Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΖΙΜΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠEΖΑ (πρώην ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

¨Οταν ο Τζιμάκος παραιτήθηκε από το δημοσιο"υπαλληλικι και τον μισθουλάκο από την ",εγάλη φίλη τουλαού "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΣ (ιότε την λέγανε και "ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ")

"ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!"

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΡΕ ΤΖΙΜΑΚΟ.....

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΖΙΜΑΚΟ

Οι bloggers για τη ΜακεδονίαΜε μια συντονισμένη ενέργεια δεκάδες Έλληνες bloggers σηκώσαμε εχθές - όλοι μαζί στις 4 το απόγευμα την αφίσα με την οποία "Καλοσωρίζουμε" στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. τους βόρειους γείτονές μας με την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ VARDARSKA.

Την ονομάσία που είχαν μέχρι το 1939.

Στείλαμε ένα καθαρό, διπλό μήνυμα εντός αλλά κυρίως εκτός Ελλάδος.

1. Οι Έλληνες επιθυμούμε λύση για το Σκοπιανο και επιθυμούμε ειλικρινείς σχέσεις καλής γειτονίας και συνεργασίας με τους βόρειους γείτονές μας.

2. ΄Για την  λύση του Σκοπιανού δεν είναι μονόδρομος, δεν είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να υπάρξει άλλη μια υποχώρηση, άλλη μια συμπίεση της Ελλάδας και των δικαίων της, υπάρχει και άλλος δρόμος και μάλιστα απόλυτα συμβατός με την ιστορία, αφού ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, δεν είναι δική μας εφεύρεση το VARDARSKA - Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής..

Η ενέργεια των bloggers ήταν εντυπωσιακή.

Είναι η πρώτη μαζική πανελλαδική ενέργεια για το όνομα της Μακεδονίας.
Ο αγώνας τώρα αρχίζει

Πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες συνετές αλλά και σταθερές.
Έχουμε χρόνο λιγότερο από 100 ημέρες

Καλή συνάντηση σε νέες προσπάθειες λοιπόν.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: ΟΧΙ στην κατάργηση της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Tο ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις προθέσεις της κυβέρνησης να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της τοπικ...