Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Το σοκαριστικό νομοσχέδιο του Τσιρώνη και της Κυβέρνησης για τα ζώα συντροφιάς


Σήμερα κλήθηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ Ε. Αποστόλου η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη και της παραδόθηκε το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς.

Ο Υπουργός δήλωσε ότι κατά την μακρά περίοδο της διαβούλευσης , η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά του μπορεί να κρατήσει έως και 3 μήνες , είναι πρόθυμος να συζητήσει εξ αρχής με τις φιλοζωικές οργανώσεις της χώρας τις προτάσεις τους, οι οποίες λογω των πρωτοφανών και απαράδεκτων χειρισμών του αναπληρωτή Υπουργού κ. Τσιρώνη κατά τη διάρκεια της διαμόρφωσης του νομοσχεδίου, δεν κατατέθηκαν ποτέ.Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας επεσήμανε στον κ. Αποστόλου την δική του μεγάλη ευθύνη γιατί όλο αυτό το διάστημα της διαμόρφωσης του νομοσχεδίου και παρά το τεράστιο κύμα διαμαρτυρίας αλλά και την μη συμμετοχή στον υποτιθέμενο διάλογο τόσο της Κ.Ε.Δ.Ε. όσο και της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλοζωικών οργανώσεων της χώρας , ουδόλως παρενέβη .

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποκαλύψουμε , αποδομώντας το νομοσχέδιο σημείο προς σημείο , τι σημαίνει αυτό στην πράξη τόσο για τα ίδια τα ζώα όσο και για την κοινωνία αλλά και για την τοπική αυτοδιοίκηση που θα κληθεί να το υλοποιήσει αν , ό μη γένοιτο, γίνει νόμος.

Σε γενικές γραμμές όμως θα επισημάνουμε ,

1. ότι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για μαζικές ευθανασίες αφού η ασφαλιστική δικλείδα των φιλοζωικών σωματείων στις 5μελείς επιτροπές για το θέμα αυτό παύει να υπάρχει

2. ότι μέσα από αντιφατικές και αλληλοαναιρούμενες διατάξεις καταργείται η εθελοντική προσφορά των φιλοζωικών σωματείων, γεγονός που θα έχει σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει αδέσποτα η χώρα ενώ αξίζει να επισημάνουμε εδώ ότι καταργείται η υιοθεσία νεαρών ζώων μέχρι και 6 μηνών.

3. ότι καταργείται στην ουσία η υιοθεσία αδέσποτων ζώων από χιλιάδες φιλόζωους πολίτες χωρών μελών της ευρωπαϊκής ένωσης , στην οποία σημειωτέον και ανήκουμε

4. ότι χιλιάδες έλληνες πολίτες θα κληθούν μέσα από τους περιορισμούς του αριθμού των ζώων στις κατοικίες και τα διαμερίσματα να πετάξουν τα ζώα τους διαφορετικά θα υποστούν τα εξοντωτικά πρόστιμα , που προβλέπονται στο νομοσχέδιο έκτρωμα

5. ότι εισάγεται και πάλι ο εφιάλτης της επονείδιστης τροπολογίας για την εξορία των αδέσποτων στα όρη και τα βουνά

6. ότι οι κτηνίατροι καλούνται να μην εξετάζουν ζώα άρρωστα ,τραυματισμένα,δηλητηριασμένα κλπ, αν δεν έχουν σήμανση

7. ότι ο πνιγμός, η σύνθλιψη, η δηλητηρίαση ,το κρέμασμα κλπ των ζώων δεν υπάγονται στην πρωτοεισαγόμενη έννοια της μη σύννομης θανάτωσης και έχουν μικρότερες ποινές φυλάκισης κοκ .

Πρόκειται για ένα σοκαριστικό σχέδιο νόμου , που οι ελάχιστες θετικές διατάξεις , δεν μπορούν να αποτελέσουν πρόσχημα και εφιαλτήριο για να γίνει αυτό νόμος .

Και δεν θα γίνει .

Σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός κ. Τσιρώνης, αποσιωπώντας τα όσα τραγικά για τα ζώα και την κοινωνία αποπειράται να θεσπίσει , προσπάθησε να εντυπωσιάσει , αλληλοαναιρούμενος πολλές φορές , τους δημοσιογράφους

Οι επόμενες μέρες και μήνες θα καταδείξουν την κενότητα και την κυνικότητα του νομοσχεδίου του .

Καλούμε την φιλοζωική κοινότητα της χώρας , τους φορείς της κοινωνίας , τις δομές της πολιτείας και τους χιλιάδες πολίτες που ασχολούνται με την προστασία των ζώων να αντισταθούν με κάθε τρόπο και να βάλουν ένα τέρμα στον κατήφορο του κ. Τσιρώνη αλλά και της Κυβέρνησης , που μέχρι τώρα καλύπτει την επικινδυνότητα του Υπουργού του .

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία


ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΛΑ! ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ;;;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΕΩΝΙΔΑΜετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από την ζωή ο γνωστός συμπολίτης μας, ιστορικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, Λεωνίδας Μαχαίρας, όπως πληροφορηθήκαμε συντετριμμένοι από ανάρτηση της αφελφής του Μόλλυς Μαχαίρα στο blog της (http://malamamaxaira.blogspot.gr).

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΕΩΝΙΔΑ.
Νωρίς έφυγες ρε φίλε, αλλά ξεκουράστηκες.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ -ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ - Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


Ποινική δίωξη κατά του προέδρου μας ρε;

Ρε ξέρετε τι είναι Ολυμπιακός ρε;

Ρε ξέρετε πόσες επενδύσεις και πόσες θέσεις εργασίας έχει δημιουργήσει ο τεράστιος αυτός επιχειρηματίας, που τολμάτε να τον σέρνετε στα δικαστήρια για να απολογηθεί για ψύλλου πήδημα;

Ρε νομίζετε ότι μπορείτε να πλήξετε την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας ρε, με στημένα κατηγορητήρια για μια παλιόβαρκα, εκεί με λουκουμόσκονη, να 'ούμε;

Πρώτη φορά δηλαδή βλέπετε ηρωίνη και το κάνετε θέμα;

Τους άλλους δηλαδή γιατί δεν τους πιάνετε, να ΄ούμε;

Και αν ο πρόεδρος αποδειχτεί - που θα αποδειχτεί - από την δικαιοσύνη ότι είναι αθώος ποιος θα πληρώσει την ζημιά που γίνεται στον Ολυμπιακό, ρε;

Ο βαζέλας ο Τσίπρας τα κάνει αυτά γιατί τα έχει βρει, να 'ούμε με τον Τράκη.

Μεγάλη αδικία για τον Θρύλο η άσκηση δίωξης για τον πρόεδρο, δεν θα μείνει αναπάντητη να ούμε. Θα καεί, το μπουρδέλο η βουλή.

Ρε έτσι θα πάρει ο ΜΠΑΟΚ το πρωτάθλημα του χρόνου ρε;

Ρε προδότη Βασιλειάδη - λες ότι είσαι και Ολυμπιακός - να΄ούμε.

Τι Ολυμπιακός είσαι ρε, που αφήνεις να γίνονται τέτοια πράγματα, ρε;

Ρε έτσι τα παίρνετε τα πρωταθλήματα ρε;

Στα δικαστήρια;;

Επειδή - να 'ούμε απασχολείτε τον ηγέτη μας με βλακείες και δεν μπορεί να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό μεταγραφών του καλοκαιριού ρε για να ενισχυθεί η ομάδα μας, ρε;

Ρε άμα δεν τα κάνατε αυτά ρε, τον Μέσι χτύπαγε να 'ούμε.

Τα είχε ήδη μιλήσει, να όύμε με τον Ερνέστο.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ - ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ - ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ

ΘΑ ΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,

ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΗΔΗΞΟΥΝ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ.
ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, όπως έκαναν με τους παππούδες σας.

Που μας ήρθατε εδώ, ρε, σας αφήσαμε να κάνετε ομάδες, να όύμε και θέλετε να μας πάρετε και το πρωτάθλημα από πάνω, να ΄ουμε.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!

Και αν δεν μιλήσει ο Πατριάρχης για την αδικία που γίνεται εμείς θα είμαστε με τον Πάπα!

Διότι εμείς είμαστε υγιείς φίλαθλοι και θέλουμε το δίκιο για να υπηρετείται σωστά ο υγιής αθλητισμός, όπως τον υπηρετεί μόνο η ομάδα μα, ενώ οι άλλες ομάδες διοικούνται από κακούς παράγοντες, δεν είναι σαν τους δικούς μας που είναι καλοί

Ο αθλητισμός των δικών μας παραγόντων ρε ξέρετε τι προσφέρει ρε στη νεολαία που το στοχοποιούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ρε;


Άμα ρε οι νέοι είναι κοντά στον αθλητισμό, σε ομάδες που έχουν σωστή οργάνωση, ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, και ενταχθούν στον αθλητισμό που τον υπηρετούν αγνοί, αφιλοκερδείς και ρομαντικοί εραστές του, ρε, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΡΕ, οι νέοι δεν πέφτουν στα ναρκωτικά ρε!
Και διαπαιδαγωγούνται στο φίλαθλο πνεύμα ρε, στην ευγενή άμιλλα ρε από αυτούς τους ρομαντικούς εραστές, υπηρέτες του αθλητισμού ρε.

Ρε να τους βάλετε και στα σχολεία ρε, για τον αθλητισμό και τα νιάτα ρε.

Στα προαύλια ρε των σχολείων ρε, να κάνουν αθλητικές ακαδημίες ρε.

Είναι "εναλλακτική πηγή χρηματοδότησης" ρε και αυτό!

Και το εμπόριο ναρκωτικών ίσως είναι μια λύση για να βγει η επένδυση, τι λες; Ε; 

Γιατί όχι; Τρέχει και το σωληνάκι και πρέπει να το βουλώσουμε ρε, γρήγορα!!!!


ΑΕΙ ΚΑΛΟ Σ-Κ. ΡΕ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΕΠΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΣυνελήφθησαν βραδινές ώρες της 18-3-2018, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δυο (2) υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 36 και 28 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στο Ι.Χ.Ε. που επέβαιναν οι συλληφθέντες, στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ηλεκτρικών συσκευών και χρυσαφικών, την νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Χαλανδρίου, οι ανωτέρω διέπρατταν συστηματικά κλοπές από διαμερίσματα στα Βόρεια Προάστια, στα οποία εισέρχονταν από τις κύριες εισόδους, αφού παραβίαζαν τους ομφαλούς τους.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί επτά (7) περιπτώσεις κλοπών από οικίες στην περιοχή του Χαλανδρίου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για συμμετοχή τους σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Μην ξεχνάς... απόψε η Ώρα του μαλάκα!


OXI στην ώρα του μαλάκα!

Ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας!
ΟΧΙ στην υποκρισία! 
OXI, δεν συμμετέχουμε στην ανοησία, ΔΕΝ σβήνουμε τα φώτα!

"Ώρα της Γης 2018"‎, η μεγάλη απάτη!

ΟΧΙ στη νομιμοποίηση της απάτης ΔΕΗ και σια... 
Μας θέλουν συνένοχους για να αυξάνει τα κέρδη το υπερεθνικό κεφάλαιο!

Το Σάββατο 24 Μάρτη 2018, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν.

Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν ρυπαίνοντας!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των ΜΜΕ και των πολιτικών τους! 
Είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι