Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

2 ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ - 4 ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ ΑΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

 

Ο Καραγκιόζ Μπερντές που στήθηκε εχθές στο δημοτικό συμβούλιο είχε έναν ανομολόγητο στόχο:

Να μην τοποθετηθούν οι παρατάξεις της ψευτοαντιπολίτευσης, οι δυνάμεις του "καθεστωτικού τοπικού συστήματος" που στήθηκε το 2000 στο όνομα της Αριστεράς, κέρδισε την μάχη το 2010 με την εκλογή του "αναπληρωματικού" τους Αεικίνητου - αφού ο καλός είχε αποδημήσει εις Κύριον - και που τώρα είναι μπουρδουκλωμένο πολιτικά τα μάλα - για ό,τι θα παιζόταν εχθές στο δημοτικό συμβούλιο για δύο θέματα:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, το τρίτο θέμα της χθεσινής ΗΔ και την έκφραση πρόθεσς της διοίκησης να ΜΙΣΘΩΣΕΙ και όχι ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ (ή να ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΥΠΑΡΧΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ακίνητο) για να στεγάσει την υπηρεσία καθαριότητας.
Σε αυτό θα επανέλθουμε συντόμως.
Πάντως αν υποψιαστώ ότι η διοίκηση θα ΜΙΣΘΩΣΕΙ ακίνητο ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ του νεκροταφείου για να στεγάσει την υπηρεσία της καθαριότητας ..... θα γελάω τρία τέρμηνα.
Επίσης αν δια της ατόπου πάμε να κάνουμε στο Μαμόπουλου χώρο καθαριότητας, αφού δεν θα βρούμε άλλο να νοικιάσουμε θα γελάω πέντε τέρμηνα.
Και βέβαια εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ, έτσι;
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ!
Δεν μιλάμε στον αέρα.

"ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΊΤΕ" μου είπε ο Ρούσσος όταν ζήτησα να μην πάει ο δήμος σε μίσθωση και να πάει σε αγορά ακινήτου.
 Υπονοώντας ότι εκεί θέλει να οδηγήσει τα πράγματα - στην αγορά.
Η απάντησή μου ήταν "ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ για το καλό της πόλης και των επόμενων γενεών Χαλανδραίων - αγοράστε, έστω, άλλον χώρο".
Θα επανέλθω σε αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ, ένα από τα δέκα σημεία για τα οποία ξαναβγήκα στο κουρμπέτι άλλωστε - αντί να κάτσω στην ησυχία μου, που κάθομαι και ασχολούμαι με τον ΚΟΥΡΑΣΗ και την ΚΟΥΚΑ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ - ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ  - ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ - δεν υποκρίνομαι, ούτε θα γίνω ίδιος με τους υποκριτές ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, 110 κιλά βαρέλι.

Είναι μεγάλο αφού ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ να το αποδεχτούν και να αποκαταστήσουν, ΑΝ ΗΤΑΝ απλά ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ.

Αν δεν ήταν παραπλανημένοι και έστησαν όλο αυτό το πανηγύρι εναντίον του πολιτικού τους αντιπάλου ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ ακριβώς  ίδιοι με τους φερόμενους ως αντιπάλοί τους.
Εκείνους που τους ήξερα και τους πολέμησα με όσες δυνάμεις είχα.
Και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω με όσους είναι ή θέλουν να γίνουν ΙΔΙΟΙ.

Το 5ο θέμα στο ΔΣ λοιπόν ήταν η αναδιάρθρωση στο ΔΣ της ΦΛΥΑ ΑΕ.
Δεν έκατσα στην συζήτησή του.

"ΕΔΩ ΗΡΘΑΜΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ" που λέγαμε στα σινεμά;
Ε ΑΥΤΟ!
Αφού δεν είχαν εισηγηθεί συνολική αναδιάταξη του ΔΣ της ΦΛΥΑ κάθε συζήτηση για εμένα περίσσευε και βέβαια δεν θα τη νομιμοποιούσα (ηθικά) με την παρουσία μου.

Από το ΔΣ της ΦΛΥΑ παραιτήθηκαν δύο μέλη: Η Κουδούνη και ο νεολαίος Στέλιος Φωτεινόπουλος.

Δύο μέλη της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Στο ΔΣ παρέμεινε - βεβαίως - ο έμμισθος σύμβουλος του δημάρχου και ο "εκπρόσωπος της Αντιπολίτευσης" (ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ), ο πανταχού απών και τα πάντα δια τον δήμο αγνοών αρκεί να είναι στην ΦΛΥΑ αντί του ιδρυτή της, Στάθης Ανδρεόποουλος

Το ΔΣ της ΦΛΥΑ ήταν πάντα ενδεκαμελές πριν την ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ.
Η ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ το έκανε εννεαμελές αρχικά για να κάνει ..... οικονομία.

Τους είχα πει από την αρχή να το κρατήσουν ΕΝΔΕΚΑΜΕΛΕΣ για να χωράνε και άλλοι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης αλλά ήταν .... οικονόμοι (στην αντιπολίτευση).

Παραιτήθηκαν λοιπόν  δύο μέλη από το εννεαμελές ΔΣ.

Και χθες μπήκαν στην θέση του ΤΈΣΣΕΡΙΣ!

Όλοι από την παράταξη της διοίκησης.

Δηλαδή ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ το ενδεκαμελές ΔΣ της εταιρίας είναι ΔΕΚΑ μέλη της διοίκησης και ένας - και αυτός πάντα ΑΠΩΝ -  από την αντιπολίτευση.

Και επειδή αν μένανε οι της αντιπολίτευσης κάτι θα έπρεπε να πουν γι' αυτό,  είπαν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια εκμεταλλευόμενοι μάλιστα την επιστολή Θωμά.

Μπλιάχ!
ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ!
Αυτοί μας λένε εμάς ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ.
Επειδή τα λέμε κουβέρτα και δεν βάζουμε σάλτσες.
ΞΑΝΑΜΠΛΙΑΧ.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ (Μπλιάχ) - ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ ΜΕΤΑ!

 

Ο Γιώργος Θωμάς που έστειλε την επιστολή λέει ότι δεν είχε γραμμή internet και έχασε την πληροφορία για την σύγκληση του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου αφού αυτή στάλθηκε μόνο διαδικτυακά.

Ενημερώθηκε ότι εχθές συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο από τον δήμαρχο και τον Κουράση που παρευρέθηκαν σε εγκαίνια δημοτικού αναψυκτηρίου την Τρίτη το απόγευμα. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ καν ότι συνεδριάζει το ΔΣ.

Αν δεν είσαι κάλος να πιστεύεις ότι όλοι λένε ψέμματα εξ  ορισμού,  οφείλεις να δώσεις δίκιο στον Θωμά. Η παράταξή του δεν ενημερώθηκε για το δημοτικό συμβούλιο και έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται.
Και η πρόεδρος (του προέδρου) οφείλει να λάβει υπόψη της την διαμαρτυρία και να φροντίζει να εξασφαλίζει ότι ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις θα έχουν ενημερωθεί ΕΓΚΑΙΡΩΣ και ΑΣΦΑΛΩΣ για την σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου και τα θέματα.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Αλλά και ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ (της παρατάξεως του Κουράση) και η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (της παρατάξεως του Ανδρεόπουλου, που παίρνει καρέκλες απλώς για να τις αδρανοποιεί αφού ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΣ, ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ!
Και αν παίζει παιχνίδια αυτά τα παιχνίδια παίζονται ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ σε ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ όργανα.

Ο ισχυρισμός του Θωμά πάντως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ άρα είναι αποδεκτός ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ, όπως πρέπει να συνομιλούμε - αν δεν υπάρχει βάση αμφισβήτησης επαναλαμβάνω. (Γιατί όταν υπάρχει .....)

Πάμε τώρα στον Κουράση.

Ανέβηκε εχθές στην αίθουσα συνεδριάσεων - κρατώντας τον φάκελο με τα ΤΥΠΩΜΕΝΑ θέματα του ΔΣ - να παραστήσει τον αρχηγό της ενιαίας αντιπολίτευσης - αυτός που το μόνο του μέλημα στην πραγματικότητα είναι η ....... Κούκα και το συστηματάκι του/της - βέβαια (και δυστυχώς) υποστηριζόμενος από την Λούλα Καρατζά και δια της απουσίας τους τον Ανδρεόπουλο (δηλαδή όλο το παλιό εκείνο πολιτικό συστηματάκι που πρωτοσυναντήθηκε τότενες, παλιά στο σπίτι του Νίκου Π. και αντί τον Αεικίνητο - τότε - διάλεξε για αρχηγό τον συχωρεμένο και που στα στερνά κατέληξε  να εκθρέφει και να προστατεύει πλαστογραφίες) και τι είπε στην πρόεδρο (του προέδρου);

"Έχει δίκιο ο Θωμάς, εμείς θα φύγουμε για να του συμπαρασταθούμε". (μην δει διαμαρτυρόμενο, να πάει μάρτυρας αμέσως).

Θα δεις σε λίγο γιατί το έκανε, δεν τον έπιασε βέβαια  η "πολιτική ευαισθησία" τον Κουράση, συμμάχους στα - πολιτικά - κέρατά του ψάχνει.

Και τι αποκαλύφθηκε από την συζήτηση που είχε με την διοίκηση του δήμου και την οποία παρακολουθούσα αλλά και όσα ΕΠΙΣΗΜΑ είπε ο Ρούσσος μετά, κατά την συνεδρίαση του ΔΣ;

Ότι ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, στην συνεδρίαση της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - όπου συμμετέχουν από την αντιπολίτευση ο Κουράσης και η Καρατζά (απών ο Μύρωνας) το θέμα της αποστολής των προσκλήσεων είχε συζητηθεί και ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ για όσους έχουν πρόβλημα με την αποκλειστική ηλεκτρονική αποστολή των θεμάτων: ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ από την Δευτέρα (προχθές).

Και την ΔΕΥΤΕΡΑ οι φάκελοι για όσους τους θέλανε (εμείς της "ψηφιακής" εποχής δεν τραβάμε ζόρι) ήταν στο δημαρχείο.
Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ πήγε και τον πήρε μάλιστα, τον είχε και μαζί του τον φάκελο εχθές.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ (ολόκληρης) ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ δεν ενημέρωσαν - φαίνεται - τον Θωμά (και βέβαια και τον ακατονόμαστο, αλλά αυτό δεν μετράει, αυτός είναι "ισχνή" παράταξη) για όσα συμφωνήθηκαν στην οικονομική επιτροπή.

Και πες ότι αυτό θα ήταν δικαιολογημένη αμέλεια. (Δεν είναι αλλά ας μην είμαι αυστηρός).

Αλλά να στήνουν μετά και μηχανή ΕΝΩ ΗΞΕΡΑΝ;

Και να θέλουν να διαλύσουν ένα δημοτικό συμβούλιο που θα αποφάσιζε για σαραντατόσα θέματα της πόλης;

Να μην καταθέσουν την άποψή τους και να κρυφτούν από το να τοποθετηθούν.

ΠΟΣΟ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΕ ΑΕΙΚΙΝΗΤΕ;;;

Και εσύ ρε Λούλα;  Εεεεεε!

Ε!
ΦΑΟΥΛ!
Άστο! Δεν τραβάει αυτό που κάνεις, δεν το βλέπεις;

Αλλά δεν τελειώσαμε .....
Γιατί αυτά ΟΟΟΟΟΛΑ είναι ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕΣ!

Στο επόμενο .... η παράσταση Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Η ΦΛΥΑ!

ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ
Λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου έλαβαν επιστολή του Γιώργου Θωμά (ακολουθεί ολόκληρη).

Το θέμα επιχείρησε να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά ο Κουράσης  που κάτω από την αίθουσα συνεδριάσεων (δυστυχώς μαζί με την Λούλα Καρατζά) προσπάθησαν να πείσουν όσους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να μην ανέβουν στην αίθουσα ώστε να μην υπάρξει απαρτία και να μην συνεδριάσει το σώμα.
Στόχος τους οι διαφοροποιημένοι σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ θέματα σύμβουλοι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. 

Τελικά έπεισαν μόνο τους ανεξάρτητους κυρίους Π. Τζούρα και Θ. Βαρδουλάκη που αποχώρησαν μαζί με τους συμβούλους του Κουράση και την Λούλα Καρατζά, αφού πρώτα ο "μέγας ηγέτης της αντιπολιτεύσεως" - και πολιτικά υπεύθυνος για την πλαστογραφία αποφάσεων δημοτικού συμβουλίου στο παρελθόν  (για να μην ξεχνιόμαστε) ανέβηκε στην αίθουσα με ύφος Καίσαρα να "εκφράσει την αντιπολίτευση" και να καρπωθεί τον "θρίαμβό της" (που τελικά ήταν πανωλεθρίαμβος αφού δεν πέτυχε).

Από την παράταξη Ανδρεόπουλου - ως συνήθως - δεν είχε πατήσει το πόδι του κανείς από τους τρεις συμβούλους, εκείνοι δοξάζονται κρυπτόμενοι - ως συνήθως.

Τελικά η πλειοψηφία της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΄"άντεξε" την Κουρασική επίθεση και έκανε απαρτία, ενώ από την αντιπολίτευση στο συμβούλιο ήταν μόνο οι Λαδόπουλος και Νταβίας, ο οποίος τοποθετήθηκε υπέρ των απόψεων που διατυπώνονται στην επιστολή του Γιώργου Θωμά.

Του Γιώργου Θωμά  που συγκέντρωσε - επίσης με καθαρή μικροπολιτική διάθεση από την πλειοψηφία, αυτή τη φορά - τα πυρά της διοίκησης αφού αυτά - βεβαίως και αναμενόμενα - δεν στράφηκαν  στον ... Μαυρογυαλούρο με τον οποίο διατηρούν "κρυφό" παρασκηνιακό δεσμό και ο οποίος επιχείρησε την πολιτική της εκμετάλλευση.

Γιατί επειδή διαβάζεις ΠΛΑΤΕΙΑ και όχι κανέναν επαγγελματία που φοβάται να διατυπώσει κρίσεις και απόψεις, θα σου πούμε άλλη ώρα τι πραγματικά παίχτηκε εχθές ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ από το τοπικό κατεστημένο.

Πάντως επειδή είσαι έξυπνος αναγνώστης μπορείς εύκολα να το συμπεράνεις ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Η "ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ" ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ (ενώ έμπαζε πολλά νερά).

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Προς:  κ. Ε. Γαλάνη,  πρόεδρο του Δ.Σ. του  Δήμου Χαλανδρίου

Κοιν:  κ. Σ.  Ρούσσο  δήμαρχο Χαλανδρίου
Αγαπητή   κ. πρόεδροςΧθες 17 Μαΐου 2016,   εντελώς τυχαία πληροφορήθηκα σε κοινωνική εκδήλωση ότι σήμερα 18 Μαΐου 2016  συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο  του Δήμου Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με την σχετική διάταξη   Ν. 3852/ 2010 άρθρο 67 παραγ.   4.     « Η πρόσκληση δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του δήμου. Η πρόσκληση επιδίδεται ή γνωστοποιείται στους  συμβούλους τρεις (3) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που ορίζεται για τη συνεδρίαση.» Είναι  σαφές ότι σύμφωνα με την παραπάνω σχετική διάταξη,   εκτός από την δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Δήμου, απαιτείται και  η επίδοση ή  η  γνωστοποίηση με άλλο πρόσφορο και σε κάθε περίπτωση,   σίγουρο μέσο που να εξασφαλίζει την  ενημέρωση του Δημοτικού συμβούλου, γνωστοποίηση  της πρόσκλησης.  

Σας   ενημερώνω ότι   ουδέποτε  μου έγινε επίδοση της πρόσκλησης για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18 Μαΐου 2016  και  ουδέποτε μου γνωστοποιήθηκε αυτή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέσο. 

Επιπλέον για να μην προβληθεί εκ μέρους σας  ο ισχυρισμός της ενημέρωσης δια της  ηλεκτρονικής αποστολής, σας γνωρίζω ότι  από 12 Μαΐου 2016  μέχρι και χθες 17 Μαΐου 2016,  λόγω προβλημάτων   λειτουργίας του Ίντερνετ στην περιοχή μου, δεν είχα την δυνατότητα να λάβω  e mail .

Από το Σεπτέμβριο του 2014, έγκαιρα,  πριν από κάθε συνεδρίαση του ΔΣ λαμβάναμε φάκελο με την Η.Δ. και τις εισηγήσεις της υπηρεσίας.

Εδώ και ένα περίπου μήνα, εντελώς αυθαίρετα   και παρά την ρητή επιταγή του νόμου, αποφασίσατε να μην γίνεται καμιά αποστολή όχι μόνο των εισηγήσεων, αλλά ούτε καν αυτής της ΗΔ και να είμαστε υποχρεωμένοι να προσέλθουμε στο ΔΣ χωρίς καμία ενημέρωση επι της ΗΔ και επί των εισηγήσεων.

 Προσωπικά δεν μπορώ παρά να διαμαρτυρηθώ για αυτή την πράξη υποβάθμισης του ΔΣ, και να μην παραστώ στην συνεδρίαση της 18ης Μαΐου,  καθόσον πέραν όλων  των άλλων,  θεωρώ ότι δεν υπάρχει νόμιμη  σύγκληση του οργάνου.

Παρακαλώ η επιστολή μου αυτή να αναγνωσθεί στο σώμα και να καταχωρηθεί στα πρακτικά της συγκεκριμένης συνεδρίασης.Σας  ευχαριστώΓιώργος  Θωμάς

Δημοτικός σύμβουλος

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης « Μια πόλη για να ζεις ΧΑΛΑΝΔΡΙ η πόλη μας»

19 ΜΑΪΟΥ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.....
Δελτίο τύπου 2ου Συστήματος Προσκόπων Χαλανδρίου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΜΕΚΕΑ) - ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2016


Καλούμε κάθε πατριώτη-πατριώτισσα, με οποιαδήποτε ιδεολογική αναφορά, σε εκδήλωση του ΜΕΚΕΑ, την Τρίτη 31 Μαΐου 2016 στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών (Ακαδημίας 50 – Είσοδος και από τη Σόλωνος). Θέμα της εκδήλωσης θα είναι η καταστροφή που υφίσταται ειδικά τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός μέσα στην ΕΕ και την νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση, οι σχετικές εξελίξεις σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο, με την αμφισβήτηση της ΕΕ και την άνοδο των νεο-εθνικιστικών κινημάτων που στηρίζονται από τα θύματα της Νέας Διεθνούς Τάξης λόγω ειδικά της σημερινής χρεοκοπίας της παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς». Θα παρουσιαστεί η πρόταση εξόδου από τον λαϊκό όλεθρο μέσα από ένα πρόγραμμα Οικονομικής Αυτοδυναμίας που θα πρέπει να χτυπήσει την Οικονομική Κατοχή που επιβάλλουν η Υπερεθνική Ελίτ και οι ντόπιες ελίτ μαζί με τους προνομιούχους πολιτικούς, πνευματικούς κλπ. εκπροσώπους τους. Ένα τέτοιο λαϊκό μέτωπο όπως το ΜΕΚΕΑ είναι αναγκαίο τόσο στην Ελλάδα όσο και σε κάθε χώρα, της οποίας ο λαός αντιλαμβάνεται ότι το βασικό ζήτημα σήμερα είναι η ανάκτηση της οικονομικής και εθνικής του κυριαρχίας ως προϋπόθεση για μια νέα Δημοκρατική Κοινότητα Αυτοδύναμων εθνών και λαών.
Ομιλίες:

Σπύρος Μεθενίτης: Τα αίτια της καταστροφής και τι είναι το ΜΕΚΕΑ

Σάκης Αδάμ: Κριτική στην Αριστερά με βάση τη στρατηγική του ΜΕΚΕΑ (δηλ. έξοδος από ΕΕ/Νεοφιλελεύθερη Παγκοσμιοποίηση και Οικονομική Αυτοδυναμία)

Τάκης Φωτόπουλος: Το πανευρωπαϊκό κίνημα για την εθνική και οικονομική κυριαρχία ενάντια στην ΕΕ —Γιατί είναι επιτακτική η άμεση έξοδος μας από την ΕΕ για την έξοδο από την καταστροφή

http://www.mekea.org/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7-31052016/

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 18ου ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Ο  Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου και ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσουν το

18ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων.
               
Οι αγώνες θα γίνουν την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 και ώρα 17:30 στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, μπροστά στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα δημοτικά σχολεία του Χαλανδρίου και γειτονικών δήμων.
Κάθε σχολείο θα συμμετέχει με τετραμελή ομάδα συν δύο (2) αναπληρωματικούς και θα γίνουν τουλάχιστον 5 αγωνιστικοί γύροι διάρκειας τουλάχιστον 20' ο καθένας. Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών ενδέχεται να υπάρξει δυνατότητα συμμετοχής πλέον της μιας ομάδων για όσα σχολεία επιθυμούν. Για τη συμμετοχή των πλέον της πρώτης ομάδων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όποια ομάδα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (2 για νίκη – 1 για ισοπαλία – 0 για ήττα), ανακηρύσσεται κυπελλούχος 2016, ενώ θα απονεμηθούν κύπελλα στις τρεις (3) πρώτες ομάδες και μετάλλια στα μέλη τους.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ισχύσουν κατά σειρά τα εξής κριτήρια:
1. Το αποτέλεσμα μεταξύ των ισοβαθμούντων ομάδων, εφόσον έχουν παίξει όλες μεταξύ τους,
2. Άθροισμα πόντων επί του συνόλου των αγώνων,
3. Buchholz,
4. SonnebornBerger που υπολογίζεται ως άθροισμα των πόντων των αντιπάλων (κριτήριο 22 στο swiss manager).
Επίσης θα απονεμηθούν μετάλλια στους σκακιστές με τα καλύτερα ατομικά αποτελέσματα (ποσοστό επιτυχίας με προϋπόθεση ο σκακιστής να έχει παίξει σε όλους τους γύρους ή σε έναν λιγότερο). Κάθε σχολική ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει κορίτσια ή αγόρια του σχολείου που γνωρίζουν σκάκι, χωρίς ειδικούς περιορισμούς.
                Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν μέχρι την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση halandri@halandrichess.gr , όπου θα αναφέρεται το όνομα του σχολείου, ο αριθμός των ομάδων με τις οποίες επιθυμεί να συμμετάσχει κάθε σχολείο, το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο του υπευθύνου και τα ονοματεπώνυμα ανά ομάδα των παιδιών που θα παίξουν.
Στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας www.halandrichess.gr θα μπορείτε να ελέγξετε τη λήψη της συμμετοχής σας και να βρείτε πληροφορίες για την εκδήλωση και τον Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου. Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε είτε με τον διευθυντή των αγώνων κ. Σπύρο Σαγιά στο τηλ. 697.1809.462 είτε με τον Σ. Ο. Χαλανδρίου στο τηλ. 210.6846.693.
                                                                                                                         Με τιμή
  ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ    ΟΜΙΛΟΣ    ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
                                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                                       Σ. ΣΑΓΙΑΣ                   Β. ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ