Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

ΧΑΛΑΝΔΡΙ. ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ, ΕΝΩΤΙΚΟΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ.

ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ!


Οι συγκεντρωμένοι πολίτες του Χαλανδρίου ένωσαν πολλές φορές την φωνή τους, χειροκροτώντας τους ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί απέναντι από την εξέδρα των επισήμων - στην οποία ανέβηκαν μόνο αυτοδιοικητικοί, αφού κάνείς ΒΟΛΕΥΤΗΣ δεν τόλμησε να μοστραριστεί.

Οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων γύρισαν επιδεικτικά το κεφάλι τους αριστερά, αποστρέφωντας το πρόσωπό τους από την εξέδρα των επισήμων (έχουμε video στην διάθεσή μας που όμως δεν θα αναρτήσουμε για να μην εκθέσουμε ανήλικους).


Στο τέλος της παρέλασης εκατοντάδες πολίτες "παρήλασαν" ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ (κατά δήλωση Μανώλη Γλέζου)

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ!ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!

Όταν μιλάει ο Γλέζος για το νόημα της σημερινής ημέρας τα γιουσουφάκια πρέπει να το βουλώνουν.

 ΣΚΑΣΜΟΣ!

Δηλώνουμε και καταθέτουμε ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.

Δηλώνουμε και καταθέτουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ στο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ και  ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που την προσωποποιεί  και την εκφράζει.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ!

Μ. Γλέζος: "Σήμερα αποκαταστάθηκε ο πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου!" by left-news


ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ:

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;; 

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν...
ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΟΪΚΑ, Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!
Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450..000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.

4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.

5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου σκεφτεί κανείς.
6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο.

8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνια.

10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ!) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις;
===================================================================================================================================================
(Quis, quid, ubi, quibus auxiliis, cur, quomodo, quando?
'ποιος, τι, πού, με τι, γιατί, πώς, πότε;
Μάρκος Φάβιος Κοϊντιλιανός - Ρωμαίος ρήτορας)
ΕΠΕΤΕΙΟΣ;;;; ΟΧΙ ΠΙΑΦόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *