Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΚ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΔολοφονική επίθεση δέχτηκεμέσα στο δικηγορικό του γραφείο στα Εξάρχεια, στην οδό Ασκληπιού 154, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο μεγάλος αδελφός του Γρηγορη, πρώην δημάρχου Χαλανδρίου.

Για τώρα ούτε συλληπητήρια δεν γράφουμε στην οικογένεια γιατί το σοκ είναι μεγάλο.

Προφανώς θα επανέλθουμε.

ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΥ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Να πληροφορήσουμε το νέο αναγνώστη της ΠΛΑΤΕΙΑΣ και να θυμίσουμε στον παλιό, ότι ΤΟΥΙΤΥ έλεγε η Καρατζά τον Νίκο Πράσσο επί Κουράση, δεν τον ονόμασε έτσι η ΠΛΑΤΕΙΑ
Εμείς μόνο ένστολους τους βάλαμε σε phtoshopιά με τον φίλο του τον Στάθη.

WAFFENΠΑΣΟΚ.
¨Η ΜΠΑΤΣΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, όπως λέγαμε τότε που βγήκαν παγανιά οι δυο τους και έκαναν έλεγχο νομιμότητας στα συνεργεία της BLANK που προσπαθούσαν να βάλουν τις ΝΟΜΙΜΕΣ διαφημίσεις μας στις θέσεις τους για να βγάλουμε το ψωμί μας.
Έκαναν έλεγχο σε εργάτες - ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ (για κακή τους τύχη) ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ  (αν ήταν δημόσιοι δεν θα τους πείραζε κανείς) ως γνήσιοι μαθητές στην αυτοδικία των συνεργατών τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ.

Πέρασαν αυτά, η Καρατζά τους βοήθησε να απεγκλωβιστούν - φαινομενικά - από την ακροδεξιά, ψήφισαν και το δημαρχείο - οι αντιδράσεις του Αιβαλιώτη με την σανίδα αναμένονται με ενδιαφέρον, είναι και κατά μία έννοια τοπικοί κυβερνητικοί συνέταιροι του  ΣΥΡΙΖΑ, αφού έχοντας την στήριξη  των Καμμμένων ΑΝΕΛ στας δημοτικάς εκλογάς (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, της Ακροδεξιάς και του Τζήμερα - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ) και επανέρχονται δριμύτεροι δια να καθορίσουν τας εξελίξεις μετά την διάσπαση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, έχοντας τρία (πρώην;) πανίσχυρα όπλα:
  • ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, την γκαουλάιτερ της αυτοεξυπηρέτησης Διευθύντριας της Κοινωνικής Υηρεσίας του δήμου!
ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ έχει υπηρεσιακό καθήκον να ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΑΣ ΜΑΣ!
  • Της Λούλας και της πολιτικής προστασίας που τους προσφέρει χάρη στα παλιά καλά χρόνια, όταν ήταν μαζί στην ίδια παράταξη της αυτοεξυπηρέτησης. Της Λούλας που έχει το ειδικό πολιτικό βάρος να τους προστατεύει.
  • Τον Καλομοίρη, που όπως ήταν άσχετος με τα αυτοδιοικητικά - ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ - τον είχαν εγκλωβίσει σε ΠΑΠΑΡΙΕΣ στο παρελθόν, τον έκαναν από ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ υποχείριο και όργανο υπεράσπισης των αχαρακτήριστων (γιατί σέρνονται και μηνύσεις από τον δικομανή αυτόν παλιό δημοτικό σύμβουλο αν τους  χαρακτηρίσουμε όπως τους αξίζει) ισχυρισμών του συνεργάτη τους Δημήτρη Παπαδόπουλου. Τον Καλομοίτρη που έχει πλέον να απαντήσει σε ένα βασικό ερώτημα: ΣΤΡΙΒΕΙ ή ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ; Διότι χαζός δεν είναι. Ούτε έλλειμμα εμπειρίας έχει. ΒΛΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Και αν έχει παραπλανηθεί στο παρελθόν - δικαιολογημένα αφού δεν ήταν άμεσα στον δήμο αλλά είχε έμμεση (και φιλτραρισμένη) πληροφόρηση πρέπει να έχει το θάρρος να το παραδεχτεί. 
Εχθές στο δημοτικό συμβούλιο έγινε άλλο ένα σούργελο με πρωταγωνιστή τον Τουίτυ (κατά Καρατζά, έτσι;).

Το θέμα ήταν η έγκριση επιδομάτων σε απόρους. Με εισήγηση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής.

Θυμάστε παλιά που αρχικά ο Ακατανόμαστος και μετά ο κ. Π. Τζούρας είχαν ζητήσει να ενημερωθούν πιο λεπτομερώς για τα σχετικά με την επιλογή των δικαιούχων, ζητώντας πρόσβαση στους φακέλους αξιολόγησης και τους είχαν αρνηθεί οι υπηρεσιακοί και η διοίκηση του δήμου με το επιχείρημα ότι η ενημέρωση που ζητούσαν δεν μπορεί να τους δοθεί γιατί υπάρχει θέμα προστασίας προσωπικών δεδομένων;;;

ΘΥΜΑΣΤΕ ότι ακόμα και ο εκπρόσωπος της παράταξής μας στην επιτροπή που τότε λειτουργούσε, ο Δημήτρης Λέρτας αποκλειόταν από την ενημέρωση και έπρεπε να δεσμευτεί ότι δεν θα ενημερώνει τον Ακατανόμαστο;;;

ΘΥΜΑΣΤΕ ότι ανεβάσαμε εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο - με τα ΑΡΧΙΚΑ των οφελουμένων -  στην ΠΛΑΤΕΙΑ και η διευθύντρια μας έστειλε εξώδικο, το αφεντικό μάσησε και την κατεβάσαμε ενώ η κα Κατούφα μας κατηγόρησε στο δημοτικό συμβούλιο;

Ε! ΕΧΘΕΣ όταν πήρε ο Ν. Πράσσος τον λόγο όλο το δημοτικό συμβούλιο έσκασε στα γέλια!

Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθησαν, σύμβουλοι φεύγανε από την αίθουσα τρέχοντας, μερικοί παραλίγο να πηδήξουν από τα παράθυρα όταν: Τοποθετούμενος ο Ν. Π. περί των κριτηρίων με τα οποία η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής εισηγείται τα επιδόματα άνοιξε το κινητό του - σαν κύριος - και άρχιζε να διαβάζει αποσπάσματα από τον φάκελο αξιολόγησης οφελούμενου ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ για να τον έχει πρόχειρο, πάνω του αν τους χρειαστεί.

ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ! 
ΕΓΙΝΕ ΠΑΥΣΗ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, εκείνος συνέχιζε ακάθεκτος!

Η σιωπή έσπασε από την πρόεδρο του ΔΣ και τον Δήμαρχο:
- Συγνώμη κε Πράσσο. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;; Διαβάζετε την έκθεση αξιολόγησης του οφελουμένου από το κινητό σας; 
- Ναι. Πήγα στην υπηρεσία μου έδωσαν τους φακέλους να τους δω και τους έβγαλα φωτογραφία.

ΑΛΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ!

Ο Νταβίας είπε μόνο: "Εγώ ζήτησα να ενημερωθώ και μου το αρνήθηκαν. Σκέψου να το είχα κάνει αυτό, θα είχα συλληφθεί πριν βγω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου" και έφυγε έξω για τσιγάρο.

Ο Συμεών σηκώθηκε και είπε: "ΑΥΡΙΟ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ".

Η Λούλα και ο Κόσσυβας άρχισαν τα "έλα μωρέ δεν έγινε τίποτα".

Και βέβαια έπεσε και το τελικό επιχείρημα για να θαφτεί το θέμα: "ΜΩΡΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ που τον άφησε να τραβήξει τις φωτογραφίες".

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.
Για όλους τους άλλους ξέρεις πόσο ευαίσθητοι είναι; 

Μα τόσο ευάισθητοι .... Πώς το λέει ο ΧΕΛΑΚΗΣ;

ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ....

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ! (ΓΙΑΤΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΣ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ)!


ΚΕΝΤΡΟ ... (δις)ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ;

"ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ"

(ΚΕΝΤΡΟ)ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΚΕΝΤΡΟ[ΑΡΙΣΤΕΡΑ]

ΚΕΝΤΡΟ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Εσύ στην κεντροαριστερά σου ποια στίξη διαλέγεις ;;;;

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ....