Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ


Γεννήθηκα το 1965 στο Χαλάνδρι, όπου και ζώ μέχρι σήμερα, με την σύζυγο μου και τα δυο μου παιδιά. 
Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός των ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, και αν παραμείνω τυχερός θα συνεχίσω για πολλά χρόνια ακόμα … μέχρι και αν, συνταξιοδοτηθούμε ποτέ. 
Ανένταχτος με προοδευτικές ιδέες που αγγίζουν κάθε “ελεύθερα” σκεπτόμενο άνθρωπο, εδώ και χρόνια παρακολουθώ τα του Δήμου, και ανήκω στους απογοητευμένους, που βλέπουν το Χαλάνδρι να εκφυλίζεται όλο και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου.

Η εμπλοκή μου με τα κοινά ξεκινά πριν 4 χρόνια, σαν μέλος και τώρα σαν Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, αλλά και μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Χαλανδρίου. 

Αυτό ήταν και η αφορμή που με έφερε σε επαφή με τον Δήμο στα πλαίσια συνεργασίας και επίλυσης θεμάτων λειτουργικότητας των σχολείων. 

Η καραμέλα των υπεύθυνων ότι “δεν υπάρχουν χρήματα” για τα σχολεία αλλά και για οτιδήποτε άλλο κοινωφελές με “ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ”, ενώ παρακολουθώντας τα οικονομικά του Δήμου διαπίστωνα ότι κατασπαταλούνται χρήματα σε δευτερεύοντα (πολλές φορές και “άχρηστα” ) έργα, ήταν αυτό μου με ώθησε να αποδεχθώ την πρόσκληση του υποψήφιου Δήμαρχου Άγγελου Νταβία
 Επειδή “δεν τα έφαγα μαζί με κανέναν”, αλλά ότι κατάφερα στην ζωή μου, όπως και οι περισσότεροι από εμάς, είναι αποτέλεσμα σκληρής και χρόνιας δουλειάς, εξοργίζομαι και θέλω να γίνει κάτι επιτέλους, σε πρώτη φάση για αυτή την πόλη.
Αφενός ο Δεκάλογος προτεραιοτήτων που έθεσε η παράταξη του, “ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ” και αφετέρου οι νέοι μεν αλλά πολλά υποσχόμενοι “συνεργάτες” του – αρκετούς από τους οποίους γνωρίζω προσωπικά και εκτιμώ αφάνταστα - ήταν το έναυσμα που με έκανε να τον εμπιστευτώ και να συμμετέχω σε αυτόν τον συνδυασμό.

Οι γνωστοί κατ’επάγγελμα πολιτικοί μετά των αυλικών τους, οι δεινόσαυροι της διοίκησης, τα πάσης φύσεως λαμόγια που βρήκαν πρόσφορο έδαφος επί δεκαετίες υπό την σκέπη και την ανοχή του πολιτικού συστήματος, είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τις αθλιότητες του Δήμου.

Φτάνει πια ο εμπαιγμός και η αλαζονεία των δημοτικών αρχόντων, που έχουν ακόμα το θράσος να υποτιμούν την νοημοσύνη μας, και να μας τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Επειδή “δεν τα έφαγα μαζί με κανέναν”, αλλά ότι κατάφερα στην ζωή μου, όπως και οι περισσότεροι από εμάς, είναι αποτέλεσμα σκληρής και χρόνιας δουλειάς, εξοργίζομαι και θέλω να γίνει κάτι επιτέλους, σε πρώτη φάση για αυτή την πόλη.

Προτάσεις και λύσεις υπάρχουν για όλα, και ας μην είναι συμφέρουσες για τις τσέπες ορισμένων. Είναι αδιανόητο τόσες χιλιάδες Χαλανδραίων ψηφοφόρων να μην ψηφίζουν με μοναδικό κριτήριο το μέλλον του Δήμου και την ποιότητα ζωής των δημοτών, παρά με κοντόφθαλμα κομματικά κριτήρια να συντηρούν την διαπλοκή και την ατιμωρησία.

Ας μην επιτρέψουμε σε αυτές τις εκλογές να βγεί νικητής η αποχή, η αδιαφορία και ο ωχαδερφισμός, αφήνοντας μια μειοψηφία καιροσκόπων να δράσει για άλλη μια τετραετία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Σταμάτης Εγγλέζος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ: 

Ο Σταμάτης παρακολούθησε και συνέδραμε το εγχείρημα από την πρώτη μέρα ενεργά και τελικά στηρίζει με την παρουσία του, το πασίγνωστο στο Χαλάνδρι όνομά του, την προσωπική του διαδρομή σαν ενεργός πολίτης και οικογενειάρχης, αλλά κυρίως την προσωπικότητά του και την δράση του, το ψηφοδέλτιο της κίνησης.

Άλλο ένα παιδί της πόλης, άλλος ένας "ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΣ" που αρνήθηκε χρόνια πολλά την εμπλοκή του, εμφανίζεται ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ, όπως φαίνεται από το κείμενό του, να μην επιτρέψει πλέον σε υποδεέστερους από αυτόν να τον διοικούν και να καθορίζουν την ζωή του.

Η συμμετοχή του Σταμάτη Εγγλέζου είναι μεγάλη τιμή μου και μεγάλη ευθύνη.

Διότι σηματοδοτεί ότι όντος καταφέραμε να δώσουμε επιλογή στον Χαλανδραίο να διαλέξει μεταξύ  πραγματικά κατάλληλων για τον δήμο, έξω από τα παραδοσιακά όρια των "σωτήρων" που έσωσαν την πόλη τόσα χρόνια.

Σταμάτη σε ευχαριστώ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Κοινή δήλωση Μ. Γλέζου – Ρ. Δούρου:Τι παθαίνει ο συντάκτης όταν δεν διαβάζει ολόκληρο το βιβλίο…


Ρένα Δούρου
Αττική
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τίτλος βιβλίου: «Μια κουβέντα με τον Γλέζο»
Συγγραφέας: Ρένα Δούρου
Σελίδα 253: « Ρένα Δούρου: Όταν ξεκινήσαμε αυτό το διάλογο (σσ: τον Ιανουάριο του 2011), μιλούσαμε για την αγανάκτηση, για την οργή, τα κινήματα, το ρόλο της Αριστεράς. Και αρχίσαμε τη συζήτηση εξετάζοντας τη δυνατότητα διαλόγου μεταξύ εσού, του Ινγκράο, του Εσέλ. Τότε μου έλεγες ότι η Αριστερά έμοιαζε ανέτοιμη. Τώρα, μετά από λίγους μήνες (σσ: άνοιξη του 2012) , από την ανέτοιμη Αριστερά, την οργή και την αγανάκτηση μιλάμε για διακυβέρνηση.
Μανώλης Γλέζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι έτοιμος; Δεν θα πω ‘όχι’ (…). Αλλά θα πω ‘ναι’ γιατί πάντοτε η πείρα διδάσκει ότι μέσα στη ζωή, μέσα στους αγώνες, γεννιέται και θεμελιώνεται το καινούριο».
Είναι φανερό ότι η συντάκτρια του άρθρου σταμάτησε την ανάγνωση του βιβλίου εκεί όπου βόλευε για την επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο η αποσπασματική ανάγνωση έχει τα όριά της. Αυτά της αλήθειας.


Το Γραφείο Τύπου, 27/4/14

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ" - ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, μετά την αναβολή των ημερομηνιών έναρξης της διαδικασίας της δήθεν "αξιολόγησης" των εργαζομένων στην αυτοδιοίκηση, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα η προγραμματισμένη από τον Σύλλογο κατάληψη των υπηρεσιών του Δήμου Χαλανδρίου.
Οι υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Θα συνεχίσουμε με νέες μορφές κινητοποιήσεων μέχρι την οριστική κατάργηση του ανθρωποφάγου νόμου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου

Η Πρόεδρος
Σοφία Κορωναίου

Γκαλερί Χρυσόθεμις ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΑ 19.30

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μαργαρίτα Βασιλάκου * Γιάννης Στεφανάκις « Από κοινού / jointly »


ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΑ 19.30

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΟΙ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΩΤΗΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ * ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΣ, ΠΟΙΗΤΗΣ


Διάρκεια έκθεσης έως Σάββατο 3 Μαϊου 2014

Τηλ. 210 6811418

www.chryssothemis.com

Η έξοδος από την ΕΕ απαιτεί Κυβέρνηση Λαϊκού ΜετώπουΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ενώ η οικονομική καταστροφή της ανεργίας, της φτώχειας και της διάλυσης των κοινωνικών υπηρεσιών εντείνεται, η ελληνική κοινωνία, ενόψει εκλογών, είναι πνιγμένη σε ψευτοδιλήμματα που γίνονται ποτάμι (ουδεμία σχέση με το κόμμα-ανέκδοτο των μίντια που διάφοροι όμως, υποτίθεται σοβαροί, διανοητές που είναι υποψήφιοι, δεν το βλέπουν καθόλου έτσι!). Από τη μια μεριά, τα κόμματα της Κοινοβουλευτικής Χούντας βάζουν το δίλημμα «κανονικότητα ή το χάος» (του ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ.), όπου «κανονικότητα» σημαίνει την παραπάνω καταστροφή, συν την άδεια που θα μας δώσει η Υπερεθνική ελίτ να συνεχίσουμε να δανειζόμαστε από τις Τράπεζές της! Από την άλλη, το δίλημμα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι «Σαμαράς/Μέρκελ ή ΣΥΡΙΖΑ», λες και είναι οι “κακοί» Μέρκελ και Σόιμπλε που επιβάλουν τις καταστροφικές πολιτικές και όχι η ΕΕ και το ΔΝΤ, δηλαδή η ίδια η Υ/Ε! Για το ΚΚΕ, το δίλημμα είναι «συνέχιση της καταστροφής ή λαϊκή εξουσία με την έννοια της σοσιαλιστικής επανάστασης» που, με την απουσία μεταβατικού προγράμματος, παραπέμπει σε πολλά τέρμινα. Τέλος, ακόμη χειρότερα, οργανώσεις που δήθεν είναι στα αριστερά του ΚΚΕ πετούν μεν στην εκλογική τους διακήρυξη το σύνθημα «Έξω τώρα από το Ευρώ και την ΕΕ», αλλά στο κείμενο συνδέουν την «αποδέσμευση» από την ΕΕ με την «αντικαπιταλιστική ρήξη». Εντούτοις, δεν διστάζουν να κατηγορούν το ΚΚΕ ότι παραπέμπει στο «ακαθόριστο μέλλον» της λαϊκής εξουσίας, προφανώς γιατί το μέλλον της «αντικαπιταλιστικής ρήξης» είναι περισσότερο καθορισμένο!

Είναι φανερό, επομένως, ότι κανένα κόμμα ή οργάνωση που μετέχει στις εκλογές, αριστερό ή δεξιό (συμπεριλαμβανομένης της ΧΑ), δεν θέτει θέμα άμεσης και μονομερούς εξόδου από την ΕΕ που αποτελεί την αναγκαία προϋπόθεση για την έξοδο της χώρας από την οικονομική καταστροφή. Μια καταστροφή, που για τα θύματα της παγκοσμιοποίησης (δηλαδή την συντριπτική πλειοψηφία του Λαού) θα μονιμοποιηθεί στο στάδιο της «κανονικότητας» που σπρώχνουν σήμερα τη χώρα οι ξένες ελίτ και οι ντόπιοι τοποτηρητές τους, με την ουσιαστική ανοχή της Αριστεράς που δεν θέτει θέμα άμεσης εξόδου από την ΕΕ. Όμως, η έξοδος από την ΕΕ δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι μέσο ώστε να βγουν από την οικονομική καταστροφή τα κατώτερα λαϊκά στρώματα, μέσα από κοινωνικούς ελέγχους πάνω στις αγορές, που προϋποθέτουν εθνική και οικονομική κυριαρχία. Δεν έχει επομένως νόημα μία έξοδος από την ΕΕ που απλά θα στόχευε να υποστηριχθούν κάποια τμήματα των ελίτ που βλέπουν συμφερότερη, για τα ειδικά συμφέροντά τους, τη θέση της χώρας έξω από την ΕΕ.

Ακόμη, η έξοδος από την ΕΕ προϋποθέτει όχι μόνο την άμεση και μονομερή έξοδο από την ΕΕ, αλλά και από άλλους συναφείς διεθνείς οργανισμούς που ακυρώνουν τη δυνατότητα εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας (ΝΑΤΟ, ΠΟΕ κ.λπ.). Η έξοδος από το ΝΑΤΟ και νέοι γεωπολιτικοί προσανατολισμοί θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την εθνική κυριαρχία, ενώ η έξοδος από τον ΠΟΕ, μαζί με αυτή από την ΕΕ, θα εξασφάλιζαν την οικονομική κυριαρχία αλλά και την δυνατότητα οικονομικής αυτοδυναμίας. Δηλαδή, η έξοδος από την ΕΕ καθεαυτή δεν έχει νόημα, εάν δεν συνοδεύεται από βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα αναγκαία για την οικονομική αυτοδυναμία. Χωρίς τη δημιουργία αυτοδύναμης παραγωγικής δομής για την κάλυψη των αναγκών μας, αλλά και την παραγωγή εξαγώγιμων αγαθών και υπηρεσιών (ιδιαίτερα σε χώρες που επίσης αγωνίζονται ενάντια στην ΝΔΤ), για τις ανάγκες που δεν θα κάλυπτε η παραγωγή μας, και χωρίς τη δημιουργία αντίστοιχου καταναλωτικού προτύπου, η απλή έξοδος από την ΕΕ θα μπορούσε να οδηγήσει σε αντίστοιχη με τη σημερινή οικονομική καταστροφή.

Με άλλα λόγια, η έξοδος από την ΕΕ απαιτεί μεταβατικό πρόγραμμα για την μετά την έξοδο πορεία (και όχι για την επίτευξη της ίδιας της εξόδου, όπως αποπροσανατολιστικά ζητούν «αντικαπιταλιστικές» οργανώσεις). Η ίδια η συστημική αλλαγή δεν μπορεί να είναι στόχος ενός μεταβατικού προγράμματος. Πρώτον, γιατί χωρίς εθνική κυριαρχία είναι αδύνατος ο αγώνας γα συστημική αλλαγή, εφόσον θα απουσιάζουν τόσο οι αντικειμενικές όσο και οι υποκειμενικές συνθήκες γι αυτή. Και, σήμερα, ζούμε κάτω από συνθήκες Κατοχής, που δεν είναι μεν στρατιωτική, αλλά είναι ακόμη πιο ολοκληρωτική γιατί καλύπτει κάθε πλευρά της κοινωνικής ζωής, οικονομική, πολιτική και πολιτιστική. Ενώ, όμως, στην Γερμανική Κατοχή τα Λαϊκά Αντιστασιακά Μέτωπα σε κάθε χώρα είχαν βασικό τους στόχο την Εθνική Απελευθέρωση και απώτερο μόνο στόχο την κοινωνική, ένα αντίστοιχο Μέτωπο σήμερα αναγκαστικά θα αγωνιζόταν τόσο για την Εθνική όσο και για την Κοινωνική Απελευθέρωση, αφού δεν νοείται πια εθνική απελευθέρωση χωρίς την κοινωνική απελευθέρωση από τις ντόπιες και ξένες ελίτ. Το θέμα, όμως, της συστημικής αλλαγής πρέπει να λυθεί δημοκρατικά από τον λαό μετά την ανάκτηση Εθνικής Κυριαρχίας, δηλαδή μετά τη κατάργηση της κατάστασης προτεκτοράτου στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα.

Υ.Γ. Το προηγούμενο άρθρο μου για τον μύθο της ανόδου του φασισμού ήταν βέβαια αναμενόμενο ότι θα προκαλούσε αντιδράσεις σε «αντιφασίστες». Εκείνο που δεν ήταν όμως τόσο αναμενόμενο (μολονότι δεν συμβαίνει πρώτη φορά) είναι ανώνυμοι λασπολόγοι που δηλώνουν υποστηρικτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (η οποία άλλωστε πρωτοστατεί στον «αντιφασιστικό» αγώνα) να εκτοξεύουν λάσπη κατά του γράφοντος («φασίστας», «άνθρωπος της νύχτας» κ.λπ.) και να καταφεύγουν σε ιστοσελίδες προφανώς φιλόξενες σε συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια ―π.χ. στην «Προεδρική Δημοκρατία» του...δικηγόρου Πέτρου Χασάπη, ο οποίος μολονότι κληθείς να τα αποσύρει δεν το έπραξε, χάριν της... «ελευθερίας του (λασπο)Λόγου»! Και οι μεν λασπολόγοι, είτε «εν υπηρεσία», είτε όχι, ενεργούν έτσι επειδή ακριβώς δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν δημόσια με επιχειρήματα σε πολιτικές θέσεις και, όντας και θρασύδειλοι, προτιμούν να δρουν «εκ του ασφαλούς». Εάν όμως η «αντικαπιταλιστική» Αριστερά αυτού του είδους δεν στιγματίσει δημόσια παρόμοιες λασπολογικές επιθέσεις, απλώς θα φανερώσει την σύμπραξή της με τον φασισμό των «αντιφασιστών» και την συνακόλουθη επιχειρούμενη ιδεολογική τρομοκρατία, και θα πρέπει να κριθεί ανάλογα από τους ψηφοφόρους στις επερχόμενες εκλογές…

​Πηγή: http://www.inclusivedemocracy.org/fotopoulos/greek/grE/gre2014/2014_04_27.html

Αρχείο Τάκη Φωτόπουλου: http://www.inclusivedemocracy.org/fotopoulos/

Για τακτικές ενημερώσεις επισκέπτεστε το πορταλ μας Αντιπαγκοσμιοποίηση: http://www.antipagkosmiopoihsh.gr/

Περιεκτική Δημοκρατία: http://www.periektikidimokratia.org/

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΙΩΑΝΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ


Γεννήθηκα, μεγάλωσα και μεγαλώνω στο Χαλάνδρι σε μια από τις μεγαλύτερες οικογένειες της περιοχής.
Σπούδασα οικονομικά στο ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ, τελείωσα το Ανοικτό Πανεπιστήμιο το τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό.
Εργάστηκα ως στέλεχος σε μεγάλη βιομηχανία, παράλληλα με δραστηριότητα που έχω έως σήμερα ως φωτογράφος με βραβεύσεις και αναρτήσεις σε διαγωνισμούς ανά την Ελλάδα.

Δεν έχω ασχοληθεί ξανά ενεργά με τα κοινά, μα με παρακίνησε η ανεξαρτησία του συνδυασμού του Αγγέλου Νταβία. Η κοινωνία μας σήμερα έχει άμεση ανάγκη από τις φρέσκιες ανεξάρτητες φωνές. Εγώ εύχομαι να γίνω μια από αυτές για το Χαλάνδρι μας.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:
Η διακοπή στην παρουσίαση των Χαλανδραίων που συναοφασίσαμε να παρέμβουμε στα δημοτικά θέματα διακόπηκε μερικές μέρες λόγω του φόρτου εργασίας που απαιτεί η κατάρτιση του ψηφοδελτίου, το οποίο καταθέσαμε εχθές στο Πρωτοδικείο Αθήνας.

Επανέρχομαστε σήμερα στις προυσιάσεις με ένα ακόμα βαρύ χαρτί της δημοτικής μας κίνησης, της Ιωάννας Βρεττού.
Δεν υπάρχει λόγος να παρουσιάσει κανείς την Ιωάννα, ούτε την οικογένειά της στο Χαλάνδρι αφού το όνομα της είναι ταυτισμένο με την πόλη και έρχεται από .... πολύ μακρυά πίσω.

Η Ιωάννα μπαίνει στην μάχη με συνείδηση και έχοντας διερευνήσει σε βάθος την ειλικρίνεια του μηνύματός μας.

 Και επιλέγει να ξεκαθαρίσει ότι αυτό που την έπεισε να είναι κοντά μας στην προσπάθεια είναι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του συνδυασμού, πάνω στην οποία η Ιωάννα επιμένει πολύ, όπως οι περισσότεροι συμπολίτες μας.

Ιωάννα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου.
Δεν θα προδωθεί γιατί και εσύ, - είσαι κοντά μας για να το εγγυηθείς στον εαυτό σου, σε εμάς που συμπορευόμαστε και όλους τους συμπολίτες μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΚΟ Αθλητικός Ομιλος Καλαθοσφαίρισης "ΧΑΛΑΝΔΡΙ" με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει ότι, η Ανδρική του Ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α. και ανήλθε στην Α' Κατηγορία, συμβάλλοντας έτσι και στην άνοδο του επιπέδου του τοπικού αθλητισμού.

Το επίτευγμα αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν ληφθεί υπόψη ότι αντιμετώπισε νικηφόρα με 3 μόνο προπονήσεις της μίας ώρας και ένα τέταρτο την εβδομάδα, ομάδες που έκαναν 5 προπονήσεις της μιάμιση ώρας.

Το μειονέκτημα τούτο οφείλεται στην άνιση κατανομή των τοπικών σωματείων στα δύο υπάρχοντα κλειστά γήπεδα.

Ο Αθλητικός Ομιλος Καλαθοσφαίρισης "ΧΑΛΑΝΔΡΙ" με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει ότι, η Ανδρική του Ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α. και ανήλθε στην Α' Κατηγορία, συμβάλλοντας έτσι και στην άνοδο του επιπέδου του τοπικού αθλητισμού.


Το επίτευγμα αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν ληφθεί υπόψη ότι αντιμετώπισε νικηφόρα, με 3 μόνο προπονήσεις της μίας ώρας και ένα τέταρτο την εβδομάδα, ομάδες που έκαναν 5 προπονήσεις της μιάμιση ώρας.

27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ - ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Γιώργου Θωμά στην χθεσινή μας αντίδραση σε όσους - βασιλικότερους του βασιλέως - έσπευσαν , συνεχίζοντας την παράδοση της λασπολογίας σε αυτή την πόλη, να ερμηνεύσουν την εθιμοτυπική επίσκεψη στην γιορτή του ανθυποψηφίου μου Γιώργου Θωμά ως πρόθεση προσχώρησης.
Ακολουθεί το μήνυμά του
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ


Φίλε Άγγελε, για μένα ήταν τιμή η ανταπόκριση σου στο κάλεσμά μου για να μου ευχηθείς στην γιορτή μου. Κάποιοι φαίνεται δεν αντέχουν ούτε τις κοινωνικές τις κοινωνικές σχέσεις. Και για να καταλάβουν ότι εμείς δεν κωλώνουμε θα περάσω την Κυριακή εγώ από το εκλογικό σου κέντρο για να μου ευχηθείς για το επώνυμό μου!!!


Φιλικά
Γιώργος ΘωμάςΣΧΟΛΙΟ: Την άποψή μου, περί της υποψηφιότητας του Γιώργου Θωμά αλλά και της ομάδας που παρουσίαζε επί χρόνια την δική της μονόπλευρη αλήθεια για τα του δήμο που τον πλαισιώνει, δεν την αλλάζω.
Επί του "πολιτικού" θέματος παραμένουν οι διαφωνίες μας και περί αυτών θα αποφανθούν οι πολίτες σε μερικές μέρες.

Το δικαίωμά μου να χαιρετάω, να πίνω καφέ, να εύχομαι, να συζητώ και κυρίως ΝΑ ΑΚΟΥΩ, δεν έχω σκοπό να το απεμπολήσω γιατί υπάρχουν στο Χαλάνδρι - χρόνια πολλά τώρα - είκοσι ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ, σιτιζόμενοι από γνωστό κέντρο εμπάθειας που περιφρουρούν τον καυγά επί των δευτερευουσών αντιθέσεων ή των διλημμάτων της προηγούμενης δεκαετίας για να μην βγουν στο προσκήνιο ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ και ΣΟΒΑΡΑ που υποκρύπτονται πίσω από τα συμφέροντα που τους χρηματοδοτούν.

Γιώργο στα έχω πει και από κοντά, έστω στον ελάχιστο χρόνο που συζητήσαμε.

Σε περιμένω το βράδυ για τσικουδιά.
(μόνο την ώρα περίπου στείλε, γιατί τρέχουμε για να πείσουμε τους συνδημότες μας ότι πρέπει ... να σας νικήσουμε)

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ


Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις