Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Μήνυμα της Δημοτικής παράταξης « μια πόλη για να ζεις ΧΑΛΑΝΔΡΙ ή πόλη μας» για τη νέα σχολική χρονιά

 Γ. ΘΩΜΑΣ

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες
Η έναρξη της σχολικής χρονιάς  αποτελεί  μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης. 
Σ’ αυτήν την πορεία, εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους.
Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο, το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος προόδου, δημιουργίας και ελπίδας που θα εξοπλίζει  τα παιδιά με τις απαραίτητες γνώσεις, για την ζωή, την κοινωνία,  και το μέλλον τους.
Για να πετύχει τους στόχους του,  το σύγχρονο  Σχολείο  χρειάζεται την  συστρατευση όλων των παραγόντων της σχολικής κοινότητας.

 Χρειάζεται το υψηλό αίσθημα ευθύνης του εκπαιδευτικού.
Χρειάζεται την επιμέλεια των μαθητών.
Χρειάζεται τη συμμετοχή των γονιών.
Χρειάζεται την αμέριστη υποστήριξη της πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ειδικά, σ΄ αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, αλλά και για τον κάθε συμπολίτη μας  χωριστά, κάθε σχολείο αξίζει να γίνει
όαση δημιουργίας και ελπίδας για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία,,
για ένα μέλλον περισσότερων ευκαιριών για τη νέα γενιά.
 Για την επίτευξη των στόχων αυτών  βασιζόμαστε στους σπουδαίους εκπαιδευτικούς μας  που βρέθηκαν πάντοτε στη πρωτοπορία κάθε μεγάλης προσπάθειας και αλλαγής στη χώρα μας.
Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά  έχουμε ανάγκη τον  εκπαιδευτικό – παιδαγωγό και  όχι   τον εκπαιδευτικό -  ειδικό τεχνολόγο της μάθησης.
Είναι  βέβαιο ότι με τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την ευαισθησία  σας , θα είσθε και πάλι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας
-      Για ένα εκπαιδευτικό σύστημα αναβαθμισμένο, ποιοτικό και ανταγωνιστικό, που θα  παρέχει γνώσεις και εφόδια ώστε κάθε νέος και νέα του Χαλανδρίου να μπορεί να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του.

-       Για ένα  δημόσιο σχολείο  με δωρεάν παιδεία, που θα εξασφαλίζει ισες ευκαιρίες μάθησης για όλους τους μαθητές,  θα καλύπτει τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των παιδιών μας, θα προάγει την κριτική σκέψη  και θα διδάσκει  την αγάπη και την πίστη σε αξίες και αρχές που δημιουργούν ενεργούς πολίτες και σπουδαίους ανθρώπους

Εύχομαι σε όλους σας καλή σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα, κατανόηση, αλληλεγγύη, με επιτυχίες και  διακρίσεις σε όλους τους τομείς .
                                                                      
Χαλάνδρι  11/9/2016
Γιώργος Θωμάς
Δικηγόρος
Δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου

«Ασημένιος» ο Σενεκίδης στους Παραολυμπιακούς


Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Σενεκίδης στους Παραολυμπιακούς του Ρίο. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία F20 της σφαιροβολίας με βολή που σταμάτησε στα 16.17.

Η ελληνική αποστολή στο Ρίο μετράει ήδη δύο χρυσά, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια.

efsyn.gr

ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Aν θέλεις ιδεολογική καθαρότητα κάτσε στο σπίτι σου.

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΑΣ
Εύχομαι καλό Φθινόπωρο, καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας
Οι διακοπές τελείωσαν και ήδη μετράω με την παρουσία μου δύο Δημοτικά συμβούλια.
Δύο σημαντικές για το μέλλον της πόλης αποφάσεις πήραμε σε αυτές τις συνεδριάσεις.
Η μίσθωση του ακινήτου κοντά στο σταθμό της Δουκίσης  Πλακεντίας  για την στέγαση της υπηρεσίας  καθαριότητας και η συμμετοχή μας στην αγορά μέρους του οικοπέδου με πρόσωπο στην Πεντέλης στο Δημοτικό Γυμναστήριο εκεί που στεγάζεται σήμερα η καθαριότητα.
Και στα δύο θέματα της μίσθωσης και της αγοράς ο διαχειριστής της δημόσιας περιουσία είναι το ΤΑΙΠΕΔ.
Αρκετοί από τους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης αρνήθηκαν την θετική ψήφο με την λογική ότι δεν αγοράζουμε δημόσια γη, αλλά απαιτούμε την δωρεάν παραχώρηση. 
Με την ίδια λογική δεν διεκδικούμε προγράμματα ΕΣΠΑ, απέχουμε από οποιαδήποτε προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, δεν προσλαμβάνουμε με συμβάσεις εργασίας ,περιχαρακώνουμε τον Δήμο και διαχειριζόμαστε καθαροί την μιζέρια μας.
Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι στην αντιπολίτευση ,η όταν θέλεις να κρατήσεις ιδεολογική καθαρότητα μπορείς να υποστηρίζεις τις θέσεις σου χωρίς να ζημιώνεις το κοινωνικό σύνολο.
¨Όταν όμως είσαι διοίκηση, όταν ασκείς εξουσία οφείλεις να εργασθείς για εκείνους που σε εξέλεξαν, οφείλεις να διαχειρισθείς την εξουσία και εκεί θα συγκρουσθούν πολλές φορές οι ιδέες σου τα πιστεύω με την πραγματικότητα ,με τα προβλήματα που εσύ πρέπει να λύσεις.

Και η πραγματικότητα είναι σκληρή ,αν δεν πάρεις συμβασιούχους δεν θα έχεις οδηγούς για τα αυτοκίνητ , νηπιαγωγούς για τους παιδικούς σταθμούς αν δεν πάρεις το πρόγραμμα κατασκευή παιδικών σταθμών δεν θα έχεις παιδικούς  αν αρνηθείς το ΕΣΠΑ δεν Θα έχεις πλατεία ,έργα υποδομής ,θα πλημυρίζει η ρεματιά στο Συνοικισμό ,θα πνίγονται οι δρόμοι μετά από κάθε βροχή, αλλά εσύ θα είσαι καθαρός

ΣΧΟΛΙΟ: 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ!
ΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΚΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, σου λέει!
ΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΟΥ, ΠΗΓΑΙΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΟΥΛΙΟ! 
Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Μα αν δεν ταιριάζανε, θα συμπεθεριάζανε;

11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1973: Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΒΑΤΟΡ ΑΛΛΙΕΝΤΕ
Ο ΛΑΟΣ .....


ΣΤΗΝ ΣΙΦΝΟ - ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ - ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΥΜΕΩΝ

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΑΗ ΣΥΜΕΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ 
ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ
ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ!


Α.Ν.

Ο ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ - ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ...


ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΛΑΟ ΣΟΥ


ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΥΡΤΕΣΗ: ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

 

Ας δούμε λοιπόν σήμερα και τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ απολογισμό που έχει δημοσιεύσει το ίδρυμα Κουρτέση - όπως υποχρεούται από το νόμο - στο site της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

(http://www.apdattikis.gov.gr/?s=%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%A4%CE%95%CE%A3%CE%97&submit.x=14&submit.y=7)Σε συνέχεια και συμπλήρωση των προηγουμένων που αναδείξαμε εχθές:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ....

Το 2014 λοιπόν (προεκλογική χρονιά, όταν ο ακατονόμαστος με δύο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ συνεργάτες - συμβούλους του έκανε επαφή με την Διεύθυνση Εθνικών Κληροδοτημάτων του Υπουργείου Οικονομικών σε ΑΝΩΤΑΤΟ υπηρεσιακό επίπεδο) και ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  -ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ  (το ίδιο είχε γίνει και το 2013 για να σου θυμίσουμε λίγο -  βλέπε τις τότε αναρτήσεις μας στο τέλος αυτής της ανάρτησης).

Για να πείσει λοιπόν την αποκεντρωμένη να εγκρίνει τον προϋπολογισμό του, μετά την πρώτη της αντίδραση το 2013 (αλλιώς εξέπιπτε το ΔΣ και θα διοριζόταν άλλο) το ΔΣ toy idr;ymatow τι κάνει το 2014;;;

ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ:
  • ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ 
(ΑΠΟΛΟΓΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ έτσι; Δεν είναι προϋποογισμός. ΑΥΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ) 955000 ευρώ! 
Τα 19200 από αυτά από "ειδική κατηγορία" εσόδων "ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΟΠΟΥ" δηλαδή από τα 20 παιδιά που πήραν τον Σεπτέμβριο του 2014 ύστερα ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΕΣΗ - αφού  ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ - και πλήρωσαν λοιπόν 4 μήνες τροφεία (9ος, 10ος, 11ος, 12ος)!!!!!
  • ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ 315.000 ευρώ.
 Το τονίζουμε γιατί όλο το "story" των  ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΩΝ "φρουρών" του ιδρύματος (ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΩΝ, ΣΥΣΤΕΜΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΑΣΟΚων ΚΑΙ ΝΕΟΔΕΞΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ) βασίζεται στο ότι δεν φτάνουν τα λεφτά για την λειτουργία της ΕΣΤΙΑΣ λόγω μεγάλης φορολογίας του ιδρύματος.
Που πρέπει μάλιστα να μην καταβάλλονται κατά την γνώμη τους, όπως ίσως και τα δημοτικά τέλη στον δήμο, που διεκδικεί το ΔΣ του ιδρύματος να μην καταβάλλουν - όπως είπε ο Συμεών προχθές στο ΔΣ - αφού "κάνουν κοινωνικό έργο σαν ίδρυμα" (έτσι ισχυρίζονται).
 ΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΕΣΟΔΑ 2014 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ: 640.000 ευρώ!
  • ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2016 ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΖΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΟΠΟΥ" !!!! (λες και όλη η άλλη λειτουργία του ιδρύματος, ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ) :
  • ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΤΗΝ "ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ" ; ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ (όχι προϋπολογισμένα) ΕΣΟΔΑ; 42.300 ΕΥΡΩ!
ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ:
Πόσα λεφτά προϋπολογίστηκαν όμως για την υλοποίηση του σκοπού το 2014 στον προϋπολογισμό για να τον εγκρίνει η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ;;;;
  • ΑΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: 440 000ΕΥΡΩ!!!!! ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΣΜΟ και υλοποιήθηκε το .... 10%!
Στο προηγούμενο άρθρο υπολογίσαμε με βάση το ποσό που εγκρίνει η ΕΕ από ΕΣΠΑ για τα voucher σε παιδικούς σταθμούς, ότι η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ για 170 παιδιά είναι  408000 ευρώ (που κόψανε κάτι φέτος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές).
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΒΑΛΕ και η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΣΙΜΟ ΤΟΥ 2014: ΠΟΣΟ ΕΠΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ 170 ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Όμως το ΙΔΡΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! Κάνει την εγγραφή και .... κάνει άλλα "έργα".
  • Τι πιστεύεις τώρα εσύ αναγνώστη μας που έχεις την δική σου κρίση;
Ότι μια σωστή διαχείριση από την διοίκηση του Ιδρύματος, που ΘΑ ΙΕΡΑΡΧΟΥΣΕ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ την λειτουργία του ΣΤΑΘΜΟΥ για την εξυπηρέτηση των Χαλανδραίων και ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗ θα μπορούσε να υλοποιηθεί με αυτά τα έσοδα ή όχι;

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ 640 000 ευρώ - του απολογισμού του 2014 - μετά την καταβολή φόρων θα μπορούσαν τα 400 000 να πηγαίνουν κατά προτεραιότητα στην λειτουργία της ΕΣΤΙΑΣ και να βγαίνουν τα άλλα "λειτουργικά - διαχειριστικά" έξοδα του ιδρύματος με τα υπόλοιπα 240 χιλιάρικα; Δηλαδή μπορεί το ίδρυμα με σωστή διαχείριση να περιορίσει  το διοικητικό κόστος του στο ΟΧΙ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ 25% των εσόδων του;;;;

Άσε που αν λειτουργήσει ο σταθμός ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ, από την διάθεση ας πούμε των 40 από τις 170 θέσεων σε δικαιούχους ΕΣΠΑ,  για να ενισχυθεί και λίγο το Ίδρυμα που - λέει - ότι έχει πρόβλημα και να τσιμπήσει και μια κατοστάρα χιλιάρικα ακόμα.

Και γράφω και τον "συμβιβασμό" - ενώ δεν θα έπρεπε -  για να τελειώνει μια και καλή ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ όσων σου λένε να ακούς ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ και ΟΧΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ (τους αριθμούς εννοώ, όχι τα άλλα, το ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ - ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ  που ακούς έτσι και αλλιώς).

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

http://www.stinplatia.gr/2014/09/blog-post_97.html

http://www.stinplatia.gr/2014/09/blog-post_9.html

http://www.stinplatia.gr/2014/08/blog-post_18.html

http://www.stinplatia.gr/2014/07/blog-post_5878.html

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ! ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ

Πληροφορίες για εκτέλεση υπουργού στη Βόρεια Κορέα

Πληροφορίες για εκτέλεση αντικαθεστωτικου δημοτικού συμβούλου στο Χαλάνδρι δεν έχουν επιβεβαιωθεί!

ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ - ΠΡΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

(και φάγαμε το πρώτο ξύλο της ζωής μας από τα παιδάκια με τα γκλόμπς)

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1981(Μόνο ήχος ρε φίλε, ούτε ένα video! Πού να πεις στα πιτσιρίκια ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ SMART PHONES!)