iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ρήμαξαν τα ATM των σούπερ μάρκετ στο Χαλάνδρι

 

Δυο πυρκαγιές σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Χαλάνδρι. Η πρώτη εκδηλώθηκε περίπου στις 02:50 σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που βρίσκεται σε σουπερ μάρκετ στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου. Κοντά στο σημείο, βρέθηκαν υπολείμματα προσανάματος τζακιού.
Λίγες ώρες αργότερα, στις 04:40, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε άλλο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που βρίσκεται μέσα σε σουπερ μάρκετ στην οδό Χίου 50.

Πηγή: www.protothema.gr

ΑΜΑΝ ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ! ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ; ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ....


Με πλαστές πινακίδες συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης
 

Με ανασφάλιστο αυτοκίνητο, πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος και συνελήφθη στην Αγία Παρασκευή.

Η σύλληψη του Μ. Λιάπη έγινε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ύστερα από έλεγχο κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι ο πρώην υπουργός οδηγούσε όχημα με πλαστές πινακίδες και χωρίς ασφάλεια.

O κ. Λιάπης που οδηγούσε ένα VW Tuareg, δεν έφερε επίσης ούτε δίπλωμα.

Το περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψη του πρώην υπουργού άρχισε από την οδό Αρτέμιδας, όπου ο κ. Λιάπης παραβίασε στόπ.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονταν κοντά στο σημείο που έγινε η παράβαση τον αντελήφθησαν και αφού τον ακολούθησαν τον σταμάτησαν και του έκαναν έλεγχο, ο οποίος έβγαλε …λαυράκι.

Ε ΜΑ ΠΙΑ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΕΛΗΔΕΣ!

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Ο Σύλλογος μας διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα Παιδιά των εργαζομένων του Δήμου.

Η Γιορτή θα γίνει στο θέατρο του Ιδρύματος Χατζηκώνστα και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Συνηθίζουμε να λέμε ότι οι μέρες αυτές είναι για τα Παιδιά.
Για τα Παιδιά όλου του κόσμου! 

Σκεφθήκαμε λοιπόν να μοιραστούμε αυτές τις ώρες γιορτινής ατμόσφαιρας, μαζί με τα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα και τους γονείς τους.

Να μοιραστούν όλα τα Παιδιά μαζί, δώρα και γλυκά, μουσική από τη Φιλαρμονική του Δήμου, παιχνίδια και ακροβατικά από ζογκλέρ.

ΑΝΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ!

Από την Παρασκευή, αναζητείστε την!


Είμαστε στο ατελιέ!

Εσείς αποφασίσατε ότι πρέπει να μας διαβάζουν και οι ... εκτός διαδικτύου.

ΕΣΕΙΣ - ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Που χρηματοδοτείτε, μέσω των διαφημίσεών σας, την επανέκδοσή μας, γιατί εμείς δεν έχουμε σάλιο.

Δεν θα κρατήσουμε για την πάρτη μας ούτε ένα ευρώ.

Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις διαφημίσεις θα υποστηρίξουν το φύλλο (τιράζ και διανομή) και έτσι την δική σας προβολή.

Εμείς κερδίσαμε την δυνατότητα ακόμα καλύτερης επικοινωνίας με τους Χαλανδραίους.

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΙΡΑΖ:

15. 000 φύλλα.

Το φύλλο του Δεκεμβρίου θα είναι ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ!

Καιρός να αποφασίσουμε…Πλησιάζει η ώρα μεγάλων αποφάσεων για όλους μας συνολικά, αλλά και ειδικά για όλους εμάς στην κοινωνία του Χαλανδρίου.
Πρέπει να αποφασίσουμε τι είναι αυτό που θέλουμε, θέλουμε αλλαγή η θέλουμε περαιτέρω βούλιαγμα…
Αυτό που συνολικά εισπράττω με την παρουσία μου στα δυο τελευταία δημοτικά συμβούλια, είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια διοίκηση όχι απλά αποτυχημένη, αλλά να δίνει στην λέξη καινούργια έννοια.
Ένας δήμαρχος ο οποίος αφήνει υπαλλήλους του να κάνουν δημόσιο φροντιστήριο, σε διοίκηση και αντιπολίτευση με τον πλέον εξευτελιστικό τρόπο.
Σε θέματα που καίνε απλά διαβάζει εισηγήσεις ανωτέρων του, και μετά απλά κάθεται και παρακολουθεί αμέριμνος.
Μετράνε οι Χαλανδραίοι η το αν δουλεύουν οι καταρράκτες, μετράνε τα προβλήματα του κόσμου η το πώς θα εμφανισθούμε λιγότερο αποτυχημένοι.
Για τους εργαζόμενους και τις κρίσεις της ντροπής, μπα αφήνουμε άλλους να καθαρίζουν την μπουγάδα.
Για να μην πούμε για το θέμα των Ρομά, των αγανακτισμένων και μη γειτόνων τους αλλά και τις πόλεις στην Αττική που δεν τους δέχονται γιατί είναι δημότες Χαλανδρίου…
Αλήθεια για όλα αυτά θα μιλήσει κανένας να πει την αλήθεια, ή η προβολή μας να ναι καλά και τα συμφέροντα μας κι όλα τα άλλα να πάνε να…
Αν λοιπόν θέλουμε και θέλετε αυτή την διοίκηση με την γλυκανάλατη αντιπολίτευση που την συνοδεύει, τότε αυτή είναι οι μοίρα μας…
Αν όμως θέλετε ανθρώπους που θα δουλέψουν για να αρχίσει ξανά το Χαλάνδρι να στέκεται στα πόδια του τότε είστε στην σωστή κατεύθυνση.
Το Χαλάνδρι θα αλλάξει Πορεία με την συμμετοχή όλων μας, με δουλειά αλλά και με πραγματική ενότητα.
Δεν είμαστε ούτε ονειροπόλοι ούτε αλεξιπτωτιστές όπως είπαν μερικοί-μερικοί, είμαστε άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και με στόχο να πάει επιτέλους η πόλη μας η πόλη που αγαπάμε, μπροστά.
Όσο γι’ αυτούς που θα βιαστούν να ξαναβαφτίζουν, παιδιά βγήκαμε μπροστά βλέπετε ποιοι είμαστε οπότε αφήστε κατά μέρος τις πονηριές…

Δια το γνήσιον της υπογραφής Σ.Χ.

ΠΑΛΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ "ΠΡΑΞΕΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ" ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
            

                                               
     - 28η
ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ              - 2013

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 19η Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30 (λόγω προθεσμιών), να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1.    6η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2013.

2.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 652/2013 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά στην τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ΄αριθμ. 539/2013 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής, σχετικά με τον καθορισμό τελών καθαριότητας και φωτισμού για το Ο.Ε. 2014.

3.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση οικονομικών καταστάσεων της υπό εκκαθάρισης Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Χαλανδρίου (πρώην ΔΕΠΑΧ).

4.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρακτικών Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών (Ν. 1080/80 άρθρο 32 παρ. 6).

5.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση του έργου ‘Ανακαίνιση κληροδοτήματος Σαχάλα για αλλαγή χρήσης σε ΚΑΠΗ και προσθήκη ανελκυστήρα’.

6.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση άδειας εκσκαφής για την διέλευση δικτύων ΟΤΕ στο Δήμο Χαλανδρίου.

7.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων στην εκτός σχεδίου περιοχή επί της οδού Δουκίσσης Πλακεντίας αρ. 87, στο Ο.Τ. 699 για ‘Συνεργείο μηχανικών μερών αυτοκινήτου’.       Χαλάνδρι  16/12/2013
                                                                        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


                                                               ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ