά της ΠΛΑΤΕΙΑΣ με 103.000 επισκέψεις.

Η απόφαση να επανέλθουμε, μετά από μια περίοδο σιγής, η απόφασή μας για την επανεκκίνηση είχε γίνει αποδεκτή από το κοινό μας με ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ του προηγούμενου ρεκόρ επισκέψεων στην ΠΛΑΤΕΙΑ που ήταν 50.000 επισκέψεις τον μήνα.

Έτριψα τα μάτια μου τον Δεκέμβριο και ενημέρωσα μόνο στενούς συνεργάτες. 

Ήθελα να είμαι σίγουρος ότι αυτή η τάση για πάνω από 3500 ημερήσιες επισκέψεις στην ΠΛΑΤΕΙΑ - που ήταν το ξεπέταγμα του Δεκεμβρίου -  θα σταθεροποιηθεί, πριν την δείξω στην διαφημιστική αγορά.

Ο Ιανουάριος ήταν ακόμα πιο συγκλονιστικός: 133600 επισκέψεις. Πάνω από 4.000 ημερήσιες επισκέψεις!!!

Δειλά δειλά άρχισα να απευθύνομαι ξανά στην διαφημιστική αγορά με τα νέα δεδομένα.

Το αποτέλεσμα ίσως αρχίσει να γίνεται ορατό.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ!

Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ - με 28 μέρες - κλείνει με πάνω από 126.000 επισκέψεις! Πάνω από 4500 επισκέψεις κατά Μ.Ο. την ημέρα.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

ΙΑΣΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ: ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΗΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

 

Η Διεθνής Ημέρα για το Αυτί και την Ακοή
(3 Μαρτίου) είναι μία ευκαιρία να ενημερωθούν οι γονείς παιδιών και οι ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής για τις αιτίες που προκαλούν βαρηκοΐα, καθώς επίσης και για  τους διάφορους  τρόπους αντιμετώπισης της. Στο πλαίσιο αυτό, η ΩΡΛ Κλινική του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, το Παιδοακοολογικό Τμήμα και το Τμήμα ΩΡΛ του ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρουν δωρεάν ελέγχους ακοής και συγκεκριμένα:

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική:

Η ΩΡΛ Κλινική προφέρει δωρεάν έλεγχο ακοής στους 20 πρώτους που θα καλέσουν την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 για να κλείσουν ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, στα τηλέφωνα: 210 6383090-1, από τις 09:00 έως τις 15:00.

Οι κοινωνικές προεκτάσεις της απώλειας ακοής είναι σημαντικές καθώς ενδεικτικά αποτελεί το πρώτο αίτιο κατάθλιψης παγκοσμίως στην τρίτη ηλικία. Η αντιμετώπιση της βαρηκοΐας διαφέρει ανάλογα με την αιτία που την προκαλεί, με κατάλληλη εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας ή με χειρουργική επέμβαση ανάλογα με την κλινική και εργαστηριακή αξιολόγηση που γίνεται από τον ιατρό ΩΡΛ.

ΙΑΣΩ Παίδων:

Το Παιδοακοολογικό Τμήμα και το Τμήμα ΩΡΛ προσφέρουν δωρεάν παιδο-ΩΡΛ εξέταση σε όσους καλέσουν την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, στα τηλέφωνα: 210 6383070-72 από τις 07:00 έως τις 10:00 για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Προβλήματα ακοής μπορούν να εμφανισθούν στα παιδιά, εκ γενετής (περίπου 2-3 παιδιά στα χίλια). Όσο νωρίτερα διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί η βαρηκοΐα στα νεογνά, τόσο αυξάνονται και  οι πιθανότητες να μην υπάρχει καθυστέρηση στην ανάπτυξη του παιδιού και της ομιλίας του. Η κώφωση και γενικότερα η βαρηκοΐα σε αυτά τα βρέφη και τα παιδιά πλέον στις μέρες μας μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Τα προβλήματα ακοής είναι πολύ συνηθισμένα και εμφανίζονται σε όλες τις ηλικίες. Η έγκαιρη διάγνωση είναι καίρια για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση των παθήσεων ακοής. Η κωφαλαλία είναι πλέον παρελθόν, αφού αποκαθίσταται πλήρως η ακοή σε κωφούς ενήλικες και παιδιά, βοηθώντας και την ορθή ανάπτυξη της ομιλίας.  Η διάγνωση και η αντιμετώπιση της βαρηκοΐας πραγματοποιούνται με επιτυχία στις Κλινικές του Ομίλου ΙΑΣΩ.