Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Σειρήνες πολέμου θα ακουστούν την Τρίτη με την άφιξη της Μέρκελ!

http://www.tsantiri.gr/ellada/sirines-polemou-tha-akoustoun-tin-triti-me-tin-afixi-tis-merkel.html


Σειρήνες πολέμου θα ακουστούν την Τρίτη με την άφιξη της Μέρκελ!

70
 
4
 
 

Τυχαίο δε νομίζω! Την Τρίτη που στην χώρα μας καταφθάνει η καγκελάριος της Γερμανίας, θα ηχήσουν οι σειρήνες του πολέμου!
Όπως  φαίνεται και από το επίσημο έγγραφο της Υπηρεσία πολιτικής προστασίας, στις 11 το πρωί της Τρίτης, θα ηχήσουν οι σειρήνες σε  όλη την Επικράτεια. Οι Γερμανοί ξανάρχονται….
Και μπορεί ο Πρωθυπουργός να τόνισε στο μήνυμα του ότι θα υποδεχτούμε την κα Μέρκελ, όπως αρμόζει σε  έναν αρχηγό κράτους μιας μεγάλης δύναμης, φίλιας προ της Ελλάδα, τα συνδικάτα και τα  κόμματα της αντιπολίτευσης- ετοιμάζονται να υποδεχτούν την Γερμανίδα Καγκελάριο ….όπως αρμόζει.
Με καχυποψία αντιμετωπίζει ο γερμανικός Τύπος την απόφαση της Γερμανίδας καγκελαρίου να επισκεφθεί την Αθήνα. Μπορεί το Βερολίνο να υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη επίσκεψη, «ωστόσο τίποτα δεν είναι φυσιολογικό όταν η Μέρκελ επισκέπτεται τη δεδομένη χρονική στιγμή την Αθήνα», σημειώνει το Spiegel.
Σύμφωνα μάλιστα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων η Μέρκελ αποφάσισε να επισκεφθεί την Τρίτη το «επίκεντρο της ευρωκρίσης» όπως χαρακτηρίζει την Αθήνα τονίζοντας πως η καγκελάριος θα βρεθεί «στο στόμα του λύκου» λόγω της εικόνας που έχει στην ελληνική κοινή γνώμη.
Βεβαίως όλως τυχαίως οι συναγερμοί θα ηχήσουν την ημέρα άφιξης της κυρίας Μέρκελ. Πάντω ο κόσμος,  το πιο πιθανό είναι να ξεχυθεί στους δρόμους, παρά να κρυφτεί….

ΠΗΓΗ: briefingnews.gr


ΕΙΠΕ ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ;;;;

ΑΝΤΩΝΑΚΗ (ΜΟΥ) ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!ΑΠΟ ΠΙΡΤΣΙΡΙΚΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Πώς λέμε κοπέλα που δούλευε πριν την κρίση σε καφέ και έμεινε άνεργη;;;


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ


ΕΛΑ! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!Έξω από την Ελλάδα το 4ο Ράιχ… και να πάρει μαζί την κυβέρνησή της, τους δωσίλογους της συγκυβέρνησης!

"Χακί ματ" στην Αθήνα! Έρχεται η 71η ταξιαρχία για να εκπαιδεύσει στρατονόμους! ΒΙΝΤΕΟ


`Χακί ματ` στην Αθήνα! Έρχεται η 71η ταξιαρχία για να εκπαιδεύσει στρατονόμους!ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τις σκοπιές από τη Ζ' ΜΑΚ , έρχεται και το δεύτερο μέτρο για την ενίσχυση φρούρησης του ΥΕΘΑ. Δύο διμοιρίες "χακί ματ" της 71ης Αερομαεταφερόμενης Ταξιαρχίας από το Κικλίς κατεβαίνουν στην Αθήνα. Όχι για να φρουρούν το ΥΕΘΑ,αλλά για να εκπαιδεύσουν στρατονόμους,αερονόμους και ναυτονόμους σε επιχειρήσεις "καταστολής διαδηλώσεων".
Το ερώτημα είναι αν από αυτή την εκπαίδευση θα περάσουν και στρατεύσιμοι στρατονόμοι, ή μόνο μόνιμοι.Δηλαδή περιμένουν διαδηλώσεις; Μα γιατί; Γίνονται διαδηλώσεις σε μια χώρα όπου όλα πηγαίνουν "ρολόϊ"; Πρώτη φορά το ακούω! Αν κάποιοι διαδηλώνουν και δημιουργούν προβλήματα στον...αριστεροσοσιαλιστικοδεξιόστροφο ύπνο της συγκυβέρνησης του προτεκτοράτου του "ευρωπαϊκού" νότου, ΝΤΡΟΠΗ τους!!! Είναι απαράδεκτοι...Και δίνουν το δικαίωμα στους YESMEN να θεωρούν δημοκρατία και τρόπο διακυβέρνησης μιας ελεύθερης (;) χώρας την ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ.

Δ.Χ. 


ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ6944433097


STOP
Στην ελεγχόμενη στάθμευση


Όχι στα διόδια στο κέντρο Χαλανδρίου
Ο Δήμο δεν είναι ιδιοκτησία του Δημάρχου.
Ανήκει στους πολίτες

 Να καταργηθεί άμεσα το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στο Χαλάνδρι αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία η Γενική Συνέλευση των εμπόρων .
Οι τοποθετήσεις όλων έδιναν την εικόνα του ερημωμένου κέντρου και της αγωνίας για επαγγελματική επιβίωση.
Ο Νίκος Πανταζής Υποψήφιος Δήμαρχος με την Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι- Αναγέννηση» στην παρέμβαση του υποστήριξε ότι  όπου εφαρμόζεται η ελεγχόμενη στάθμευση στην Ευρώπη έχει λυθεί με τα μαζικά μέσα  συγκοινωνίας η πρόσβαση ο κέντρο. Εμείς ξεκινάμε ανάποδα κυνηγάμε τα αυτοκίνητα αλλά δεν εξασφαλίζουμε άλλους τρόπους μετακίνησης ούτε αξιοποιούμε τα δημοτικά παρκινγκ για να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες.
Ερημώσαμε το κέντρο, δίνουμε χαριστική βολή στον εμπορικό κόσμο και χαρατσώνουμε τους Χαλανδραίους  που έχουν δουλειά στο Δήμο στην Εφορία στο ΙΚΑ στην ΔΕΗ στον  ΟΤΕ στο Κτηματολόγιο που θέλουν να κάνουν την βόλτα του και τα ψώνια  στην τοπική αγορά.


Αυτόνομη παρέμβαση : Αποφασιστικός αγώνας για να μην περάσουν τα μέτρα


Αποφασιστικός αγώνας για να μην περάσουν τα μέτρα

Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, την ελληνική κοινωνία σε παν-κινητοποίηση για να μην περάσουν τα νέα επώδυνα και εξοντωτικά μέτρα της κυβέρνησης, για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και της κυβέρνησης, που έχει παραδοθεί στις επιθυμίες του μεγάλου κεφαλαίου και της τρόικας.
Η τρικομματική – μνημονιακή κυβέρνηση για το μόνο που αγωνιά είναι πώς θα σερβίρει το αντεργατικό μενού! Γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι η εφαρμογή των νέων μέτρων θα ολοκληρώσει το κοινωνικό ολοκαύτωμα που υφίσταται ο ελληνικός λαός, φοβούνται την κοινωνική έκρηξη και γι’ αυτό προσπαθούν να τον εκφοβίσουν με απειλές, ακόμη και για την ομαλή δημοκρατική πορεία της χώρας.
Δεν θα υποκύψουμε σε εκβιαστικά διλήμματα. Μας τα πήραν όλα˙ δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Μοναδική μας ελπίδα είναι η πάλη για την ανατροπή τους, για την κατάργηση των μνημονίων και όλων των αντεργατικών νόμων. Είναι ο αγώνας για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, για τη δίκαιη αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου υπέρ των φτωχών και των εργαζομένων και για την οικονομική ανόρθωση της χώρας.
Το διεφθαρμένο αστικό πολιτικό κατεστημένο και τα κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν αυτόν τον τόπο, ενώ παίρνουν αυτά τα μέτρα που έχουν οδηγήσει το λαό στη εξαθλίωση και την κοινωνία σε απόγνωση, βάζουν πλάτη στους οικονομικά ισχυρούς. Με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο καλύπτουν τη φοροδιαφυγή και το πλιάτσικο στον εθνικό πλούτο. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η πολιτική τους με τη λίστα των φοροφυγάδων, τα νέα προνόμια που ετοιμάζουν για τους εργοδότες σε βάρος των εργαζομένων.
Οι κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών θα είναι καθοριστικές. Πρέπει να βγούμε στους δρόμους. Τα συνδικάτα πρέπει να οργανώσουν ένα πολύμορφο αγωνιστικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει συγκεντρώσεις, πορείες και συλλαλητήρια, που θα  κορυφώνονται με καταλήψεις χώρων δουλειάς και γενικές απεργίες.
Κριτήριο επιτυχίας του αγώνα μας πέρα από τις μορφές είναι η εξασφάλιση της μεγάλης συμμετοχής και ο συντονισμός του αγώνα, η αποφασιστικότητα και η πίστη στη νίκη.
Στα πλαίσια αυτά οι κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις  ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ  πρέπει να εγκαταλείψουν τη συμβιβαστική τους πολιτική και τη συνήθη τους τακτική των αποσπασματικών κινητοποιήσεων, που πολλές φορές λειτουργούν εκτονωτικά και να ηγηθούν ενός συντονισμένου αγώνα ανατροπής αυτής της πολιτικής.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί όλους τους εργαζόμενους στα συλλαλητήρια και τις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σ’ όλη τη χώρα, χαιρετίζει ιδιαίτερα τα συνδικάτα που πρωτοστατούν σ’ αυτόν τον αγώνα, με πολύμορφες δραστηριότητες και καταλήψεις χώρων εργασίας και καλεί όλους να συμμετάσχουν στη «μητέρα των μαχών» μόλις ανακοινωθούν τα μέτρα και κατατεθούν στη βουλή για ψήφιση.
Καλούμε επίσης όλους τους εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους να πάρουν μέρος στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ:
·         Το Σάββατο 6/102012, στις 6:00 μ.μ. για την υπεράσπιση της Δημόσιας Υγείας
·         Τη Δευτέρα 8/10/2012 στο πανεργατικό συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 6:00 μ.μ.

Αυτόνομη Παρέμβαση, 05/10/2012


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *