Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Γ. ΘΩΜΑΣ: ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ "ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ" - ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

φωτο:http://fourtounis.gr

Τι γράφει ο Γ. Θωμάς στο fb:
«Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες βράδυ στον κεντρικό πίνακα Ηλεκτροφωτισμού του Κλειστού αθλητικού κέντρου Χαλανδρίου «Μάρκος Παπαδάκης»
Ο Δήμος πρόσφατα κατέβαλε σημαντικά ποσά, υποτίθεται για τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, αν δεν με απατάει η μνήμη μου με απευθείας ανάθεση….. (Στις αναθεσούλες είμαστε πρωτοπόροι εδώ στο Χαλάνδρι….).
Μιλάμε για τέτοιο εκσυγχρονισμό και ενίσχυση, που ο κεντρικός πίνακας που πήρε φωτιά χθες βράδυ, όπως λέγεται, δεν διέθετε ρελέ !!!!!!!
Και όλα αυτά, που; Σε έναν χώρο που είναι γεμάτος παιδιά, που διαθέτει θερμοσίφωνες για τα λουτρά των αθλητών… κλπ».

ΔΕΝ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΗΚΟΟ ΤΟΥ Ο ΣΥΜΕΩΝ.

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ όσοι ψηφίσουν τηναπόφαση της οικονομικής επιτροπής, για το δημοτικό χαράτσι του 2107.

ΚΑΜΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ είναι η απόφαση της οικονομικής επιτροπής!
Ϊσως γι' αυτό πήδηξαν οι μισοί από τα παράθυρα.

Άκου τώρα τι λέει ο ακατανόμαστος:

Στο τέλος Αυγούστου ο δήμος είχε ταμειακά διαθέσιμα κοντά στα 16 μύρια ευρώπουλα.

Και αναφερόμαστε στα τέλη Αυγούστου γιατί με αυτά τα οικονομικά δεδομένα θα γίνουν ΟΛΕΣ οι συζητήσεις για το νέο προϋπολογισμό, όπως κάθε χρόνο.

Και άρα κάθε συζήτηση που θα το χρησιμοποιήσει αυτό ως επιχείρημα - ότι δηλαδή μιλάμε με στοιχεία χωρίς το τελευταίο τετράμηνο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ, για να ξηγιώμαστε.

Με 16 λοιπόν μύρια καταθέσεις για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Δήμος του Χαλά Ντερέ, διοικούμενος από τον Σουλτάνο υ, επιλέγει ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ!

ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 2017 για να μη μειωθεί τα  ποσό με το οποίο ο δήμος στηρίζει την τράπεζα!

Συνεχίζει να κερδοσκοπεί ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΧΥΔΑΙΑ ο δήμος και γι΄αυτό είναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΟΛΟΙ!

Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Τα είπαμε και πέρυσι και μας είπαν ότι θα κάνουν μεγάλες επενδύσεις για την καθαριότητα.

Τους δώσαμε άλλον έναν χρόνο άνοχης  μπας και το κάνουν.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟ για την πόλη και τους δημότες!
Αυτοί  όμως θέλουννε όμως να είναι "καλά κορίτσια" στο ΤΑΙΠΕΔ και τις τράπεζες.

Και .... πήραν μέρος στην δημοπρασία του ΤΑΙΠΕΔ, τα λαγουδάκια, ενώ δεν "την σπάνε" και στην τράπεζα.

Η επιβολή τελών, των οποίων η ανταποδοτικότητα δεν μπορεί να ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΘΕΙ, όχι να "δικαιολογηθεί" στους μπαμπουίνους, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ εξπατώντας τους οικονιμκά εξαθλιωμένους από τα μνημόνια δημότες για να έχει γερό ταμείο ο Σουλτάνος για να κάνουν ό,τι γουστάρουν αυτός και οι "εντός των τειχών" για τους φίλους τους.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΣΥΜΕΏΝ ΚΑΙ Η ΝΟΝΆ,ό,τι μας είπαν πέρυσι  ΟΤΙ δηλαδή  ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ στην καθαριότητα και χρειάζονται τα διαθέσιμα ή ότι "οι γύρω δήμοι μπλα μπλα μπλα", αυτά δηλαδή που έλεγαν και οι προηγούμενοι γιατί θα τους απαντήσω με εκείνο τα παλιό ποιηματάκι που λέγαμε μικροί και μου θύμισε κάποιος φίλος στο fb:


"ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ
ΜΑΣ ΤΑ ΄ΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΛΟΣ ..."

Η συνέχεια είναι ακατάλληλη.

ΥΓ: Να τους πάτε φάβα και ροβίθια για τους "μη έχοντας" γιατί είναι αλληλέγγυοι και αγαπάνε πολύ τα ζώα ..... σόρυ ....τους απόρους συνδημότες μας που τους χαρατσώνουν.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ - ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΣΗΣ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ - "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 239 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

[Gazzetta]: Ξηλώνονται γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα στην Ολλανδία!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ολλανδία σχετικά με τις επιπτώσεις που έχει για την υγεία των παιδιών ο συνθετικός χλοοτάπητας. Τα σφαιρίδια από καουτσούκ και η αποκάλυψη για τις τιμές των υλικών!

Οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στις ακαδημίες του Άγιαξ, στο Ντε Τούκομστ του Άμστερνταμ ενημερώθηκαν πως τα γήπεδα στα οποία παίζουν ποδόσφαιρο θα σφραγιστούν και εν συνεχεία ο πλαστικός χλοοτάπητας θα ξηλωθεί!

Ήταν η φυσική εξέλιξη μετά τις αποκαλύψεις ντοκιμαντέρ στην ολλανδική τηλεόραση σχετικά με τους μαύρους κόκκους από καουτσούκ απ’ όπου κατασκευάζεται ο τερέν. Το συγκεκριμένο υλικό αποτελεί αιτία για την εμφάνιση καρκίνου!

Την τελευταία δεκαετία έχουν σχεδόν εφταπλασιαστεί τα 3G γήπεδα στην Ολλλανδία.

Από 300 που ήταν το 2006 πλέον έχουν φτάσει τα 2.000. Η ποσότητα του καουτσούκ που χρησιμοποιείται για ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα αντιστοιχεί σε 20.000 τεμαχισμένα λάστιχα!

Αξίζει να σημειωθεί πως έξι σύλλογοι της Eredevisie έχουν γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα.

Πρόκειται για τις Χέρακλες, Σπάρτα Ρότερνταμ, Εξέλσιορ, Ρόντα, Τσβόλε και Ντεν Χάαγκ.

Για πρώτη φορά στην Ολλανδία τίθεται ζήτημα, αναφορικά με την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Οι μαύροι βόλοι που μετά από κάθε παιχνίδι βρίσκονται στα παπούτσια, τις κάλτσες, ακόμα και στο δέρμα του ποδοσφαιριστή θεωρούνται επιβλαβείς για την υγεία και μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο όπως ισχυρίζονται οι πολέμιοι του πλαστικού χλοοτάπητα.

ΑΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ENA ΑΨΥΧΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ...

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ .... ME JOAN BAEZ ΝΑ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ BROTHERS IN ARMS