Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΤΩΡΑ: ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.

Απόφαση για μην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, από τους βουλευτές της.

Πάμε για εκλογές.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ : ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ. ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
 
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

"Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή ενέργεια υποβάθμισης της δημοκρατίας, συρρίκνωσης της ελευθερίας της έκφρασης. Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα θεσμικό πραξικόπημα. Έχουμε όλοι χρέος απέναντι σ΄ αυτή την πράξη να αντισταθούμε.

Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις προθέσεις μας. Του ζήτησα να παρέμβει αξιοποιώντας τον θεσμικό του ρόλο και στα όρια του Συντάγματος, ώστε να αποκατασταθεί αυτή η πράξη που στρέφεται ευθέως κατά της δημοκρατίας, εναντίον του ελληνικού λαού στο σύνολό του.

Τον ενημέρωσα ότι καταθέσαμε πριν από λίγο Πρόταση Νόμου βάσει της οποίας ζητάμε την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορούν στη φίμωση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης καθώς και την άρση όλων των συνεπειών που προκύπτουν απ΄ αυτή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ζήτησα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες, επικοινωνώντας και με τον Πρόεδρο της Βουλής αλλά και με τον Πρωθυπουργό, ώστε αυτή η Πρόταση Νόμου να συζητηθεί κατά προτεραιότητα και εντός των επόμενων ωρών στη Βουλή, διότι βρισκόμαστε μπροστά σ΄ ένα πραξικόπημα που βάλλει κατά της δημοκρατίας και των θεσμών. Έχουμε δηλαδή μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που, μετά και τη δήλωση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, στερείται πλειοψηφίας στη Βουλή.

Όμως του εξεδήλωσα ταυτόχρονα και την πεποίθησή μας πια ότι αυτή η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε αίσθηση του μέτρου, στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης στις επιλογές της και ως εκ τούτου εμείς δεν στεκόμαστε στο τι θα πράξουν στη Βουλή οι δύο συνεταίροι του πρωθυπουργού και συμμέτοχοι μέχρι στιγμής στις αποφάσεις και σ΄ όλη αυτή τη συμπαιγνία κατά της δημοκρατίας, αλλά καλούμε τον ελληνικό λαό να αναλάβει ο ίδιος την υπεράσπιση του Συντάγματος και των δημοκρατικών θεσμών.

Από δω και στο εξής και μέχρι αυτή η κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία, να αποχωρήσει και να οδηγήσει τη χώρα στη δημοκρατική διέξοδο, θα βρεθούμε στο πλάι των εργαζομένων σε όλη τη χώρα. Και καλούμε το λαό σε έναν ανένδοτο αγώνα για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της ελευθερίας της έκφρασης και της κοινωνικής συνοχής.

Καλούμε τον λαό να συμπαρασταθεί στους αγώνες των εργαζομένων, να βρεθεί σήμερα μαζικά στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή καθώς και σε κάθε άλλο χώρο της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας σε όλη την Ελλάδα. Και με την παρουσία του, την ειρηνική και τη μαζική, να αναδείξει την αντίσταση και την αγανάκτησή του σ΄ αυτές τις επιλογές.

Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για τον τόπο και για τη δημοκρατία. Θα υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, γιατί το τελευταίο που μας έχει μείνει είναι να υπερασπιστούμε τη δημοκρατική λειτουργία.

Τέλος, ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την σπουδή του εισαγγελέα να ζητήσει την εκκένωση του κτιρίου της δημόσιας τηλεόρασης. Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια πράξη παράνομη. Ο εισαγγελέας πρέπει να παρέμβει και να ερευνήσει με ποιον τρόπο και για ποιο λόγο χθες το βράδυ, εντελώς παράνομα, διεκόπη η εκπομπή του σήματος της δημόσιας τηλεόρασης. Μια πράξη που προσβάλει τη χώρα διεθνώς, μια πράξη που θυμίζει εποχές δικτατορίας, μια πράξη για την οποία οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.

Ταυτόχρονα τις επόμενες ώρες αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θα βρεθεί στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου προκειμένου να του εκθέσει τις απόψεις αυτές και να του ζητήσει η Δικαιοσύνη και η Εισαγγελία να δράσει άμεσα, πρώτα και κύρια προσπαθώντας να διερευνήσει την παρανομία την οποία διέπραξαν χθες βράδυ, να δράσει προκειμένου να προστατέψει το δημόσιο συμφέρον. Άρα λοιπόν, όχι να ζητά την εκκένωση του κτιρίου της ΕΡΤ, αλλά να ζητά την εφαρμογή της νομιμότητας.

Πρόταση μομφής είστε διατεθειμένος να υποβάλλετε;…

Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, αλλά αυτή την κυβέρνηση θα τη ρίξει ο λαός, όχι οι μαριονέτες του κ. Σαμαρά."


 
 

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ FB!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Ανακοίνωση

Η κυβέρνηση με αντιδημοκρατικές συνοπτικές διαδικασίες προχώρησε στην έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία παρέχει στους υπουργούς τη δυνατότητα με μια υπογραφή να αποφασίζουν το κλείσιμο φορέων του Δημοσίου.

Σε αυτά τα πλαίσια με πραξικοπηματικό τρόπο και πιστή στις εντολές της τρόικας, αποφάσισε το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση των εργαζομένων της.  Επιδιώκει μέσω της κατάργησης να απαξιώσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, να προσφέρει μέρος των δραστηριοτήτων της ως «δώρο» στα φιλικά της ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια και εντέλει να επαναφέρει το «ενημερωτικό» καθεστώς της ΥΕΝΕΔ.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε μια πραγματική υστερία διάλυσης και ξεπουλήματος κάθε δημόσιου φορέα, απόλυσης χιλιάδων εργαζομένων και επιβολής ενός αυταρχικού καθεστώτος.

Για πρώτη φορά πολίτες ευρωπαϊκού κράτους στερούνται για λόγους δήθεν «εξυγίανσης» την δημόσια ραδιοτηλεόραση. Για πρώτη φορά σε μια δημοκρατική χώρα καταργείται η δημόσια ραδιοτηλεόραση –και μάλιστα σε μια νύχτα- με τα ΜΑΤ να αναλαμβάνουν τον έλεγχο ραδιοπομπών και κτιρίων!

Πέραν της σημασίας και των επιπτώσεων του τρόπου διάλυσης της ΕΡΤ, επιβεβαιώνεται ότι οι επαναλαμβανόμενες πράξεις κυβερνητικής αυθαιρεσίας θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την υπόσταση ακόμα και του ίδιου του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Μας οδηγούν πλέον, για να εφαρμόσουν τις εντολές της τρόικας και να καλύψουν  την πολιτική τους αποτυχία, σε έναν αυταρχικό τρόπο διακυβέρνησης, όπου με Π.Ν.Π. διαλύουν, απολύουν, επιστρατεύουν, καθορίζουν μισθούς και καταργούν την ενημέρωση. Είναι ακραίοι και επικίνδυνοι!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου καταδικάζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την προκλητική κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ και  εκφράζει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της. Καλούμε σε στήριξη και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για να μην κλείσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση.
 
Το ΔΣ του Συλλόγου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ!


 
 
Προς τον Δήμαρχο Χαλανδρίου Γεώργιο Κουράση και το Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου

Εμείς οι Κάτοικοι και ιδιαίτερα η νεολαία και οι μαθητές του Κ. Χαλανδρίου παρακαλούμε όπως ενεργήσετε άμεσα για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου «Παπαγιαννόπουλος» επί της οδού Αποστολοπούλου.

Είναι επιτακτική ανάγκη να μην κλείνουν οι αθλητικοί χώροι και έτσι να οδηγούνται τα παιδιά μας σε άλλου είδους διασκεδάσεις.

Όσο λειτουργούσε το κολυμβητήριο παιδιά εύρισκαν ΑΝΟΙΚΤΟ έναν αθλητικό χώρο (με όσα μειονεκτήματα κτιριακά και αν είχε) για να αθληθούν…

Οι μικροί μαθητές του Δημοτικού είχαν ευκαιρία για εκμάθηση κολύμβησης, σε μια χώρα η οποία παρ’ όλο ότι είναι στο μεγαλύτερο μέρος της νησιωτική και στο υπόλοιπο βρέχεται από θάλασσα είναι η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη σε πνιγμούς.
 
 
ΖΗΤΑΜΕ την επαναλειτουργία του ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ μικρά παιδιά, μαθητές, νεολαία, ενήλικες ή ηλικιωμένοι, όλοι μαζί ενωμένοι θέλουμε να δούμε την Δωρεά του Παπαγιαννόπουλου να μην είναι στέρνα με λασπόνερα και βδέλλες αλλά κολυμβητήριο γεμάτο ζωή και Νεολαία.

Γνωρίζετε τις ελλείψεις σε αθλητικούς χώρους στο Χαλάνδρι και ειδικότερα στο Κάτω Χαλάνδρι, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ στην επικράτεια έχουν επαναλειτουργήσει (ακόμα και με πολροδομικά προβλήματα όπως είχε το δικό μας ή με διακανονισμούς  χρεών προς την ΕΥΔΑΠ).

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ
 
 

Χαλάνδρι 30-5-2013

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
ΜΑΙΡΗ ΝΤΟΣΤΗ

Κάλεσμα για συγκέντρωση στις 11 έξω από την ΕΡΤ

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή σε νέα συγκέντρωση έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, στις 11:00, απευθύνουν οι εργαζόμενοι στην δημόσια ραδιοτηλεόραση, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά της απόφασης αναστολής λειτουργίας της.

«Όλοι σε συγκέντρωση στις 11:00 έξω από την ΕΡΤ, γιατί ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός απέναντι στις απολύσεις και την ανεργία», είναι το μήνυμα που έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στο Facebook.

«Μετά την πραξικοπηματική, σκοταδιστική και βάρβαρη παρέμβαση της τρικομματικής κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΠΟΕΠΤΥΜ αποφάσισαν διαρκή απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων, των τεχνικών και των διοικητικών υπαλλήλων σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Η απεργία σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, καθώς και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη ΓΓΕ-ΓΓΕ, αρχίζει από τις 6:00 το πρωί, σήμερα, Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013.

Η απεργία σε όλα τα έντυπα μέσα, εφημερίδες και περιοδικά, αρχίζει από τις 6:00 το πρωί, της Πέμπτης, 13 Ιουνίου 2013.

Από την απεργία θα εξαιρεθούν τα μέσα που προβάλλουν το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Οι απεργίες των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης θα λήξουν μόνο όταν η κυβέρνηση πάρει πίσω τις πραξικοπηματικές αποφάσεις της, που φιμώνουν την ενημέρωση.

Τις απεργιακές συγκεντρώσεις και τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ περιφρουρούν οι εργαζόμενοι της ενημέρωσης και οι απεργιακές επιτροπές.

Σήμερα, Τετάρτη, στις δώδεκα το μεσημέρι, καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό στην κορύφωση της απεργιακής συγκέντρωσης, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής»

Αν και οι πομποί της ΕΡΤ έχουν πέσει από το βράδυ της Τρίτης και στους τηλεοπτικούς δέκτες εμφανίζεται «μαύρο», οι εργαζόμενοι συνεχίζουν με μαραθώνιο ζωντανό πρόγραμμα, που εκπέμπεται μέσω διαδικτύου.


Την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης εξέφρασαν η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ, κάνοντας λόγο για «πραξικοπηματική, σκοταδιστική και βάρβαρη παρέμβαση της τρικομματικής κυβέρνηση» και καλώντας τους δημοσιογράφους να παραστούν στη σημερινή συγκέντρωση.

Για σήμερα κηρύχθηκε απεργία σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στη ΓΓΕ-ΓΓΕ. Από τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης θα ξεκινήσει 24ωρη απεργία σε όλα τα έντυπα μέσα.
 
left.gr

Να μην κλείσει η ΕΡΤ ζητούν ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος

O αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, εξέφρασε απόψε την έντονη αντίδρασή του σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ. «Είναι αδιανόητο» τονίζει σε σχετική δήλωσή του ο αρχιεπίσκοπος, «σε μια στιγμή τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα, να σιγήσει η φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Μια φωνή που χρόνια τώρα υπηρετεί την ενημέρωση, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό στο σύνολο του».
«Είναι αδιανόητο εκατοντάδες εργαζόμενοι να γίνονται βορά στο βωμό σκοπιμοτήτων και να θυσιάζονται εξαιτίας φαύλων πολιτικών και πρακτικών δεκαετιών. Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα η θεραπεία ενός Οργανισμού που αντιμετωπίζει προβλήματα και τελείως διαφορετικό θέμα η ξαφνική και βίαιη θανάτωση του», πρόσθεσε ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Νωρίτερα όμως και ο πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος, με δήλωσή του στην ΕΡΤ εξέφρασε και εκείνος την θέση ότι η ΕΡΤ πρέπει να παραμείνει. «Είμαι ένας άνθρωπος που ζει 25 χρόνια εκτός Ελλάδος» είπε ο πατριάρχης Αλεξανδρείας.
«Θέλω να μιλήσω ως ένας απόδημος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που η ΕΡΤ δεν με λησμόνησε» ανέφερε ο Πατριάρχης και κατέληξε: «Υψώνω την φωνή μου και εγώ μαζί σας, και λέω ότι η ΕΡΤ πρέπει να παραμείνει».

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Μια και το απόγευμα το Δ.Σ. του Χαλανδρίου θα ανακυρήξει τον Μακαριότατο, επίτιμο δημότη Χαλανδρίου, ας βγάλει και ένα ψήφισμα καταδίκης του φασιστικού κλεισίματος της ΕΡΤ για να τιμήσει τις απόψεις του

ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩΜΕΝ…ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ…


ert-megaro660

Εντάξει..."Εντάξει", ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ...

Να κλείσει η ΕΡΤ. Τα "ΓΙΑΤΙ", είναι θέμα συζήτησης για αργότερα, στο άμεσο ή στο μακρινό μέλλον, όταν θα στηθούν ειδικά δικαστήρια για τους ΕΝΟΧΟΥΣ.
Όμως... 3 απλά ερωτηματάκια :
1. Πώς, κύριοι, κλείνετε το ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ Ραδιοτηλεόρασης. Απλά...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και από...αμνημονεύτων ετών ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ και ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...Συνελόντι ειπείν...αλωνίζετε σε ξένο αχυρώνα.

2. Μέχρι να συσταθεί νέος φορέας Ραδιοτηλεόρασης (προφανώς ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ, στα πλαίσια της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΥΝ κάποιοι...), δεν θα μπαίνει το "χαράτσι" της ΕΡΤ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, λένε τα "επίσημα χείλη"...
Ξεχνώ το γεγονός ότι, ο "υπέρ ΕΡΤ" φόρος στους λογαριασμούς ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, δεν είναι νομότυπος. Σκέφτομαι όμως, δηλαδή όλη αυτή η ΦΑΣΑΡΙΑ είναι για να γλυτώσει ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ...ένα ποσό της τάξης περίπου των 40 ευρώ ΚΑΙ ΜΟΝΟ (γιατί, στο 3μηνο που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι, θα μείνει κλειστή η ΕΡΤ, ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΗ θα εκδοθεί...);

3. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ που σαν ΜΑ-τι-βλάκες πληρώναμε την ΕΡΤ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης

Υ.Γ. Ενημέρωση προς αυτούς που ακόμη ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ : Ακολουθούν και άλλοι...και άλλοι...και άλλοι...Αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Κατά του «λουκέτου» στην ΕΡΤ το περιφερειακό συμβούλιο ΑττικήςΝα συνεχίσει να λειτουργεί η ΕΡΤ ζητά με κατά πλειοψηφία ψήφισμά του το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής που συντάχθηκε με πρωτοβουλία του Γ. Μανουσογιαννάκη από το ΚΚΕ.

«Κατά» ψήφισε η παράταξη του ΛΑΟΣ, ενώ λευκό η παράταξη της ΝΔ.

aftodioikisi.gr

Η ΕΡΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ!

 
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ
 
Βλέπουμε ΕΡΤ στο www.ert.gr

Η EBU κάνει αναμετάδοση το σήμα της ΕΡΤ μέσω

EUTELSAT 7A 7 deg EAST TXP B1 CHANNEL 6MHZ SLOT 1N6

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Μερικά...αστειάκια. Έτσι, για να ξεκινήσει καλά η ημέρα μας, γιατί...προμηνύονται δύσκολες καταστάσεις! Γενικά....

- Σε λίγο θα πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ, δεν θα αγοράζουμε τίποτα και θα κάνουμε μόνο like.

- Μειώθηκαν οι φωτιές φέτος. Δεν έχει ο κόσμος λεφτά να χτίσει.

- Ό,τι δεν σε σκοτώνει, έχει Plan B, μη χαίρεσαι.

- Αυτή η μέρα, που θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε, πότε προβλέπεται περίπου;

- Όσο δεν σας απαντάει το ταβάνι, μην ανησυχείτε για τίποτα.

- Kρίση είναι να σε ταΐζουν τα περιστέρια στο Σύνταγμα.