Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Ε. Ε. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΥΘΜΩΝΟΣ-ΑΘΗΝΑ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε. Ε. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ... ΕΠΙΣΤΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.


ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ


Μέσω των δήμων το δωρεάν Wi-fi που υποσχέθηκε ο Σαμαράς – όλη η επιστολή προς τους δημάρχους

Για δωρεάν ασύρματο ίντερνετ σε όλη τη χώρα δεσμεύτηκε σε συνέντευξή του το Νοέμβριο του 2013 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων. «Μπορώ σήμερα να υποσχεθώ ότι θα έχουμε δωρεάν ασύρματο WiFi ιντερνετ σε όλη την Ελλάδα σε ένα χρόνο», δήλωσε ο κ. Σαμαράς απαντώντας σε ερώτηση για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η δυσπιστία που δείχνουν οι νέοι στο πολιτικό σύστημα.

Δύο μήνες μετά η δέσμευση αυτή του πρωθυπουργού φαίνεται ότι μπορεί να ξεκινήσει να υλοποιείται, όπως δείχνει η επιστολή που έλαβαν οι δήμαρχοι της χώρας από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Συγκεκριμένα, οι δήμαρχοι καλούνται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου να υποδείξουν στο υπουργείο τα σημεία τα οποία συγκεντρώνουν τον περισσότερο κόσμο στο δήμο τους, καθώς και τα σημεία στα οποία οι δημότες παραμένουν για κάποιο χρονικό διάστημα.

Στόχος του υπουργείου είναι να καλυφθούν οι συγκεκριμένες τοποθεσίες με ελεύθερο ασύρματο ίντερνετ (free Wi-fi).

Όπως αναφέρει η επιστολή που έστειλε ο Γενικός Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Μενέλαος Δασκαλάκης, οι δήμοι δεν θα επιβαρυνθούν στο ελάχιστο οικονομικά από την εγκατάσταση και τη λειτουργία του δικτύου, ενώ εάν δεν στείλουν συμπληρωμένο το έγγραφο με τις προτεινόμενες τοποθεσίες εντός προθεσμίας θα θεωρηθεί ότι δεν ενδιαφέρονται για να συμμετέχουν στη δράση.

Δείτε την επιστολή προς τους δημάρχους
εδώ.

Δείτε το έντυπο που καλούνται να συμπληρώσουν οι δήμαρχοι
εδώ.http://www.aftodioikisi.gr/

ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις