Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Ευχές του υποψήφιου Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Καραμέρου - Ενωμένο Μαρούσι


ΤΑ ΕΨΑΛΕ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝ ΛΕΞΗ

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής λειτουργεί με σύνθεση που δεν είναι σύννομη μετά την διαγραφή Ανανστασιάδη από την Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο Άγγελος Νταβίας, εκπροσωπώντας την δημοτική παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ έκανε αναφορά στην Αποκντρωμένη θέτοντας τηο θέμα της λειτουργίας της ΕΠΟΙΖΩ χωρίς τον προβλεπόμενο έλεγχο της αντιπολίτευσης.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Εχθές η αποκεντρωμένη ζήτησε από τον δήμο διευκρινίσεις επί όσων αναφέρει ο Νταβίας εντός πέντε ημερών.

Ο Νταβίας έθεσε το θέμα και στο δημοτικό συμβούλιο εχθές για να αναδείξει την καθεστωτική - διαπαραταξιακή - ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ -  υποκρισία.

Όλοι διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ, ούτε η διοίκηση, ούτε η αντιπολίτευση δεν  ήθελε να αναλάβει πρωτοβουλία αλλαγής του κου Αναστασιάδη, ώστε να είναι βέβαιο ότι ο δήμος δεν θα έχει στο μέλλον περιπέτειες.

ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ και η ΟΜΕΡΤΑ για τον αποκλεισμό του Νταβία είναι πάνω από όλα.

Κάποια στιγμή κάτι πήγε να ψελλίσει η Καρατζά, όταν ο Νταβ;ίας είπε ότι "βάζετε το μεταξύ σας κομπρεμί για αποκλεισμό μας πάνω από το συμφέρον του δήμου" αλλά μετά μπήκε κάτω από το τραπέζι πάλι:

- Δεν μπορείς να λες έτσι ότι υπάρχει συμφωνία αποκλεισμού σας, μπορείς να το αποδείξεις;
είπε απευθυνόμενη στον Νταβία.

- ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΡΑΤΖΑ. Αυτά τα ψαρωτικά στα νεούδια, όχι σε μένα, της είπε ο Νταβίας και ..... εκείνη δεν ξαναμίλησε.

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: 
Καρατζά: Αν ο κος Αναστασιάδης παραμένει στην ΕΠΟΙΖΩ εκπροσωπώντας κατά νόμο την Λαϊκή Συσπ'ίρωση ΘΑ τον καταγγείλουμε. Αλλά να το διευκρινίσουμε πρώτα/  Θα ρωτήσουμε τον ίδιο αλλά τώρα λείεπι. (ΘΑ ..... σε δυο τρία τέρμινα).

ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ.

Βερμπαλιστικά πάντως ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (πλήν Κουράση).

Περιμένουμε το αποτέλεσμα του ελέγχου της αποκεντρωμένης και την επίσημη απάντηση του δήμου.

ΥΓ: 
Ο κος Αναστασιάδης ήρθε - εντελώς τυχαία - ακριβώς  μόλις τέλειωσε η συζήτηση του θέματος και είπε ότι"επιφυλάσσεται να απαντήσει σε επόμενο συμβούλιο".

Η Καρατζά ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ αν εκπροσωπεί τη Λαϊκή Συσπείρωση όπως είχε πει ότι θα κάνει, κατά την συζήτηση ότι θα κάνει όσο .... έλειπε.

Μετά ήρθε ο Πέτρος  αλλά δεν ήθελε η Καρατζά να τον ρωτήσει.

ΚΟΛΠΑ ΖΟΡΙΚΑ ....

ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΛΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ

 

ΔΗΛΩΣΗ
19 Δεκεμβρίου 2018

Η Δημοτική Σύμβουλος Χαλανδρίου Μαρία Λοτσάρη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2018, ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε δράση», με την οποία εξελέγην το 2014 και την οποία έκτοτε υπηρέτησα με συνέπεια και σοβαρότητα, αποφάσισε τη διαγραφή μου, με την αιτιολογία που προέβαλλε αργότερα ότι ενίοτε διαφοροποιούμαι από τις θέσεις της παράταξης.

Η απόφαση της διαγραφής φαίνεται μάλλον προσχηματική, δεδομένου ότι, ψηφίζοντας πάντα κατά συνείδηση και με βάση τα συμφέροντα των δημοτών, έχω διαφοροποιηθεί στο παρελθόν και για άλλα θέματα, χωρίς να έχει τεθεί ζήτημα «παραταξιακής νομιμότητας». Σημειώνω, δε, ότι ουδέποτε προσκλήθηκα στη συνεδρίαση της Δημοτικής μας ομάδας κατά την οποία υποτίθεται ότι συζητήθηκε και αποφασίστηκε («ομόφωνα», μάλιστα, στις 12 Δεκεμβρίου) η διαγραφή, ενώ στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας θα επέβαλαν να μου δοθεί τουλάχιστον η ευκαιρία να εκθέσω και τις δικές μου απόψεις. Δυστυχώς στο τέλος της θητείας μας και στην τελική ευθεία προς τις εκλογές αντί για προσπάθεια σύμπνοιας, ο επικεφαλής, γνωρίζοντας την απόφασή μου, να μην είμαι εκ νέου υποψήφια, επέλεξε το χειρότερο δρόμο, αυτόν της εσωστρέφειας. Η απόφαση της παράταξης είναι πλέον ειλημμένη, οπότε δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτησή της.

Ο χρόνος θα αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας την ανιδιοτέλεια των κινήτρων μου, καθ’ όλη τη θητεία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου. Άλλωστε, το έργο που, με τις μικρές μου δυνάμεις, έχω συνεισφέρει στην πόλη μας σε τομείς όπως τα σχολεία, οι ευπαθείς ομάδες και η ασφάλεια των δημοτών, είναι καταγεγραμμένο και γνωστό.

Προσωπικά, θα συνεχίσω μέχρι τη λήξη της θητείας μου, το 2019, να υπηρετώ το Χαλάνδρι ως ανεξάρτητη πλέον Δημοτική Σύμβουλος, διατηρώντας την πεποίθηση ότι, τουλάχιστον στην Αυτοδιοίκηση, πρέπει να πολιτευόμαστε με πνεύμα συνεργασίας, υπεράνω διαχωριστικών γραμμών και ανεξαρτήτως παραταξιακών σκοπιμοτήτων. Πάνω από κόμματα και χρώματα, με γνώμονα μόνο το συμφέρον του τόπου μας.

Κρατώ, από τη συνεργασία μου με τα μέλη της παράταξης «Χαλάνδρι σε δράση», τις δημιουργικές στιγμές μας και αφήνω στη διάθεση τους, τις προτάσεις και τις απόψεις που έχω διατυπώσει, συμφωνώντας ή διαφωνώντας με την επίσημη θέση της παράταξης.

Οι Χαλανδραίοι, το 2014, μου έδωσαν την ευκαιρία να υπηρετήσω την πόλη μας. Δημόσια τους απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την επικοινωνία μας και για όσα μοιραστήκαμε. Τους διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη τους ως την ολοκλήρωση της θητείας μου, όπως ακριβώς με έχουν εξουσιοδοτήσει.

Ένα ομορφότερο Χαλάνδρι με καλύτερη καθημερινότητα και ποιότητα ζωής ας είναι επιδίωξη όλων μας.

Μαρία Λοτσάρη
Δημοτική Σύμβουλος Χαλανδρίου

ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ - ΘΕΜΑ 1ο


ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΤΑΒΙΑ: Πού είναι κε δήμαρχε η Γενική Γραμματέας του δήμου; Δεν την βλέπω συχνά στο δήμο.
Το δημοτικό συμβούλιο το αγνοεί επιδεικτικά. ¨Εχει να έρθει εδώ πάνω από ένα χρόνο, παλιά ερχόταν.
Πότε έρχεται  στον δήμο; Έχει ωράριο;
 Γιατί την πληρώνει ο λαός του Χαλανδρίου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν την υποχρεώνει ο νόμος να έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο(!!!!!)

Λες και τον δήμο τον υποχρεώνει ο νόμος να την έχει Γενική Γραμματέα για να έρχεται κάθε "πρώτη και δεκαπέντε" να τσιμπάει το χιλιαρικάκι της.

Τον φόρο υποτέλειας του δήμου  ....
 Την προστασία ....

ΜΕ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ