Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στην Χειμάρρα
Στις (ταραγμένες συνήθως) ελληνο-αλβανικές σχέσεις, κομβικό ρόλο παίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ μειονότητα (Κοινότητα) εντός της Αλβανίας και ιδιαίτερα,η ίδια η επαρχία της Χιμάρας (Χειμάρρας).. Για πολλούς λόγους:

  1. Γιατί μεταπολεμικά, το καθεστώς Χότζα, αφαίρεσε από τα τελευταία χωριά της Χιμάρας το δικαίωμα του να ανήκουν στη “μειονοτική ζώνη”,
  2. Γιατί η επαρχία της Χιμάρας είναι μια κατ’ εξοχήν παραλιακή περιοχή, όπου ενωμένη με την υπόλοιπη παραλιακή (“μειονοτική”) περιοχή προς το νότο, καταλαμβάνουν το 1/3 της ακτογραμμής του αλβανικού κράτους.
  3. Γιατί ένας ασφαλής τρόπος αφομοίωσης είναι, η κατοχή της γης, η συρρίκνωση του αυτόχθονα και ιστορικού πληθυσμού μέσω του εποικισμού και της μετανάστευσης, η ληστεία των πλουτοπαραγωγικών πηγών του, η υφαρπαγή των στοιχείων που συνθέτουν την πολιτισμική του ιδιαιτερότητα κλπ.
Η Χιμάρα, πάντα αντιμετωπίζονταν εχθρικά από τις δομές του αλβανικού κράτους.
Αρχικά με τρόπο ενστικτώδη και βίαιο, ενώ με την διοίκηση Ράμα, το ίδιο ανήθικα αλλά κεντρικά σχεδιασμένα.
Η Χιμάρα κρατάει τα σκήπτρα της επικαιρότητας.
Όχι γιατί εκεί σκοτώνονται και δέρνονται γιατι επιμένουν να μιλούν την γλώσσα τους. Όχι γιατί εκεί επιμένουν να σηκώνουν τη γαλανόλευκη ακόμα και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Όχι γιατί εκεί τιμούν τις παραδόσεις τους.
Όχι γιατι εκεί οι ίδιοι οι Χιμαραίοι διακηρύσσουν την καταγωγή και τη συνείδησή τους.
Μα γιατί εκεί επιμένουν να αντιστέκονται.
Γιατί εκεί επιμένουν να μη θέλουν να μετατραπούν σε θλιβερούς ιθαγενείς που τους ξεγελάνε οι αποικιοκράτες με καθρεφτάκια και χάντρες.
Σήμερα το πανηγύρι των κατεδαφίσεων “αυθαιρέτων” ξαναξεκίνησε. “Αυθαίρετα” που τυχαίνει να ανήκουν μόνον σε ντόπιους. “Αυθαίρετα” που κάποια απο αυτά είναι χτισμένα πριν τη δημιουργία του αλβανικού κράτους και κυρίως “αυθαίρετα” γιατί αυτό το κράτος των Τιράνων αρνείται να χορηγήσει τους τίτλους ιδιοκτησίας που υποχρεούται.
Και αυτό διότι όταν η ιδιωτική περιουσία περιήλθε αναγκαστικά στις κολεκτίβες του Χότζα, στα καταστατικά τους υπήρχε η πρόβλεψη, σε περίπτωση διάλυσής τους, την επιστροφή των περιουσιών στους ιδιοκτήτες τους.
Όμως τα σχέδια αναπλάσεων δεν έχουν πάντα αγαθό σκοπό.
Όπως αυτή του αφεντικού του Έντυ Ράμα που συντάραξε την Κωνσταντινούπολη το 2013.
Η “ανάπλαση” στο κέντρο της Χιμάρας, στοχεύει την κατεδάφιση μικρών κτηρίων ή επιχειρήσεων ντόπιων και φυσικά την προστασία των πολυκατοικιών όπου διαμένουν κυρίως οι έποικοι και οι οποίες κτίστηκαν σε μια άλλη “ανάπλαση” που έγινε από το καθεστώς Χότζα, πριν από μισό περίπου αιώνα και με θύματα πάλι οικίες ντόπιων (αλλά και μνημείων του παρελθόντος).
Η ανάπλαση εκτός κέντρου είναι πιο ωμή: πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της χώρας, του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, άτομα με σκοτεινό παρελθόν και αβέβαιο μέλλον, με αθέμητα μέσα, καταπατούν ιδιοκτησίες και χτίζουν. Χ
τίζουν από βίλες μέχρι “τουριστικά” συγκροτήματα μαζικής υποδοχής εποίκων: στον Δραλέο, τον Περίβολο, τον Άγιο Θεόδωρο, το Γιάλι (Αιγιαλός), το Κηπαρό κ.ά.
Γιατί αυτός είναι ο στόχος τους. Ο ντόπιος πληθυσμός, περιθωριοποιημένος και βουβός. Ο ντόπιος ξένος στον τόπο του και ο ξένος, αφέντης!

Γα την "Πρωτοβουλία 14ης Μάη" ο σεβασμός όλων των Δικαωμάτων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ μειόνοτητας (Κοινότητας) στην Αλβανία, κατοχυρωμένων από το Αλβανικό Σύνταγμα , είναι Ακρογωνιαίος λίθος για την ύπαρξη των Ελληνο-αλβανικών σχέσεων.-Για την "Πρωτοβουλία 14ης Μάη" η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ όλων των Ελλήνων εκτός της Ελληνικής Επικράτειας, είτε ζουν σαν Αναγνωρισμένες μειονότητες -όπως στην Αλβανία- είτε ως Διασπορά, αποτελεί ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.


1η Νοέμβρη 2017 

"Πρωτοβουλία 14ης Μάη"

ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Τέλειωσε η δίκη του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου και της - τότε - διευθύντριας προσωπικού του δήμου Σ. Μπακόλα για την μη χορήγηση στοιχείων για τον επανέλεγχο των συμβάσεων των συμβασιούχων - παρατασιούχων το 2014.

Ο Εισαγγελέας ,ε σκεπτικό βασισμένο στην νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Εσωτερικών (https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-4483-2017/arthro-100-nomos-4483-2017-paysi-peitharhikon-kai) πρότεινε την απαλλαγή των κατηγορουμένων και το δικαστήριο μετά από διάσκεψη ανακοίνωσε την αθωωτική απόφαση.

Συνήγοροι του Δημάρχου Χαλανδρίου ήταν οι κ.κ. Κωνσταντόπουλος και Χατζόπουλος.

Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΑΚΌΜΑ

Είναι γνωστό ότι δεν χρειάζεσαι την προπαγάνδα, όταν παράγεις πραγματικό έργο προς όφελος της κοινωνίας, διότι το έργο σου το βλέπουν στην καθημερινότητά τους οι πολίτες, ιδίως στην περιορισμένη εδαφική έκταση και στην μικρή κοινωνία ενός δήμου.

Όταν όμως δεν έχεις να παρουσιάσεις έργο ή όταν το έργο σου είναι σε βάρος των πολιτών και της πόλης, όταν έχεις παραβιάσει όλες τις προεκλογικές σου δεσμεύσεις, τότε χρειάζεσαι την προπαγάνδα, για να κρύψεις την πραγματικότητα και για να παρουσιάσεις το μαύρο ως άσπρο.

Με το αζημίωτο και με λεφτά δικά μας γέμισε το Χαλάνδρι με μεταλλικά ράφια, για να τοποθετούνται τα πολυτελή προπαγανδιστικά φυλλάδια της δημοτικής αρχής, τα οποία εκδίδονται πάλι με δικά μας χρήματα. Θυμηθείτε τι έλεγε και τι έγραφε ο σημερινός δήμαρχος και η αυλή του, εναντίον των προκατόχων του, όταν έκαναν τα ίδια αίσχη, σπαταλώντας τα δικά μας χρήματα για να προβάλουν τον εαυτό τους και το εν πολλοίς ανύπαρκτο έργο τους.

Τούτος όμως προχώρησε και πάρα πέρα. Την Κυριακή καλεί «ανοικτό δημοτικό συμβούλιο» !!! σε κινηματογράφο της πόλης μας !!! Με μοναδικό θέμα τον « ένα απολογισμό» του, που περιέχεται στα πολυτελή φυλλάδια που σκορπάει στην πόλη μας και καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει τον μονόλογό του. Φαίνεται ότι αντιληφτικε ότι όχι μόνο δεν τα διαβάζει κανείς, αλλά και ότι διαχέεται η αγανάκτηση από την αδικαιολόγητη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

Εδώ προκύπτουν μερικά θέματα:

· Κατασπαταλάται πάλι αδικαιολόγητα δημόσιο χρήμα για να ενοικιαστεί ο κινηματογράφος, όταν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η αίθουσα του κέντρου νεότητας στο κάτω Χαλάνδρι, για την οποία ήδη πληρώνουμε ενοίκιο.

· Είναι ντροπή για τον δήμο μας, που αριθμεί 100 χιλιάδες πολίτες, να μη διαθέτει μια κλειστή ιδιόκτητη αίθουσα εκδηλώσεων.

Οι Χαλανδραίοι γνωρίζουν τα έργα και τις ημέρες της σημερινής δημοτικής αρχής και δεν θα σπαταλήσουν τον χρόνο τους να συμμετέχουν σε προπαγανδιστικές φιέστες. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η σημερινή δημοτική αρχή είναι:

· Ένα συνεργείο ελαιοχρωματισμών για έργα βιτρίνας.

· Ένα γραφείο real estate για να αγοράζει δημόσια γη από το ΤΑΙΠΕΔ και από μεγαλοϊδιοκτήτες που δεν μπορούν να πουλήσουν αλλού την περιουσία τους,

· Ένα άθλιο φιλόπτωχο ταμείο που λειτουργεί με αδιαφάνεια και έχει μετατρέψει την φιλανθρωπία σε μπίζνα και μέσο εξευτελισμού.

· Ένας άθλιος καπετάνιος σε μια γαλέρα που οι κωπηλάτες της δουλεύουν ανασφάλιστοι, χωρίς δικαιώματα και με μεροκάματο 19,5 ευρώ.

Δεν έχει να παρουσιάσει, μετά από 3 χρόνια, ένα έργο υποδομή , ένα καινούργιο πεζοδρόμιο ή πεζόδρομο, ένα καινούργιο πάρκο ή πλατεία, ένα αποχετευτικό έργο για να μη πνιγόμαστε, μια αξιόπιστη δημοτική συγκοινωνία, μια ενέργεια η ένα σχεδιασμό για να καταπολεμηθεί το χάος που επικρατεί στο κέντρο της πόλης μας, κλπ. Το ότι 13 δημοτικοί σύμβουλοι, παραιτούμενοι ή ανεξαρτητοποιούμενοι εγκατέλειψαν τον δήμαρχο, ώστε σήμερα να μη διαθέτει την δεδηλωμένη, είναι η απόδειξη των παραπάνω.

Την Κυριακή στον κινηματογράφο θα παρευρίσκονται οι χαρτζιλικωμένοι για να για να δικαιολογήσουν το χαρτζιλίκι τους και θα απουσιάζουν οι πολίτες. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιοι δημοτικοί σύμβουλοί θα παραβρεθούν για να καλύψουν με την παρουσία τους αυτό το προκλητικό αίσχος.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ
ΔΗΜΌΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΣΧΟΛΙΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ Α.Ν: 

Ο τίτλος του άρθρου παραείναι βαρύς ακόμα και για την Πλατεία. 

Η κριτική σου - που βέβαια αποτελεί και δική μας και μάλιστα διεκδικούμε με αποδείξεις  την πατρότητα (δεν χρειάζεται τεστ DNA, μπορούμε να γυρίσουμε πίσω την Πλατεία να δούμε ποιος τα είπε και πότε) για τα θέματα που αναδεικνύεις - αφού τα αναδείξαμε τα προηγούμενα χρόνια - είναι αναγκαίο να υπάρχει και να διατυπώνεται προς τον πολίτη με κάθε ευκαιρία κατά την ταπεινή μου γνώμη. 
¨Ολα αυτά που λες ότι έγιναν, έγιναν, αποφασίστηκαν, υποστηρίχτηκαν και εκτελέστηκαν - και εκτέλεσαν εμάς που τα λέγαμε -  από 21 δημοτικούς συμβούλους της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (όλους εκτός του Τζούρα δηλαδή,  τον Ευσταθίου και την Μάζη) τα προηγούμενα χρόνια.
(ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ).

Δεν καθαγιάστηκαν και ανέκτησαν το "αλάθητο" επειδή πήρε απόφαση να φύγουν από την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΚΕ της ΛΑΕ.
Δεν αγιοποιήθηκαν που άφησαν και στήριξαν να γίνονται όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια.
ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ.

Η Αριστερά πρέπει να μάθει να κάνει αυτοκριτική, να επισημαίνει και να αποδέχεται τα ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ λάθη της.

ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΗ, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Αντί να κρύβει τις προσωπικές στρατηγικές των επαγγελματιών  της, πίσω από "συλλογικές αποφάσεις" κάποιων συνιστωσών - υπαρκτών ή ανύπαρκτων.

Ή τα προσωπικά ΜΥΣΤΙΚΑ κομπρεμί τους με την διαπλοκή, που πρέπει να εξυπηρετηθούν με αριστερό φερετζέ. "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ" είπε η μάνα του λόχου "ΤΑΞΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ" στο δημοτικό συμβούλιο και μου έφυγε το τσερβέλο από τον ..... ΜΑΡΞΙΣΜΟ.

Αυτό το πείραμα της ενότητας της αριστεράς και των συμμάχων της δεν έχει γίνει.
Γιατί αν γίνει κάποιοι πρέπει ΝΑ ΛΕΡΩΘΟΥΝ. 
Να αναλάβουν τις ευθύνες τους. τα λάθη τους, τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον έρμο τον ψηφοφόρο που  καλούν να τους ακολουθήσει γιατί είναι πεντακαθαρίδηδες..

Όχι να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

Ο αριστερός στρουθοκαμιλισμός δεν είναι καθόλου διαφορετικός από τον δεξιό ή τον ΠΑΣΟΚικο. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ.
Έγιναν λάθη τα τρία χρόνια μεγάλα. ΟΛΟΙΜΑΖΙ τα έκαναν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από τα λάθη - που διορθώνονται - είναι  (πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη) ΝΑ ΜΗΝ ψηλαφίσουν ΟΛΟΙΜΑΖΙ ποια είναι τα λάθη και ποιες θα ήταν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις και να επιχειρήσουν οι μισοί να τα ρίξουν στους άλλους μισούς. ¨Η ακόμα χειρότερα και πάντως εκτός ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ πλαισίου ΣΕ ΕΝΑΝ. 
Αυτό έγινε στο ΠΑΣΟΚ και επικράτησαν οι καιροσκόποι.

Επειδή - από ότι φαίνεται - μετράτε τους δημοτικούς συμβούλους που θα πάνε την Κυριακή στον δημόσιο απολογισμό - που ζητάγαμε τα προηγούμενα χρόνια και κάναμε κριτική που δεν γινόταν - βάλτε με στους παρόντες. 
Θα καλέσω και τους λίγους πολιτικούς μας φίλους να είναι εκεί.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.

Εμείς ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ τις συλλογικές διαδικασίες σε κανένα επίπεδο, δεν μας χρειάζεται αποστειρωμένο περιβάλλον, έχουμε πίστη στις απόψεις μας για το Χαλάνδρι και δεν ψάχνουμε για άλλοθι απουσίας, για να κάνουμε ΑΝΕΞΟΔΗ και ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ κριτική.

Η κριτική μας ΕΧΕΙ και ΠΡΟΣΗΜΟ και ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ σύντροφε Νίκο. 

Και θέλουμε να την ακούσουν οι συνδημότες μας που θα είναι εκεί. 
Πολλοί ή λίγοι.
Και να την κρίνουν και να την απορρίψουν.
Αλλά αφού την ακούσουν από εμάς, ΟΧΙ ΑΠΟ ΨΥΘΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ. 

Και σας καλούμε να σκεφτείτε καλά: ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ - ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΘΗ για να τους νικήσουμε ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΛΑΘΩΝ.

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Και κυρίως ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
Γίνεται;
Εγώ πιστεύω πως ΝΑΙ.
Αρκεί να μην επικρατήσει Η ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ και οι διαπλοκές της ΠΑΛΙ!

Με τον ΣΥΡΙΖΑ οι τιμές πέφτουνΣτο Χαλάνδρι ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να καταθέσει στεφάνι (30 ευρώ κάνει ρε συντρόφια) έδωσε (λέει) τα χρήματα στο κοινωνικό παντοπωλείο!!

Μωρέ κάτι φτώχειες. Δεν είχε λεφτά και για τα δύο;

Στα 30 ευρώ έπεσε ο λαϊκισμός!!

Γ. Γ.ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.:
Επικοινωνιακός λαϊκισμός.
Εννίοτε διακινείται και δωρεάν.

Πρόσκληση στο Δημόσιο Απολογισμό του Δήμου Χαλανδρίου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 05/11/2017


ΠΕΔΑ: ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής  εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και στήριξή της στον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο και στην Δήμαρχο Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, που δικάζονται την 1η Νοεμβρίου 2017 επειδή τον Σεπτέμβριο του 2014 αρνήθηκαν να παραδώσουν στοιχεία για τον «επανέλεγχο» των συμβάσεων εργαζομένων των Δήμων τους.
Τονίζουμε ότι στο άρθρο 100 του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίστηκε το καλοκαίρι από τη Βουλή προβλέπεται η «παύση πειθαρχικών και ποινικών διώξεων δημοτικών υπαλλήλων και αρμοδίων προς διορισμό οργάνων των ΟΤΑ για μη χορήγηση στοιχείων εργαζομένων». Σημειωτέον,  ο Δήμαρχος Χαλανδρίου ενήργησε υλοποιώντας σχετική ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του.
Η ΠΕΔ Αττικής  αντιστέκεται στην ποινικοποίηση της στάσης των Δημάρχων που στήριξαν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.
Ζητάμε να παύσει οριστικά η δίωξη για το ζήτημα αυτό κατά όλων των αιρετών και υπαλλήλων των Δήμων.
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και στήριξή της στον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο και στην Δήμαρχο Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, που δικάζονται την 1η Νοεμβρίου 2017 επειδή τον Σεπτέμβριο του 2014 αρνήθηκαν να παραδώσουν στοιχεία για τον «επανέλεγχο» των συμβάσεων εργαζομένων των Δήμων τους.

Τονίζουμε ότι στο άρθρο 100 του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίστηκε το καλοκαίρι από τη Βουλή προβλέπεται η «παύση πειθαρχικών και ποινικών διώξεων δημοτικών υπαλλήλων και αρμοδίων προς διορισμό οργάνων των ΟΤΑ για μη χορήγηση στοιχείων εργαζομένων». Σημειωτέον, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου ενήργησε υλοποιώντας σχετική ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του.

Η ΠΕΔ Αττικής αντιστέκεται στην ποινικοποίηση της στάσης των Δημάρχων που στήριξαν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

Ζητάμε να παύσει οριστικά η δίωξη για το ζήτημα αυτό κατά όλων των αιρετών και υπαλλήλων των Δήμων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ