Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

«Καρνάκ: Το Διαστημόπλοιο του Σύγχρονου Μάγου» - Μουσική Ομάδα ΡΟΔΑ


«Καρνάκ: Το Διαστημόπλοιο του Σύγχρονου Μάγου» η νέα συναυλία της μουσικής ομάδας ΡΟΔΑ με έργα Γκουρτζίεφ / ντε Χάρτμαν

Καλλιτεχνική Διεύθυνση / Ενορχήστρωση: Μαρία Περετζή


στις 22 &; 23 Αυγούστου 9.00 μμ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr
ή τηλεφωνικά στο 11876


Επίσης στα καταστήματα:

Seven Spots - Reload stores - Media Markt - Ευριπίδης βιβλιοπωλεία, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Αθηνόραμα.gr - Viva kiosk Σύνταγμα

Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 2102836763, 6976033948, 6937422456

ΥΓ: Η εξαίρεση στον κανόνα της ΠΛΑΤΕΙΑΣ "ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ  ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ ΜΑΪΜΟΥΔΟΧΟΡΗΓΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΕΟΝ (αφού δεν έχει μπει καν στο EMEDIA για να μην αναγκαστεί ο ευγενικός  να βγάλει την κουκούλα) γίνεται μόνο ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΡΟΔΑΣ, που πάντα φιλοξενούμε εδώ - και εκτός του φεστιβάλ ρεματιάς).

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΗΠΑ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA

Η Παμμακεδονική Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στο 71ο συνέδριό της που έλαβε χώρα μεταξύ 23 και 26 Ιουλίου, 2017, στο Αλεξάνδρειο Λιτόχωρου Πιερίας, αποφάσισε τα ακόλουθα:

(1) Οι Μακεδόνες θυμίζουν ότι η Κυπριακή Δημοκρατία και οι πολίτες της από την ίδρυσή της το 1960 υπήρξαν θύματα διαφόρων μορφών διαίρεσης, φυλετικού διαχωρισμού και παρεμβολών ξένων κρατών.

(2) Οι Μακεδόνες ανεπιφύλακτα καταδικάζουν τις δύο τουρκικές εισβολές στην Κυπριακή Δημοκρατία το 1974 και την συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή καθώς και το εθνικο-θρησκευτικό ξεκαθάρισμα και τον εποικισμό του 36 τοις εκατόν του εδάφους και 57 τοις εκατόν της ακτογραμμής της Κυπριακής Δημοκρατίας.

(3) Οι Μακεδόνες ανεπιφύλακτα καταδικάζουν την μετά το 1974 ενορχηστρωμένη τουρκική προσπάθεια για ντε φάκτο αφελληνισμό των υπό τουρκική κατοχή περιοχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, παραδείγματος χάρη με αυθαίρετες αλλαγές σε γεωγραφικές ονομασίες.

(4) Οι Μακεδόνες ανεπιφύλακτα καταδικάζουν την ενορχηστρωμένη μετά το 1974 προσπάθεια για ντε φάκτο εξάλειψη του Χριστιανισμού στις υπό τουρκική κατοχή περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, παραδείγματος χάρη με τις αυθαίρετες μετατροπές εκκλησιών σε τεμένη, κλοπές εικόνων και την βεβήλωση των κοιμητηρίων.

(5) Οι Μακεδόνες ανεπιφύλακτα καταδικάζουν κάθε απόπειρα νομιμοποίησης των παράνομων διαιρετικών προσπαθειών στην υπό κατοχή περιοχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, παραδείγματος χάρη με μια διευθέτηση βασισμένη στην προτεινόμενη «δι-κοινοτική, δι-ζωνική ομοσπονδία».

(6) Οι Μακεδόνες ζητούν όπως το μέλλον της Κυπριακής Δημοκρατίας βασίζεται στο κράτος δικαίου, στις σεβαστές αρχές της ελευθερίας, δικαιοσύνης, ανθρωπισμού και δημοκρατίας και στις έννοιες της ενότητας, ενσωμάτωσης και εδαφικής ακεραιότητας.

Ολοκληρώνοντας, οι Μακεδόνες προσβλέπουν στην ημέρα που η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι ελεύθερη, δημοκρατική, ενωμένη και απελευθερωμένη από όλα τα τουρκικά στρατεύματα και τους παράνομους έποικους.

Το κείμενο στην ΑΓΓΛΙΚΗ γλώσσα
ΠΗΓΗ : International Hellenic Association

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ