Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ: Η ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΥΑ


Σας παρουσιάζουμε σήμερα την μελέτη που κατέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ο μελετητής για το θέμα της υπαίθριας διαφήμισης.

Ο μελετητής ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ τις θέσεις που ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ διατυπώνουμε από την Πλατεία και έχουν να κάνουν με τη νομιμότητα ή όχι των μέσων.

ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΦΛΥΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ NEO SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ www.flya-ae.gr  και την έστειλε στον δήμο για ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ.

Το "ΟΜΟΦΩΝΑ" δεν θα ήταν έκπληξη, αν δεν περιλάμβανε και την ψήφο ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος ουσιαστικά αποδέχτηκε ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ και αρκετοί από την παράταξή του αρνούνται, ότι δηλαδή ο αστικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για διαφημιστική εκμετάλλευση ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΜΠΑΕ (όπως λέει στην μελέτη του και ο ειδικός που έφερε ο κος Μπαλέρμπας για να αποκατασταθεί "η νομιμότητα" και που τελικά κατέληξε ότι κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε και ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕ!)

Τώρα γιατί έγινε τόση φασαρία;
Γιατί βγήκε ο Ανδρεόπουλος με τον Πράσσο και έκαναν έλεγχο σε συνεργεία, στον δρόμο, ως γνήσιο ΜΠΑΤΣΟΚ,  ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ και δεν καλύπτονταν από την άδεια που έχει εκδόσει ο Αντιδήμαρχος, εμποδίζοντας εργάτες να κάνουν την δουλειά τους και προκαλώντας ζημιά σε επιχειρηματία της πόλης μας;;
Γιατί ούρλιαζαν διάφοροι ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ για τις παρανομίες της ΦΛΥΑ;;;

Μα ήταν απλό: Γιατί αυτά που γράφει ο ειδικός κος Βλαντής, τα λέμε χρόνια εμείς.

Άρα έπρεπε να είναι λάθος για να επενδυθεί  ΠΟΛΊΤΙΚΑ, ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΔΙΩΞΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, όργιο που στήθηκε και υλοποιήθηκε με συνθήκες που θυμίζουν - καλαμπούρι  COSA NOSTRA.
ΥΓ 1: Θυμίζουμε ότι την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης δεν την ψήφισε ο Νταβίας, όχι γιατί αμφισβητούσε την ικανότητα ή την επάρκεια του κ. Βλαντή αλλά γιατί ακριβώς ήταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΕΚ ΠΕΡΙΣΣΟΥ, αφού αυτά όλα τα φοβερά που γράφει,  ήταν γνωστά και κατατεθημένα στο Δ.Σ. της ΦΛΥΑ από μέλη του Δ.Σ. της, που είναι σχετικά με την διαφήμιση (ΠΑΡΑΣ - ΝΤΑΒΙΑΣ) αλλά που κρίθηκαν από την νέα διοίκηση του Δήμου ανεπαρκείς, αφού ό,τι έλεγαν είχε - και καλά - δόλο, διότι έτσι βόλευε μικροπολιτικά. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ.

Οπότε τώρα, θα σκάσει η ΦΛΥΑ μια 6άρα χιλιάρικά, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ,  ΤΣΑΜΠΑ. (Ή για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ παίρνοντας την αποζημίωση αντιπροέδρου που είναι περίπου όσο κάνει αυτή η μελέτη ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ παροχής υπηρεσιών στην εταιρία).

ΥΓ2: Και ενώ η μελέτη έχει εγκριθεί  ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ακόμα τα στέγαστρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΦΛΥΑ ΧΑΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, όπως σας έχουμε ξαναγράψει. Και μπήκαμε και στον επόμενο μήνα. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΥΓ3: Για την δημοσίευση της μελέτης (που ως πρακτική ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΦΛΥΑ, λόγω της συμμετοχής μου στο συμβούλιο) ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ και ΠΗΡΑΜΕ την ανοχή του Δντος Συμβούλου Νάσου Μπαλέρμπα, ο οποίος κατανόησε ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ σημαντική απόδειξη για τον δημόσιο δίαλογο - αντιπαράθεση, που συντελείται στην πόλη ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ, που άλλα ψηφίζουν, άλλα λένε και μετά διώκουν τους αντιπάλους τους ακόμα και σε ιδιωτικά επαγγελματικά θέματα ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΗΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ να διαχειριστούν αυτό που ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ τους χαρίστηκε.

ΚΑΛΟ Σ- Κ!


ΚΑΛΗΜΕΡΑΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΧΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟΥ;;;

Δεν παίζονται τα άτομα!

Προσπαθούν να μετατρέψουν τον διάλογο και την αντιπαράθεση για τα δημοτικά θέματα σε ...  παρασυναγωγές όπου ο βασικός κανόνας είναι η ΟΜΕΡΤΑ!

Ζήτησε και τα ρέστα - λέει - γιατί "διέρευσαν" οι όροι της σύμβασης για το παγοδρόμιο στην Καρατζά!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ;;;;

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ;;;;
ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΣΘΩΣΑΤΕ;;;

Οι όροι εκχώρησης δημόσιας περιουσίας πρέπει να είναι ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ, αναρτημένοι στο ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, και όχι να ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ σε όποιο μέλος του Δ.Σ. έκανε το λάθος να δώσει την σύμβαση ΣΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ που την ζήτησε.

Και κάτι ακόμα: ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΤΕ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ .... ΟΠΤΙΚΟ, όπως σας εισηγήθηκε!!!!

Θα πέσει στραγγιστό!
Και όπως βλέπετε ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ! Σας τα λέμε από πριν και αμαρτία ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ.

Κατήφλες! Έ Κατήφλες!

Και κάτι ακόμα : ΨΗΛΕ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΤΟΥΙΤΥ!!!!
ΣΤΕΙΛΤΕ  ΤΟΝ ΤΟΥΙΤΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΦΟΒΕΡΟ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΙΤΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ


Ρωτάει μια ξανθιά την επίσης ξανθιά φίλη της.

-Τι ακριβώς είναι η πίπα;-Α! της λέει η άλλη, κάτι πολύ απλό.

Παίρνεις το πουλί και το βάζεις στο στόμα σου!ΣΩΠΑ ΡΕ ΤΙ ΛΕΣ;;; ........................................
ΠΑΛΙΑ ....Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *