Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΡΝΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΒΟΥ - ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΝΟ ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Αναδημοσιεύουμε το ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Γιάννη Παναγόπουλου από τα ΒΡΗΛΙΣΣΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ από την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βριλησσίων όπου εγκρίθηκε ΟΜΦΩΝΑ η εισήγηση του δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη.

Αφορά την υπόθεση του Αθλητικού Κέντρου στην Κισσάβου, Μητροπούλου και Καλλιανού για την οποία η ΠΛΑΤΕΙΑ έχει αναφερθεί στο παρελθόν αναλυτικά.


ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!


Με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων υπερψήφισε χθες την ανάκτηση από τον Δήμο μας των αθλητικών εγκαταστάσεων Κισσάβου και Μητροπούλου.

Μετά από διεξοδική και πολύωρη συζήτηση του μεγάλου αυτού ζητήματος, το Σώμα στο σύνολό του ενέκρινε την πρόταση του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη να "περάσουν" και πάλι, από τον ερχόμενο Οκτώβριο, στον Δήμο τα 10 στρέμματα των εγκαταστάσεων.

Το Δημοτικό μας Συμβούλιο αποδέχτηκε ουσιαστικά την συνεπή και ιστορικών διαστάσεων πολιτική του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη να λυθεί επιτέλους συναινετικά αλλά και οριστικά η σύμβαση μίσθωσης με τον ιδιώτη.

Μια σύμβαση που ταλάνισε τον Δήμο Βριλησσίων για 12 ολόκληρα χρόνια και στέρησε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τα γήπεδα των 10 στρεμάτων - το αθλητικό φιλέτο της πόλης μας από την νεολαία του.

Τα δεσμά που χάλκεψαν ολέθριες πολιτικές προηγούμενων δημοτικών αρχών επιτέλους έσπασαν οριστικά και αμετάκλητα.

Είναι κυριολεκτικά σπουδαίο το γεγονός αυτό διότι σηματοδοτεί την υλοποίηση μιας άλλης πολιτικής με όραμα, ιδεολογία, συνέπεια και στρατηγική.

Μια πολιτική που έχει ευθέως φιλολαϊκό πρόσημο και κατεύθυνση.

Η δικαίωση της πολιτικής της σημερινής δημοτικής αρχής στο θέμα αυτό είναι σαφής και μόνο από το γεγονός ότι την υπερψήφισαν χθες και όσοι για 12 "πέτρινα χρόνια" την αντιστρατεύονταν ως Διοίκηση και παρά το γεγονός των έντονων αντιδράσεων δεν άκουγαν κανέναν (κατοίκους, αντιπολίτευση, τοπικά μέσα ενημέρωσης).

Δεν πειράζει: "κάλλιο αργά, παρά ποτέ".

Τα Β.Ν. έδωσαν μαζί με τους κατοίκους και ολόκληρη την αντιπολίτευση για 12 ολόκληρα χρόνια τον αγώνα τους για να συμβεί αυτό που αποφάσισε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο.

Νιώθοντας απόλυτη δικαίωση για την επιτυχία αυτή, η οποία δίνει αξία και νόημα στους αγώνες των κατοίκων και της αυτής καθαυτής της πολιτικής για τον λαό, θεωρούμε την τολμηρή και συνεπή πολιτική του Ξένου Μανιατογιάννη ιστορικών διαστάσεων για την πόλη μας.

Για τον λόγο αυτό συγχαίρουμε δημόσια χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη τον ίδιο κα τους συνεργάτες του για την πιο σημαντική απόφαση της πολιτικής τους θητείας.

Ευχόμαστε τώρα να υλοποιηθούν και οι υπόλοιπες μεγάλες πολιτικές επιλογές για τον τόπο μας.

Γιώργος Παναγόπουλος.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ


Διάβασα στα θέματα ΗΔ για το αυριανό ΔΣ (27 Ιουλίου 2016), θέμα 25, ότι θα συζητηθούν τα παρατημένα περίπτερα.

Στη γωνία των οδών Κολοκοτρώνη και Γυφτόπουλου, υπάρχει εδώ και περισσότερα από 5 χρόνια αυτό το κλειστό περίπτερο. Καταλαμβάνει δε, μαζί με μια κακότεχνη τσιμεντένια ζαρντινιέρα και τα ντουλάπια του, αρκετό χώρο. Πέρα από λόγους καλαισθησίας και καθαριότητας, εμποδίζει σημαντικά και με κίνδυνο την ασφάλειά τους, την κυκλοφορία των πεζών.

Μπορείτε να το απομακρύνετε;

Γιώργος Γεωργιάδης

Ο - ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ

ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ .... ΗΧΟ!


Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει .....

Οι πολυλογάδες, υβριστές, λασπολόγοι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ έχουν κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο. Δεν απαντάνε, δεν βρίζουνε, δεν απειλούν.

Επί ένα μήνα τους σφυροκοπάμε για την απόφασή τους να γίνουν πελάτες των δανειστών με λεφτά των δημοτών, για να είναι καλά παιδιά και να υπηρετήσουν την αποτελεσματικότητα του Πιτσιόρλα και δεν έχουν απαντήσει κιχ!

Για να καταλάβεις δηλαδή η τελευταία ανάρτηση στο επίσημο όργανο της "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ",  την ΣΤΑΣΗ είναι στις 21 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!!

Κάνουν φεστιβάλ τώρα, δεν γράφουν. ΠΑΝΗΓΥΡΙ!
ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!

Είναι αποδιοργανωμένοι με το φεστιβάλ. ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΗΚΑΝ!

Και έκαναν ένα σκασμό ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ για να .... κουρδιστούν!

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ!
Το ήθος της καργαριστεράς προελαύνει. Διότι άλλο πριν. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ!
Τώρα είναι αυτοί εξουσία.

ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ!

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ και ΧΩΡΙΣ - καν - μια τυπική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο site του δήμου, έδωσαν στον κολλητό τους την παραγωγή εντύπων του φεστιβάλ.
ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ!

Δικά μας είναι τα λεφτά του δήμου για να κοιτάμε την καλύτερη τιμή;
Όσα να είναι ας πληρώσουν οι δημότες τα έντυπα.
ΑΡΚΕΙ  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΜΑΣ!
ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ!

'Εχουμε και χορηγούς επικοινωνίας άλλωστε. Μην το ξεχνάς! (ΜΗ ΧΕΣΩ).

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ όμως και πάλι ΧΩΡΙΣ - καν - ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - προσέλαβαν έναν ηχολήπτη με 15000 ευρώ για δέκα μήνες.
Μην πάει κανένας από τους ΔΕΚΑΔΕΣ άνεργους ηχολήπτες και πει "την κάνω εγώ την δουλειά με λιγότερα ρε παιδιά".

ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ; Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ! Η ΚΛΙΚΑ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, τον ΦΛΕΒΑΡΗ που του κάνανε σύμβαση 10 μηνών.

ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ!

Θα γίνεται μια δίωρη εκδήλωση τον μήνα στο Αετοπούλειο, θα δουλεύει δύο ώρες τον μήνα και ο τύπος θα τσεπώνει δηλαδή χίλιαπεντακόκια τον μήνα!

ΟΣΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ F16!

ΟΧΙ ΚΑΛΕ!
Ο  - wannabe - ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Πώς σου ήρθε να το ρωτήσεις; Αφού ..... ΚΟΥΡΑΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ....

ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ έτσι; ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ;;;; 

Μαλάκα εδώ ξεπέρασαν τον εαυτό τους!

Πήρα αναγνώστη μου τηλεφωνικές προσφορές από τρεις χορδιστές και έφτασα μέχρι την ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ για να μάθω, ώστε  να μην μου πουν τίποτα μαγκές οι ψευτοκουλτουριάρηδες και αρχίσουν αυτά τα δικά τους, ότι "ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ δεν ξέρει από πιάνα και όργανα και λέει αντιπολιτευτικές μπούρδες και τέτοια". 

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ευρώ για χόρδισμα δεν μου είπε κανείς!
ΚΑΝΕΙΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΟΥΤΕ ΧΟΡΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ!

Και ΚΑΝΕΙΣ δεν μου είπε ότι ένα πιάνο θέλει χόρδισμα παραπάνω από μία φορά τον χρόνο! 
ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!

Διότι δεν ξεκουρδίζεται το πιάνο σαν τους .... μπαγλαμάδες..
Ο φερόμενος ως ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΟΡΔΙΣΤΗΣ στην Ελλάδα,  μου είπε ότι το βαράνε 6 ώρες την ημέρα στην ΛΥΡΙΚΗ το ΠΙΑΝΟ και το χορδίζουν κάθε ένα με ενάμιση ΧΡΟΝΟ!

Το πιάνο ξεκουρδίζεται μόνο από τις συστολές - διαστολές λόγω μεγάλων αλλαγών θερμοκρασιών μου είπαν. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ και μετά το καλοκαίρι!

Έτσι λένε αυτοί που ξέρουν δηλαδή. Τώρα θα μου πεις και τρεις φορές - όσες οι συναυλίες - να το χόρδιζαν .... ΑΝΤΕ 300 ευρώ (μαζί με μια λογική υπέρβαση 25% της τιμής της ιδιωτικής αγοράς - sic).

Αλλά ΤΟΥΤΟΙ ΔΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥΣ - ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΗ 1900 ευρώ, ΧΙΛΙΑ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ, για να τους ΚΟΥΡΔΙΣΕΙ!

ΟΙ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!
 
Απορώ αν θα εγκρίνει ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ αυτό το ένταλμα, πραγματικά!

Διότι δεν μιλάμε για μια "λογική υπέρβαση της μέσης τιμής της αγοράς". (Είδες πόσο σικ είναι ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ άμα θέλει, δεν έγραψα "ψιλομίζα" για να μην λες δηλαδή 'ότι τους λασπώνω)

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΙΟ.

Σου λέει η νονά που έκανε την ανάθεση ποιος θα ασχοληθεί να ψάξει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ για το ΚΟΥΡΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ. Ούτε ο ξεκούρδιστος ο ακατανόμαστος δεν θα ασχοληθεί. Ασχολείτε με τα μεγάλα αυτός.
ΒΑΡΑΤΕ.

Έλα που ασχολήθηκε όμως γιατί είναι κατακαλόκαιρο και έχει έρθει η ανάπτυξη και την περιμένει ...

Αλλάζω ...

ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ρε φίλε!
Τι φίδια ακούστηκαν ...

Φίλε μου δεν θα με απασχολήσουν εμένα τον ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ τα σοβαρά και τα της βαριάς πολιτικής. Ας γράψει άμα θέλει το αφεντικό που είναι και πολιτικός κατά πώς τον λένε οι οχτροί του.

Εγώ εδώ κουτσομπολιό κάνω. Και θα μείνω μόνο σε ένα γεγονός το οποίο δεν έχει αναδειχτεί επαρκώς: ΡΕ ΦΙΛΕ ο Σπύρος ο Λυκούδης και ο Ψαριανός ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ! Δηλαδή το πιστεύεις;

Μιλάμε τώρα για φοβερά πράγματα. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου - και είμαι καμπόσων Μαϊων πια - τους θυμάμαι κάθε φορά που μίλαγαν - για όποιο θέμα, δεν έχει σημασία, στο τέλος το συνέδεαν με το εκλογικό σύστημα και την ανισοτιμία της ψήφου.

Μας τα είχαν κάνει τσουρέκια!

Από το ΚΚΕ εσ., την ΕΑΡ, την ΔΗΜΑΡ κλπ.

Έτη και έτη του Κυρίου δεηθώμεν, δηλαδή.

Ειδικά τον Λυκούδη που τον παρακολουθούσαμε ιδιαίτερα εδώ στο Χαλάνδρι, λόγω της "έντονης εμπλοκής του με τα δημοτικά του Χαλανδρίου" (καλά πολύ sic και caumme il faut είμαι σήμερα - ΚΟΡΗ ΝΑΥΑΡΧΟΥ), δηλαδή ... ΔΕΝ ....
ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΥΣ πόσο καιροσκοπικά μπορεί να λειτουργήσουν εννίοτε και οι  φερόμενοι και θεωρούμενοι από κάποιους ως οι πλέον σοβαροί.

ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΜΑ! ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ;

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ;;;; 
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΝΑ ΔΕΙΣ!
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Εκλάπη δικογραφία συγγενή εφοριακού που έκανε φοροδιαφυγή από την ΥΕΔΔΕ πριν 1 μήνα.

 ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ που λες και λέω λες να;;;

ΜΠΑΑΑΑ; 
Σύμπτωση θα είναι μωρέ!
Δεν μας αφορά!

Αλλά πάλι ο άλλος, το αφεντικό,  γιατί φωνάζει μέρες τώρα για το θέμα του φακέλου και τον εμπρησμό; Ξέρει κάτι;

ΑΠΑΠΑ! Δεν ανακατεύομαι ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ. Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στην ... Σικελία.

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑ VOTE ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ - ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΩΝΑ - ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ - ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ
.

Δεν έχουν φράγκο τα παιδιά για διαφήμιση, από εμάς τους εθελοντές (και φίλους)  περιμένουν.

Όσα λεφτά πήρε από τα βραβεία ο Δρογγίτης τα έδωσε - και όσα λίγα είχε ακόμα δικά του - για να κάνει την πειραματική εγκατάσταση μόνο ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, έναν υπολογιστή και κάτι κατσαβίδια και βιδολόγους.

ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ M.I.T. ΤΟ ΘΗΡΙΟ!

ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ και δεν σου κοστίζει και εσένα  τίποτα μωρέ αναγνώστη.
ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΤΕΛΟΣ! 
Θα γυρίσουμε τέλος Αυγούστου - εκτός αν εντός της ραστώνης του Αυγούστου βρουν ευκαιρία να ιδιωτικοποιήσουν και την ..... μάνα τους (που λέει ο Σαραμάγκου).
 Ή αν τους έρθει να αγοράσουν την ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΥΑΣ (πρώην Κέννεντυ) από τους δανειστές εκεί στον δήμο, οπότε θα διακόψουμε τις διακοπές μας.

Διότι αν όχι εμείς για να στα πούμε - ΠΟΙΟΣ; Μήπως θα στα πει κανένας άλλος;


ΠΑΜΕ ΝΤΟΛΥ!