Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Εκθεση 27-11-2011

χειροποίητες δημιουργίες


ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ!


Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ!


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30-11-2011Στην Lehman Brothers δούλευε ο νέος Γ. Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων‏

Στην Lehman Brothers και στον Ψωμιάδη δούλευε ο νέος Γ. Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων


Με τις «καλύτερες» συστάσεις έρχεται ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, στη θέση του παραιτηθέντος Διομίδη Σπινέλλη. Ο νέος Γενικός Γραμματέας ήταν από τους στενούς συνεργάτες του απερχόμενου Σπινέλλη, έχει εργαστεί ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε αρκετές ιδιωτικές επιχειρήσεις και έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα διαχείρισης έργων και συστημάτων.
Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Lehman Brothers, ηγούμενος της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγων της εταιρίας.
Ως Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια ασχολήθηκε με διαχείριση συμβολαίων και προμηθειών, βελτιστοποίηση διαδικασιών και επιλεγμένη εισαγωγή εξωτερικών αναθέσεων (outsourcing). Έχει εκτεταμένη εμπειρία στον σχεδιασμό, ανάλυση και προγραμματισμό.
Στο Υπουργείο Οικονομικών πήγε από την πρώτη στιγμή που ήρθε το ΠΑΣΟΚ. Ήταν σύμβουλος του Δ. Σπινέλλη από τον Νοέμβριο του 2009 μέχρι πρόσφατα με εξειδίκευση τη διαχείριση έργων και συστημάτων, τη σύνταξη και παρακολούθηση προϋπολογισμών καθώς και τον έλεγχο κόστους. Ασχολήθηκε με σειρά έργων όπως την Ενιαία Αρχή Πληρωμής, την Απογραφή Αμειβομένων Δημοσίου κ.α. Παλαιότερα ήταν σύμβουλος του Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, με αντικείμενο την παρακολούθηση δράσεων για την υλοποίηση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής.
Είναι κάτοχος διπλώματος MEng στην τεχνολογία λογισμικού (Software Engineering (Hon) – 1993) από το Imperial College of Science Technology and Medicine του Λονδίνου

 
antinews

Είναι μερικές οικονομικές εταιρείες που σου ανοίγουν πολλές πόρτες!!


ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ - ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ! ΕΝΤΑΥΘΑ!

Ωραίο το τσιτάτο ΛάΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ωραίες και οι ανακοινώσεις.

Αλλά εσείς μέλη του ΠΑΣΟΚ δεν είστε ακόμα;;;

Η πρωτοβουλία - που κάποτε ακουμπήσαμε όλοι επάνω της - δεν έχει επιρροές στην κοινοβουλευτική ομάδα;;;;

Δεν περνάει πια το καλαμπούρι Γιώργο!

Ή μέσα - με τους ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ή ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΞΩ ΓΙΩΡΓΟ!

ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!


ΥΓ:

"Ε! ΜΑΘΗΤΕΣ!  την Πατησίων και όλες τις καθέτους!"

ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΕΛΕΜΠΙΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΤΣΑΚΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *