Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Χρήστος Πασαλάρης-Από τα ατίθασα blogs με τα εγερτήρια κείμενα θα ξεκινήσει μια νέα σωτήρια εξέγερση!


Ένα άρθρο-ύμνο στην ανεξάρτητη και αδέσμευτη δημοσιογραφία του μεγάλου δασκάλου Χρήστου Πασαλάρη, ξεχωρίσαμε από την Real News της Κυριακής.

Ο τίτλος του άρθρου "Από τον Τύπο θα ξεκινήσει μια νέα, σωτήρια εξέγερση!" ενδεικτικός του περιεχομένου του.

Ο τελευταίος των Μοϊκανών δάσκαλος-δημοσιογράφος μιας γενιάς τεραστίων ανθρώπων του Τύπου, που παραμένουν ελεύθεροι και ανεξάρτητοι γραφιάδες, που δεν πλούτισαν, και δεν υπέκυψαν στις σειρήνες της Διαπλοκής, επιμένει πως το φυτίλι που θα πυροδοτήσει την νέα εξέγερση θα είναι ο Ανεξάρτητος Τύπος.

Με πρωτοπορία βεβαίως το διαδίκτυο, και τα ελεύθερα, αδέσμευτα blogs...

ΜΥΡΙΖΕΙ μπαρούτι η δύστυχη πατρίδα, καθώς η τύχη της παίζεται κορώνα - γράμματα στις Βρυξέλλες τις επόμενες 20 μέρες, παρά τα καλά λόγια της Συνόδου Κορυφής. Η υπόκωφη λαϊκή εξέγερση που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια θα ξεσπάσει καλπάζοντας. Και θα είναι ανοργάνωτη, απροετοίμαστη, ξεκαπέλωτη... Δηλαδή αυτό ακριβώς που τρέμει η ξένη κατοχή. Θα είχε ξεσπάσει από καιρό αν οι φιλήσυχοι νοικοκυραίοι δεν διατηρούσαν έστω και αμυδρές ελπίδες ομαλής εξόδου από τη θανατερή κρίση... Και αν ο ελληνικός Τύπος είχε ξαναβρεί εκείνο τον παλαιό αγωνιστικό εαυτό του... Αλλωστε, αυτό είναι και το θέμα της σημερινής γραφής...

ΘΥΜΙΖΩ λοιπόν ότι λειτουργοί της πέννας ήσαν οι περισσότεροι «μπουρλοτιέρηδες» των εθνικών και κοινωνικών επαναστάσεων, έξη τον αριθμόν. Πρώτος και καλύτερος ο «πατέρας της ελληνικής δημοσιογραφίας», ο ρασοφόρος Θεόκλητος Φαρμακίδης, ο πιο γενναίος μαχητής της ελευθερίας του Τύπου. Τον αναφέρω γιατί σαν σήμερα, στις 21 Οκτωβρίου του 1825, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας όταν δημοσίευσε στην εφημερίδα του (τη «Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος») το ποίημα που του έστειλε από το Μεσολόγγι ο Διονύσιος Σολωμός με τον τίτλο «Υμνος εις την Ελευθερίαν»! Αυτό ακριβώς το ποίημα που έγινε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ της πέννας ήσαν όλοι αυτοί που πυροδότησαν την επανάσταση του ’21, από τον Αδαμάντιο Κοραή ώς τον Ρήγα Φεραίο, από τον Ανθιμο Γαζή ώς τους αδελφούς Μαρκίδες Πουλίου, από τον Πολυζωίδη ώς τον Μάγερ και από τον Κοκκινάκη και τον Αντωνιάδη ώς τον Λουριώτη και τον Σούτσο. Λίγο πριν από τον εθνικό ξεσηκωμό ο Κοραής έγραφε από το Παρίσι στον Νεόφυτο Βάμβα: «Συστήσατε το ταχύτερον επαναστατικάς εφημερίδας, ει δυνατόν και χειρογραμμένας»! Οπως και έγινε. Η Ελλάδα γέμισε τότε με επαναστατικές εφημερίδες γραμμένες με το χέρι. Οπως γεμίζει και σήμερα με χιλιάδες ατίθασα blogs και με εγερτήρια κείμενα στο διαδίκτυο και στους τοίχους...

ΠΟΛΛΟΙ πατριώτες δημοσιογράφοι έχασαν τότε τη ζωή τους αγωνιζόμενοι, όπως ο Μάγερ, που σκοτώθηκε στην «Εξοδο». Αλλοι πέθαναν πάμπτωχοι, όπως ο Φαρμακίδης, που μοίρασε τη μεγάλη κληρονομιά του στα φτωχόπαιδα. Αλλοι σάπισαν στις φυλακές μαχόμενοι κατά της λογοκρισίας και άλλοι έπαιξαν τη ζωή τους κορώνα - γράμματα, όπως ο Πολυζωίδης για να σώσει τον Κολοκοτρώνη από τη θανατική καταδίκη.

ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ δημοσιογράφοι άνοιξαν τον δρόμο στις επαναστάσεις του 1843 για το Σύνταγμα, του 1862 για την έξωση του Οθωνα, και του 1909 και 1922 για την κάθαρση και τη δημοκρατία, όπως ο Λεβίδης, ο Φιλήμων, ο Σούτσος, ο Γαβριηλίδης... Αλλοι έπεσαν δολοφονημένοι, όπως ο Καβαφάκης, ο Βιδάλης, ο Καραγιώργης, ο Μπακογιάννης, ο Αθανασιάδης, ο Μομφεράτος. Και άλλοι τιμήθηκαν με «κηδείες δημοσία δαπάνη», όπως ο Σουρής, ο Νικολόπουλος, ο Κύρου... Δημοσιογράφοι ήσαν οι πατριώτες που πυροδότησαν κορυφαίους εθνικούς αγώνες, όπως ο Καλαποθάκης και ο Λαμπράκης με τον Μακεδονικό Αγώνα, ο Κύρου με το Κυπριακό, ο Καράντζας και ο Μπότσης με την αντίστασή τους επί κατοχής, η Βλάχου, ο Κύρκος και πλήθος άλλοι με τη θαρραλέα στάση τους επί επταετίας. Στην αντίσταση του 1941-44 εκδόθηκαν κάπου 600 παράνομες εφημερίδες -οι περισσότερες στην κατεχόμενη Ευρώπη- και οδηγήθηκαν στο απόσπασμα δεκάδες άνθρωποι του παράνομου Τύπου, ανάμεσά τους και ο γράφων, που γλύτωσε από θαύμα...

ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ... Σήμερα όμως; Ποιοι λειτουργοί του Τύπου θα πυροδοτούσαν μια επαναστατική αλλαγή που τόσο ανυπόμονα ζητάει η πατρίδα; Μήπως αυτός ο αθεόφοβος «εκδότης» που έχει καταδικαστεί για απάτες και τα καταφέρνει να μη μένει ούτε μια μέρα στη φυλακή, παριστάνοντας τον ψυχοπαθή; Μήπως κάποιοι όμοιοί του που κολυμπάνε σε μαύρο χρήμα, κερδισμένο από βρώμικες υπηρεσίες; Μήπως αρκετοί θεσιθήρες βολεμένοι σε «γραφεία Τύπου» και σιτιζόμενοι με μυστικά κονδύλια; Μήπως κάποιοι φωνακλάδες και θεατρίνοι που λειτουργούν ως «αμορτισέρ» και που κανείς δεν ξέρει ποιοι κρύβονται από πίσω τους;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ . Τη «δουλειά» θα την κάνουν οι άλλοι, οι πολλοί, οι ανώνυμοι, οι ρομαντικοί του «σιναφιού» μας, με επικεφαλής ένα - δύο κορυφαίους που κάποια στιγμή θα τα βροντήξουν και θα πουν «ώς εδώ και μη παρέκει»!..
Υπάρχουν τέτοιοι στο λειτούργημά μας; Υπάρχουν, και αρσενικοί και θηλυκοί. Να τους κατονομάσω; Δεν έχει νόημα. Ο κόσμος τούς ξέρει, τους βλέπει, τους ξετρυπώνει, τους διαβάζει, τους ακούει, τους εμπιστεύεται. Και σπάνια κάνει λάθος. Αργά ή γρήγορα θα βγουν στον αέρα. Εννοώ σε αυτό τον ζωογόνο αέρα που «μυρίζει μπαρούτι»!..

http://www.lykavitos.gr/

ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ....


Σοκ! Νεαρή πόρνη πήγαινε στα ραντεβού με το μωρό της!


porni paidiΤριαντατετράχρονη Ρουμάνα που εργαζόταν ως πόρνη στην Κύπρο, κουβαλούσε στα ραντεβού της το μόλις λίγων μηνών μωρό της. Ρόλο νταντάς όσο διαρκούσε το ραντεβού έπαιζε η Ελληνίδα μαστροπός της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» η Ρουμάνα παρέδωσε το βρέφος για φύλαξη στην μαστροπό της από την Ελλάδα μπροστά στα μάτια Αστυνομικού, ο οποίος, μετά από πληροφορίες, την επισκέφθηκε σε ξενοδοχείο της Λεμεσού, προσποιούμενος τον πελάτη.
Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για τέσσερις ημέρες για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, μαστροπείας και αποζείν από κέρδη πορνείας.
Στην κατάθεσή τους παραδέχτηκαν ότι επιδίδονταν στην πορνεία επικαλούμενες τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν.
Αφού έγιναν οι ενδεικνυόμενες διαδικασίες μέσω του Γραφείου Ευημερίας, αποφασίστηκε η μεταφορά και φιλοξενία της 34χρονης και του μωρού της σε ξενοδοχείο υπό την επίβλεψη κοινωνική λειτουργού, ενώ η 46χρονη Ελληνίδα τέθηκε υπό κράτηση στα αστυνομικά κρατητήρια.

http://spirospero.gr/index.php/koinonia/24651-sok-neari-porni-pigaine-sta-rantevoy-me-to-moro-tis

ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ;;;

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:Το επικοινωνιακό επιτελείο του και η ηγετική κλίκα της τεχνικής υπηρεσίας καίει καθημερινά τον Κουράση. Δεν το βλέπει;;

Δεν θα μείνουμε σε λεπτομέρειες αφού μέσω του fb της Πλατείας κάναμε εχθές λεπτό προς λεπτό αναμετάδοση της συνεδρίασης. Μπείτε να δείτε τι έγινε για το θέμα των παρκομέτρων στο δημοτικό συμβούλιο με την παρουσία των εμπόρων.


Αυτή την «ιδιότυπη» μετάδοση την κάναμε για έναν μόνο λόγο: Γιατί πλέον δεν ανεχόμαστε ΤΟΟΟΣΗ υποκρισία.

Και διότι θεωρούμε ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ να καταλάβουν κάποιοι αρουραίοι των παρασκηνίων και κάποιοι ΒΛΑΧΟΠΗΛΑΦΑΔΕΣ ότι η εποχή που ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ήταν εφημερίδες που έγραφαν ότι έλεγε η εξουσία στους δοτούς της δημοσιογράφους ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ. (Εκτός αν πούνε στους φίλους τους να χρησιμοποιήσουν ξανά ΓΥΨΟ).

Και γιατί ο καλύτερος – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ – τρόπος για να ξεκάνεις τα υπόγεια είναι να τους ρήξεις ΠΟΛΥ ΦΩΣ. (Ο άλλος είναι αυτός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά εμείς ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. Για εμάς η επίλυση του πολιτικού αδιεξόδου της δημοκρατίας είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ).
Τι έγινε λοιπόν εχθές:

    Ο Δήμαρχος ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ.

Και έγινε ρεζίλι ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗ, όχι ο Βάσιος ή κάποιος υπηρεσιακός,  γιατί έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια όλους τους άλλους και ακολουθεί την πολιτική πλατφόρμα που του εισηγήθηκαν εξ αρχής οι ΒΑΣΙΟΣ – ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ.

Πλατφόρμα που τον καταστρέφει.

Τι λέει – σε μια γραμμή – αυτή η τακτική;

«ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΥΓΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΚΟΙ» ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΟΙ ΚΑΛΟΙ!»

1. Πώς ξεκίνησε ο Δήμαρχος την τοποθέτησή του;;»

ΕΙΣΤΕ – λέει – ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ.

Μετά ζήτησε συγνώμη: ΣΚΟΡ 1-0!

2.       Διαψεύστηκε ΤΡΕΛΑ όταν, μιλώντας για το Πεύκο Πολίτη, είπε ότι δεν έχουν ψηφίσει το πολεοδομικό κέντρο στα 5 οικοδομικά τετράγωνα.
      Εκεί που η Καρατζά του πέταξε το χαρτί και αγκαλιάστηκε με τον Βάσιο … που είδε από κοντά τα δυο βουνά.
Διότι όλοι πρέπει να ξέρουν ότι ενώ ΣΒΉΝΕΙ ένα ολόκληρο εμπορικό κέντρο στην πλατεία, την ίδια ώρα ετοιμάζουν ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΣΚΟΡ 2- 0!

3.       Ο Δήμαρχος δεν ήθελε να γίνει ψηφοφορία.

Και δεν ήθελε να γίνει ψηφοφορία διότι ΤΗΝ ΕΧΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!
Και δεν την ήθελε γιατί ήξερε ότι για να μην την χάσει, θα εκτεθούν – όπως εκτέθηκαν - ανεπανόρθωτα οι κ. Θεοδώρου και Αγγελής.

Και αντί να κάνει ό,τι θα έκανε κάθε δημοκρατικός  δήμαρχος υπαναχωρώντας και να δώσει περισσότερο χρόνο στον διάλογο επέμεινε στην γραμμή «κάνω ό,τι γουστάρω» και εκβιάζω όλη μου την δημοτική ομάδα να ψηφίσει ως αγέλη προβάτων.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ – γνωρίζουμε εμείς ότι ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ εχθές.

Προσθέστε και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Αντιδήμαρχο Πόλης που είναι μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, δηλαδή άλλα ψήφισαν στον σύλλογο και άλλα στο δημοτικό συμβούλιο ως σύγχρονοι ΙΑΝΟΙ και τον Βασίλη Σταύρου που φοράει παντελόνια …. ΓΕΙΑ ΣΑΣ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.

Τελικά υπαναχώρησε και προσέφυγε σε τρυκ.

ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ....  ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!
ΤΡΙΧΕΣ.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ: ΣΚΟΡ 3- 0!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι σε κατάσταση ψυχολογικής αποσύνθεσης και με το δίκιο του. "Με βαράτε όλοι" μου είπε πριν λίγο που μιλήσαμε μαζί του, και οι άλλοι με κρέμασαν εχτές.

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ» μας είπε στο τηλέφωνο.

Εμείς σας τα λέγαμε! «Ή Παπάς ή Ζευγάς»! Δεν γίνεται να κατέχουν όλα τα πόστα στην πόλη τα ίδια πρόσωπα. 

ΣΚΟΡ: 4 – 0 !

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 3.30 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ή ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ;

ΟΥΠΣ!!!!!!


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ....

... είστε ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ!

Ποιος;; ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Θεοδώρου, που είναι στο Δ.Σ. του συλλόγου που είναι "συντεχνία";;;

Ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης κος Αγγελής;;;
Που είναι στο Δ.Σ. του συλλόγου των εμπόρων;;;
Και που είχε ψηφίσει στο Δ.Σ. της "Συντεχνίας";;;

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;

ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;;

Πρόκειται για ΙΑΝΟΥΣ;;;

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!

Και μετά ο δήμαρχος ζήτησε συγνώμη.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
σας καλεί σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει
την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 6:00 μ.μ.,
στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52),
με θέμα «Η πολιτική συγκυρία και οι προτεραιότητες της Σοσιαλιστικής Αριστεράς»
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας μετεξέλιξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ σε ενιαίο πολιτικό σχηματισμό.

                                                    Πληροφορίες: 6944548542

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ...

.... Πάρτε γεύση για το τι έγινε στο χθεσινό Δ.Σ. από το fb της Πλατείας.
http://www.facebook.com/agelos.davias

Κάναμε ζωντανή αναμετάδοση του σούργελου.

Αλλά επειδή θα καθυστερήσουμε για να κάνουμε τα απαραίτητα τηλέφωνα και θα σκάσω ,
και επειδή δεν μπορώ να συγκεντρωθώ από τα γέλια, από την ώρα που μου περιγράψανε την σκηνή .....ΒΑΣΙΟ, που χώθηκες ρε man εχτές;;;;;

ΧΑΧΑΧΑΧΑ! 

Έγινες "επιστήθιος" φίλος μου είπε ο σμπίρος μου!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ;;;

Μία εικόνα (ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ, δηλαδή) χίλιες λέξεις

του Γ. Ιωάννου, "Έθνος", 22-10-2012

Πρόταση για κατάργηση του 2ου Γυμνασίου Χαλανδρίου !!


2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ     Πρόταση για κατάργηση του 2ου Γυμνασίου Χαλανδρίου και μεταφορά των μαθητών του στο 1ο και 4ο Γυμνάσιο, έκανε η Δ/νση Β' βάθμιας Εκπαίδευσης της Β' Αθήνας.

Το 2ο Γυμνάσιο βρίσκεται στην Λ. Πεντέλης & Ιωαννίνων και στεγάζεται σε κοινό κτίριο με το 2ο Λύκειο. Έχει περίπου 120 μαθητές οι οποίοι σε περίπτωση που επικρατήσει η πρόταση του Δ/ντή Εκπαίδευσης θα πρέπει να μεταστεγαστούν στα δυο άλλα σχολεία

Ανάλογη πρόταση για μεταφορά και συγχώνευση των δυο αυτών σχολείων, είχε ξαναγίνει και πριν δύο χρόνια, επί υπουργίας Διαμαντοπούλου (με την προοπτική τότε να χρησιμοποιηθεί το κτίριο ως γραφεία Εκπαίδευσης), αλλά είχε προσκρούσει στη σθεναρή αντίδραση της σχολικής κοινότητας αλλά και στο ότι ο χώρος που λειτουργεί σχολείο δωρήθηκε από την Σεβαστή Καλλισπέρη αποκλειστικά για τέτοια χρήση.

Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά με το σχολείο και την δωρεά για την ίδρυσή του.

http://halandripedia.blogspot.gr/

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνου Μανιάτη με τον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αττικής και Διοικητές Πυροσβεστικών Σταθμών


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
Τηλ. 210 6522311, 213 2100531
Fax: 210 6084483
E-mail: ant.bta@patt.gov.gr
Αγ. Παρασκευή, 19/10/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης συναντήθηκε σήμερα 19 Οκτωβρίου 2012, στο γραφείο του με τον υποστράτηγο Βασίλη Παπαγεωργίου, Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αττικής.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο απολογισμός των μέτρων που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών κατά τη διάρκεια του φετινού Καλοκαιριού καθώς και ο προγραμματισμός & η εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων πρόληψης και προστασίας, ενόψει της χειμερινής περιόδου.
Ο υποστράτηγος Βασίλης Παπαγεωργίου ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνο Μανιάτη για το πλαίσιο συνεργασίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τις Υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους διάφορους κοινωνικούς φορείς που εμπλέκονται στο θέμα της αντιμετώπισης των καταστροφών από φυσικά φαινόμενα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Κώστας Μανιάτης έθεσε ως προτεραιότητα τη λήψη μέτρων πρόληψης και επεσήμανε για άλλη μια φορά την ανάγκη εξεύρεσης κονδυλίων ώστε να γίνει έγκαιρα η προετοιμασία των φορέων με τα κατάλληλα μέσα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχόν καταστροφών.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν: ο Διοικητής του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πύραρχος Μιχαήλ Ανδριόπουλος, ο Διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αντιπύραρχος Βασίλειος Φλόκας και ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αντιπύραρχος Ιωάννης Καρακώστας.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις