Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ....

... μην χρησιμοποιείς email του δήμου για να βρίζεις ΡΕ ΑΟΜΑΤΕ, ΚΑΤΗΦΛΑ  "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΕ" !

Δεν σε πληρώνουν οι Χαλανδραίοι για να βρίζεις με ψεύτικα προφίλ μέσα από τον δήμο.

Σε πληρώνουν οι Χαλανδραίοι για να λειτουργεί το site του δήμου και όχι για να είναι κάτω - όπως αυτή τη στιγμή 19.48 - γιατί άραγε πάλι; επιτέθηκαν σκοπιανοί ή σβήνονται οι μαλακίες που κάνεις ;

ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ !

ΦΑΙΝΕΤΑΙ! Το email στο προφίλ με τις αλητείες σου και είναι της μορφής:

                                                    isemalakas@halandri.gr
                                    imeoptikoskaikanotonepikinoniologo@halandri.gr
                                                   metismalakiesmourihnotosite@halandri.gr
                                                   krivomegiatikolono@halandri.gr
                                                   imeargomisthos6hronia@halandri.gr
                                                   apoules@halandri.gr

Δηλαδή είσαι τόσο βλάκας που βρίζεις και λασπολογείς μέσα από τον Δήμο.

Αλλά τι να σε νιάζει; Ποιος θα επιβάλει τάξη στον δήμο και θα το κάνει να λειτουργεί ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ;

Ο Δ.Π.Ε.;;;

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ (ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΜΟΙ ΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΑΣ 3ΠΛΑΣΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ) Ή ΟΧΙ; ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ "ΠΟΝΑΕΙ ΔΟΝΤΙ - ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΕΠ!" ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΥΤΑ !

http://halandrinet7.com/2011/08/31/%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%83-%ce%ba%ce%b5%cf%80/

ΥΠΕΣ: 7,6 εκατ. ευρώ στους δήμους για μισθούς στα ΚΕΠ

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ:
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: 14.400 – ΠΕΝΤΕΛΗ: 28200 – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 15300 – ΚΗΦΙΣΙΑ 28800 – ΓΑΛΑΤΣΙ 32000 – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 15399 – ΦΙΛΟΘΕΗ 32600 – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14400 – ΦΙΛΟΘΕΗ/ΨΥΧΙΚΟ: 32600

Στην ενίσχυση των δήμων με το ποσό των 7.636.638 ευρώ προχωράει το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να καλύψουν τις δαπάνες πληρωμής μισθοδοσίας του μόνιμου προσωπικού στα ΚΕΠ.
Για να διαβάσετε την αναλυτική κατανομή ανά δήμο κάντε κλικ εδώ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
http://stinplatia.blogspot.com/2011/08/blog-post_2900.html


ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ: ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ; - Οι αναπληρωτές Προιστάμενοι στην ΠΕ της Β' Αθήνας και τα προσόντα τους‏

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής κος Κουμέντος με απόφασή του, όρισε τους αναπληρωτές Προισταμενους των Γραφείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Β' Αθήνας.
Οι αν. προιστάμενοι επιλέχθηκαν ανάμεσα στους διευθυντές των σχολείων της περιοχής, οι οποίοι μόλις τον περασμένο μήνα είχαν κριθεί και αξιολογηθεί με σειρά προτεραιότητας, για τις σπουδές, τις επιπλέον γνώσεις τους, την εμπειρία και τις ικανότητές τους.
Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε μέσα σε αυτό τον πίνακα, ο οποίος δημοσιοποιήθηκε αναλυτικά και στο διαδίκτυο, τη σειρά που είχαν καταλάβει οι νέοι Προιστάμενοι (έστω και αναπληρωτές) των υπολοίπων διευθυντών.
Στο 1ο Γραφείο της Β' Αθήνας (Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Ψυχικό, Πεντέλη κλπ) ο διορισμένος αν. προιστάμενος ήταν ο 50ος (!) στη σειρά αξιολόγησης των διευθυντών.
Για τη θέση του αν. προισταμενου του 2ου Γραφείου (Κηφισιά, Μαρούσι, Πεύκη κλπ) επιλέχθηκε ο 120ος (!) στην σειρά αξιολόγησης....
Τέλος και καλύτερο,
στο 3ο Γραφείο (Ν.Ιωνία, Ηράκλειο, Λυκόβρυση κλπ) ο διορισμένος ως αναπληρωτής προιστάμενος του 3ου Γραφείου ήταν 109ος (!) στον πίνακα αξιολόγησης διευθυντών, ο οποίος επιπλέον ορίστηκε και αναπληρωτής Διευθυντής σε όλη της Β' Αθήνας!!
 
Τελικά αυτοί οι πίνακες διαβάζονται και ανάποδα...!
Δεν είναι βεβαίως δύσκολο να διαπιστωθεί ότι οι οριζόμενοι αν. προιστάμενοι υπολοίπονται κατά πολύ σε προσόντα των υφισταμένων τους....
ακόμα και χωρίς καν να δει την αναλυτική βαθμολογία (πτυχία κλπ) όπως καταγράφονται στον επισυναπτόμενο πίνακα.
Και εδώ ισχύει το:
....και οι έσχατοι έσονται πρώτοι..... (αξιοκρατικά πάντα)
Δεν έχει ίσως τόση σημασία ονόματα, ποιοί, πως και γιατί (αν και μιλάμε για θέσεις που επηρεάζουν τη ζωή και την μόρφωση των παιδιών μας), αλλά στο ότι οι κρίσεις, οι αξιολογήσεις και τα παχιά λόγια μένουν πάντα στο πρώτο επίπεδο.
Μετά "αλλάζουν" τα κριτήρια...
Και επειδή τις τελευταίες μέρες με αφορμή το νόμο για την Γ' βάθμια εκπαίδευση, ακούσαμε πολλές φορές από την υπουργό Παιδείας και τον πρωθυπουργό, για "απελευθέρωση" της εκπαίδευσης κλπ, κλπ, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι οι πράξεις προδίδουν τις προθέσεις...
ΣτΚ
Τα στοιχεία και οι αποφάσεις υπάρχουν
και την ιστοσελίδα της ΠΕ της Β΄ Αθήνας


ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Ο πιο καλός ο μαθητής των... Αμερικανών

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Αυγούστου 2011, 20:15


Με «άριστα» βαθμολογεί η... αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα τον δημοσιογράφο, Αλέξη Παπαχελά, και την εκπομπή του «Νέοι Φάκελοι», που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επειδή παρουσιάζουν με θετικό τρόπο τις αμερικανικές θέσεις.

Μάλιστα, ένας από τους τρεις συντελεστές της εκπομπής, την οποία εκτός του κ. Παπαχελά, συμπαρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Τάσος Τέλλογλου και Σοφία Παπαϊωάννου, ενημέρωνε το γραφείο Τύπου της αμερικανικής πρεσβείας ακόμη και για τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ.

Τα παραπάνω καταγράφονται -μεταξύ άλλων- σε τρία τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο Wikileaks. Εκτός από την εκπομπή «Νέοι Φάκελοι», αναφέρονται και στους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA, γενικότερα στον ΣΚΑΪ και στη free press εφημερίδα «Lifo», αλλά και εν γένει στην ελληνική δημοσιογραφία.

Στο τηλεγράφημα, με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου 2008, ο συντάκτης χρησιμοποιεί κολακευτικά σχόλια για τον κ. Παπαχελά «ίσως τον πιο γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, και σημειώνει ότι, σε εκπομπή με θέμα την κρίση της Γεωργίας - Ρωσίας, ο δημοσιογράφος έκανε «πολύ καλή επιλογή παρουσίασης των αμερικανικών θέσεων».
Σύμφωνα με το τηλεγράφημα, ένας από τους τρεις παρουσιαστές της εκπομπής ενημέρωσε ακόμη και για το ποια πλάνα Ρώσων αξιωματούχων θα κόβονταν και ποια θα έμεναν.

Τα όσα αναφέρουν τα έγγραφα ξεσκεπάζουν τη μυστική δραστηριότητα της αμερικανικής πρεσβείας σε κύκλους δημοσιογράφων, δημοσιογραφικές ομάδες, ακόμη και δημοσιογραφικές σχολές, που προφανώς επιχειρεί να επιστρατεύσει «νέο αίμα».
To έγγραφο που διέρρευσε μέσω του wikileaks


«Αργυρώνητοι Έλληνες δημοσιογράφοι»

Αν προκαλεί οργή η αξιολόγηση Ελλήνων δημοσιογράφων και η απόδοση ευσήμων από μία ξένη πρεσβεία σε όσους παρουσιάζουν θετικά τις αμερικανικές θέσεις, θλίψη προκαλούν τα όσα αναφέρονται στα τηλεγραφήματα που αποκάλυψε το Wikileaks για την κατάσταση της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα.

Στο τηλεγράφημα με ημερομηνία Ιουνίου 2006 και τίτλο «Πώς να διαβάσετε τον ελληνικό Τύπο: ένας οδηγός για τους αμύητους», η αμερικανική πρεσβεία εκτιμά ότι «τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν ενδιαφέρονται για την κερδοφορία τους αλλά πρωτίστως για την άσκηση πολιτικής και οικονομικής πίεσης, ενώ υπάρχουν Έλληνες δημοσιογράφοι που διατηρούν θέση σε πολιτικά γραφεία Τύπου, τα οποία ταυτόχρονα καλύπτουν δημοσιογραφικά, λαμβάνοντας από αυτά δώρα και χρήματα».
Ως παράδειγμα αναφέρεται ο χρηματισμός δημοσιογράφων από την επιτροπή διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004.

Επίσης, αναφέρεται ότι είναι πολύ σπάνιο το μέσο ενημέρωσης να ασκεί κριτική στον ιδιοκτήτη του, προβάλλοντας ως παράδειγμα γνωστή δημοσιογράφο του MEGA, που φέρεται να ισχυρίστηκε στην πρεσβεία ότι το κανάλι της έχει ασκήσει μόνο μία φορά κριτική στον ιδιοκτήτη του.

Δείτε το σχετικό έγγραφο από το Wikileaks


Επιρροή στις δημοσιογραφικές σχολές

Σε άλλο τηλεγράφημα με ημερομηνία 4 Αυγούστου 2008 και τίτλο «Το φαινόμενο των free press: The village voice», γίνεται αναφορά στα free press έντυπα, εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί η πρεσβεία, για να παρέμβει όχι μόνο σε αυτά αλλά και σε σχολές δημοσιογραφίας.
Αυτό, προκειμένου η νέα γενιά δημοσιογράφων να εκπαιδεύεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην είναι αρνητικά διακείμενη στις Η.Π.Α. και την πολιτική τους.

Συγκεκριμένα, γίνεται αναφορά στο περιοδικό «Lifo» και μια συνέντευξη, που η πρεσβεία τοποθέτησε - set up, για να προωθήσει ένα συνέδριο που η ίδια διοργάνωσε στην Αθήνα.
«Ελπίζουμε ότι η νέα γενιά δημοσιογράφων θα είναι πιο απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις που χαρακτηρίζουν τη σημερινή αλλά και τις προηγούμενες γενιές» αναφέρει ο συντάκτης του τηλεγραφήματος, ο οποίος κάνει λόγο για «συνομιλητές» της πρεσβείας μέσα σε σχολές δημοσιογραφίας.Τα τηλεγραφήματα αναφέρονται αρκετές ακόμη φορές στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την κάλυψη που παρείχε σε εκδηλώσεις της πρεσβείας αλλά και τη διοργάνωση αμερικανικού τύπου debate μέσω του youtube πριν από τις εκλογές.

Για περισσότερα πατήστε και διαβάστε τα έγγραφα:

ΈΓΓΡΑΦΟ 1
ΈΓΓΡΑΦΟ 2
ΈΓΓΡΑΦΟ 3


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *