Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ


Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου καλεί τα μέλη σε συνεδρίαση, στην αίθουσα της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλανδρίου, επί της οδού Παπάγου 7 στο Χαλάνδρι, την Πέμπτη 29η Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20:00 να συζητήσουν και να αποφασίσουν σχετικά με τα εξής θέματα :

1. Ανακοινώσεις Προέδρου.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πιστώσεων για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων/συγκροτημάτων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραχώρηση χρήσης χώρων στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων των 7ου-10ου, 9ου, 13ου & 14ου Δημοτικών Σχολείων για την πραγματοποίηση προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης για το σχολικό έτος 2015-2016.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του 1ου Δημοτικού Σχολείου, ύψους 465,00€, για αντικατάσταση της αυλαίας στην αίθουσα εκδηλώσεων.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του 16ου Δημοτικού Σχολείου, ύψους 332,10€, για έλεγχο-ρύθμιση πυράντοχων θυρών καθώς και αγορά δύο ηλεκτομαγνητών συγκράτησης θυρών.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκτακτη οικονομική επιχορήγηση του 9ου Δημοτικού Σχολείου, για την αντικατάσταση της μίας μπασκέτας στον προαύλιο χώρο.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση φιλικού διακανονισμού για τις οφειλές της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής με τον ΟΤΕ.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συγκρότηση τριμελών επιτροπών για την παραλαβή πετρελαίου από τις σχολικές μονάδες / συγκροτήματα.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση αγοράς πετρελαίου για τις σχολικές μονάδες/συγκροτήματα.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συγκρότηση συμβουλίων Σχολικής Κοινότητας των σχολικών μονάδων/συγκροτημάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συγκρότηση Επιτροπών ελέγχου λειτουργίας κυλικείων των σχολικών μονάδων/συγκροτημάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης.

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση αντικατάστασης μελών της Σχολικής Επιτροπής Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου.

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάθεση στη δικηγόρο Αθηνών, κ. Μαριλένα Ι.Αλεξοπούλου, όσο αφορά την Ειδική Προσφυγή ενώπιον του κ. Γ.Γ.Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που έκανε ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου για τις προπονήσεις της ομάδας κορασίδων βόλεϊ για το σχολικό έτος 2015-2016.

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την Ανάθεση λογιστικών – Φοροτεχνικών υπηρεσιών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στον Δημήτρη Αλέξη Ρηγόπουλο (Λογιστής – Φοροτεχνικός Σύμβουλος).

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ !!!

 
 
Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ Α’ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ
  • Επιβάλλεται για τα σχολεία – δημοτικά χάνουν ως το 40% της επιχορήγησης, την ώρα που αντιμετωπίζουν τεράστια ζωτικά προβλήματα
  • Επιβάλλεται για το ξεχασμένο και παρατημένο Κάτω Χαλάνδρι– με το σημερινό σύστημα το μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα του Χαλανδρίου πλήττεται .
  • Επιβάλλεται για τους πολίτες που σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς απαιτούν δικαιοσύνη.
  • Επιβάλλεται για όλους εμάς που είμαστε αφοσιωμένοι σε σταθερές αρχές και αξίες.

Η βαθιά ριζωμένη εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμη μου !!!

Είμαι εδώ γιατί πίστευα και πιστεύω σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.
Είμαι εδώ γιατί και θέλω και μπορώ να βοηθήσω.

Ξέρετε τις αρχές μου , ξέρετε τις αξίες μου !!!


Με εκτίμηση
Α. Μακρής

ΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΕΡΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ Ο ΛΟΓΟΣ

Οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι.

Και εκτός από ανεκδιήγητοι, είναι και αυταρχικοί υβριστές και προκλητικοί.
Και νομίζουν ότι ΟΛΟΙ οι πολίτες της πόλης είναι μέλη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ή ηλίθιοι.

Νέος διαδικτυακός διάλογος όπου συμμετείχε η Χριστούλη (αυτή που μας λέει "κωλοφυλλάδα" αλλά μας κάνει και μάθημα "ηθικής" και καθωσπρεπισμού) και ο ίδιος ο δήμαρχος ο οποίος παρενέβη για να δώσει εξηγήσεις - ως οφείλει - αλλά ξεκίνησε χαρακτηρίζοντας την άποψη του δημότη του "ΑΝΟΗΣΙΕΣ".
(Είναι αυτός που θα έκανε λαϊκές συνελεύσεις για να συναποφασίζει με τους δημότες αλλά τώρα τους λέει δημόσια ΑΝΟΗΤΟΥΣ, αν έχουν άλλη άποψη - αν δεν τους κάνει και αγωγές).

Τώρα αν τον πλάκωνε σε τίποτα γαλλικά ή σφυροδρέπανα ο δημότης (είναι όρος που αντικαθιστά τα σταυροκάντηλα στην καργαριστερά. Γαμώ τα "σφυροδρέπανά σου") ο δημότης θα ήταν .... υβριστής.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, λέει.
ΨΕΜΑΤΑ! ΑΝΟΗΣΙΕΣ!

ΣΤΟΝ ΦΗΧ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΞΗΣΗ!!!

Και δεν έκαναν - σου λέει 20% αύξηση, γιατί έτσι δεν βολεύει να λέγεται η ΑΥΞΗΣΗ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 20%).

Γιατί - σου λέει ο δήμαρχος και η αντιδήμαρχος -  "ανταποδοτικά" λένε τον άλλο κωδικό στον προϋπολογισμό, αυτός που κάνανε αύξηση λέγεται ΦΗΧ οπότε δεν τα λένε καλά όσοι μιλάνε για αύξηση 20% στα ανταποδοτικά (που καταλαβαίνει ο πολίτης).

Πρέπει να μιλάμε όλοι βορειοκορεάτικα για να μην καταλαβαίνει ο πολίτης ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΚΕΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ και που έχουμε συνηθίσει να τα λέμε πακέτο "ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ".

Και δεν είναι πολλά λεφτά, σου λέει.
Είναι λίγα. ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ (ακόμα) ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ 100 τ.μ.

ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ, σου λέει ο δήμαρχος.

ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ!
ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ!

ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!

ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ!

+

Η ΑΠOΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΗΧ ΚΑΤΑ 20% ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΥΓ: Τι είπατε όμως κα Αντιδήμαρχε; Δεν σε καταλάβαμε καλώς;;;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ Ο Φ.Η.Χ. ;;;;

Είσαστε σίγουρη γι΄αυτό που λέτε;

Το επαναλαμβάνετε αν θέλετε ΕΠΙΣΗΜΑ (όχι στο fb). 
ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ - εμείς δεν ξέρουμε είμαστε από χωριό - και δεν είναι ανταποδοτικό έσοδο δεν θα ήταν νόμιμο να  το εισπράττει η ΔΕΗ.
Η ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ - ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

Έτσι δεν είναι; 

Τι είπατε;;;; 

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ .....Αν ήταν κανένα κοριστάκι με μίνι θα το έδειχναν όλα τα κωλοκάναλα.

Αυτό το αίσχος προπαγάνδας θα το δείτε μόνο στις διαδικτυακές .... ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ.

"ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΆΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΚΑΔΩΝ ...."\\

ΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!!!!

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, δυο εκδηλώσεις με θέμα «40 χρόνια από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού» και «Αφιέρωμα στην καταστροφή της Σμύρνης».

Συγκεκριμένα, την Κυριακή το πρωί μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Κουλιανόπουλος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγου για την τιμητική του παρουσία στον εορτασμό της συμπλήρωσης 40 χρόνων από τα εγκαίνια του Ναού και στην συνέχεια απένειμε τιμητικά μετάλλια στους μεγάλους ευεργέτες, και διατελέσαντες δημάρχους καθώς και ενθύμια τιμητικά σε όσους προσέφεραν μέχρι σήμερα αφιλοκερδώς τη βοήθειά τους στην ενορία.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, κ. Παντελής Ξυριδάκης παραβευρέθηκε στην εκδήλωση όπου και παρέλαβε το αναμνηστικό μετάλλιο για την συνεισφορά του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού στην συντήρηση του Ιερού Ναού.

Αργότερα, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα σαράντα χρόνια από τα εγκαίνια του Ναού προς τιμήν των μεγάλων κτητόρων π. Διονύσιο Αργυράτο και π. Τρύφωνα Παπαχρόνη, στην οποία έγινε μια σύντομη ιστορική αναδρομή της Ενορίας.

Στην συνέχεια ακολούθησε αφιέρωμα για την καταστροφή της Σμύρνης που περιελάμβανε ομιλία από τον Αντιστράτηγο ε.α. Κωνσταντίνο Τσιμόγιαννη, ντοκιμαντέρ και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το περιφερειακό Τμήμα Χορού Φιλοθέης-Ψυχικού του Λυκείου Ελληνίδων.Την επιμέλεια και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε αναλάβει η Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κα Νατάσα Αγγελάκη.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. Κατερίνα Αλεξοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Παπαχρόνης, Κατερίνα Πετρίτση-Μουράντ,ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Α.Π.Α Αλέξανδρος-Γεράσιμος Μαζαράκης, όπως επίσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νέλλη Λάβδα, Έλση Δημουλά, Δημήτρης Μαναός, Νίκος Κανελλάκης και Παντελής Χαροκόπος καθώς και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού Νένα Χρήστου-Πασσά.