Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Καλημέρα φίλοι μας.

Είμαστε μόνο μερικές μέρες πριν κατατεθεί το ψηφοδέλτιό μας για τις δημοτικές εκλογές του 2019 στο Πρωτοδικείο.

΄Είναι ένα ψηφοδέλτιο - στο σύνολό του - βασισμένο σε δημότες Χαλανδρίου.

Σε ανθρώπους που τους ξέρετε, τους βλέπετε καθημερινά να περπατάνε, να εργάζονται, να μοχθούν, να μεγαλώνουν τα παιδιά τους εδώ, στην πόλη μας.
Και δε νομίζω να χρειάζεται να πείσω κανέναν δημότη Χαλανδρίου γι΄αυτό.

Μας ξέρετε, είναι πραγματικά περιττό να συστηθούμε.

Ο αγώνας μας για την πόλη μας και την τοπική μας κοινωνία είναι μέρος της ζωής μας, δεν είναι σημαία ευκαιρίας, ούτε παρακαταθήκη πολιτικής σταδιοδρομίας.

Η παράταξή μας είναι ανοικτή, αυτοδιοικητική παράταξη, έχει περιγράψει ένα - πιστεύουμε - ολοκληρωμένο σχέδιο για το Χαλάνδρι μας, το οποίο, εσείς, οι φίλοι της σελίδας μας στο facebook ελπίζουμε να είστε ενήμεροι, να έχετε αφιερώσει μερικά λεπτά για να το διαβάσετε από εδώ και την ΠΛΑΤΕΙΑ μας.

Τα social media και το διαδίκτυο είναι τα μόνα μέσα με τα οποία επικοινωνούμε αναλυτικά τις θέσεις μας, μαζί με τον προσφερόμενο συναδελφικά μικρό χώρο που μας παραχωρεί η εφημερίδα ΕΝ ΔΗΜΩ.

Κομματικό ή δημόσιο χρήμα και τηλεοπτικός χρόνος για την προβολή δεν είναι .... όπλα στην δική μας φαρέτρα.

Μεθαύριο ξεκινάει η προεκλογική περίοδος επίσημα.

Χρειαζόμαστε την βοήθειά σας, αν πιστεύετε ότι την δικαιούμαστε και την αξίζουμε.

Χρειαζόμαστε να μας βοηθήσετε να επικοινωνήσουμε την παρουσία μας και το πρόγραμμά μας σε όλους τους πολίτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ,
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΣ της προτίμησής σας

Βοηθήστε μας να περάσουμε το μήνυμα ότι ΑΣΧΕΤΑ από το κόμμα της προτίμησής του καθενός ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ που το βάζει ΥΠΕΡΑΝΩ των κομμάτων.

Σας χρειαζόμαστε στην ομάδα μας.
Το Χαλάνδρι σας χρειάζεται στην ομάδα του για να υπερασπιστούμε μαζί την πόλη μας και το σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας.

Δεν χρειάζεται να αφήσει κανείς σας την κομματική του ταυτότητα στην άκρη για να έρθει μαζί μας (με εξαίρεση την εγκληματική οργάνωση των νεοναζι).

Είναι σεβαστή κάθε κομματική ταυτότητα αρκεί να είναι ΚΑΘΑΡΗ η απόφαση του καθενός που εντάσσεται στην παράταξή μας ότι για τις δημοτικές εκλογές ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Σας χρειαζόμαστε ως υποστηρικτές διακίνησης στο internet, σας χρειαζόμαστε στο εκλογικό μας περίπτερο, σας χρειαζόμαστε εθελοντές για την ημέρα των εκλογών στα εκλογικά κέντρα ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, που πιθανά να έχω κάνει το λάθος να μην συζητήσω δια ζώσης μαζί τους ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙΤΕ στην ομάδα μάχης , στην ομάδα του ψηφοδελτίου μας.

Έχει κατά νόμο συμπληρωθεί, αλλά χώρος για αποφασισμένους Χαλανδραίους που επιθυμούν να συστρατευθούν στην πρώτη γραμμή πάντα θα υπάρχει.


Αν υπάρχει τέτοια πρόθεση από κάποιον φίλο πρέπει να εκδηλωθεί τις επόμενες δύο μέρες.

Σας καλούμε φέτος να κάνουμε την διαφορά.
Σας καλούμε φέτος να πούμε μαζί στους Χαλανδραίους ότι η κομματική πόλωση για τις περιφερειακές και τις ευροεκλογές, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ δεν θα τον επηρεάσει..

Γιατί το ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ.

Ευχαριστώ σας για την πολύχρονη, συγκινητική υποστήριξη.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Επικεφαλής της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ
και από σήμερα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΙ ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ:


Σας ευχόμαστε

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ : ΧΕΥ 9 - Δελτίο Τύπου για Δημοτικό Συμβούλιο 19.04.2019


«Ποτέ ! Ποτέ ! Ποτέ!», απάντησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου στους κατοίκους του Πατήματος Χαλανδρίου, που ζήτησαν την ανάκληση των μελετών για τον ΧΕΥ 9, όταν για μία ακόμα φορά συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 19 Απρίλη έξω από το παλιό δημαρχείο.

Οι κάτοικοι, έχοντας στο πλευρό τους δημοτικούς συμβούλους από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (πλην της παράταξης Λαδόπουλου), διαμαρτυρήθηκαν ξανά για την εξαγγελία Χώρου Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ΚΔΑΥ και αμαξοστασίου εντός του ΧΕΥ 9, επί της Λ. Ηρακλείτου, καταγγέλοντας τη Δημοτική Αρχή για αλαζονεία, τυχοδιωκτισμό και έλλειψη δημοκρατικότητας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης κοίταζαν προκλητικά τους διαμαρτυρόμενους από τον α΄όροφο και οι κάτοικοι, αγωνιώντας, φώναζαν «ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΕΥ 9» και «ΑΝΑΚΛΗΣΗ».

Λίγο μετά από την αποχώρηση του δημάρχου και των συμβούλων του από τον χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, που δεν συνεδρίασε λόγω μη απαρτίας, οι κάτοικοι, με έκπληξη, διαπίστωσαν ότι ήδη στις 12.04.2019 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλανδρίου ενέκρινε τους όρους Δημοπρασίας των μελετών, αξίας 650.000,00 €.

Η Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει δριμύ πόλεμο με τους κατοίκους, προσβάλλοντας δικαιώματα και έννομα συμφέροντα τους. Η εξουσία όμως πηγάζει από τον λαό, τον οποίο οι αιρετοί πρέπει να σέβονται και να αφουγκράζονται. Ο αγώνας μας συνεχίζεται !

Εκ της επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Πατήματος Χαλανδρίου

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο
σας εύχεται
Καλό Πάσχα!
Καλή Ανάσταση!
Καλή Πρωτομαγιά!
 
 
Ακανθα η απαλή - Acanthus mollis
(φωτο από συλλογή του Συλλόγου)


ΤΟ Δ.Σ.