Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΝΑΙ ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΕ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ

ΦΛΥΑ: ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΡΑΚΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ή ΤΣΑΤΣΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;

"Η ΦΛΥΑ στερεί έσοδα από τον δήμο αφού αυτά που εισπράττει για την παραχώρηση χώρων για δεινέργεια διαφήμισης τα στερεί από τον δήμο".

ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ....

Άκου τώρα λοιπόν:
Αγνοούν ή παριστάνουν ότι αγνοούν αυτοί που τα λένε αυτά, καθ' υπαγόρευση από τους χρηματοδότες τους:
  
"Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 15 του Β.Δ. 24-9/20-10-1958, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 8 του Ν. 1144/1981 και τροποποιήθηκε από το άρθρο 5 του Ν. 1900/90 και το άρθρο 9 του Ν. 2880/2001, επιβάλλεται υπέρ των Δήμων και Κοινοτήτων τέλος για κάθε διαφήμιση που γίνεται με οποιονδήποτε τρόπο και μορφή σε χώρους που βρίσκονται μέσα στα διοικητικά τους όρια.

 Με τις διατάξεις του άρθρου 5 του Ν. 1900/90, με το οποίο τροποποιήθηκε το άρθρο 15 του β.δ.24.9/20.10.1958, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ήταν δυνατό να αναπροσαρμόζονται τα τέλη διαφήμισης έως 15% ετησίως.

Η διάταξη αυτή ίσχυσε μέχρι την 1.1.2001, ημερομηνία έναρξης ισχύος της παρ. 6β του άρθρου 9 του Ν.2880/01, με την οποία προβλέφθηκε ότι η αναπροσαρμογή των τελών διαφήμισης πραγματοποιείται με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών.

Δεδομένου ότι η απόφαση αυτή δεν έχει εκδοθεί, οι δήμοι οι οποίοι είχαν υπερβεί τα όρια που θέτει η παρ.1 του αρθρ.15 του β.δ. 24.9/20.10.1958, πρέπει να επανακαθορίσουν τους συντελεστές του εν λόγω τέλους στο ύψος που αυτά είχαν διαμορφωθεί και ίσχυαν μέχρι της 31-12-2000, σύμφωνα με το υπ.αριθ.46651/2012/3-1-13 έγγραφο του ΥΠ.ΕΣ.
"


Αυτό λοιπόν είναι απόσπασμα από την εισήγηση της υπηρεσίας του δήμου, με υπογραφή Ρούσσου, για τον καθορισμό τελών διαφήμισης 2015.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΝΔΡΕΪΚΑ;;
ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ;;

Ότι ο δήμος Χαλανδρίου - ΑΠΟ ΤΟ 2001 ακόμα - εισπράττει ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟ που ο νόμος του επιτρέπει.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ μέσα από το δημόσιο λογιστικό, ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ! 

Το απαγορεύει ο νόμος. Γιατί;
Μη με ρωτήσετε.

Εϊναι ένας προκλητικός - υπέρ των συμφερόντων των διαφημιστικών εταιριών - νόμος, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ!

Συνεπώς τα μισθώματα που εισέπραττε (όσο ήταν εν ισχύ οι "αμαρτωλές συμβάσεις") η ΦΛΥΑ δεν βγήκαν ποτέ από το δημοτικό ταμείο, ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ ....

Εκτός αν θέλετε να αντικατασταθούν τα μισθώματα της ΦΛΥΑ από τέλος 150 ευρώ το χρόνο ανά τ.μ. για την κατάληψη κοινοχρήστων χώρων. 
Δηλαδή οι οδοσημάνσεις θα έδιναν (για παράδειγμα) 60Χ0,01Χ150 = 90 ευρώ ετήσιο έσοδo στον δήμο ακόμα - αν δεν υπήρχε η ΦΛΥΑ.
Οι μπαριέρες; 100Χ0,02Χ120 = 240 ευρώ στον δήμο τον χρόνο, για την "κατάληψη κοινοχρήστου χώρου" .

Αντίθετα η ΦΛΥΑ ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ έσοδα στο δημοτικό ταμείο, στο δημόσιο ταμείο (φόροι) και παρήγαγε και ανταποδοτικό έργο.

Εμείς - όσοι πιστεύουμε στην λειτουργία της εταιρίας - υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ.

Και όσοι δεν ήθελαν τις "αμαρτωλές συμβάσεις" ήθελαν να χαρίσουν λεφτά στις διαφημιστικές εταιρίες και να τα στερήσουν από τους δημότες, ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ ....

Είτε από ηλιθιότητα και κόμπλεξ, είτε γιατί είναι φερέφωνά τους και υπηρέτες των συμφερόντων τους.

ΘΕΛΟΥΝ να ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΟΥΝ ΕΣΟΔΑ! 
ΖΕΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ.

Λεφτά που έφτιαξαν παιδικές χαρές, νησίδες, αγόρασαν αυτοκίνητα και μηχανάκια στον δήμο, κάδους απορριμμάτων κ.α. 


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΜΑΣ;

ΥΓ 1: Και όμως. Παρόλα αυτά, ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, στο νέο Δ.Σ. της ΦΛΥΑ ΑΕ ορίστηκε ως μοναδικός εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης ο φορέας - εκφραστής αυτών των απόψεων που ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ, όπως θα αποδείξουμε.

Και είχαμε και την παγκόσμια πρωτοτυπία ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ..... από την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

(Όχι ότι ήταν κάτι που δεν ξέραμε εμείς. Απλώς οι μάσκες πέφτουν .....) 

ΥΓ 2: Δεν ισχυριζόμαστε ότι στα 14 χρόνια δεν έγιναν και λάθη. Λάθη δεν κάνουν όσοι κάθονται και καταγγέλλουν. Όσοι παράγουν αποτελέσματα κάνουν και λάθη.

Πρόκληση στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ: Πρότειναν να πάρουν τα μέλη του αποζημιώση 200.000 € για 1,5 μήνα!


Σε μία πρόταση που προκαλεί την κοινή λογική και τους οικονομικά αδύναμους προχώρησε η ΚΕΔΕ λίγες ημέρες μετα την ανάληψη της προεδρίας της από τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη . Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το η aftodiokisi.gr , κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. την περασμένη Τετάρτη λίγο μετά την αποχώρηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών συζητήθηκε πρόταση να δοθεί ποσό 200.000 ευρώ για «δαπάνες μετακίνησης και αποζημίωσης» των 31 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για ενάμιση μήνα. Δηλαδή, αν κάνει κάποιος την διαίρεση σε κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αναλογούν 6.451 ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου!

Όπως προκύπτει από έγγραφο που υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ Παναγιώτης Βασιλείου το Δ.Σ. «παρακαλούμε να εγκρίνεται δαπάνη ποσού 200.000 ευρώ και να εξουσιοδοτήσετε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ώστε μέχρι τη λήξη του οικονομικού έτους 2014, να ορίζει με αποφάσεις του τα Αιρετά μέλη των Οργάνων και των Επιτροπών της ΚΕΔΕ που θα συμμετέχουν σε διάφορα γεγονότα, όπως συνεδριάσεις Οργάνων, συνεδριάσεις Επιτροπών της ΚΕΔΕ (σ.σ. υπενθυμίζεται ότι οι Επιτροπές της ΚΕΔΕ δεν έχουν ακόμη συσταθεί!), συναντήσεις σε υπουργεία και άλλους φορείς, όπου εκπροσωπείται η ΚΕΔΕ καθώς και τις αντίστοιχες δαπάνες μετακίνησης και αποζημίωσής τους».

Το θέμα, που ήρθε λίγο πριν λήξει η συνεδρίασει και αφού πολλά από τα μέλη του Δ.Σ. είχαν ήδη αποχώρήσει, τελικώς, αποσύρθηκε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη ο οποίος μετά τις έντονες αντιδράσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι δεν είχε ενημερωθεί σχετικά.

aftodioikisi.gr

Ο Ανδρέας Παπανδρέου και η γενιά του Πολυτεχνείου

http://pitsirikos.net/2014/11/%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF/

 Μετά την χρεοκοπία της χώρας, είναι πολύ διαδεδομένη η άποψη πως για τη σημερινή κατάντια της Ελλάδας φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου (ο οποίος πέθανε το 1996). Πριν από την χρεοκοπία της χώρας, ήταν πολύ διαδεδομένη η άποψη πως για όλα τα άσχημα στην Ελλάδα έφταιγε η γενιά του Πολυτεχνείου.
Τα πράγματα μπερδεύονται λίγο όταν πλησιάζει η επέτειος του Πολυτεχνείου γιατί υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να αποφασίσουν αν για όλα φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου ή η γενιά του Πολυτεχνείου.
Πάντως, αυτοί φταίνε μόνο. Κανένας άλλος.
Βέβαια, είναι μια πρόοδος να ευθύνεται για την κατάντια της Ελλάδας ο Ανδρέας Παπανδρέου ή η γενιά του Πολυτεχνείου, αφού, πριν ρίξουμε όλες τις ευθύνες σε αυτούς, για όλα έφταιγαν οι Τούρκοι.
Μάλλον κάποιοι αντιλήφθηκαν πως είναι πολύ αστείο να ρίχνουν τις ευθύνες στους Τούρκους, αφού αποχώρησαν -και μας άφησαν μόνους μας με τους Έλληνες- πριν από πάρα πολλές δεκαετίες.
Είναι εντυπωσιακό πως όλοι αυτοί που ρίχνουν όλες τις ευθύνες για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας στον Ανδρέα Παπανδρέου, ή στη γενιά του Πολυτεχνείου, θεωρούν πως οι δεξιές κυβερνήσεις μετά την κατοχή, η χούντα -που κι αυτή δεξιά ήταν-, οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή, και οι κυβερνήσεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Κώστα Σημίτη και του Κώστα Καραμανλή δεν έχουν απολύτως καμία ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα μας.
Είναι λογικό να μην αναγνωρίζουν ευθύνες σε όλους αυτούς γιατί τους περισσότερους τους ψήφιζαν με πάθος· 90% έπαιρναν μαζί, μέχρι πριν την χρεοκοπία, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, και δεν τους ψήφιζα εγώ.
Οπότε, αν έχουν ευθύνη ο Κώστας Σημίτης και ο Κώστας Καραμανλής, έχουν ευθύνες κι αυτοί που τους ψήφιζαν. Δηλαδή οι ίδιοι.
Την χούντα δεν την ψήφιζαν οι Έλληνες αλλά την γούσταραν τρελά.
Αν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είχε κάνει εκλογές, θα έβγαινε με 80%. Λάθος του που δεν έκανε εκλογές.
Οι Έλληνες αγάπησαν πολύ τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, όπως είχαν αγαπήσει και τον Ιωάννη Μεταξά.
Αυτό δεν είναι περίεργο· και οι Γερμανοί λάτρεψαν τον Χίτλερ, και οι Ιταλοί ερωτεύτηκαν τον Μουσολίνι.
Γενικά, οι λαοί λατρεύουν τους στιβαρούς ηγέτες, έστω κι αν είναι νούμερα. Οι μάζες γοητεύονται από τους αυταρχικούς άνδρες. Είναι επειδή οι μάζες αποτελούνται από δούλους. Και οι δούλοι θέλουν αφέντη.
Οι Έλληνες έφαγαν 7 χρόνια στη μάπα τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τη γελοία παρέα του, δεν έβγαλαν άχνα, αλλά, μετά την τραγωδία της Κύπρου και την πτώση της χούντας, ανακάλυψαν όλοι πως έκαναν αντίσταση κατά της χούντας.
Όλοι οι Έλληνες ήταν στο Πολυτεχνείο. Θα θυμάστε την εποχή που δεν υπήρχε Έλληνας που να μην υποστήριζε πως ήταν στο Πολυτεχνείο την 17η Νοεμβρίου του 1973.
Το Πολυτεχνείο έγινε η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τους Έλληνες, αφού, αν δεν υπήρχε το Πολυτεχνείο, θα έπρεπε να αποδεχτούν την πικρή αλήθεια: η χούντα δεν γνώρισε ουσιαστική αντίσταση. Η χούντα έκανε περίπατο επί 7 χρόνια.
Οι Έλληνες και τα κόμματα φούσκωσαν τόσο πολύ το Πολυτεχνείο -για να καλύψουν τη δική τους δουλοπρέπεια και εθελοδουλία- που του έδωσαν διαστάσεις λαϊκής επανάστασης.
Όταν πέρασαν λίγο τα χρόνια, οι Έλληνες νοστάλγησαν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο -που ήταν γελοίος και κάθαρμα όπως ήταν κι αυτοί, οπότε τους ταίριαζε απόλυτα-, και έριξαν τις ευθύνες για ό,τι άσχημο συνέβαινε στη χώρα στη γενιά του Πολυτεχνείου.
Μα η γενιά του Πολυτεχνείου δεν ήταν στο Πολυτεχνείο. Η γενιά του Πολυτεχνείου ήταν στο σπίτι της. Η γενιά του Πολυτεχνείου ήταν αυτοί οι ίδιοι που την κατηγορούσαν.
Στο Πολυτεχνείο ήταν μόνο μερικές χιλιάδες όμορφοι και γενναίοι νέοι, που έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια την χούντα, τα κόμματα που ήταν στην παρανομία -και διαφωνούσαν με την κατάληψη-, και τη συντριπτική πλειοψηφία των αδιάφορων Ελλήνων πολιτών, και κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο.
Και ξαφνικά, οι ευθύνες για την κατάσταση στην Ελλάδα αποδόθηκαν σε αυτούς που είχαν κλειστεί στο Πολυτεχνείο.
Ποιοι τους απέδωσαν ευθύνες; Μα αυτοί που γούσταραν τρελά τη χούντα του Παπαδόπουλου. Η γενιά της χούντας. Η γενιά της χούντας, η οποία χρησιμοποίησε το Πολυτεχνείο, για να βαφτιστεί «γενιά του Πολυτεχνείου» και να πάρει συγχωροχάρτι για το γεγονός πως γούσταρε τη χούντα.
Την ευθύνη για την κατάντια της χώρας την έχει η γενιά της χούντας, η οποία το βράδυ του Πολυτεχνείου ήταν κλεισμένη στο σπίτι της και έβλεπε ανέμελα στην τηλεόραση τον χαριτωμένο Νίκο Μαστοράκη -βρίζοντας και τα «κωλόπαιδα που κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο και κάνουν φασαρίες»-, ενώ, μετά την πτώση της χούντας, η γενιά της χούντας πέρασε στη Νέα Δημοκρατία ή το έπαιξε σοσιαλίστρια -αλά ελληνικά-, καταστρέφοντας και το ΠΑΣΟΚ.
Η μόνη έγνοια που είχε η γενιά της χούντας -δηλαδή οι περισσότεροι Έλληνες- ήταν να φάει από όπου μπορούσε και να αρπάξει.
Και αυτοί κατηγορούν τώρα τους νέους που κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβριο του 1973.
Υπάρχει κάποιος που να απορεί ακόμα για τη σημερινή κατάντια της Ελλάδας;
Η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν αυτό που τους αξίζει. Και αξίζουν και χειρότερα.

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 17-11-2014

πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι 17-11-2014

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Η στοχευμένη απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με στόχο τη διάλυσή της και την εκχώρηση σε ιδιωτικά συμφέροντα των δράσεων που παραδοσιακά καλύπτουν οι ΟΤΑ. 

Έτσι, μετά από την «προσφορά» συσσιτίων σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία, μετά από «βλέμματα» των…καλών ιδιωτών στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων και μετά την είσοδο των «σωτήρων» στα πολιτιστικά δρώμενα της δημόσιας ζωής των πόλεων, μέσω του προγράμματος “Future Library”  και άλλων ΔΗΘΕΝ «πρωτοποριακών» δράσεων – δράσεις που πραγματοποιούνταν στους Δήμους τουλάχιστον εδώ και μία δεκαετία… - ιδρύματα «καλής θέλησης» με τις πλάτες της ΑΝΕΥ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ συγκυβέρνησης, επιχειρούν να εγκαταστήσουν μια ολιγαρχική κοινωνία εργολάβων που στόχο θα έχουν τη χρέωση ακόμη και του αέρα που αναπνέουμε.

Ο πόλεμος κατά των Δήμων και των δημοτικών αρχών που «δεν υπακούουν στις υποδείξεις», μόλις ξεκίνησε. Ήδη, από τον προηγούμενο μήνα, σύρθηκαν στα δικαστήρια δήμαρχοι που δεν δέχτηκαν τον προσχηματικό έλεγχο των συμβάσεων των εργαζομένων τους σε βάθος 20ετίας. Ανάμεσά τους και ο Δήμος μας. 

Πρόσφατα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής απέρριψε απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Πετρούπολης για τη μείωση των δημοτικών τελών σε κάποιες κατηγορίες πολιτών της πόλης. Την περασμένη εβδομάδα, με την απόφαση 590, το Γ’ Τμήμα του ΑΣΕΠ έκρινε παράνομες τις μονιμοποιήσεις –με μετατροπή των συμβάσεών τους- 27 εργαζομένων στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Μετά από 5 χρόνια…

Αυτά είναι μερικά από τα τεχνάσματα της συγ-κυβερνητικής μειοψηφίας (πλέον), ώστε να κάμψουν την αντίσταση των Δημάρχων (κυρίως) που δεν «ελέγχονται» από τη "δημοκρατία" ΤΟΥΣ. 

Η απαξίωση της αυτοδιοίκησης αποτελεί συνέχεια της πολιτικής των Μνημονιακών Κυβερνήσεων που στόχο έχει την κατάρρευση των δήμων και την απόδοσή τους στην «αγκαλιά» των ιδιωτών.

Συνάδελφοι, προμηνύεται πραγματικός πόλεμος. Άνισος πόλεμος. Ένας πόλεμος στον οποίον ο αδύναμος κρίκος είναι οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Στο όνομα μιας άγνωστης έννοιας της «δημοκρατίας», κάποιοι ευελπιστούν να εγκαθιδρύσουν ένα νέο «κράτος» στη θέση του κράτους. Οι ίδιοι αυτοί «κύριοι», στο όνομα μιας ΔΗΘΕΝ «μεταρρύθμισης», αγωνίζονται να απολύσουν δεκάδες οικογενειάρχες, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αξιώσεις των ευρωπαίων και ελλήνων τοκογλύφων και σε όσα – ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ – έχουν υπογράψει μαζί τους. Γιατί, αγαπητοί συνάδελφοι, η παροχή ψήφου δεν αποτελεί και παροχή συγκατάβασης για παράδοση άνευ όρων.

Μάς θέλουν ανέργους και επαίτες στο success story των ονείρων τους και στον φανταστικό τους κόσμο.
Η πραγματικότητα, όμως, έχει να κάνει με την ίδια μας τη ζωή και όχι με την ευημερία των τραπεζών και της μειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Χαιρετίζουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας na προτείνει στην ΚΕΔΕ και στην ΠΕΔΑ να αποφασίσουν το κλείσιμο των Δήμων όλης της χώρας την Πέμπτη 27/11/2014.

Ο αγώνας συνεχίζεται, μέχρι την τελική πτώση ΤΟΥΣ.

Η Αυτοδιοίκηση δεν (εξ)αγοράζεται, δεν ενοικιάζεται και δεν πωλείται.

πρΟΤΑση