Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΜΠΟΤΗΣ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3 ΜΕΡΟΣ 2ο


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗ – ΤΡΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ !!!
ΜΕΡΟΣ 2ο


Αγαπητοί δημότες

Επειδή στον ΔΥΟ απολογισμό !!! είμαστε περιληπτικοί και έντονα αυτοκριτικοί σε βαθμό τέτοιο ώστε σε πολλούς αδαείς τα λεγόμενα μας να φαντάζουν αυθαίρετα και ατεκμηρίωτα, προχωρήσαμε στον ΤΡΙΑ απολογισμό που είναι αναλυτικός και τεκμηριώνει τον προηγούμενο. Έχουμε ήδη παρουσιάσει το πρώτο μέρος του.

Σήμερα παρουσιάζουμε το δεύτερο.

Όλοι γνωρίζεται πόσο επικερδές και ξεκούραστο είναι το επάγγελμα του κτηματομεσίτη. Έγινε λοιπόν πέμπτο μέλημα μας να μετατρέψουμε το δήμο σε ιδιότυπο γραφείο real estate, χωρίς βεβαίως να σας ρωτήσουμε.
  • Ο ιδιοκτήτης του ερειπίου που ονομάζεται « Μουσείο Νόμπελ» το έβγαλε στο σφυρί για 1.6 εκατομμύρια Ευρώ. Δεν εύρισκε παρά ταύτα αγοραστή. Τότε τον διευκολύναμε αγοράζοντας το με 1,45 εκατομμύρια ευρώ μετρητά . Το συνολικό ποσό βέβαια ξεπέρασε το ποσό που ζητούσε ο ιδιοκτήτης του, αν προστεθούν τα συμβολαιογραφικά έξοδα και η αμοιβή του γνωστού εργολάβου δικηγόρου του δήμου.
Για να στηριχτεί, να διαμορφωθεί αυτό το κτήριο και να γίνει ασφαλές θα απαιτηθούν τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ευρώ ακόμα, δικά σας χρήματα βεβαίως.
  • Το οικόπεδο του δημοσίου (ΧΕΥ9) κάτω από το οποίο περνάει το μετρό, σχεδόν μηδενικής εμπορικής αξίας, το αγοράσαμε με μόνο 650 χιλιάδες ευρώ για παρκινγκ των απορριμματοφόρων, τα οποία εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια πάρκαραν στο άλλο δημόσιο οικόπεδο (ΧΕΥ8) εντελώς δωρεάν, το οποίο το ενοικιάσαμε με 850 χιλιάδες ευρώ για 30 χρόνια. Τα χρήματα αυτά που πληρώσαμε για αγορά και ενοικίαση ΔΗΜΟΣΙΑΣ δικής μας γης !!! πήγαν κατευθείαν στην τσέπη του Herr Fuchtel μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.
Από τα ανωτέρω είναι φανερή η τεράστια επιτυχία μας και σε αυτόν τον τομέα.

  • Το έκτο μέλημά μας ήταν να φαινόμαστε οικολόγοι και λάτρεις του πρασίνου.Δώσαμε για τσιμεντοποίηση 200 στρέμματα πρασίνου πέριξ του νεκροταφείου για να εξυπηρετήσουμε μικρά και μεγάλα συμφέροντα.
Δώσαμε στον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο μας την δυνατότητα να κτίσει στην Ριζάριο πανεπιστήμιο, καταστρέφοντας τον δεύτερο πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας.

Δώσαμε την δυνατότητα μεταφοράς συντελεστή δόμησης από όλη την Ελλάδα κατά μήκος της οδού της δουκίσσης Πλακεντίας.
  • Καταφέραμε όμως τον φίλο και προστάτη μας υπουργό να μας παραχωρήσει για 30 χρόνια μόνο για χρήση, εντελώς δωρεάν, το γήπεδο του Απόλλωνα και τον περιβάλλοντα χώρο δίπλα στο Νομισματοκοπείο, για να τον χρησιμοποιείτε ως χώρο αθλοπαιδιών και αναψυχής, όπως μέχρι σήμερα κάνετε
Δοξάστε μας.
  • Έβδομο μέλημα μας ήταν να αφαιρέσουμε από τον Καλλικράτη κάθε αναχρονιστικό δημοκρατικό θεσμό, που μπορούσε να μειώσει ,έστω και κατ΄ ελάχιστον την εξουσία μας. Την επιτροπή διαβούλευσης που προβλεπόταν από τον Καλλικράτη, όπου οι μαζικοί φορείς της πόλης είχαν την δυνατότητα να υποβάλουν προτάσεις και να μας κάνουν κριτική, την διαλύσαμε ομολογουμένως εύκολα, μέσα από την απαξίωση, την περιφρόνηση και την συκοφάντηση των μαζικών φορέων, ιδίως των πιο δραστήριων. Δεν έχουμε ανάγκη τις προτάσεις κανενός και θεωρούμε την κριτική ως μια εμπαθή και υπονομευτική πράξη. Η εξουσία είναι αποκλειστικά δική μας και δεν ανεχόμαστε αντίλογό.
  • Όγδοο μέλημα μας ήταν η διάλυση του συνδικάτου των εργαζομένων του δήμου. Εδώ , αν και μας φαινόταν εύκολο, αποτύχαμε. Αν και χρησιμοποιήσαμε όλα τα μέσα που μόνο ένας άεργος, ο οποίος δεν έχει ποτέ πληρώσει συνδρομή σε εργατικό σωματείο, δεν έχει απεργήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο, μπορούσε να σκεφτεί, δεν τα καταφέραμε. Προπηλακίσαμε, εξυβρίσαμε χυδαία, απειλήσαμε, μεταθέσαμε δυσμενώς, μέλη του ΔΣ του Σωματείου των εργαζομένων, κατά προτίμηση γυναικών, καθότι είμαστε φεμινιστές και όχι τραμπούκοι. Ιδρύσαμε εργοδοτικό σωματείο με πρόεδρο τον άνδρα της προέδρου μας. Τίποτα όμως. Σκέτη αποτυχία.
Η αποτυχία μας όμως αυτή ήταν γλυκιά, αφού καταφέραμε τα γραφτούμε στο βιβλίο Γκίνες. Είμαστε οι μοναδικοί παγκοσμίως που καταφέραμε, ένα εργοδοτικό σωματείο να κηρύξει απεργία εναντίον μας σχεδόν παμψηφεί, με απόφαση απαγορευμένης γενικής συνέλευσης.

Συνεχίζεται….
Για την αντιγραφή
ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ

ΕΜΠΑΘΗΣ  ΔΗΜΟΤΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ - ΣΚΑΙ: ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ (ΚΑΔΟΙ)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο  δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με την  Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΑΕ (ΕΕΑΑ) και τον ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο εκστρατείας  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού θα υλοποιήσει ενέργεια
  • για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους μπλε κάδους και τους μπλε κώδωνες ανακύκλωσης, καθώς και
  •  για την χωριστή ανακύκλωση χαρτιού-χαρτονιού, με τους κίτρινους κάδους.

Η ενημέρωση θα  γίνει την Παρασκευή 22/9/2017 από τις  10:00 έως τις 14:00 στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου, με σύνθημα «Ανακυκλώστε στους μπλε κάδους».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο χώρο της εκδήλωσης θα διαμορφωθεί ειδικό σκηνικό με θέμα την ανακύκλωση που θα περιλαμβάνει ενημερωτικό περίπτερο, banners, κάδους και κώδωνες, ενώ παράλληλα το κοινό θα ενημερώνεται για την ανακύκλωση με χρήση σειράς παιχνιδιών Ανακύκλωσης και άλλων δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν μικρά συμβολικά δώρα και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην κλήρωση δύο ποδηλάτων, ενώ παράλληλα για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.

Καλούμε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον  της κοινωνίας μας,  να στηρίξουν  την εκδήλωση με την συμμετοχή σας.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ 
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ  ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣΩΠΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!
ΓΙΝΑΜΕ ΜΠΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΙΛΑ!

Γέμισε τη Ρεματιά η Επανάσταση:

O τίτλος είναι αντιγραφή από το επίσημο site του δήμου -κάνε κλικ να το δεις.Σιγά με την Επανάσταση!

Το καλτσόν!
Θα φύγει κανένας πόντος!

BON JOUR BABUIN

ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ

Σε ποστάρισμα του δημάρχου στο φατσομπούκι για το .... "έργο πνοής  που συντελείται επί των ημερών του" (Μαυρογυαλούρος) της συντήρησης στο κολυμβητήριο (που κακό χρόνο να 'χουν, οι άχρηστοι - εδώκαισαραντα χρόνια" έφτιαξαν και χρειάζεται τώρα, είκοσι χρόνια μετά και μια συντήρηση) έγινε ο ακόλουθος διάλογος του Συμεών με δημότη το όνομα του οποίου δεν θα αφήσουμε να φανεί στην ΠΛΤΑΕΙΑ.

(Άλλωστε τι σημασία έχουν τα ονόματα μπροστά στα αισθήματα) (Της Κακομοίρας).

Το "ευλογώ τα γένια μας" ποστ του δημάρχου ακολουθείται από τα γνωστά like της "φιλικής εταιρείας".

Σειρά ΓΛΥΨΙΜΑΤΙΚΩΝ σχολίων ΣΑΛΙΑ - ΜΥΞΕΣ (του στυλ "τι ωραία πλακάκια" , "επιτέλους συντηρήθηκαν οι αρμοί στα πλακάκια" και άλλες τέτοιες μπούρδες, φτάνουμε στο αντικείμενο της δικής μας ανάρτησης (που θα την χρειαστείς για τα επόμενα που θα διαβάσεις).

ΧΧΧΧΧΧΧΧ  Καλή συνέχεια και περισοτεροι θα είμαστε μαζί σας.... Προσοχή μόνο στα οικονομικά....
Διαχείριση
Σίμος Ρούσσος Τι εννοείτε;Ο δήμος παρά τις μειώσεις των κρατικών επιχορηγήσεων,παρά τις μειώσεις δημοτικών τελών που επιλέξαμε να κάνουμε και παρά τα έργα που πλέον γίνονται σε όλους τους τομείς εχει σχεδόν 50% μεγαλύτερο ταμειακό υπόλοιπο από αυτό που παραλάβαμε τον Σεπτέμβρη του 2014.


"ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ¨" (ο .... υπεύθυνος δημότης)

" Μα τι λέτε; ¨Εχουμε αυξήσει τα λεφτά στην τράπεζα κατά 50%," ο Συμεών.

("Παρουσιάζοντας ως έργο πνοής ότι ζωγραφίζουμε τους δρόμους" - αυτό δεν το είπε)

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;

ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΕΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ όταν τον βάζουν (στημένα;) να δεσμεύεται δημόσια ότι δεν θα πειράξει τα λεφτά ......

ΝΤΑΞΕΙ;;;;

BON JOUR BABUIN!!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ......

Θέλουν - λέει - να το συζητήσουμε το πράγμα.

Μπα ....

Διάλογο με ανθυποτσάτσους δεν κάνουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ