Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ;;;; ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;;;; ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣ ΑΓΚΑΘΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ KLEFTOBANK.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

     - Ο κ. Παπαδόπουλος;
     - Εξαρτάται.
     - Τι εννοείται «εξαρτάται»;
     - Από το ποιος τον ζητεί.
     - Συγγνώμη, αυτό δεν είναι το τηλέφωνο του κ. Παπαδόπουλου;
     - Πιθανότατα. Ποιος τον ζητεί;
     - Αγκαθούρα. Από την Kleftobank.
     - Τότε δεν είμαι ο κ. Παπαδόπουλος.
     - Μπορώ να μιλήσω στον κ. Παπαδόπουλο;
     - Αμα θέτε, εγώ θα σας εμποδίσω;
       - Με συγχωρείτε, τι συμπεριφορά είναι αυτή;
     - Αν ξαναπάρεις, να δεις που θα την έχω χειροτερέψει.

ΣΑΔΟΜΑΖΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ  
      - Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ.
     - Ο ίδιος.
    - Από την Kleftobank τηλεφωνώ, κύριε Παπαδόπουλε, Αγκαθούρα.
     - Α, υπέροχα.
     - Σχετικά με το δάνειό σας...
     - Ναι, τι έπαθε;
     - Εχετε καθυστερήσει 6 ημέρες την πληρωμή του.
     - Και μία σήμερα 7.
     - Πότε υπολογίζετε ότι θα μπορέσετε να καταθέσετε το ποσό;
     - Οταν το καταθέσω, θα το δείτε στον υπολογιστή σας.
     - Πρέπει να μου πείτε μια ημερομηνία.
     - Δεν θέλω να σας πω. Θα το δείτε κατατεθειμένο.
     - Με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι αυτή συμπεριφορά.
     - Βρε, άντε μου στο διάολο, που θα μου μάθεις και συμπεριφορά, αλογομούρα.
     - Η συνομιλία μας, κύριε Παπαδόπουλε, καταγράφεται και θα μεταβιβαστεί στους υπεύθυνους.
     - Και πώς θα τους πεις ακριβώς, κούκλα μου:
     «Με είπαν καριόλα στο τηλέφωνο επειδή κάνω το επάγγελμα μιας καριόλας»; (κλείσιμο)


ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ


     - Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ.
     - Ο ίδιος.
     - Αγκαθούρα από την Kleftobank.
     - Αριθμό ταυτότητας και πατρώνυμο, παρακαλώ;
     - Για ποιον λόγο;
     - Γιατί σκοπεύω να σας κάνω μήνυση, κυρία Αγκαθούρα. Για παρενόχληση.
     - Δεν είμαι υποχρεωμένη να σας δώσω τα στοιχεία μου.
     - Δεν είμαι υποχρεωμένος τότε να σας απαντήσω. (κλείσιμο)


 ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

     - (Απαντάμε στο κινητό έχοντας δει το νούμερο τηλεφώνου) Ψησταριά το «Ωραίο Λιόπεσι», λέγεται;
     - (Το κλείνει η Αγκαθούρα, σαστισμένη.)

ΝΤΑΝΤΑΪΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Ναι;
- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Ναι;
- Με ακούτε, κύριε Παπαδόπουλε;
- Οχι.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ - ΓΙΑ ΣΕΜΝΟΤΥΦΟΥΣ


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;;;

Τον έχετε ματαξανακούσει;;;;

Διότι παίζει να γίνει λέει το MEGA
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ!

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ


Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑ - ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:

1. Βιβλιοθήκη Αετοπουλείου (Ιδρύθηκε την δεκαετία του 90). ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ  ΜΕ ΦΩΣ για να μπορείτε να διαβάζετε όταν θα σας κόψουν το ρεύμα.
2. Βιβλιοθήκη Νέων Μ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (Ιδρύθηκε από την αποτυχημένη προηγούμενη διοίκηση και η νέα άφθαρτη διοίκηση σκέφτεται να την κλείσει για να μην υπάρχει τίποτα που να θυμίζει το προηγούμενο καθεστώς)
3. Θεατρικό Εργαστήρι (Ιδρύθηκε την δεκαετία του 90 και παλιά ανέβαζε και θεατρικά έργα).
4. Μαθήματα Φιλαρμόνικής (Ξεκίνησαν την προηγούμενη δεκαετία. Πρόσφατα προθέσαμε  πρόγραμμα  εκμάθηση ακορντεόν για τον επαγγελματική εξειδίκευση στο γνωστό επάγγελμα στις γωνίες των δρόμων στα πλαίσια της πολιτικής μας για την ΔΙΑ ΒΙΟΥ (μικρού βίου όμως) ΜΑΘΗΣΗ.
5. Το Δημοτικό Ιατρείο (ΣΚΕΠΙ) (Ιδρύθηκε την δεκαετία του 90 ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΑΚΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ)
6. Ο Δήμος μας διατηρεί ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Αθλητικό Κέντρο ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ (Δημιουργήθηκε την δεκαετία του 80 και συμπληρώθηκε με κολυμβητήριο το 90).
Σκέψεις κάνουμε για την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων, με ανέγερση καφετεριών αλλά  ίσως και μεζονετών για την περαιτέρω ενίσχυση των αθλητικών προγραμμάτων των συνδημοτών μας που θα λειτουργούν πλέον χωρίς δημόσιο ανταγωνισμό. Εισηγήσεις για χρήση των χώρων για νέα γήπεδα μπασκετ, βόλλεϋ κλπ απερίφθησαν ως αντιαναπτυξιακές.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ:
-   Πρόσκοπους
-  Λυκόπουλα
-  Σκάκι σε συνεργασία με τον  Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου
-  Άλκιμους
- Τάβλι σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ταβλαδώρων
-  Ελληνικούς χορούς σε συνεργασία με το Ίδρυμα Π. Ζήση.
-  ΜΟΝΟΠΟΛΗ  (Θα διοργανωθεί πρωτάθλημα με χορηγό την PROTON BANK για να είναι ψυχολογικά έτοιμοι οι Χαλανδραίοι όταν οι τράπεζες θα τους πάρουν τα σπίτια και να μην αυτοκτονούν).

ενώ σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι κατόπιν αόκνων προσπαθειών του Δήμου λειτουργούν η Ένωση Κρητών, Ηπειρωτών, Αρκάδων, Κεφαλλονητών, Ποντίων, Μικρασιατών, Καλαματιανών, Αχαιών, Μακεδόνων, Γαστουνιανών κλπ Χαλανδρίου, με την ευγενική χορηγία της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας  Νεοθωμανικής Παλινόρθωσης.


Επίσης πρέπει να σας ανακοινώσουμε με περηφάνια ότι ΦΕΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ (σύμφωνα με ανακοινώσεις σε τοπικές ιστοσελίδες)

 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ "ΠΑΠΑΡΙΩΝ" (βέβαια οι δημότες εκεί πρέπει να καταβάλουν το αντίστοιχο αντίτιμο - ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ).
Ο Δήμος ΟΜΩΣ  έχει αναλάβει την ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.
Πρόγραμμα παρέμβασης  στην διατροφή των πολιτών με την δωρεάν προβολή  SUPER MARKET στους δρόμους της πόλης (έχουμε δείξει παλαιότερα σχετικές φωτό) αλλά  και της μπανάνας ΜΠΑΜΠΑΓΚΙΤΑ.

Πρόγραμμα καταπολέμησης της κατάθλιψης με ενίσχυση της πεσμένης διάθεσης για ψυχαγωγία των δημοτών μας με την ανεμπόδιστη προβολή χώρων ψυχαγωγίας, εστίασης αλλά και πολιτιστικών νυχτερινων κέντρων -  σε κάθετα αεροπανώ  - στα όρια πάντα του πρωτοπόρου και κοινωνικά ευαίσθητου Δήμου μας.

Επίσης ο δήμος μας προσφέρει - με το αντίστοιχο αντίτιμο βέβαια- τις εξής υπηρεσίες στους δημότες:
Εργαστήρια Ζωγραφικής στην ΔΕΠΑΧ (η οποία έχει κλείσει  εδώ και μήνες αλλά λέμε για παλιά)
Κολύμβηση με 20 ευρώ εγγραφή και 30 ευρώ το μήνα.

 Ποδόσφαιρο στα γήπεδα 5Χ5 των Λάκη, Καραπιάλη, Βαζέχα (ανάλογα με τις οπαδικές σας προτιμήσεις) με το καθορισμένο βέβαια από τους ίδιους τιμοκατάλογο ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ και την απόκρυψη εισοδημάτων με δωρεάν ή επιδοτούμενες υπηρεσίες και τέτοιες¨κρατικοπρονιακές αηδίες.

Ξένες γλώσσες σε φροντιστήρια της πόλης τα οποία λειτουργούν απρόσκοπτα και ανεμπόδιστα από τις υπηρεσίες μας, ειδικά όσα έχουν τμήματα για Αλβανικά, Ρουμάνικα, Βουλγάρικα ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα οι νέοι μετανάστες Έλληνες εργάτες για τις γειτονικές αναπτυσσόμενες χώρες. (Όχι όλα τα φροντιστήρια όμως, γιατί κάποιοι μάγκες τολμούν να μην μας ψηφίζουν και τους βγάζουμε λίγο το λάδι για να μάθουν).

Ενίσχυση της διδασκαλίας των μαθητών στα γνωστά φροντιστήρια Μ. Εκπαίδευσης της πόλης ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΙ - ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
Μάλιστα όσα από αυτά είναι φίλοι μας διαφημίζονται δωρεάν στα πλαίσια της πολιτικής μας για ενίσχυση της εκπαίδευσης των νέων.

Διάθεση των βιβλίων που δεν δόθηκαν δωρεάν στους μαθητές από το Υπουργείο ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ  μέσω των γνωστών βιβλιοπωλείων του Χαλανδρίου σε τιμές που δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ από άλλους γειτονικούς δήμους.

Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί όπου η πολιτική μας έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα αφού ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ! Όχι σαν κάτι  λαϊκιστές που δεν ζητάνε λεφτά από τους ανέργους ....
Μάλιστα τώρα σε συνεργασία με Λακωνικούς εθνικοτοπικούς φορείς ετοιμάζουμε το πρωτοποριακό - πιλοτικό πρόγραμμα "ΚΑΙΑΔΑΣ" για την ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ (Endlösung) του προβλήματος των νηπίων των ανέργων γονέων στο Χαλάνδρι.
Παρέχονται Υπηρεσίες Υγείας σε διάφορα ιδιωτικά ιατρεία της πόλης, όπου θα βρείτε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων - με ανταγωνιστικό τιμολόγιο βέβαια που καθορίζουν οι ίδιοι.  Στέλέχη του δήμου έχουν αναλάβει να τα διαφημίζουν και αυτά - ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - δωρεάν.

ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ:
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΘΥΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ο Δήμος Χαλανδρίου αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να μειώσει το λειτουργικό κόστος των υπηρεσιών του - η αρχή έγινε από την δημοτική αστυνομία - τον ρόλο της οποίας αναλαμβάνουν εθελοντές καταδότες, ρουφιάνοι, ελεγκτές,  που πολιτεύονται - οπότε με το ερώτημα "ή με ψηφίζεις ή σε γράφω" - βοηθούν τον δήμο να εξοικονομήσει πόρους, μειώνοντας τον αριθμό των σαπρόφυτων δημοσίων υπαλλήλων - δημοτικών αστυνομικών.

Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από αυτήν μας την πρωτοβουλία θα διοχετευτούν στην ενίσχυση της  αγοράς - του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, της ΑΧΑΓΙΑΣ, των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ και της ΚΟΡΙΝΘΟΥ - όπου δίνονται οι περισσότερες αναθέσεις προμηθειών του Δήμου Χαλανδρίου - ώστε να σφυρηλατηθούν οι διαδημοτικές μας σχέσεις - όπως πρόσφατα έγινε και με τον Δήμο Καστοριάς - και να αποφευχθούν τριβές μεταξύ των Χαλανδραίων επιχειρηματιών για το ποιος θα πάρει τις δουλειές -ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΟΥΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Θα θέλαμε ιδιαιτέρως να υπογραμμίσουμε ότι εισηγήσεις διαφόρων παρωχημένων δημοκρατοκοινωνιστών, Κομμουνιστών, σοσιαλιστών, ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και άλλων ακραίων δυνάμεων του συμμοριτισμού, για να ακολουθήσει ο δήμος μας το απαράδεκτο και αντιευρωπαϊκόν παράδειγμα των δήμων Νέας Ιωνίας, Ελληνικού, Κορυδαλλού, Ιλίου κ.α. ώστε να υποστηρίξει νομικά τους δημότες στην αποφυγή του χαρατσιού στην ΔΕΗ, απερρίφθησαν μετά βδελυγμίας διότι εμείς εδώ ως γνωστόν ήμασταν ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ  αλλά αυτό έληξε μετά την εκλογή μας πριν ένα χρόνο και γενικώς είμαστε ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ (αλλά μόνο αν έχουν την εξουσία οι άλλοι, μετά μας περνάει).

 ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
 (...Ηρώων Χώρα...)

(στην φωτό ο Joseph Goebbels)

Μπλιαχ!!!!!

Aν νομίζετε πως αυτό που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι παγωτό, κάνετε μεγάλο λάθος. Ανακαλύψτε την σοκαριστική αλήθεια στην συνέχεια του άρθρου…


ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;;

Το πρωί διαβάζω ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

Ακούω στο ράδιο ΚΟΚΚΙΝΟ

Και το βράδυ προτιμώ τον Τράγκα από τον Λαζόπουλο.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ;;;;

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *