Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ....


Δήλωση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένας Δούρου, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της έλευσης της καγκελαρίου Α. Μέρκελ


Ρένα Δούρου

Αττική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
                  

Δήλωση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένας Δούρου, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της έλευσης της καγκελαρίου Α. Μέρκελ στην Αθήνα:

 

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ με τους πολίτες της Αθήνας, με τους πολίτες της Αττικής για να στείλουμε το μόνο μήνυμα που υπάρχει. Φτάνει πια με τις αυταρχικές πολιτικές λιτότητας! Φτάνει πια με την λεηλασία της ζωής μας!

Κάνουμε νέα αρχή. Γυρίζουμε σελίδα.

Στην Αθήνα. Στην Αττική. Στην Ελλάδα».

 

Το Γραφείο Τύπου, 11/4/14

ΒΟΛΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΜΑΝΘΟΣ): ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΙ ...


Ο γνωστός Χαλανδραίος λογιστής Μάνθος Βόλης στο πλάι του Άγγελου Νταβία, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία.

Ο Ματθαίος (Μάνθος) Βόλης γεννήθηκε το 1968 και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι.

Παιδί του 1ου λυκείου, σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και διατηρεί δικό του λογιστικό γραφείο στο Χαλάνδρι από το 1997.


Για την προσχώρηση του Μάνθου Βόλη στην παράταξη ο Άγγελος Νταβίας δήλωσε: 
Η συνεργασία που είχα  με τον Μάνθο στην ΦΛΥΑ ΑΕ - ήταν λογιστής της όταν ήμουν Διευθύνων Σύμβουλος - παρήγαγε μετρήσιμο αποτέλεσμα παρά τις αστήρικτες πολιτικάντικες επιθέσεις.  Αποτέλεσμα που αποτυπώθηκε στους τότε ισολογισμούς της εταιρίας.

Παρά τα όσα έχουν λεχθεί και γραφτεί, παρά τους τόνους λάσπης και παραπληροφόρησης, η δουλειά μας στην ΦΛΥΑ ελέγχθηκε τόσες φορές από το ΣΔΟΕ και το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης που αν υπήρχαν στοιχειώδεις όροι πραγματικού και όχι υποκριτικού πολιτικού πολιτισμού κάποιοι θα είχαν - τουλάχιστον - ζητήσει δημόσια ένα συγνώμη.
 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ" που έλεγε ο μεγάλος.

Δεν έχουμε πάντα τις ίδιες απόψεις με τον Μάνθο, μάλιστα πολλές φορές η συνεργασία μας ήταν συγκρουσιακή πάνω στα θέματα της ετιαρίας πάντα (γιατί προφανώς προσωπικά είμαστε φίλοι), ξεκινώντας από την διαφορετική ιδεολογικοκοινωνική προσέγγιση των θεμάτων του δήμου, ΑΛΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ και την προσπάθεια να βρεθεί κάθε φορά ο δρόμος που θα οδηγούσε στην παραγωγή αποτελέσματος για το καλό της εταιρίας και κατ' επέκταση του δήμου,  χωρίς αλληλοκαπελώματα.

Και αυτός είναι ο λόγος που του ζήτησα να είναι κοντά μας σε αυτήν την πορεία.

Ξέρω ότι θα είναι ΧΡΗΣΙΜΟΣ για τον δήμο και την νέα πορεία που θέλουμε να φέρουμε, χρήσιμος με την δουλειά του ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ, όποτε διαφωνούμε, ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Διότι εμείς δεν συνεργαζόμαστε μόνο με όσους ταυτιζόμαστε αλλά φτιάχνουμε μια ΕΤΟΙΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ από ΣΤΕΛΕΧΗ ικανά και ορεξάτα να ανταποκριθούν στον στόχο για 
ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Μάνθο σε ευχαριστώ.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ


 O TEMPORA, O MORES!

Όλη η πλατεία το έχει ακούσει.

Όλο το δημοτικό συμβούλιο σε άκουσε, παλιά, τότε με το μαγνητόφωνο.

Διέψευσε τον εαυτό σου, διέψευσε την ιστορία μπέσας που έχεις στο Χαάνδρι και την οποία στην αναγνωρίζουν ακόμα και ιδεολογικοί σου αντίπαλοι.

Είναι πιο έντιμο να πεις "άλλαξα γνώμη", "έτσι την είδα" παρά να προσπαθείς να διαψεύσεις αυτό που το άκουσαν τόσοι άνθρωποι.

Πρόσεχε γιατί τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

ΚΡΙΜΑ!

Αλλά η Πλατεία ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ.
Το θέμα - και ο μεταξύ μας διάλογος - έκλεισε.