Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

"Χτύπημα" σε κύκλωμα εκτύπωσης πλαστών εισιτηρίων


Καίριο πλήγμα σε κύκλωμα εκτύπωσης πλαστών εισιτηρίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνών Αθηνών (ΟΑΣΑ) κατάφεραν οι διωκτικές αρχές, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας και του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής .

Έπειτα από έφοδο σε εκτυπωτική μονάδα στο Μενίδι, εντοπίστηκαν είκοσι εκατομμύρια πλαστά εισιτήρια τα οποία ήταν έτοιμα να διοχετευτούν στην αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές παρακολουθούσαν εδώ και καιρό την συγκεκριμένη εκτυπωτική μονάδα, έπειτα από καταγγελίες για την παράνομη δραστηριότητά της. Οι υπεύθυνοι του τυπογραφείου έχουν ήδη οδηγηθεί στο Αυτόφωρο και αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες.

Εκπρόσωποι των αρχών αναφέρουν πως εάν τα εισιτήρια αυτά "έβγαιναν” στην αγορά και αγοράζοντας από τους πολίτες, οι ζημιές για τα κρατικά ταμεία θα ήταν τεράστια και μόνο από αυτή την παρτίδα θα κυμαίνονταν από 12 έως 28 εκατ. ευρώ.

Η εκτύπωση και διακίνηση παραποιημένων εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε μάστιγα, αποτελώντας πληγή για τις εταιρείες αστικών συγκοινωνιών. Παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς εντοπίζονται κυκλώματα διακινητών, τα κρούσματα είναι διαρκή καθώς υπάρχει ακριβής εκτίμηση για τον αριθμό των πλαστών εισιτηρίων που κυκλοφορούν στην αγορά.

Οι Αρχές πέρα από τα κυκλώματα των διακινητών, αποφάσισαν να εστιάσουν στις εκτυπωτικές μονάδες που πλαστογραφούσαν τα εισιτήρια, κάτι που έπραξαν επιτυχώς με τη χθεσινοβραδινή επιχείρηση στο Μενίδι. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι έρευνες προκειμένου να διερευνηθούν και άλλα "πλοκάμια” του κυκλωμάτων, ενώ διερευνάται και το γεγονός ότι μεγάλες παρτίδες εισιτηρίων φαίνεται να έχουν εκτυπωθεί σε χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης αλλά και της Ασίας.

http://www.capital.gr

ΣΧΟΛΙΟ: ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΑΣΗ Ο ΟΑΣΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΕΤΣΙ;
Και ια πεις τι τώρα τι άσχετο είναι αυτό στην ΠΛΑΤΕΙΑ.
Πες το. ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

ΖΕΙ ....


Αλλά δεν "ζει στις καρδιές μας" γιατί αυτό γίνεται για τους πεθαμένους.

Όσοι έφυγαν  "ζουν στις καρδιές μας".

ΖΕΙ σημαίνει "μεγαλώνει", "ενηλικιώνεται", τελικά   "ωριμάζει", "εξελίσσεται και επικαιροποιείται",  αναζητά την σημερινή του υπόσταση για να ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ,  ΚΡΙΣΜΟ και με τα προτάγματά του ΖΩΝΤΑΝΑ για να προβάλλονται στο μέλλον ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ σύντροφοι ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ που σήμερα  παρουσιάζεται τον θρίαμβό σας στους νεώτερους σαν ένα ΤΟΤΕΜ.

Το κατανοούμε. ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΑΣ!
Είστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ.

ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΟΡΤΗ..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΦΟΛΚΛΟΡ!

ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΑΥΤΑ!

Μην μας μπερδεύετε τέτοιες δύσκολες ώρες που περνάμε, εμάς την επόμενη γενιά πολύ περισσότερο τις επόμενες από εμάς γενιές που δεν έχουν καν μικρή ιστορική επαφή με τον αγώνα σας και την χούντα, απλά γιατί χρειάζεστε την αναγνώρισή μας και ΔΥΣΤΥΧΩΣ μερικοί, αρκετοί από εσάς ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ και ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ.

ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΑΣ ΤΗ ΕΧΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Θέλετε εσείς, ΟΙ ΚΟΝΩΝΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ την υποταγή των επόμενων;

"ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ!"

ΚΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΕΊΤΑΙ ως προς το περιεχόμενό της.

Αυτό μας μάθατε.

Σε αυτό το "ΖΕΙ" ΑΠΕΤΥΧΑΝ εκείνοι οι λίγοι που δίνουν λαβή σήμερα,  μέρα που είναι, στον φασίστα, νοσταλγό της Χούντας, θαυμαστή του ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥ να  βγάζει γλώσσα και να σας εκθέτει.

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ: ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!

Αλλά και αυτή η κακώς εννοούμενη "αλληλεγγύη" μεταξύ σας;

Μήπως είναι η ώρα να ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ τι λάθοι έκανε η γενιά σας που πήρε τα ηνία;

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ;

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ - και δεν είναι όλοι όσοι αναφέρονται στα ακροδεξιά ποστ - τους οποίους προβάλλουν σήμερα οι φασίστες για να αποδείξουν ότι ΠΕΘΑΝΕ το Πολυτεχνείο;

Ή ακόμα πιο χυδαία ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΠΟΤΕ;

ΖΕΙ όμως.
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΕΙ!

Η ΜΕΓΛΑΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  όσο υπάρχει λαϊκός παράγοντας με το βλέμμα. στραμμένο σε ένα μέλλον με 3 μόνο αιτήματα:

ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ............

ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΕΙ!

ΑΛΛΑ......Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73!

Ένα μένει ρε σύντροφοι αλλά και οι άλλοι, σε εσάς τους πολλούς που τότε κάνατε ό,τι κάνατε,  για να κερδίσετε το "τα στερνά που τιμούν τα πρώτα":
 Να ανοίξετε το δρόμο, αν δεν οδηγήσετε εσείς οι ίδιοι όσοι έχετε τα κουράγια, τους επόμενους να δώσουν την δική τους μάχη.

Να πάνε στον δικό τους θρίαμβο ή ίσως στην καταστροφή τους ΟΡΘΙΟΙ!

Αυτό που κάνατε και εσείς τελικά!

Που τουλάχιστον - αν έρθει αυτή η καταστροφή  τους - δεν πρέπει να έρθει μέσα από παραδομένους τσάτσους, υποτακτικούς που απλά έκατσαν να τους τελειώσουν, απαγγέλοντας συγκινημένοι από το μεγαλείο του παρελθόντος  το "περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις"  αλλά όμως κολλημένοι στις αντιθέσεις μιας άλλης εποχής που εσάς σας κολακεύει.

Α.Ν.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Η ΑΛΑΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ

 

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε μόλις τώρα από τον Γιώργο Θωμά, τον οποίο ενημέρωσε τηλεφωνικά ο Συμεών (....), εχθές στην συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής έγινε δεκτό το ομόφωνο αίτημα του δημοτικού συμβουλίου του Χαλανδρίου και Η ΑΛΑΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!!

Πρόκειται για μια μεγάλη δικαίωση για την πόλη και τους κατοίκους της που αποδεικνύει το αυτονόητο:

Ότι με την ενότητα των δυνάμεων της πόλης και την κοινή τους διεκδίκηση οι πιο δύσκολοι στόχοι δεν πρέπει να θεωρούνται εκ προοιμίου ανέφικτοι και καμία κυβέρνηση δε μπορεί να αγνοήσει μια ενωμένη πόλη που διεκδικεί για τους δημότες της.
Πόσο μάλλον αυτή η κυβέρνηση που έχει παραχωρήσει στην αυτοδιοίκηση δωρεάν χιλιάδες στρέμματα δημόσιας γης.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ και όλους τους Χαλανδραίους.

Αναπάντητο βέβαια θα μείνει το ερώτημα του τι θα είχε γίνει αν ΤΟ ΙΔΙΟ είχε κάνει το δημοτικό συμβούλιο - όπως κατ΄επανάληψη ζητήσαμε και αρνήθηκε η πλειοψηφία - και για τους δύο ΧΕΥ από πέρυσι κιόλας.

Μήπως θα πανηγυρίζαμε σήμερα τριπλά;

Δεν θα το μάθουμε ποτέ!

Αλλά δεν θα γίνουμε σήμερα μεμψίμοιροι και θα χαρούμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ για αυτή την μεγάλη για την πόλη μας κατάκτηση.

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ


Όταν προεκλογικά είπαμε ότι ΜΟΝΟ 10 παρεμβάσεις χρειάζονται για να ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ο δήμος και είπαμε ότι με βάση αυτά τα 10 σημεία εμείς συζητάμε και συνεργαζόμαστε με όποιον είναι κοντά σε αυτά και θέλει να υλοποιήσει, κανένας από τους συστημικούς παίκτες δεν κατάλαβε ή για την ακρίβεια ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

Το πρώτο θέμα που θέσαμε ήταν η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΟΤ 50, το ακίνητο στην πλατεία που έχει απαλλοτριωθεί από το 1998 για το δημαρχείο της πόλης μας.

Ακούσαμε από τις δύο παρατάξεις - τους μετέπειτα φρουρούς τους στέμματος από τηλεοράσεως ότι η ανέγερση του δημαρχείου δεν είναι προτεραιότητα για τον δήμο, αφού μια χαρά είναι να πληρώνει ο δημότης έναν σκασμό τον μήνα με δημόσιο χρήμα στους ιδιοκτήτες των ακινήτων που νοικιάζει ο δήμος, ειδικά αν αυτοί είναι ισχυροί κομματικοί παίκτες και μοιράζουν χρίσματα με το αζημίωτο.

Η όμορη πολιτικά σε εμάς δημοτική παράταξη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (πριν γίνει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ) αρνήθηκε καν να συζητήσουμε όπως θα ήταν λογικό μεταξύ - τότε - ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ, ΛΟΓΩ  - λέγανε -της ΦΛΥΑ ΑΕ που υπερασπιζόμαστε εμείς που είχαμε φιλελεύθερες παρεκκλίσεις στα προτάγματά μας και είχαμε αποδεχτεί τις ΣΔΙΤ μέσω της ΦΛΥΑ, ενώ εκείνοι ως ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΙ θα την καταργούσαν και δεν θα άφηναν κανέναν ιδιώτη να αγγίξει δημοτική περιουσία.

Θα την καταργούσαν την ΦΛΥΑ μαζί με τις "αμαρτωλές της συμβάσεις "ιδιωτικοποίησης της δημοτικής περιουσίας" έλεγε η ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑ (όπως έρχεσαι).

"Ιδιωτικοποιήσατε την δημοτική περιουσία" μας λέγανε "δεν έχετε θέση στην αριστερά" μας έλεγαν
 ''Θα την μολύνετε",  φώναζαν, την ώρα που η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ζήταγε την συνδρομή μας σε θέματα που δεν είναι δημοισοποιήσιμα.

Και φέρνανε μεταξύ των παραδειγμάτων "αμαρτωλής διαχείορισης της δημόσιας περιουσίας" στα οποία εμπλεκόμαστε και το δημοτικό οικόπεδο στο ΟΤ 50 που είναι το γκαράζ της πλατείας που το είχαμε ..... ιδιωτικοποιήσει (έλεγαν).

Όταν στηρίξαμε τον Συμεών να αγοράσει το μουσείο Νόμπελ ο αδίστακτος αυτός ΨΕΥΤΗΣ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ, διαβεβαίωσε τον Νταβία στο δημοτικό συμβούλιο - δημόσια - ότι θα προχωρήσει τις διαδικασίες ανέγερσης του δημαρχείου και η αγορά του ΝΟΜΠΕΛ είναι άσχετη με την υπόθεση του δημαρχείου για να υφαρπάξει την συνέναισή του, αφού ήταν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής τότε.

Τα θυμίζουμε όλα αυτά σήμερα που στο site του δήμου δημοσιεύτηκε η προκήρυξη της ΦΛΥΑ ΑΕ για νέα μίσθωση του ακινήτου της πλατείας για γκαράζ για 3 + 2 = 5 χρόνια.

Δηλαδή για πέντε χρόνια ακόμα ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ το ακίνητο σε σύμβαση με ιδιώτη ΑΡΑ για άλλα πέντε χρόνια  ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ.

ΘΛΙΒΕΡΟΙ, ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ, ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ (Αλέκο) ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΕΥΘΥΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΧΤΟΥΝ ΤΑ DEALS.

ΟΣΟ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ  ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΡΟΠΟ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΕΝΕΛΕΗΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ προθύμων.

ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ στους λίγους που έχουν την δύναμη να δουν την αλήθεια ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ για τον δήμο (Αλέκο) και αυτός ο λόγος είναι ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
Το συμφέρον των παιδιών της μεγάλης πλειοψηφίας των συνδημοτών μας που ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ δεν το  υπηρετεί γιατί προτάσσει το συμφέρον των ισχυρών με τους οποίους νταραβερίστηκε.

Γκαλερί Χρυσόθεμις: Εκδήλωση

Η Γκαλερί Χρυσόθεμις στα πλαίσια της έκθεσης του Γιάννη Κολιού οργανώνει εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου , ώρα 19.30

θα μιλήσουν:

Μαρία Στρατηγάκη, Αναπληρώτρια καθηγήτρια κοινωνικής πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Λήδα Καζαντζάκη, Ιστορικός τέχνης και ο Γιάννης Κολιός, Χαράκτης

Θα ακολουθήσει συζήτηση

Tel.2106811418 www.chryssothemis.com