Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Οι εκδηλώσεις αναβάλλονται για την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

Σε αναβολή των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που είχαν προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, αναγκάζεται ο Δήμος Χαλανδρίου, λόγω ανωτέρας βίας, μετά την έκδοση έκτακτου δελτίου καιρού από την ΕΜΥ με πρόγνωση για έντονα καιρικά φαινόμενα. Οι εκδηλώσεις μετατίθενται, με ορισμένες μεταβολές στο πρόγραμμα για την επόμενη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

Το νέο πρόγραμμα έχει ως εξής:

11.00 Αποκριάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου
12.30 Τσίρκο “CACHIVACHE” με μουσικούς, ακροβάτες και ζογκλέρ. Ζωντανή μουσική σε ρυθμούς Latin και Swing.
14.00 Παρέλαση καρναβαλιστών από τις «Μορφές Έκφρασης» συνοδεία γκάιντας, κλαρίνου, κιθάρας και νταουλιού. Παραδοσιακό γαϊτανάκι.
Παράλληλο φαγοπότι από τις 13.30 με άφθονο κρασί και σουβλάκια που θα ψήσουν και θα μοιράσουν στον κόσμο οι Πρόσκοποι Χαλανδρίου.

Ματαιώνονται τα δρώμενα που επρόκειτο να παρουσιάσουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης (Ίδρυμα Ζήση, Λύκειο Ελληνίδων, Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου) καθώς και η μουσική παράσταση από πενταμελή ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής.
Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν στην αποκριάτικη γιορτή στην κεντρική πλατεία της πόλης μας!

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ"! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!

Στο τέλος, θα θυμόμαστε όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά τη σιωπή των φίλων μας.

M.L.King

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ - ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ... ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

Ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Βριλησσίων Τρύφωνας Μαρτιγόπουλος  αρνήθηκε - ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ -  την Πέμπτη να υπογράψει την γονική άδεια που ζήτησε υφιστάμενή του μόνιμη υπάλληλος με οργανική θέση στην υπηρεσία του, για να πάρει εκείνη την Παρασκευή τους βαθμούς του παιδιού της από το σχολείο.

Στην συνέχεια και μετά την άρνηση του .... ιδιοκτήτη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Μαρτιγόπουλου, το υπηρεσιακό σημείωμα για την άδεια ζητήθηκε από την προϊσταμένη του τμήματος προσωπικού του δήμου, να υπογραφεί από τον προϊστάμενο του τμήματος στο οποίο υπάγεται η υπάλληλος.

Ο προϊστάμενος είναι ο παλιός ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ της ΠΑΣΚΕ, που κόβεται για τα δικαιώματα των συναδέλφων του - τρομάρα του, ο  Γ. Ζαφειράκης ο οποίος ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ που βεβαίως - ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ η υπάλληλος. 
Τα εργατικά δικαιώματα των συναδέλφων του πάνω από όλα για τον συνδικαλισταρά.
Εκτός αν τον συμφέρει αλλιώς!

Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΣ είναι απλά ενεργούμενο του Μαρτιγόπουλου. Αυτο αποδείχτηκε εχθές.

Τελικά την άδεια υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βριλησσίων χωρίς υπηρεσιακή υπογραφή γιατί η μη χορήγηση της αδείας βεβαίως ήταν παράνομη γιατί ΑΚΟΜΑ στην Ελλάδα της SIEMENS, του ΟΤΕ, του Γερμανού και του Μαρτιγόπουλου δεν δίνονται οι άδειες στους εργαζόμενους άμα γουστάρει ο διευθυντής αλλά ΤΙΣ ΟΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ.

Αυτό το αδειόχαρτο λοιπόν, που δεν έχει τις προβλεπόμενες υπογραφές - κάποια στιγμή στο μέλλον - όταν η υπόθεση θα έχει ξεχαστεί. μπορεί να είναι   ένα "σκάνδαλο ευνοϊκής μεταχείρισης" από την διοίκηση στην υπάλληλο, για κάποιους που θα θέλουν να κάνουν μικροπολιτική.

Ή - χειρότερα -  να εμφανιστεί σε κάποιο δικαστήριο ως αποδεικτικό ότι η υπάλληλος παρέκαμπτε τον διευθυντή της και τον προϊστάμενό της και πήγαινε στην διοίκηση, με την οποία είχε προνομιακές σχέσεις για να παίρνει άδειες, έτσι δεν είναι;;;

Και τότε η υπάλληλος ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ την συνάδελφό της από το τμήμα προσωπικού να πάει μάρτυρας για να βεβαιώσει την αλήθεια.

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ με μεθόδους ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ!

Η ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΗ επίλυση μιας κρίσης από την διοίκηση, με την υπογραφή του γενικού, αποδεικνύει ότι τα Βριλήσσια έχουν μια διοίκηση που δεν έχει τα άντερα ή δεν θέλει να κάνει το αυτονόητο: ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ - ΤΥΡΑΝΝΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ και να του εξηγήσει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ και ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Και ο οργανισμός εσωτερικής υπηρεσίας του δήμου δεν είναι υπό την αίρεσή του, έχει υποχρέωση να τον τηρεί. Δεν είναι το μαγαζί του αδελφού του ο δήμος.
ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

Και όταν δεν την τηρεί για ΕΚΕΙΝΟΝ και ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΟΥ συνδικαλιστή πρέπει να γίνει ΕΔΕ.

ΑΥΤΑ!
Γιατί πλέον θα γράφονται ΟΛΑ!

ΥΓ: Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Βριλησσίων (ΠΑΜΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ) συνεχίζει την εκκωφαντική σιωπή του γιατί έχει εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων η ΠΟΕ ΟΤΑ, οπότε δεν είναι ώρα για επίδειξη αλληλεγγύης σε εργαζόμενους που δεν ψηφίζουν τις παρατάξεις τους.

Εγκώμιο στην αμφιβολία


Ευλογημένη ας είναι η αμφιβολία! 

Σας συμβουλεύω να χαιρετάτε με χαρά και σεβασμό κείνον που τα λόγια σας σαν κάλπικη δεκάρα εξετάζει.