iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

"Επειδή χοροπηδάς με την δικαίωσή σας για το θέμα του Αετοπούλειου, σε πήρα να σου πω και τα κάλαντα".

Αυτή ήταν η φράση του σμπίρου της Πλατείας που με πήρε τηλέφωνο μόλις διάβασε την απόφαση του κ. Καλογερόπουλου για το ωράριο των υπαλλήλων του Αετοπούλειου.

Με ενόχλησε το "χοροπηδάς".

- "Δηλαδή αλήθεια πιστεύεις ότι χαίρομαι με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος; Για τόσο αναίσθητο και κυνικό με έχεις; Μια ζωή έχω φάει εκεί μέσα" του λέω. "Δεν χοροπηδάω, απλώς γράφω την μαμημένη την αλήθεια που κάποιοι έφτιαξαν. Ένα μέρος από την οποία φτάνει στην Πλατεία, και αυτό είναι σίγουρο. Τι συμβαίνει πάλι;" τον ρωτάω.

- "ΕΧΘΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ." μου λέει.

- "Και τι έγινε;" τον ρωτάω.

- ΟΜΟΦΩΝΑ (μεταξύ 10 παρευρισκομένων μελών και του Προέδρου) πάρθηκε απόφαση.


 

 
"ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ  
ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ"
 
ΟΜΟΦΩΝΑ!!!!
 
Μιλάμε για κόλαφο για την διοίκηση Κουράση και ιδιαίτερα για τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου που φέρετε ότι - και ως νομικός - γνωμοδότησε για τη νομιμότητα της συγκεκριμένης απόφασης.
 
Άλλωστε έμμεσα αυτό το επιβεβαίωσε και η παραιτηθείσα Πρόεδρος του Αετοπουλείου Τζίνα Πούλου η οποία σε ερώτησή μας απάντησε "πάντα σε νομικά θέματα συμβουλευόμαστε τον Γενικό Γραμματέα".
 
ΥΓ: Άντε πάμε στην ΕΡΤ να ακούσουμε τον Βασιλάκη τώρα γιατί ήταν τόσα τα θέματα της μέρας που έγινε το κεφάλι μου καζάνι.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ

Troikans-dance-1ml.gif

Όποιος έχει την αφέλεια να πιστεύει ότι, έστω και για την νομή της εξουσίας, διαφώνησε ο Κουβέλης με τον Σαμαρά, κάνει μεγάλο λάθος ή μάλλον είναι θύμα της υποκριτικής τους…

Οι πολιτικοί σήμερα χωρίζονται από τον λαό, σε τρεις κατηγορίες.

Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι οι σημερινοί έλληνες πολιτικοί, είναι αληθινοί πολιτικοί, με αξίες, με οράματα και πατριωτισμό.

Υπάρχουν άλλοι που πιστεύουν ότι είναι απλώς ηλίθιοι και ότι χαντακώνουν την χώρα από βλακώδη λάθη που κάνουν.

Υπάρχουν τέλος κάποιοι που πιστεύουν ότι οι πολιτικοί είναι λαμόγια, τα οποία απλώς κοιτούν πως να τσεπώσουν χρήμα μέσα από την εξουσία και δεν ενδιαφέρονται για την πατρίδα μας.

Άν και η τρίτη κατηγορία έχει κάποια ποσοστά παραπάνω από τις μεμωνομένες περιπτώσεις των δύο πρώτων κατηγοριών, η αλήθεια βρίσκεται αλλού…

Η αλήθεια είναι ότι οι έλληνες πολιτικοί (ισχύει και για τους ξένους) όταν μπαίνουν στην πολιτική σκηνή (είδατε που κι εδώ όπως και στο θέατρο, για σκηνή μιλάμε; ) ανήκουν άλλοι στην πρώτη, άλλοι στην δεύτερη κι άλλοι στην τρίτη κατηγορία.

Όταν όμως μπουν στην πολιτική και στο βαθμό που μπορούν να παίξουν βασικό ρόλο στην πολιτική σκακιέρα, βρίσκονται μπροστά στους…τραπεζίτες!

Από το 1790 ο Mayer Amschel Bauer (Rothschild) είχε πεί:


“Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω το χρήμα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους”

Μ΄αυτή τη φράση του ο Rothschild εννοούσε πολύ απλά, ότι εφ΄όσον ελέγχει το χρήμα, μπορεί να αγοράσει τον οποιονδήποτε πολιτικό μπορούσε να του φέρει εμπόδια, ή αν αυτός δεν εξαγοράζεται, μπορεί να πληρώσει δολοφόνους για να τον βγάλουν απ΄τη μέση…

Αυτό άλλωστε έκανε η “δυναστεία” του, με όσους προέδρους της Αμερικής της αντιστάθηκαν, από τον Λίνκολν έως τον Κέννεντυ.

Όσοι λοιπόν πολιτικοί, από όποια κατηγορία εκ των τριών κι άν ξεκινάνε, αποφασίζουν να πουληθούν στους τραπεζίτες, είτε γιατί είναι φιλοχρήματοι και φιλόδοξοι, είτε γιατί είναι απλώς δειλοί και φοβούνται για την ζωούλα τους, αναλαμβάνουν το ρόλο που θα τους αναθέσουν οι τραπεζίτες και από πολιτικοί γίνονται ηθοποιοί που υποδύονται τους πολιτικούς

Έτσι λοιπόν εξηγούνται όλοι οι “χειρισμοί”, ιδιαίτερα για τις, μημονιακές κυβερνήσεις αλλά και για τις “αντιμνημονιακές” αντιπολιτεύσεις!

Έτσι εξηγείται πως ο “αντιμνημονιακός” Κουβέλης πέρασε στο μνημονιακό στρατόπεδο και τώρα παριστάνει πάλι τον “αντιμνημονιακό”!

Η αλήθεια είναι ότι στην παρούσα κατάσταση, η θεατρική ομάδα της ΔΗΜΑΡ, θα αναλάβει ρόλο κασκαντέρ για τις επόμενες επικίνδυνες σκηνές που θα γυριστούν στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας.

Θα αναλάβει δηλαδή να ντουμπλάρει τους μνημονιακούς Σαμαροβενιζέλους, στις πολύ δύσκολες σκηνές (απολύσεις, κλεισίματα οργανισμών, ξεπουλήματα κλπ) χωρίς να φαίνεται.
Έτσι λοιπόν θα δούμε στην ΔΗΜΑΡ από διαφωνίες μέχρι αποχωρήσεις, αλλά το μόνο που δεν θα αμφισβητηθεί είναι η λευκή (συναινετική) ψήφος του κόμματος στην εναπομείνασα δικομματική κυβέρνηση…

Θα συναινεί δηλαδή στα απάνθρωπα και αδυσώπητα μνημονιακά μέτρα με ψήφο (οίκου) ανοχής, “δια το συμφέρον της χώρας”, μέχρι να κλατάρει η κυβέρνηση και να αναλάβει ο άλλος θίασος, αυτός (ο φιλολαϊκός) του ΣΥΡΙΖΑ…

Όλα αυτά θα συμβαίνουν, μέχρι ο λαός να δώσει τέλος σε όλο αυτό το αγορασμένο από τους τραπεζίτες πολιτικό σκηνικό και αφού ανατρέψει την κυριαρχία της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας (ΠΤΕ) στη χώρα μας, βρεί και τους πατριώτες εκείνους που χωρίς δόλο και εξαρτήσεις, θα κυβερνήσουν την Ελλάδα μας…

http://www.olympia.gr/, 21/6/2013

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΕΦΕΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ - ΚΑΙ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ;

Συνεχίζουμε το ρεπορτάζ για το θέμα του 2ου γυμνασίου και βέβαια το θέμα είναι μπερδεμένο και ίσως έχει προεκτάσεις ... κομματικού χαρακτήρα. (με πολλές επιφυλάξεις αυτά που σας λέμε, διότι ΄"το παιχνίδι παίζεται" όπως θα έλεγε και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.)

Μήπως έχουν να κάνουν οι φήμες που φούντωσαν ξαφνικά με το γεγονός ότι αποχωρεί από το κυβερνητικό σχήμα η ΔΗΜΑΡ, στην οποία "χρεώνεται" ο υφυπουργός Παιδείας κος Παπαθεοδώρου;

Μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ακόμα επικοινωνιακό παιχνιδάκι του "ποιος θα πάρει τον Μουτζούρη" για το κλείσιμο σχολείων;

Όλο το θέμα ξεκίνησε από ένα έγγραφο που έφτασε για υπογραφή στο γραφείο του Υφυπουργού, την ημέρα που αποφασιζόταν η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την τρικομματική. Τυχαίο; Ίσως.

Θα το υπογράψει ο - υπό αποχώρηση - κος Παπαθεοδώρου ή θα το αφήσει για τον αντικαταστάτη του, μετά τον ανασχηματισμό;

Φαίνεται ότι πριν την Τρίτη, δεν θα μάθουμε με βεβαιότητα το τι θα γίνει με το 2ο Γυμνάσιο και τα άλλα υπό κλείσιμο σχολεία.

AVANTI POPOLO, PANTIERA (TESTA)ROSSA!


ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΟΥ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΖΟΥΜΕ!


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

"Μας πρόδωσαν" φαίνεται - σύμφωνα με πληροφορίες από παριστάμενο σμπίρο μας - να είπε ο Αεικίνητος Δήμαρχος Χαλανδρίου, πριν λίγο, όταν επισκέφτηκε το 2ο Γυμνάσιο στους παρευρισκόμενους.

Όταν δεν ήθελε διαπαραταξιακή εκπροσώπηση στις συναντήσεις του με το Υπουργείο Παιδείας δεν σκεφτόταν ότι θα ήταν πιο ισχυρό το μέτωπο της πόλης, αν είχε μαζί του την αντιπολίτευση και τους γονείς, και τους άφηνε στο πεζοδρόμιο να τον περιμένουν να γυρίσει  από την συνάντηση με τις υπουργάρες.... νικητής και τροπαιούχος.

Δυστυχώς φαίνεται ότι τον βοναπαρτισμό του θα τον πληρώσει ακριβά το Χαλάνδρι και τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΥΓ: Όσοι υπερασπίζονται ότι έτσι - με ξαφνικό θάνατο - πρέπει να λύνονται τα προβλήματα ας το ξανασκεφτούν. Ειδικά αν είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ!

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ;Είμαστε σε διαδικασία διασταύρωσης της είδησης αλλά οι φήμες είναι πολλές και όλο και περισσότερες πηγές μας μεταφέρουν ότι τελικά ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Κρατάμε επιφυλάξεις - δεν το γράφουμε με την γνωστή απολυτότητα της Πλατείας, όταν είμαστε σίγουροι - αλλά δυστυχώς μάλλον η είδηση θα επιβεβαιωθεί.

Ψάχνουμε νεώτερα και θα επανέλθουμε.

ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΡΔΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.! ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ!

Επιβάλλατε μια παράνομη απόφαση στο Δ.Σ.

Εκθέσατε τους πάντες στο Δ.Σ. - όλες τις παρατάξεις για να επιβάλλετε να πάνε οι διοικητικοί να δουλέψουν στο θέατρο.
Σκάσατε την Τζίνα Πούλου και την αναγκάσατε σε παραίτηση.
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κος ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!

Μόνο οι υπάλληλοι των τμημάτων βιβλιοθήκης και πολιτισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλο ωράριο.
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!
Θα παραιτηθεί μήπως ο ΓΓ του Δήμου;
(ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ!!!!)

ΣΕ ΛΙΓΟ: ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!

Αργήσαμε λίγο σήμερα .....
 
..... αλλά θα αποζημιωθείτε.


ΘΥΜΑΣΤΕ;

Για το Αετοπούλειο;

http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2972.html

http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2627.html

http://stinplatia.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2000.html

ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ!!!!!!

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ;;;;;

Τώρα πάμε για παράταση εκλογώνΑν και η κυβέρνηση δεν φαίνεται να πέφτει και το ενδεχόμενο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών δείχνει να απομακρύνεται, οι νέες σχέσεις ΔΗΜΑΡ με ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία αλλάζουν ριζικά τους τοπικούς χάρτες.
Πρώτη σημαντική εξέλιξη είναι ότι αλλάζουν εντελώς οι συσχετισμοί δυνάμεων μέσα στο κυβερνητικό σχήμα ως προς το χρόνο των δημοτικών εκλογών. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ε. Βενιζέλος θερμός υποστηρικτής της απομάκρυνσης – μετάθεσης κάθε εκλογικής αναμέτρησης μέχρι να μπούμε σε περίοδο ανάκαμψης, τώρα αποκτά ιδιαίτερο βάρος στο σχεδιασμό και στην στρατηγική της κυβέρνησης. Οπως όλα δείχνουν ο κ. Κουβέλης που επέμενε οι δημοτικές εκλογές να γίνουν στην ώρα τους, απομακρύνεται από το κέντρο των αποφάσεων.
Το σκηνικό όμως αλλάζει τώρα και στους τοπικούς εκλογικούς χάρτες καθώς δεν ήταν λίγοι οι δήμοι όπου είχαν ήδη αρχίσει οι ζυμώσεις αντι-ΣΥΡΙΖικου μετώπου με σοβαρό ενδεχόμενο τρικομματικής συνεργασίας. Οι σχέσεις των τοπικών στελεχών ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ είχαν φτάσει πολλές φορές σε ακραίες μορφές που προδίκαζαν ακόμη και την εκλογική συμπεριφορά του δεύτερου γύρου.
Τώρα και η ΔΗΜΑΡ μπαίνει στην αντιπολίτευση χωρίς να ενοχλείται από την κριτική του μνημονίου και πολύ εύκολα μπορεί να προσθέσεις τα ποσοστά της σ΄αυτά του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ετσι το ΠΑΣΟΚ βγαίνει πολύ στριμωγμένο πια καθώς η βάση του είναι αριστερόστροφη και η ηγεσία του δεξιόστροφη. Είναι σίγουρο ότι τα τοπικά σχήματα του ΠΑΣΟΚ θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα εισαγωγής στον δεύτερο γύρο.
Μπροστά σ’ αυτό το ενδεχόμενο είναι σίγουρο ότι ο κ. Βενιζέλος θα σκληρύνει την στάση του στο θέμα της παράτασης των εκλογών για να μην χάσει τους δημοτικούς μηχανισμούς όπου εκεί διαθέτει σαφή πλειοψηφία και εντός και εκτός κόμματος.

http://www.myota.gr/, 21/6/2013

Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης για δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας
Το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων του ΕΣΠΑ στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών, προκηρύχθηκε και περιλαμβάνει παρεμβάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Το παρακάτω απόσπασμα περιλαμβάνεται στον πίνακα επιλέξιμων δαπανών του προγράμματος:

Κτιριακές εργασίες, ηλεκτρομηχανολογικές και ειδικές εγκαταστάσεις στους χώρους παραγωγής, αποθήκευσης, διάθεσης και διοίκησης των επιχειρήσεων που συνδέονται άμεσα είτε με εξοικονόμηση ενέργειας είτε με την προστασία του περιβάλλοντος

π.χ.:

αναβάθμιση του συστήματος κεντρικής θέρμανσης με περιβαλλοντική μέριμνα

αντικατάσταση υαλοπινάκων ή/και πλαισίων με νέα υψηλής ενεργειακής απόδοσης που να πληρούν τις απαιτήσεις του Κανονισμού Ενεργειακής Αποδοτικότητας Κτιρίων

Θερμομόνωση κτιρίων,

Φυτεμένο δώμα,

Μόνωση δικτύων μεταφοράς συστημάτων θέρμανσης/ψύξης

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους:

http://www.espa.gr/el/Pages/NewsFS.aspx?item=475
http://www.mindev.gov.gr/?p=9464

ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 20 εκ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ!

 


Την απόφαση να ενισχύσει με 20 εκατομμύρια ευρώ τον Δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ έλαβε η Περιφέρεια Αττικής.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη (20.6.2013) εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, η τροποποίηση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η αύξηση της πίστωσης για το έργο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, φτάνοντας το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κ. Σγουρός επανέφερε το ζήτημα του γηπέδου, αυτή τη φορά, ως περιφερειάρχης θέλοντας, όπως ανέφερε, να κρατήσει την υπόσχεση την οποία είχε δώσει παλαιότερα από τη θέση του νομάρχη Αθηνών ότι θα συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στην ανέγερση του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το έργο, όπως τόνισε, μπορεί να υλοποιηθεί με τη μορφή της σύμπραξης Δημοσίου - Ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) και την αξιοποίησή του για αθλητικούς σκοπούς, ενώ είναι πιθανόν να χρειαστούν και πρόσθετες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Βέβαια, όπως επεσήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Σγουρός , «θα προχωρήσουμε μόνο με εξασφαλισμένη την τήρηση της νομιμότητας σε κάθε επίπεδο, και με πλήρη έλεγχο όλων των συμβάσεων που θα χρειαστούν από το Ελεγκτικό Συνέδριο».

Η Περιφέρεια αναμένει από τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας αλλά και από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ συγκεκριμένη πρόταση «με ώριμη μελέτη που να προσδιορίζει το κόστος, προκειμένου να υπάρξουν ουσιαστικότερες ενέργειες», υπό την αίρεση, όπως επεσήμανε ο κ. Σγουρός, η μελέτη και ο σχεδιασμός να μην αντιπαρατίθενται με χωροταξικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες. «Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε την ιστορική μας μνήμη και την κληρονομιά που μας έδωσαν οι απερχόμενες γενιές, και να την παραδώσουμε ακέραιη στους νεότερους από εμάς», υπογράμμισε. Και συμπλήρωσε: «Μέσα στη μιζέρια των καιρών, δεν μπορούμε να αφήσουμε στο περιθώριο τον αθλητισμό, την προστασία της νεότητας και τα πρότυπα που πρέπει να καλλιεργήσουμε. Ο αθλητισμός δεν είναι είδος πολυτελείας. Είναι αναγκαιότητα».


Πώς και πότε ανοίγουν οι 60.000 επιδοτούμενες δομές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς


paidikos-stathmos

Ενεργοποιήθηκε η διαδικασία για την ένταξη των δομών και στη συνέχεια των ωφελούμενων γυναικών στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής». Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ και αναμένεται να καλύψει 60.000 θέσεις σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενες δομές θα πρέπει να υποβάλλουν το φάκελο με την αίτηση τους μέχρι τις 19/7/2013. Σχετικό υλικό διατίθεται στις ιστοσελίδες της ΕΕΤΑΑ:www.eetaa.gr και www.eetaa1.gr/index1.html. Η ανάρτηση των Πινάκων επιλέξιμων και μη επιλέξιμων θα γίνει στις 21/7/2013 στις προαναφερθείσες ιστοσελίδες. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι την 24/7/2013 και ώρα 12:00. Μετά την εξέταση των ενστάσεων καταρτίζονται οι οριστικοί πίνακες που θα παρουσιάζονται ανά Νομό, Δήμο και οι ηλικίες τέκνων. Οι πίνακες θα δημοσιοποιηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στις 24/7/2013.

Αιτήσεις επιδοτούμενων γυναικών

Η αίτηση συμμετοχής των ενδιαφερομένων γυναικών, θα διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr και www.eetaa1.gr/index1.html), της ΚΕΔΕ (www.kedke.gr) και του ΕΠΑΝΑΔ (www.epanad.gov.gr), από τις 25/7/2013. Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 25/7/2013 έως τις 2/8/2013 και μόνο ταχυδρομικά. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ορίζεται η 2/8/2013 και ώρα 14:00 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή Εταιρίας ταχυμεταφοράς (courier). Η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου ή το αποδεικτικό της Εταιρίας ταχυμεταφοράς (courier). Αιτήσεις ή/και δικαιολογητικά που κατατίθενται ή παραλαμβάνονται μετά τις 2/8/2013, δεν λαμβάνονται υπόψη. Σε περίπτωση υποβολής παραπάνω από μιας αίτησης από οποιαδήποτε αιτούσα, θα λαμβάνεται υπόψη μόνο η πρώτη υποβληθείσα και πρωτοκολλημένη αίτηση.

Εγγραφές παιδιών στις Δομές

Μετά την ανακοίνωση των Πινάκων, οι μητέρες έχουν τη δυνατότητα να εγγράψουν τα τέκνα τους στις Δομές όπου τοποθετούνται. Η εγγραφή θα πρέπει να γίνει από την 02/09/2013 μέχρι και τις 13/09/2013. Στην περίπτωση μη προσέλευσης των ωφελουμένων μητέρων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα οι Δομές ενημερώνουν την Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε.

Προϋποθέσεις Οικογενειακού Εισοδήματος

Σημειώνεται ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι ενδιαφερόμενες που έχουν οικογενειακό εισόδημα, το οποίο δεν υπερβαίνει τις 30.000 € για μητέρες που έχουν έως 2 παιδιά, 35.000€ για μητέρες που έχουν 3 ή τέσσερα παιδιά και 40.000 για μητέρες που έχουν από 5 παιδιά και άνω. Στο εισόδημα περιλαμβάνεται το φορολογητέο εισόδημα καθώς και το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων.
Αναλυτικά πληροφορίες στην επισυναπτόμενη πρόσκληση http://www.localit.gr/, 20/6/2013

ΑΠΟ ΤΟ FB ΦΙΛΟΥ

"Ξαφνικα ξαναγιναμε διαλυμενη χωρα που θα χαθει αν γινουν εκλογες...πηγε περιπατο το success story...αρχισε ξανα το Μπαμπουλες της tv... λυσσομανανε τα ζομπι της "ενημερωσης". Αρχιζει η νεα επιθεση φοβου. Απελπιδα η προσπαθεια των ΚουβελοΜπενηδων να διασωθουν απο την ακροδεξια μέγκενη Σαμαρά. Αναζητουνται ανεξαρτητοι βουλευτες για εξαρτητοποιηση. Απυθμενη διαβρωση!! Κραυγαζουν: "οι πολιτες δεν θελουν εκλογες"..."οι πολιτες δεν θελουν εκλογες"!!! Το ΔΝΤ: "Αν κανετε εκλογες δε θα σας δωσουμε λεφτα"...Το συστημα σε πανικο...μου αρεσει να τους βλεπω ετσι - διασκεδαζω. Αλλωστε δεν εχω να χασω τιποτα...μονο τις αλυσιδες του μυαλού μου."