Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

BILD: Οι Ελληνες πρέπει να υποδεχθούν την Μέρκελ κρατώντας Γερμανικές σημαίες!Την εξόχως προκλητική θέση ότι «Οι ελληνες θα έπρεπε να προετοιμάζονται για την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ με γερμανικές σημαίες και πόστερ γιατί κανείς άλλος δε βοηθάει τη βαθύτατα πληγμένη χώρα όπως η Γερμανία με πολλά ...........
λεφτά και εγγυήσεις», διατύπωσε τη Δευτέρα η εφημερίδα BILD.

Στην εφημερίδα επισημαίνεται ακόμα ότι «η γερμανίδα καγκελάριος είναι μισητό πρόσωπο στην Ελλάδα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει εξώφυλλο ως ναζί…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η BILD η οποία βρίθει το τελευταίο διάστημα από ανθελληνικά δημοσιεύματα, αναφέρεται στο αεροδρόμιο των Σπάτων στο οποίο θα προσγειωθεί η γερμανίδα καγκελάριος με την ονομασία «Ευάγγελος Βενιζέλος»!ΑΥΤΗ ΒΡΗΚΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΗΣ BILD ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ.
Σας κάνει να πάω έτσι στο Σύνταγμα;;;Πώς θα φτάσουμε στο Σύνταγμα! Διαβάστε και διαδώστε…


  • 0
 Πώς θα φτάσουμε στο Σύνταγμα! Διαβάστε και διαδώστε…
Με βάση την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ απαγορεύονται οι διαδηλώσεις σε συγκεκριμένα σημεία, στις περιοχές γύρω από τη γερμανική πρεσβεία και τα γραφεία της ΕΕ.
Η απαγόρευση δεν αφορά το Σύνταγμα και την Ομόνοια, όπου και θα γίνει κανονικά οι διαδηλώσεις στις οποίες καλούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ (Σύνταγμα) και ΠΑΜΕ (Ομόνοια)…
Στο Σύνταγμα μπορούμε να φτάσουμε με λεωφορεία και τρόλεϊ μέχρι τις 11, οπότε και αρχίζει η στάση εργασίας που θα διαρκέσει έως τις 4 το απόγευμα.
Ο προαστιακός θα κινηθεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Η στάση εργασίας θα διαρκέσει μέχρι τις 3 μετά το απόγευμα. Τις ίδιες ώρες (μέχρι τις 12) θα υπάρχει και μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Η στάση εργασίας που θα αρχίσει στις 12 θα διαρκέσει μέχρι τις 3 μετά το απόγευμα.
Οι σταθμοί του μετρό που θα εξυπηρετήσουν τους διαδηλωτές είναι: Ομόνοια και Μοναστηράκι.
Οι σταθμοί του μετρό που θα κλείσουν είναι: Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι και Κατεχάκη.
troktiko


ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Επικαιροποιημένες Nομικές συμβουλές για διαδηλωτές


Το κείμενο που ακολουθεί περιέχει επικαιροποιημένες Νομικές Συμβουλές για Διαδηλωτές. Διαβάστε το και διαδώστε το με κάθε τρόπο. Επικολλήστε το σε προφίλ και ομάδες στο facebook, να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι συμπολίτες γίνεται (Τηλέφωνο της Ομάδας Νομικής Υποστήριξης: 210-3829910):
ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝ 1
ΑΥΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ;;;;

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ;;;;

ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΟΛΠΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΑ;;;;;

ΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;

ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ!

Δηλαδή ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ, ΑΠΛΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ
ΕΕΕΕΕΕ;;;;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;;;


ΕΕΕΕΕΕ;;;;;;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.

ΕΕΕΕΕΕ;;;;;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ.

ΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ!

ΕΕΕΕΕΕ;;;;;

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

(θα μας δείξουνε λέει και κάποια βίντεο από κάποιες επισκέψεις σε ένα ισόγειο στη Ναυαρίνου, λέει, με εκπλήξεις για το μπες βγες, ΛΕΕΙ)

(συνεχίζεται μόλις φύγει η Μέρκελ)ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΤΕ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!


\\\ 


 

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Λ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ: ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;;;Dow Jones NASDAQ ,Nikkei, Day FΤSE 100
Aντί
Ψωμί . ντομάτες ,τυρί ,ελιές , κρέας , ρούχα

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ


Ποιες? 

Oι από πάνω
Ή
Οι από κάτω?

Από τη στιγμή που το μέσο της συναλλαγής παίρνει τιμή δηλαδή τόκο, δημιουργείται εκ των πραγμάτων έλλειψη , άρα φτώχεια.


Αφού λοιπόν πουλιέται το μέσο της συναλλαγής κάποιος μπορεί να το αγοράσει όλο.

Γι’ αυτό και τα κράτη όλα χρωστάνε. Πού τα χρωστάνε?

Σε κάποιους που αγόρασαν όλο το χαρτονόμισμα με κάποιο τρόπο και το δανείζουν (το πουλάνε με κέρδος τεράστιο).

Γι’ αυτό εξειδικεύοντας τον καπιταλισμό η Χρηματοικονομική είναι Ηλίθιεεεε!!!!!!!!


Λ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Συνταξιούχος


ΔΣΑ: ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΡΘΡΟΙΣΕΙΣ. ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ) καλεί την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής να ανακαλέσει άμεσα τη γενική απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων και πορειών στο κέντρο της Αθήνας κατά την σημερινή επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Αγκελας Μέργκελ στη Αθήνα.


Σύμφωνα με τον Σύλλογο, παρόμοιες απαγορεύσεις «παραπέμπουν σε άλλες εποχές» και παραβιάζουν το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).


Μάλιστα, ο ΔΣΑ εκφράζει την έκπληξή του για την αιφνίδια απόφαση των αστυνομικών αρχών να απαγορεύσουν αύριο «κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση σε περιοχές της Αθήνας, με επίκληση λόγων δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας».


Όπως επισημαίνει ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο ρόλος των αστυνομικών αρχών του κράτους συνίσταται στην αντιμετώπιση των εγκληματικών πράξεων και στη σύλληψη των δραστών και όχι στην «προληπτική» περιστολή των ατομικών και πολιτικών ελευθεριών, «η οποία προσβάλλει τον πυρήνα του κράτους δικαίου, αν όχι το ίδιο το συνταγματικό πολίτευμα».


Τέτοιες γενικές απαγορεύσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε άλλες εποχές και συνδέονται όχι με την καταστολή της βίας και της ανομίας, αλλά με την παρεμπόδιση των πολιτών να εκφράσουν, με θεμιτά και νόμιμα μέσα, την οργή ή την αγανάκτησή τους απέναντι στην πολιτική εξουσία και στους εξωθεσμικούς καθοδηγητές της, είναι βέβαιο ότι θα επιφέρουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα, καταλήγει.


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5813:2012-10-08-20-07-01&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Φράσεις που καταργούνται λόγω... ανεργίας!

ΑΣΤΕΙΑ

1. Καταργείται η φράση του αγανακτισμένου γείτονα: “Θα κάνετε ησυχία να κοιμηθούμε, δουλεύουμε αύριο” (σιγά να μην δουλεύετε από αύριο).

2. Κατά συνέπεια καταργείται και η συνώνυμη έκφραση ...
“Τελειώνετε κυρία μου, έχουμε και δουλειές” (δεν έχετε είπαμε)...

3. Μη ορθή θεωρείται επίσης και η έκφραση “Μια δουλειά σε βάλαμε να κάνεις” (Μία; αχαχα!)

4. Καταργείται πλέον το σύνθημα “Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο” (Βρες εσύ πελάτη και μετά δώσε του και δίκιο).

5. Καταργείται από τα σχολεία το μάθημα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού (εκτός και αν το διατηρήσουμε, έτσι ρε παιδί μου, για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις).

6. Πλέον από το Δημοτικό, η δημιουργία προτάσεων θα αξιολογείται μόνο ως προς την ορθογραφία και τη γραμματική. (Η σύνταξη είναι πλέον ανύπαρκτος όρος).

7. Η φράση “εθελοντική εργασία” θεωρείτε πλέον πλεονασμός. Ο όρος “εργασία” από μόνος του, αρκεί για να αποδώσει το ίδιο νόημα.

8. Τέλος, έπειτα και από σύμφωνη γνώμη της Εταιρίας Προστασίας του Παιδιού και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, στην κατηγορία της Κακοποίησης Ανηλίκου συμπεριλαμβάνεται και η ερώτηση προς μικρά παιδιά “Εσύ, τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;"


Πηγή: http://topeiraxtiri.blogspot.com/2012/10/blog-post_1569.html#ixzz28e1DXyOT

ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ!


Η ΓΕΝΟΠ καταγγέλλει επιχειρήσεις ότι δεν πληρώνουν το «χαράτσι»

TO IKEA ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στις 17:00 το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, κ. Νίκος Φωτόπουλος, σχετικά με την καταγγελία ότι έχει στοιχεία πως "το χαράτσι της ΔΕΗ το....

πληρώνουν μόνο τα κορόιδα", τονίζοντας ότι οι φτωχοί πληρώνουν και οι πλούσιοι απέχουν. Έτσι, σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα λίστα επιχειρήσεων που έτυχαν... ειδικής μεταχείρισης από την ΔΕΗ.

Ο κ. Φωτόπουλος κατήγγειλε τον εμπαιγμό των Ελλήνων πολιτών που κλήθηκαν να καταβάλουν το δυσβάσταχτο "χαράτσι", την ώρα που μεγάλες επιχειρήσεις είτε πλήρωσαν μειωμένο τέλος ακινήτων, -ακόμη και σε ποσοστό 60%-, είτε εξαιρέθηκαν του σχετικού μέτρου. Σε άλλες περιπτώσεις δε, επιχειρήσεις εμφανίζουν μειωμένο αριθμό του εμβαδού του κτιρίου, αποκομίζοντας κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!
Ενδεικτική είναι η περίπτωση τεσσάρων κτιρίων του επιχειρηματία κ. Μπάμπη Βωβού, επί της λεωφόρου Κηφισίας.

Στην πρώτη παροχή, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τα τ.μ από 15.578 έγιναν 9.985 και ο επιχειρηματίας γλίτωνε 196.585 ευρώ χαράτσι. Στη δεύτερη παροχή τα τ.μ από 33.705 έγιναν 19.981 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 446.626 χαράτσι. Στην τρίτη παροχή τα τετραγωνικά από 20.956 έγιναν 9.728 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 310.364 ευρώ. Στην τέταρτη παροχή τα τετραγωνικά από 22.173 έγιναν 12.844 και ο επιχειρηματίας γλίτωσε 296.891 ευρώ.

Πέραν των παραπάνω στη συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ έθεσαν τα παρακάτω ερωτήματα:

1η Περίπτωση: Πως γίνεται και τι έγινε το REGENCY καζίνο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης ενώ το 2011 χρεώνεται με ΕΕΤΗΔΕ με βάση τα τετραγωνικά του, το 2012 μηδενίζονται τα τετραγωνικά του, με αποτέλεσμα να του επιστρέφεται και το ποσό που είχε χρεωθεί το 2011. Ανήκει στις Ουρσουλινες; Έχει ανάγκη στήριξης; Είναι φιλόπτωχο ταμείο;

2η Περίπτωση: Πως γίνεται και γιατί το ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ενώ αρχικώς πλήρωσε, δεν πληρώνει ΕΕΤΗΔΕ; Ανήκει στην εκκλησία; Έχει ανάγκη στήριξης;

3η Περίπτωση: Πως γίνεται και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ , δεν πληρώνει καθόλου χαράτσι; Είναι φιλανθρωπικό Ίδρυμα; Είναι βιομηχανία; Είναι εκκλησία;

4η Περίπτωση: Πως γίνεται, τι γίνεται και τα εκπαιδευτήρια ΚΩΣΤΕΑ -ΓΕΙΤΟΝΑ δεν πληρώνουν χαράτσι; Έχει ανάγκη φιλανθρωπίας ο κ. Γείτονας; 
 
5η Περίπτωση: Γιατί ενώ ο εκδοτικός Οργανισμός Λαμπράκη και η εφημερίδα Ελευθεροτυπία μετά το δώρο Βενιζέλου πληρώνουν μειωμένο χαράτσι; Ο εκδοτικός οίκος Πήγασος δεν πληρώνει καθόλου; Αν η απάντηση είναι γιατί έχει βιομηχανικό ρεύμα, τι διαφορετικό βγάζει-κάνει-εκδίδει από τον ΔΟΛ και την Ελευθεροτυπία που να του δίνει την δυνατότητα να έχει βιομηχανικό ρεύμα;

6η Περίπτωση: Πώς γίνεται και τα ελαστικά ΜΙΣΕΛΕΝ δεν πληρώνουν χαράτσι; Παράγονται εδώ;

7η Περίπτωση: Πως γίνεται και το ΙΚΕΑ στα Σπάτα δεν πληρώνει; Οι Σουηδοί έχουν δική τους οικονομική ζώνη;

http://www.trelokouneli.gr/2012/10/blog-post_3790.html


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *