Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ....


Ο δημοτικός σύμβουλος Π. Τζούρας που ανέδειξε το θέμα στο Δ.Σ.

-"Δεκαπλασιάσαμε το κονδύλι που μοιράζεται σε απόρους. Από 5000 ευρώ πέρυσι, έγινε 50000 ευρώ φέτος" κοκορεύτηκε η αυτού εξοχότης ο δήμαρχος Χαλανδρίου.
 - Ψηφίσουμε ομόφωνα; σπεύδει η Πρόεδρος του ΔΣ να κλείσει το θέμα.

- ΟΧΙ! λέει ο Παναγιώτης Τζούρας. Πήγα στην υπηρεσία να δω τους φακέλους με τα δικαιολογητικά και τα κριτήρια όσων επιλέχτηκαν να πάρουν τα βοηθήματα και η υπάλληλος μου αρνήθηκε πρόσβαση στα στοιχεία, ούτε καν τα ονόματα των επιλεγέντων δεν μου είπαν για να δω την αντιστοίχηση με τα αρχικά. Πώς μου ζητάνε να ψηφίσω κονδύλια που δεν ξέρω πού θα πάνε;

- Κε Τζούρα, επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα σας ρωτάω: ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ; ρώτησε ο ακατανόμαστος.

- ΝΑΙ απάντησε ο Παναγιώτης Τζούρας. Επικαλέστηκαν προσωπικά δεδομένα.
- ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ, είπε ο ακατανόμαστος.

Ομαδικό bulling έπεσε από την κλίκα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στους διαφωνούντες:
"Δεν θέλετε να πάρουν λεφτά οι άποροι" φώναζε ο ένας.
- "Έτσι γίνεται, αυτή είναι η διαδικασία και σε όποιον αρέσει"  είπε η νονά, γνωστή οπαδός του TINA..
"Εμείς διασφαλίζουμε έτσι το αδιάβλητο της διαδικασίας από παρεμβάσεις πολιτικάντηδων" είπε ο αρχιπολιτικάντης με τον γκασμά που θεωρεί ότι έγινε ο δήμος προσωπικό του βιλαέτι.

"Δεν θα σας δώσουμε τα ονόματα των ωφελουμένων για να τους πάρετε τηλέφωνα να ζητάτε ψηφαλάκια" είπε ο απίθανος δήμαρχος Χαλανδρίου.

"ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ"  τα πήρε ο Νταβίας και απάντησε στον Ρούσσο.
"Αυτό κάνετε εσείς και θέλετε να έχετε την αποκλειστικότητα; Εξαγοράζετε συνειδήσεις;"

"Να μην βλέπει ούτε η διοίκηση τα στοιχεία, να τα βλέπει μόνο η υπηρεσία" έδωσε την λύση η Λούλα Καρατζά (ΖΝΤΟΝΓΚ) και αποχώρησε από την ψηφοφορία για να μην πάρει θέση.

- "Θέλετε να δημοσιοποιούμε τα ονόματα των απόρων! Αυτό είναι Οργουελικό"  μας είπε ο Σ. Γκάκας.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ;

Ότι το δημοτικό συμβούλιο - ο αιρετός - ο δημοτικός σύμβουλος ΚΑΛΕΙΤΑΙ από την ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ δια της ψήφου του και αναλαμβάνοντας ευθύνη ακόμα και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ που εγκρίνει, την καταβολή χρημάτων στον  .... Σουξου Μούξου, ΕΠΩΝΥΜΑ (αλλά μόνο με τα αρχικά του, λόγω προσωπικών δεδομένων λέει) χωρίς να ξέρει ποιος είναι πραγματικά ο Σούξου Μούξου, με ποια στοιχεία προτάχθηκε να πάρει λεφτά αυτός και όχι ο Μουξου Σούξου, χωρίς να έχει δυνατότητα ελέγχου ότι στην εισήγηση που του έχει έρθει να ψηφίσει έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα από το νόμο τόσο για την επιλογή των απόρων όσο και για τον καθορισμό του ποσού που τους δίνεται, ότι  έχει τηρηθεί η κοινωνική δικαιοσύνη και η ισονομία και δεν έχουν μοιραστεί τα λεφτά σε κολλητούς, συγγενείς και φίλους έχοντας αποκλειστεί ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ (και καλά κάνει, άλλα όσο αυξάνεται, τόσο περισσότερη διαφάνεια στην διαχείριση του λέμε εμείς ότι απαιτείται).

"Δεν σας λέμε να δημοσιοποιήσετε τα ονόματα. Σας λέμε ότι ο δημοτικός σύμβουλος ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ, που έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα  όπως ο δημοτικός υπάλληλος, πρέπει να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία και να ελέγχει όπως θέλει - τις περισσότερες φορές δειγματοληπτικά αφού δεν γίνεται αλλιώς - τα κριτήρια επιλογής και την καταβολή των χρημάτων. ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΨΗΦΙΖΕΙ;" προσπάθησε ο Νταβίας να μιλήσει, εν μέσω ομαδικών πυρών.

- "Η υπάλληλος που κάνει την δουλειά είναι πτυχιούχος και τίμια" μας είπε η κα Κατούφα.

- Ποιος το αμφισβήτησε; - είπε ο ακατανόμαστος. Αλλά είναι ΜΙΑ.

Και ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΑ όργανα ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ανεξέλεγκτα, ακόμα και αν είναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, πρέπει να υπάρχει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ όσους διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα κάποιας μορφής κοινωνικός έλεγχος από κάποιο πιο πολυπρόσωπο όργανο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ (Είναι η δημοκρατία, ηλίθιε).

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ να γνωρίζουν τα ονόματα των ωφελουμένων με επίκληση των προσωπικών δεδομένων, ενώ καλούνται να  ψηφίσουν τα ονόματα με τα αρχικά τους.
Ούτε είναι δυνατόν να εγκρίνω δια της ψήφου μου την επιδότηση στον Α.Ν. που εισηγείται η υπάλληλος  χωρίς να ξέρω ότι εννοεί εκείνη ότι αντιστοιχεί στον Αντώνη Ντάκο και μετά ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ να μπορεί να πάρει τα λεφτά ο Άγγελος Νταβίας (επίσης Α.Ν. στα αρχικά) που έχει άκρη στην υπηρεσία που εκταμιεύει το χρήμα.
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;

Αν δεν θέλετε να δίνετε λογαριασμό, μην τα φέρνετε στο δημοτικό συμβούλιο τα αρχικά, πάρτε το εγκεκριμένο κονδύλι και μοιράστε το με ευθύνη της διοίκησης.

ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΕΣ ΣΑΣ, όχι τις δικές μας.

Εσείς θέλετε όμως να διαλέγετε μόνοι σας κύριοι συνάδελφοι της κλίκας του δημάρχου και να μοιραζόμαστε την ευθύνη όλοι, αν κάτι στραβώσει και αποκαλυφθεί καμία ..... νοθεία στο λάδι.

ΕΣΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ με τα αρχικά;

Τελικά μόνο ο Π. Τζούρας και ο ακατανόμαστος δεν ψήφισαν.
Και η Λαϊκή Συσπείρωση .... ετράπη σε φυγή.
Δεξιοί τε και καργαριστεροί ψήφισαν θετικά.

ΥΓ: Τα προσωπικά δεδομένα εκβιαζόμενων συμπολιτών μας που χρωστάγανε ή ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ότι χρωστάγανε, στον δήμο και τους κρεμάσατε στα τσιγγέλια δεν σκεφτήκανε βέβαια να τα προστατεύσουν ...

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ!

ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ, ε ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ ΛΑΔΙ

Αναγνώστης μου, έψαξε με λεπτομέριες τους ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ισχυρισμούς της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για το θέμα της διακίνησης νοθευμένου ελαιόλαδου στις εμποροπανήγυρις του ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ, που ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, όπως εσφαλμένα γράφουν κάποιοι ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ της διοίκησης, μας γράφει ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ:

Να κάτι ακόμη που διαψεύδεται με την αρχική - πρώτη -  ανακοίνωση του ΜΑΖΙ
Το δείγμα για εξέταση το έδωσαν στις 17-2-2016 - 2 ήμερες μετά τον ΕΦΕΤ -  η ανάλυση έγινε αυθημερόν και η έκθεση βγήκε στις 19-2-2016

Στην αρχική ανακοίνωση η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ λέει:
Ήδη από καιρό, (πολύ πριν την χθεσινή ανακοίνωση του ΕΦΕΤ), και στα πλαίσια των ελέγχων που κατά καιρούς πραγματοποιεί, το «Μαζί να τα Φάμε» έχει πάρει δείγμα του εν λόγω ελαιολάδου και το έχει αποστείλει σε έγκυρο εργαστήριο για ανάλυση και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Δηλαδή ΜΕΤΑ τον έλεγχο του ΕΦΕΤ που διαπίστωσε το πρόβλημα στο λάδι που σε ταΐζει η ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑ (αφού πρώτα της δώσεις όλα τα στοιχεία σου για να σε φακελώσει) έστειλαν ένα γυάλιο μπουκάλι λάδι για ανάλυση και ΑΥΤΟ βγήκε ΟΚ.

Και έχουν το θράσος να βγάζουν ανακοίνωση.

Εμείς στο λέμε και στο γράφουμε καθημερινά: ΣΕ περνάνε ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥϊΝΟ!
ΕΙΣΑΙ;;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΟΙ "ΛΑΘΟΣ" ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΣΩΣΤΟΥΣ"" ,,,, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ