Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ; ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ. ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ


Να είστε νοικοκυραίοι ρε. 
Να έχετε την περιουσία σας, την ιδιοκτησία σας, το βιος σας.
Να είστε συνετοί ρε.
ΚΛΕΨΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΑΤΑΙΟΣ ΡΕ!
Αυτό είναι το υπόβαθρο πάνω στο οποίο φτιάξατε αυτό το κράτος που κατέρρευσε και τώρα παριστάνετε ότι σας φταίγανε οι μισθοί, η απόδειξη για την τυρόπιτα και το καταναλωτικό δάνειο των χιλίων ευρώ που έδιναν οι τράπεζες για να ξεπλύνουν το τεράστιο στοκ που είχαν από μαύρο χρήμα.
ΠΑΛΙΟΫΠΟΚΡΙΤEΣ!

Και να βρίζετε που σας  φορολογεί τώρα το κράτος την ακίνητη περιουσία σας που "με τόσο κόπο καταφέρατε να αποκτήσετε" με χρησικτησία, κλέβοντας την πατρίδα σας!
ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!

Και όσο πιο τσάμπα έχετε αποκτήσει εσείς ή οι πρόγονοί σας την περιουσία σας, τόσο πιο δυνατά να φωνάζετε που σας την φορολογούν και να απαιτείτε να μειωθεί η επιβαλλόμενη σε εσάς φορολογία ακινήτων και αντί αυτής να κοπεί και άλλο η σύνταξη του χαμηλοσυνταξιούχου, ο μισθός του εργαζόμενου που δεν φρόντισε, αυτός, ο πατέρας του, ο παππούς του ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΜΙΑ 15αριά - 20αριά στρέμματα δημόσιας γης, για να έχουν να πορεύονται ανέτως και να αντιμετωπίζουν νοικοκυρίσα τη ζωή.
Σαν και εσάς!

Αυτά ως .....μια  άσχετη ..... εισαγωγή. 

Η έρευνα που κάνουμε για την υπόθεση του προβλεπόμενου χώρου για την ανέγερση λυκείου και νηπιαγωγείου στο Πάτημα, που αφορά  το δημοτικό (????)  ακίνητο στην Τρίτση, Κάδμου και Τήνου, που είναι χαρακτηρισμένο από το ΓΠΣ για ανέγερση σχολείου (Λύκειο) βγάζει ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ στοιχεία στην επιφάνεια.

Θυμίζουμε, είναι εκείνο το ακίνητο για το οποίο οι ... "αγωνιστές" του ΔΣ της Ένωσης Γονέων μπήκαν μπροστά, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία ΣΥΓΚΆΛΥΨΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ για τα αφεντικά τους, "πιέζοντας" τις "αναίσθητες" δημοτικές παρατάξεις να κάνουν "καλά την δουλειά τους" - όπως τα φωτεινά παραδείγματά τους οι "αντάρτες" της Αντιίστασης - "να δείξουν ευασιθησία για την παιδεία" (οι παλιοαναίσθητοι) και να υποδείξουν άλλο χώρο ανέγερσης του σχολείου στο Πάτημα.

 ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ότι το σχολείο δεν θα γίνει εκεί που προβλέπει ο εγκεκριμένος πολεοδομικός σχεδιασμός: στην Τρίτση, Κάδμου και Τήνου.

Να υποδείξουν άλλο χώρο οι "τυχάρπαστοι που έπιασαν καρέκλα στο δημοτικό συμβούλιο" - λένε οι ΗΛΙΘΙΟΙ ή ΣΤΗΜΕΝΟΙ της  Ένωσης - "για να γίνει γρήγορα το σχολείο".
(Και με εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης, ίσως να γίνει. ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ! Ίσως και να ξέρουν και για ποιο οικόπεδο ενδιαφέρεται ο ...."επενδυτής" για τον οποίο τους  βάλανε μπροστά να λένε τέτοια.).

Να υποδείξουν οι "τυχάρπαστοι, αγράμματοι" (αλλά ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΟΙ και ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ) άλλο οικόπεδο, όπου θα χρειάζεται ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ για να χαρακτηριστεί χώρος σχολείου (και ό,τι άλλο θα ζητήσει η ..... εναλλακτική πηγή χρηματοδότησης) για να κάνουμε γρήγορα.

Απαιτούνται δύο , τρία χρόνια μες το νερό, χωρίς ενστάσεις περιοίκων - ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΝΙΣΤΑΝΤΑΙ αν τους πάει δίπλα τους ένα σχολείο, με ό,τι άλλο ζητήσει ο επενδυτής,  ένα σχολείο που ΑΛΛΟΥ είχε σχεδιαστεί να γίνει και εκείνοι έφτιαξαν το σπίτι τους σε περιοχή ΑΜΙΓΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ με ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σχέδιο, άρα ΔΙΚΑΙΩΣ θα επιχειρούν να ρίξουν κάθε αλλαγή στο ΓΠΣ που τους αδικεί.
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, όπως λένε ΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ της Ένωσης και τα αφεντικά τους.

 Άσε που το είπαν αυτό - όλως τυχαίως, (δεν ήξεραν, σου λέει)  την ώρα που περιμένει ο δήμος την απόφαση του Αρείου Πάγου επί της αναιρέσεως που έχει κατατεθεί και άρα - αν θέλανε να είναι ΧΡΗΣΙΜΟΙ για την παιδεία στον δήμο και το δημόσιο συμφέρον - εκεί έπρεπε να στρέψουν το ενδιαφέρον τους και να κάνουμε ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΗΣ για την μη απέλεια του σχολικού χώρου. (θα πούμε πολλά περί αυτού).

Την Παρασκευή πήραμε στα χέρια μας, ύστερα από αίτηση της δημοτικής μας παράταξής "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ", αντίγραφο του φακέλου της υπόθεσης από τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου.
Το ίδιο αντίγραφο πήρε - ύστερα και από δική του αίτηση - και ο Γιώργος Θωμάς.

Συζητήσαμε με την δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση από την πλευρά του δήμου Χαλανδρίου, την κα Μαριλένα Αλεξοπούλου παρουσία του Γενικού Διευθυντή του δήμου κου Χρ. Μπαμπανιώτη.

Πλέον το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει, δεν υπάρχει κενό στην υπόθεση.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΙΖΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ.

ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, του ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ, των παιδιών μας.
ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ!

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια υπόθεση στην οποία η υπόθεση Ζερβού - 3ου Γυμνασίου Λυκείου είναι .... νηπιαγωγείου.

Η απόπειρα των ΣΤΗΜΕΝΩΝ της Ένωσης Γονέων να ξεπλύνουν τα αφεντικά τους και να κατηγορήσουν τις δημοτικές παρατάξεις που δεν είναι ευαίσθητες θα γίνουν η άκρη του μίτου της Αριάδνης που θα οδηγήσει στο τέρας που κρύβουν στα βάθη του διαπαραταξιακού ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ λαβύρινθου χρόνια η .... φιλική αηδία, ο μηχανισμός συγκάλυψης οικοπεδοφάγων και εμπόρων της δημόσιας γης και του δημόσιου συμφέροντος.

Είναι η ώρα να πάρεις θέση και εσύ.
Θα είσαι με εκείνους που σε δουλεύουν, πουλώντας σου "επανάσταση" και "ευαισθησία" του κώλου ή με όσους αγωνίζονται για να είναι η πόλη αύριο βιώσιμη και λειτουργική για τα παιδιά και τα εγγόνια σου.

ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ!

ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ!

Σιγά, σιγά όμως.

Γιατί εμείς ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ με μια σύμβαση μίσθωσης κυλικείου και αν μπορούσε ο δήμος να πάρει εκατό ευρώ παραπάνω το μήνα.
Θα πάμε με αυτούς τους δημόσιους λειτουργούς ΠΟΥ "ΞΕΧΝΑΝΕ" να δηλώσουν στο κτηματολόγιο ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.

Και όποιος δεν είναι μαζί μας σε αυτή τη πορεία, όποιος είναι με τους "ξεχασιάρηδες" θα είναι οχτρός.

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

ΥΓ: ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! 

Γνωμοδότηση του ΝΣΚ για εργατικά ατυχήματα


Για το εάν επιτρέπεται η χορήγηση από τις Υπηρεσίες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) αντιγράφων μηνυτήριας αναφοράς και άλλων συνημμένων σ’ αυτήν εγγράφων, που έχουν σταλεί στις δικαστικές και αστυνομικές Αρχές, σε περιπτώσεις σοβαρών και θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων, μετά από αίτηση του εργοδότη ή άλλου ενδιαφερομένου, ο οποίος επικαλείται έννομο συμφέρον, κλήθηκε να γνωμοδοτήσει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, σε συνέχεια ερωτήματος Υπηρεσίας του Υπ. Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την κατά πλειοψηφία Γνωμοδότηση, με Αριθμό 17/2018, της Β’ Τακτικής Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που παρουσιάζει, σήμερα, πρώτο το epoli.gr

«[…] η Διοίκηση οφείλει να χορηγήσει αντίγραφα της έκθεσης του Σ.ΕΠ.Ε., των λοιπών εγγράφων που τη συνοδεύουν, αλλά και της μηνυτήριας αναφοράς, αφού αυτά αποτελούν διοικητικά έγγραφα, και προκύπτει δε όχι μόνο εύλογο αλλά πρόδηλο συμφέρον, με την υποχρέωση ενημέρωσης της Διοίκησης, του υποκειμένου των δεδομένων ή των τρίτων, για την επικείμενη επεξεργασία, εάν τα έγγραφα αυτά περιέχουν προσωπικά δεδομένα.

[...] ωστόσο, εάν η Διοίκηση θεωρήσει ότι, ενόψει και της σχηματισθείσης ποινικής δικογραφίας, τυχόν ικανοποίηση του αιτήματος των διοικουμένων θα δυσχεράνει ουσιωδώς την έρευνα των δικαστικών ή αστυνομικών Αρχών, μπορεί να αρνηθεί τη χορήγησή τους, αιτιολογώντας, όμως, πλήρως, την άρνησή της αυτή.»

Eπαναληπτική συναυλία "ΚΑΡΝΑΚ: το Διαστημόπλοιο του Σύγχρονου Μάγου" - Μουσική ομάδα ΡΟΔΑΟ ήχος της Νέας Εποχής μέσα από τη Μαγεία της Μουσικής


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΔΑ
ΜΕ ΕΡΓΑ ΓΚΟΥΡΤΖΙΕΦ

ΚΑΡΝΑΚ
το Διαστημόπλοιο του Σύγχρονου Μάγου

Ενορχήστρωση / Καλλιτεχνική Διεύθυνση
 Μαρία Περετζή


 Αίθουσα 3Α (Λεωφόρος Καποδιστρίου 116 & Ελευθερίας 1, Ν. Ιωνία)
Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Απριλίου
Ώρα: 21:00
Είσοδος: 12 ευρώ


Μετά την επιτυχία της συναυλίας και την απήχηση που είχε στο κοινό, η μουσική ομάδα ΡΟΔΑ θα την επαναλάβει για δύο επιπλέον βραδιές, το Σαββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλίου.
Η συναυλία «Καρνάκ: το Διαστημόπλοιο του Σύγχρονου Μάγου», με έργα Γκουρτζίεφ-ντε Χάρτμαν που διοργανώνει το Ίδρυμα Γκουρτζίεφ σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα ΡΟΔΑ γίνεται όχημα προς τη βαθύτερη κατανόηση της διδασκαλίας του Γεώργιου Γεωργιάδη γνωστού ως Γκουρτζίεφ (1866-1949), και της σημασίας που η φιλοσοφία αυτή έχει για τη σύγχρονη παγκόσμια πραγματικότητα.
Από το 1991 η ομάδα ΡΟΔΑ διερευνά τη μουσική και θεατρική εμπειρία με στόχο την ανάπτυξη του δυναμικού του ανθρώπου. Χάρη στον πρωτοποριακό της ήχο και τη διευρυμένη οπτική ενορχήστρωσης της Μαρίας Περετζή, η συναυλία «Καρνάκ» διατυπώνει μουσικά την ουσία και τη δύναμη της φιλοσοφίας που κληροδότησε ο Γκουρτζίεφ. Μέσα από ένα μεγάλο φάσμα ηχοχρωμάτων και συναισθηματικών αποχρώσεων από τη συνεργασία ανατολικών, δυτικών οργάνων και φωνητικών, ανατρέπει κάθε προηγούμενη εκτέλεση. Αναδύεται μια καινούργια δυνατότητα διαλόγου μεταξύ Ανατολής και Δύσης στη σύγχρονη εποχή της έντονης πολιτικής, κοινωνικής και θρησκευτικής πόλωσης.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
Πληροφορίες για κρατήσεις: 210-28.36.763 / 6976033948 / 6937422456 
Ιστοσελίδες: www.rodatheater.gr  /  www.gurdjieff.org.gr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Τάκης Πατερέλης               πιάνο, φλάουτο, σαξόφωνο, κρουστά,
                                             χανκ ντραμς, φωνητικά
Μαρία Θωϊδου                    σόλο φωνή
Σταύρος Κάππας               σαντούρι, πλήκτρα, φωνητικά
Γιώργος Ντούνης              κρουστά, φωνητικά, θιβετιανά μπολ,
                                            ντιτζεριντού
Αλέξανδρος Περετζής       μπάσο, κιθάρα, τζουράς, θιβετιανά μπολ,
                                            φωνητικά
Ίρις Μπαγλανέα                τραγούδι, φωνητικά, τζουράς
Ιουλία Βεντίκου                 φωνητικά, πλήκτρα
Άννα Κυπραίου                 άρπα, φωνητικά
Πάτυ Παπαγεωργίου        φωνητικά


Καλλιτεχνική Διεύθυνση/ Ενορχήστρωση: Μαρία Περετζή

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ