Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ - ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

 

Με απαρτία που του έκανε ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ στην Οικονομική Επιτροπή - αλλιώς δεν είχε απαρτία με δικούς του ο δημαρχάρας ΣΥΜΕΩΝ - ανέθεσε σε δύο δικηγόρους - πολιτικά στελέχη της παράταξής του και μέλη του ΔΣ της ΦΛΥΑ - την δημοτική σύμβουλο Γιάννα Αθανασάτου και τον γραμματέα της παράταξης Πόλυ Τακόπουλο να συντάξουν απαντητικό υπόμνημα στην προσφυγή του Γιώργου Θωμά για το δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο δεν είχε προσκληθεί, είχε διαμαρτυρηθεί εγγράφως και - τότε - ο Αεικίνητος παριστάνοντας τον μέγα ηγέτη της αντιπολίτευσης, είχε ΑΠΟΧΟΡΗΣΕΙ από το δημοτικό συμβούλιο.
(ΘΥΜΑΣΤΕ; ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ)


Από την Οικονομική δεν αποχώρησε όμως ο Αεικίνητος! ΕΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ!

 Έκατσε και τους έκανε απαρτία για να γίνει η ανάθεση στους δικηγόρους, να πληρωθούν οι άνθρωποι, μην δουλεύουν ως .... ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

Και - τάχα μου - μειοψήφισε.
Ενώ αν ήθελε δεν θα μπορούσε να ληφθεί η απόφαση ανάθεσης υπόθεσης του δήμου επ' αμοιβή σε δημοτικό σύμβουλο.

ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ.

Δεν είναι παράνομη αυτή η ανάθεση βεβαίως γιατί ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στους οποίους ο νόμος επιτρέπει να παίρνουν δουλειές από τους δήμους (ΔΙΚΑΙΟΡΟΙ βλέπεις κάνουν τους νόμους, όπως τους βολεύει τους κάνουν .....).

Αλλά το αναδεικνύουμε γιατί ΕΚΕΙΝΟΙ και ΕΚΕΙΝΗ έχουν πει πολλά περί του "νόμιμου και ηθικού" , ΟΧΙ εμείς που δεν είμαστε ηθικολόγοι και πιστεύουμε ότι όποιος δουλεύει ΚΑΛΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΤΙΜΟΙ.
ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ ούτε ΚΟΥΡΑΣΟΔΕΞΙΟΙ υποκριτές.

Αλλά θα μου πώς να φύγει ς ο Αεικίνητος από την ΟΕ;

Αφού ήταν ο πρώτος διδάξας που έδινε νομική ύλη του δήμου σε δικηγόρο - δημοτική του σύμβουλο επ' αμοιβή ως δήμαρχος. (δεν είναι εν' ενεργεία οπότε δεν γράφουμε το όνομά της).

Ό,τι τους έμαθε κάνουν. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ της ΚΑΡΓΑριστεράς!

Αλλά να αποχωρεί από το ΔΣ για να παριστάνει ότι κάνει αντιπολίτευση και να θέλει να τον ακολουθήσουν όλοι  ..... πολύ πάει!
Κάποιοι ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ!

ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΑ.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΩΡΕΑΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΙΣ ΚΤIΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ!

ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ: Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ "ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ" ΔΩΡΕΑΝ

- Στο δημόσιο το παραχωρεί -  για ανέγερση σχολείου το παραχωρεί -  τι φωνάζεις πάλι ρε κακορίζικε ακατανόμαστε; θα μου πει κανείς,

- Κάνει κανένα κακό δηλαδή που το δίνει να γίνει σχολείο;


ΟΧΙ θα απαντούσα υπό κανονικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας και αν δεν είχε προηγηθεί η μίσθωση ΣΚΑΝΔΑΛΟ του ΧΕΥ 9 από τον δήμο.

Το δημόσιο Α, ο δήμος - οι κακές παλιές διοικήσεις του δήμου που δεν ήταν σαν τούτους δω τους ΣΩΤΗΡΕΣ - εξασφάλισαν χώρο για να γίνει το σχολείο και τώρα ετούτοι τον δίνουν τον χώρο στο δημόσιο Β - τις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ (το ότι ο ΟΣΚ έγινε ΑΕ είναι θέμα που δεν το πιάνουμε τώρα) που είναι αρμόδιος φορέας για τα σχολικά κτίρια για να το φτιάξει το σχολείο.
Τι κακό δηλαδή;

ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΥ!

Αλλά ο ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ πληρώνει όταν  παραχωρείται δημόσια γη στον δήμο Χαλανδρίου και δίνει δίπλα ακριβώς την γη του δήμου Χαλανδρίου δωρεάν.
Εεεεε;

Μα θα μου πεις για σχολείο; Για κοινωνικό έργο; Για κοινωνική προσφορά.

Γιατί η καθαριότητα είναι λιγότερο σημαντική κοινωνική προσφορά; θα σου απαντήσω.

Ας αποφασίσει ο δημαρχάρας και η σέχτα του με ποια πολιτική  θα διαχειρίζεται την δημοτική περιουσία και το δημοτικό ταμείο, αφού έτσι και αλλιώς ΔΕΝ θέλει να τα συζητήσει αυτά τα θέματα με  ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

Με το κεντρικό δημόσιο θα ανταλλάσσει - όπως πρέπει - δωρεάν την χρήση της δημόσιας γης ή θα κάνει μπίζινες με αντίτιμο - μίσθωμα ή αγορά - το δημόσιο ... με το δημόσιο;;;

(ιστορική παρένθεση: Θυμάστε τον Πρίγκηπα που μας κατηγορούσε παλιά γιατί πήρε η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΛΥΑ - λέει - δωρεάν την διαχείρηση των ακινήτων από τον δήμο και ο δήμος έπαθε ζημιά γιατί η δημοτική εταιρεία δεν τον πλήρωσε; Ε ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΦΟΥ.  Γι' αυτό συμπεθεριάσανε)!

Πάντως για να επανέλθω, αν ισχύσει ως σωστό το δεύτερο οι ΚΤΙΡΙΑΚΈΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ πρέπει να πληρώσουν κατιτίς στον δήμο, έτσι δεν είναι;
 Να είμαστε και λογικοί, μην είμαστε και πλεονέκτες. Μονά ζυγά δικά τους δεν είναι.

Αλλά ο Ρούσσος είναι ΜΟΝΟ ΠΕΛΑΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ !!!!

Εεεεεεε;;;
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

ΥΓ 1: Η ενοχή τους για αυτά τα ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΑ που κάνουν αποδεικνύεται απολύτως από το δελτίο τύπου τους. Αν δεν είχαν ενοχές θα έγραφαν καθαρά: "Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Καθαρές κουβέντες, όχι ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕΣ διατυπώσεις και ό,τι κατάλαβε ο Μπαμπουίνος κατάλαβε. 

"Τους κοροϊδέψαμε τους χωριαταρέους"

ΥΓ 2: Σκέβου δηλαδή να ήντουνε κυβέρνηση κανένα ΠΑΣΟΚ, όπως παλιά και διοίκηση του δήμου κεντροαριστεράς όπως  παλιά  και να γίνονταν αυτά με την δημόσια περιουσία, τι ντουντούκα είχε να πέσει. Θα αναστέναζαν οι δρόμοι.
 Και αναφέρομαι βέβαια σε παλιό ΠΑΣΟΚ.  
Και δεν αναφέρομαι στη ΝΔ γιατί επί ΝΔ δεν μιλάγανε οι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, κάνανε  τα παγώνια ως Κουρασική Αριστερά, σε όλα τα είχαν και τα έχουν βρει με την δεξιά και όσο ήταν διοίκηση, ακολουθώντας την γραμμή του Πρίγκηπα και  βαράγανε μόνο ΤΗΝ ΦΛΥΑ, τα άλλα στον δήμο δεν τα ακουμπούσαν. 

ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑ


Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΩΧΡΙΑ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ. ΓΙΑ ΤΟ 17o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ
Ο Ρούσσος και η ηγετική ομάδα - συμμορία, που διοικεί τον δήμο έχουν ξεφύγει τελείως και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πέφτουν σε ένα νέο ατόπημα, στην προσπάθειά τους να παραπλανήσουν τον δημότη σχετικά με τα πεπραγμένα τους,

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι διοικούν ΗΛΙΘΙΟΥΣ, δεν εξηγείται αλλιώς.

Και θεωρούν ότι είναι τόσο πολύ έξυπνοι και ευέλικτοι  που κρυβόμενοι πίσω από το δάκτυλό τους δεν φαίνονται.

ΔΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ:

Εχθές ο δήμος έβγαλε ένα δελτίο τύπου περί παραχώρησης οικοπέδου για ανέγερση σχολείου.

ΝΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ "ΑΥΤΙΝΟΜΗΜΕΝΗΣ ΣΕΧΤΑΣ" της Κουρασικής Αριστεράς:

Παραχωρήθηκε ο χώρος για την ανέγερση του 17ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου « ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε » έγινε αποδεκτή η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου (17.6.2015), στην οποία εκφραζόταν το αίτημα για δωρεάν παραχώρηση και εκχώρηση πλήρους δικαιώματος χρήσης, του χώρου εμβαδού 9.171,00m, που βρίσκεται εντός του Ο.Τ. 1116 και περικλείεται από τις οδούς Φαίδρας (πεζόδρομος), Οδυσσέως και αδιάνοικτης οδού, εντός σχεδίου πόλεως Δήμου Χαλανδρίου Περιφέρειας Αττικής στην περιοχή Πάτημα I, για την ανέγερση σχολικού διδακτηρίου του 17ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου.


Δηλαδή - σου λέει - ότι ο δήμος έκανε ένα αίτημα για παραχώρηση του οικοπέδου στις Κτηριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ, νυν ΑΕ) και η εταιρεία το αποδέχτηκε.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Παραχωρήθηκε ο χώρος από την ΑΕ στον ΔΗΜΟ.
Αυτό δεν λέει;


ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ!

Όχι όπως ο το ΤΑΙΠΕΔ, που στον δήμο θέλει να μισθώσει ή να πουλήσει την δημόσια γη, έτσι;

Εδώ είναι αλλιώς, σου λέει. ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, έστω και αν το ένα ΔΗΜΟΣΙΟ - οι ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ είναι ΑΕ.

ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ!

Ικανοποιήθηκε το ΑΙΤΗΜΑ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ! 

ΖΗΤΩ!

Αυτό κατάλαβε και ο καλός συνάδελφος ρεπόρτερ στα ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ και έκανε την ανάρτησή του δελτίου τύπου, βάζοντας πιο "καθαρό" και "πιασάρικο" για τον δήμο τίτλο στο "πούστικο" δελτίο τύπου - γιατί ακόμα δεν έχει πειστεί ότι έχει να κάνει ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ο συνάδελφος για να προσέχει, να μην εκτίθεται.

Να ο τίτλος στο ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, με link για αν το δεις.
Παραχωρήθηκε στον Δήμο ο χώρος ανέγερσης του 17ου Δημοτικού

Είναι όμως έτσι αναγνώστη μου;
Στην επόμενη ανάρτηση Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΦΡΙΚΗ!