Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ!Κάθε πολιτικό ΝΟΥΜΕΡΟ αυτές τις δύσκολες ώρες για το νησί ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ και της ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ δείχνει πόση κοινωνική ευαισθησία έχει γράφοντας ή προτείνοντας μια μαλακία για την Κεφαλονιά.

Κάθε μέρα και ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ανακοινώνει ότι θα μεταβεί εις το Αργοστόλι και το Ληξούρι για να ¨επιθεωρήσει" την κατάσταση των σεισμοπλήκτων λες και είναι ... αξιοθέατο.

Οι δημαρχαίοι εκεί, οι μεγαλόμπατσοι, οι νομάρχες, ο στρατός, αναγκάζονται - αντί να στήνουν καμιά σκηνή, να κουβαλάνε κανένα μπουκάλι νερό, να βράζουν καμιά φασουλάδα - να παριστάνουν τους βαστάζους - συνοδούς.... επιθεωρητών πολιτικάντηδων και να παριστάνουν τις γλάστρες όταν αυτοί κάνουν δηλώσεις εις τα κανάλια.

Ακούω το πατριώτη Ευαγγελάτο αυτή την στιγμή να λέει "η κυβέρνηση κινητοποιήθηκε, να είμαστε δίκαιοι, το μισό υπουργικό συμβούλιο έχει μεταβεί εις την Κεφαλονιά δείχνοντας την ευαισθησία τους".

Ένα άλλο ΝΟΥΜΕΡΟ στο κανάλι λέει "ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε, να είμαστε δίκαιοι, έχει πάει ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, όλοι στην Κεφαλονιά και συγκάλεσαν συσκέψεις".

ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΟ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ!

Εμείς, εδώ από την ΠΛΑΤΕΙΑ, δεν είχαμε  δείξει ακόμα την αλληλεγγύη μας, δεν έχουμε γράψει ή πει τίποτα "αλληλέγγυο" - εκτός από αυτό το άρθρο ανάδειξης της ΨΥΧΗΣ και της ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑΣ του σεισμόπληκτου Κεφαλονίτη.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΤΡΕΛΑΣ) ΜΟΝΟ ΤΟΥ .... ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ

Κάθε μέρα που περνάει αυτό που αποκαλύπτεται είναι η ανεπάρκεια των κρατικών δομών που αδυνατούν να ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ 600 ανθρώπους που επλήγησαν από σεισμό, στο πιο σεισμογενές σημείο της Ευρώπης (χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ αιφνιδιασμό, για να είμαστε ξηγημένοι, όλοι στην Κεφαλλονιά και την Ζάκυνθο ξέρουν ότι όπου νά 'ναι θα γίνει σεισμός, έτσι;), την ώρα που οι ταγοί αυτού του κράτους το ρίχνουν στην πασαρέλα για να βγουν στα κανάλια και να το παίξουν ευαίσθητοι αντί να αφήσουν τον μηχανισμό, αυτόν τον κολοβό μηχανισμό που υπάρχει, να δουέψει.

Σχέδια ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ και άλλα @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΝΤΟΛΕΣ (Κεφαλινιακές, κόκκινες, όχι Ζακυνθινές καφέ) που τρώνε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, όταν δεν έχει γίνει σεισμός,  καταναλώνοντας τους πόρους στην προετοιμασία και τις ασκήσεις επί χάρτου, τώρα που οι πατριώτες μου τα χρειάζονται έχουν πάει περίπατο και τα κανάλια μας λένε ότι ο κρατικός μηχανισμό κινητοποιήθηκε αποτελεσματικά γιατί κάνουν βίζιτες στο νησί οι υπουργοί και τα στελέχια!

Σταδιακά αρχίζουν και διάφοροι Αυτοδιοικητικοί Μαυρογυαλούροι - εν όψη επικειμένων εκλογών - να αναλαμβάνουν "πρωτοβουλίες" επίδειξης της ευαισθησίας τους.

ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΡΟΒΙΘΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ .... ΑΡΟΔΟΥ.

Και θα παίξουν και όλες οι σινεφίλ λέσχες το ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ του ΛΟΧΑΓΟΥ ΚΟΡΕΛΙ, σε ένδειξη συμπαράστασης και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στους σεισμοπλήκτους.

Και οι θεατές θα κάνουν την μεγάλη αγωνιστική  παραχώρηση να συνοδεύουν την ταινία με ΡΟΜΠΟΛΑ Κεφαλλονιάς αντί για τσίπουρο Τυρνάβου, που προτιμούν συνήθως. 

Αλλά η οργάνωση των κρατικών δομών είναι κάτι που δεν πρέπει να το πιάνεις εσύ αναγνώστη μου και να ζητάς να βελτιωθεί για να μην είσαι ... εξουσιαστής.

ΟΥΟΥΟΥ ΡΕ!

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΞΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

Είναι ξεφτίλα!

Η χώρα διανύει την τέταρτη μνημονιακή χρονιά και την έβδομη χρονιά μιας ανεπανάληπτης για ευρωπαϊκή οικονομία ύφεση,

Έχουν πει τα μύρια όσα για τους υπεράριθμους του δημοσίου που πρέπει να απολυθούν και να εκτελεστούν για να σωθεί η χώρα που βουλιάζει από το "αντιπαραγωγικό δημόσιο" ,

Έχουν αραδιάσει ένα καράβι τέτοιες μπούρδες μόνο και μόνο για να μην αγγίξουν τα υψηλά εισοδήματα και να αποφύγουν να βάλουν χέρι στα λεφτά της ελίτ, που βγήκαν με καραβιές στην Ελβετία και τους φορολογικούς παραδείσους, τα κλεμμένα από τα εξοπλιστικά και τα "χρηματοδοτούμενα" έργα - που δεν ήταν χρηματοδοτούμενα αλλά ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ από τον Έλληνα πολίτη,

και τώρα, τρεις μήνες πριν την κάλπη - εφιάλτη του πολιτικού προσωπικού που οδήγησε την χώρα στα βράχια, καταφεύγουν στην γνωστή ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ μέθοδο του παλαιοκομματισμού!

ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΥΝ!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ και θα κάνουν αναλύσεις περί "αντιπαραγωγικού δημοσίου" που αυτοί οι σοβαροί θα το περιορίζουν για να το σώσουν ενώ εμείς θα είμεθα οι υπερασπισταί των προνομιούχων βολεμένων, λαϊκιστές.

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ....
ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ

Να γιατί αυτοί δεν θα αλλάξουν, δεν θα μεταρρυθμίσουν, δεν θα εκσυγχρονίσουν ΠΟΤΕ αυτό το κράτος!

Γιατί είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!
Το θέλουν ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ για να κρύβει την ηθική τους κατάπτωση.

Δημιούργημα της ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥΣ, του βλαχοδημαρχισμού τους, της νοοτροπίας τους.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ,  Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ!

Και επειδή ξέρω την απάντηση ήδη

"Τα προγράμματα δεν είναι του δήμου, είναι του ΟΑΕΔ, της Περιφέρειας ή του κακού μας του καιρού" ένα έχω να πω:

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ! 

Εξαίρεση ουσίας θα  αποτελούσαν οι προσλήψεις ανταποδοτικού χαρακτήρα, για τις οποίες ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
(Βρεφονηπιακοί σταθμοί, γυμναστές κλπ).

Ναι δεν γίνονταν ....
Τις φύλαγαν και αυτές για να φτουρήσουν προεκλογικά .....

Πέρυσι δεν μπορούσαν να πάρουν γυμναστές ή προσωπικό για τους παιδικούς σταθμούς (ανταποδοτικές υπηρεσίες). Δεν θα είχε εξαργύρωση.

Στα φρύδια τους αν δεν είχες σταθμό να πάει το παιδί σου για να πας να δουλέψεις (αν είσαι από τους τυχερούς).

ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ!

ΑΙΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!

Τολμάτε να μας λέτε μετά εμάς λαϊκιστές ....


Πήγαινε αναγνώστη μου να πιάσεις δουλειά αν σε πάρουν, δεν αφορούν εσένα που έχει ανάγκη να δουλέψεις., έστω και πέντε μήνες,  αυτά που γράφω.

Δεν θα γίνεις ΡΑΓΙΑΣ αν πας στο παραβάν ....  και  ξέρεις....

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ! 
ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ!

Αντί να σε κοροϊδέψουν, ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΤΟΥΣ. ΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ για να μπορέσεις να βρεις επιτέλους σε αυτή την χώρα μια μόνιμη και αξιοπρεπή δουλειά.

ΕΙΔΙΚΗ (ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΗ) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
              


                                                                                                                  -  3η
ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ    -------
                                                                                                                 - 2014
Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση του σώματος, λόγω προθεσμίας, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 6η Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:


1.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα.

2.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανανέωση  συμβάσεων ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου του ΕΣΠΑ «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο Χαλανδρίου».

3.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

4.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου.
       Χαλάνδρι  05/02/2014
                                                                        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.                                                                ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ 

ΔΙΟΡΘΩΣΙΣ! ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ!Λάθος στο ρεπορτάζ της Πλατείας!

Δεν βάλανε γύψινα χωρίσματα στο δημαρχείο όπως ασυνειδήτως και ελεινολογώντας τον δήμαρχο έγραψε η απαίσια Πλατεία.

ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ για να χωρέσουν τα κουκιά, οπότε βγάζοντας τα χωρίσματα έμειναν τρύπες και μερεμέτια στους τοίχους τα οποία δεν μπορούσε ο δήμος να τα επιδιορθώσει - διότι δεν έχει λεφτά για μπογιές - και έβαλε τους εργαζόμενους να τσοντάρουν ρεφενέ ....

ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ!

Ζητούμε ταπεινώς συγνώμη  που κάναμε τόοοοοσο σοβαρό λάθος και γράψαμε "βάλανε" αντί για "βγάλανε".

(Τώρα γιατί ασχολήθηκαν με το "μέγα λάθος" της Πλατείας  και όχι με την ξεφτίλα του βαψίματος ρεφενέ από τους εργαζόμενους, τι να σου πω και εγώ αναγνώστη μου .....)

ΝΕΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΡΕΦΕΝΕ ΒΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!

ΜΠΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΡΕΦΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΦΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ! 

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ - ΧΩΡΙΣ ΡΕΦΕΝΕ - ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣΗ!

Η προεκλογική περίοδος άρχισε!

Ο Δήμαρχος Κουράσης προσλαμβάνει με πεντάμηνα κουκιά ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!
(Δεν μιλάω για τις "μάχιμες" θέσεις στην καθαριότητα, το πράσινο, το εργατοτεχνικό προσωπικό, ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΙΛΑΩ. Α και να μην ξεχάσω: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ .... AYTOI ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ .... ΝΕΟΠΛΑΣΜΑ).

Τους βάλανε στα γραφεία λοιπόν, να νιώσουν και αυτοί, για λίγο βολεμένοι.
Αύριο, μόλις περάσουν οι πέντε μήνες θα είναι πάλι άνεργοι, αφού - μόνο μπαμπουίνος δεν καταλαβαίνει, ότι αυτές οι εγκρίσεις θέσεων είναι της γνωστής παλαιοκομματικής σχολής της εξαγοράς ψήφων και δεν πρόκειται να εγκριθούν ξανά από την ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ μόλις σβήσουν οι προεκλογικοί προβολείς και θα φύγουν μαζί με τους άλλους ... της κινητικότητας που χρωστάνε να απολύσουν αφού το λέει το μνημόνιον!

Και τώρα λοιπόν αναγνώστη μου έχουμε το εξής φαινόμενο στον δήμο!
ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!!!!

Όμως αυτά είναι λεπτομέρειες για τον δήμαρχο!
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ;
ΦΟΒΕΡΟΣ! ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ!

Έβαλε λοιπόν και έκαναν χωρίσματα με γυψοσανίδες στο ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ κτίριο του δήμου για να δημιουργήσει τους αναγκαίους χώρους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!

Και μετά όμως;

Ε ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!

Έβαλε τα χωρίσματα ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, τους μόνιμους, ότι αν θέλουν να βαφτούν οι χώροι μετά τις γυψοπαρεμβάσεiw να βάλουν ΡΕΦΕΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΓΙΕΣ, γιατί ο δήμος δεν έχει λεφτά για πλαστικό. Τα έδωσε όλα για την διαμόρφωση του ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ!!!!

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΦΤΟΥΝ ΟΙ ΓΥΨΟΙ για να μην δουλεύουν μέσα στο καραγιαπί!

Όσο και να σας φαίνεται απίστευτο είναι αλήθεια!!!!!

Αυτά βέβαια δεν θα σας τα πουν οι άλλοι "αντιπολιτευόμενοι", δεν προλαβαίνουν, μέρες που είναι.

Κάνουν πολύ εντυπωσιακές ενέργειες και δηλώσεις!

Κυνηγάνε πορτοφολάδες, αλλάζουν το σύνταγμα, ανοίγουν φροντιστήρια, ετοιμάζουν την επανάσταση, ελέγχουν το ΣΔΟΕ αν έκανε καλά την δουλειά του, φυλάνε σκοπιά μην χαθεί ο δήμος, καταπίνουν σπαθιά, βγάζουν φωτιές από το στόμα, ξεβουλώνουν φρεάτια εθελοντικά .....

ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ....

..... ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ "ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ" ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ!

ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ!

ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014Χωρίς την έκπληξη, που αρκετοί διέδιδαν ότι θα γίνει ανακοινώθηκε η απόφαση του ΚΚΕ για τον επικεφαλής του δημοτικού του συνδυασμού στο Χαλάνδρι μετά την προχθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ε.

Και βέβαια υποψήφια δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι η 

ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΗ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑ (για το τυπικό μέρος της είδησης βάζουμε και το "κανονικό" όνομα της ΛΟΥΛΑΣ).


ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΒΟΥΝΟ

ΨΗΦΙΣΤΕ - ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ!