Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΕ:ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΠ 13.00 ΜΕΧΡΙ 15.00

Οι εκλογές θα γίνουν αύριο στο ΚΕΠ 13:00 με 15!00 και η συμμετοχή για να γραφτείς και να ψηφίσεις είναι 50 ευρώ, όπως ενημέρωσε την ΠΛΑΤΕΙΑ η Ελένη Δεσιώτη.


Η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων επαγγελματιών από όλες τις γειτονιές του Χαλανδρίου - όχι μόνο των πεζοδρόμων αλλά και την Τούφα, το Πολύδροσο, τον Συνοικισμό, το Κάτω Χαλάνδρι - παρά το "ακριβό" εισιτήριο, είναι ζητούμενο για έναν ανοικτό και αντιπροσωπευτικό σύλλογο που θα εκπροσωπήσει τα ΚΥΕ με ανοικτό και διαφανή τρόπο και θα περιορίσει φαινόμενα που πλήγωσαν την πόλη.

Στην σελίδα του σωματείου στο fb αναφέρεται ότι μέλη μπορούν να γίνουν μόνο ιδιοκτήτες καφέ, μπαρ και εστιατορείων.

Αυτό - αν δεν είναι γραμμένο από λάθος και προβλέπεται στο καταστατικό - αποκλείει δεκάδες άλλα είδη καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος - κομμωτήρια, αρτοποιεία, mini markets, οπωροπωλεία, παντοπωλεία κλπ κάτι που είναι εντελώς παράλογο για έναν δήμο σαν το Χαλάνδρι με πληθώρα επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Και βέβαια δημιουργεί θέμα με το ίδιο το σωματείο που κακώς αποκαλείται "Σωματείο ΚΥΕ"

Το θέμα θα τεθεί αύριο και επίσημα στον σύλλογο για να διευκρινιστεί.

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Σε μια συνεδρίαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ συγκαλεί αύριο - με πρόσκληση που έφτασε στους δημοτικούς συμβούλους μόλις σήμερα ο ΡΟΥΣΣΟΣ.

Τι θέματα έχει; 
Τον καθορισμό των θέσεων των δημοτικών παιδικών σταθμών και την διαχείριση ΣΟΒΑΡΗΣ διαφοράς του δήμου με τα CAREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι ΓΙΔΙΑ καλούνται την μια μέρα για την επόμενη.

Πιστεύουν εκεί στον δήμο ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι επαγγελματίες, τους έχει διαθέσει ο δήμος αυτοκίνητο για να σουλατσάρουν τα βράδια και πρέπει να είναι STAND BY, να μην κανονίζουν τίποτε για την ζωή τους ΑΚΟΜΑ και για την επόμενη μέρα μήπως θυμηθεί ο ΡΟύσσος και η Πρόεδρος του Προέδρου να καλέσουν έκτακτο συμβούλιο.

Η αλήθεια όμως είναι άλλη. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - δηλαδή οι τρεις παρατάξεις που είναι αντιπολίτευση ο Θωμάς, η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Νταβίας, οι άλλες δεν μετράνε - για να κάνουν συνεδριάσεις μόνο με την πλειοψηφία.

Για να δικαιολογήσουν το έκτακτο της σύγκλισης επικαλούνται τις προθεσμίες για τις θέσεις στους παιδικούς σταθμούς. ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΗΛΑΔΗ που είναι γνωστό και πάγιο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τέτοια εποχή (και άργησαν) και τίποτα το έκτακτο δεν έχει.

Παράλληλα όμως "χώνουν" και μια υπόθεση που είναι από ό,τι λένε οι ίδιοι (δεν την έχουμε εξετάσει ακόμα) πολύ σοβαρή, με διεκδίκηση μεγάλης αποζημίωσης από τον Μαρινόπουλο από τον δήμο.

Αντιγράφουμε από την εισήγηση της διοίκησης προς το δημοτικό συμβούλιο:


"  ..... για την επίλυση του ανωτέρω ζητήματος απαιτούνται εξειδικευμένες νομικές γνώσεις και εμπειρία για τη διαχείρισή της. Πρόκειται για υπόθεση μέγιστης σημασίας για το Δήμο λόγω διακύβευσης των οικονομικών συμφερόντων του Δήμου, καθόσον σε περίπτωση ακύρωσης της προσβαλλόμενης απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Χαλανδρίου δύναται η προσφεύγουσα εταιρεία να αξιώσει σημαντική αποζημίωση λόγω μείωσης της φήμης και πελατείας της."

ΚΑΙ  ΒΑΖΟΥΝ τέτοιο θέμα, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ !!!

Χωρίς να προλάβουν οι δημοτικοί σύμβουλοι να ενημερωθούν σε βάθος και βέβαια να λείπουν όσοι έχουν κανονίσει άλλες δουλειές εκείνοι της ώρα.
Ορίστηκε λέει η δικάσιμος!
Η δικάσιμος ορίζεται μήνες πριν!

Αύριο θα μάθουμε τι είναι η υπόθεση. 
Πάντως πριν μερικούς μήνες ο δήμος έπαιρνε δωρεά λεωφορεία από την Μαρινόπουλος. Τώρα αυτή ζητάει "μεγάλη αποημίωση";

ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΕΔΩ;

ΡΟΥΣΣΟΣ - ΜΠΑΝΑΝΙΑ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΑΔΙΑΦΑΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΑΚΡΑΙΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:1. Λήψη απόφασης για τον Καθορισμό Δυναμικότητας των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής (Παιδικοί Σταθμοί) του Δήμου Χαλανδρίου, στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής 2016-2017».

2. Έγκριση υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2016–2017».

3. Έγκριση αμοιβής του δικηγόρου Αθηνών, κ. Δημητράκη Ιωάννη, Πλατεία Ομονοίας 12, με Α.Μ.Δ.Σ.Α. 31361, για την εκπροσώπηση του Δήμου Χαλανδρίου κατά την εκδίκαση της προσφυγής της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» (παρ. 3 του άρθρου 281 του Ν.3463/06).

Η έκτακτη Συνεδρίαση κρίνεται απαραίτητη λόγω των προθεσμιών που θέτει η Ε.Ε.Τ.Α.Α. για την υποβολή αίτησης συμμετοχής εκ μέρους του Δήμου, ένταξης στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2016–2017». Για τον ανωτέρω λόγο εισάγονται προς συζήτηση της έκτακτης συνεδρίασης το 1ο και 2ο θέμα.

Το 3ο θέμα που αφορά αμοιβή δικηγόρου κρίνεται επείγον λόγω ορισμού της δικασίμου την 6η Ιουλίου 2016.

Τρομερές και πρωτοφανείς καταγγελίες του παραγωγού της μπύρας Βεργίνα: Οι πολυεθνικές θέλουν να με εξοντώσουν! [VIDEO]


Σε πολύ σημαντικές καταγγελίες προέβη ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Ζυθοποιΐας Μακεδονίας-Θράκης (παράγει τη γνωστή μπύρα "Βεργίνα") στη Βουλή των Ελλήνων αναφορικά με τις πρακτικές δύο πολυεθνικών και τα μέσα που μεταχειρίστηκαν ώστε να εκφοβίσουν τους Έλληνες παραγωγούς.

Οι καταγγελίες αυτές ακόμη περιμένουν τη διερεύνισή τους από το μακρινό 2001!

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Πολιτόπουλος:

«Αν δεν είχα την υποστήριξη των άλλων εταιρειών που έχει η οικογένειά μου στη Νέα Υόρκη θα είχα κλείσει. Αν δεν ήμουν νέος δεν θα είχα αντέξει. Το να μπεις στον πόλεμο, ο οποίος περιλαμβάνει σκάσιμο ελαστικών, κόψιμο φρένων, κάψιμο φορτηγών, απειλών κατά της ζωή μου, κατά των συναδέλφων εμπόρων, αυτά όλα βρίσκονται στην επιτροπή ανταγωνισμού, στην οποία εκκρεμούν από το 2001!»ΕΛΕΝΗ ΔΕΣΙΩΤΟΥ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το εξής: το 2008 όταν άνοιξα το δεύτερο μαγαζί μου υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Χαλάνδρι (ένα καφέ απέναντι από το δημαρχείο) θεώρησα (με αφέλεια προφανώς ) σωστό να γραφτωώ στον σύλλογο που φαντάστηκα ότι υπάρχει και ανήκω αφού ρώταγα, ρώταγα, ρώταγα και κανένας δεν ήξερε να με κατατοπίσει απευθύνθηκα στον τότε πρόεδρο εμπορικού συλλόγου ο οποίος μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να γραφτώ εκεί όντας άλλο αντικείμενο ξαναρωτώντας, ρωτώντας έφτασα να μιλήσω με έναν εκπρόσωπο των μαγαζιών της Θεσσαλονίκης(!!!!) ο οποίος με ενημέρωσε ότι ανήκω τελικά στους καφεστειάτορες Δροσιας(!!!).

Τους τηλεφώνησα λοιπόν και πέρασαν, γράφτηκα, πλήρωσα την συνδρομή μου μου έδωσαν και ένα περιοδικό και έκτοτε δεν τους ξαναείδα ποτέ! Λογικό!

Το 2011 και μετά από την απότομη άνοδο σε καινούργιες άδειες για μαγαζιά υγειονομικού που αυξανοτανε σε υπερβολικούς ρυθμούς έγινε ξαφνικά έξω από το δημαρχείο και άρα έξω από το μαγαζί μου μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας του εμπορικού συλλόγου και καταστηματαρχών που φοβόντουσαν ότι τα μαγαζιά τους θα κλείσουμε και θα γίνουν όλα μπαρ..σαν βροντάκηδες και φουρτουνάκηδες ένα πράγμα, με τους μεν να υποστηρίζουν ότι φταίνε όσοι ανοίγουν και τους δε να υποστηρίζουν ότι δημιουργούν επιχειρείν σε ήδη κλειστά μαγαζιά και φυσικά το δήμο να προσπαθεί να τα έχει καλά με όλες τις πλευρές.

Φυσικα τον εμπορικό σύλλογο τότε δεν τον ενοχλούσαν οι κοινωνικές εκδηλώσεις για την τόνωση της αγοράς που δημιουργούσαν σε συνεργασία με τον δημο ο εμπορικός σύλλογος και οι ιδιοκτήτες υγειονομικού του πεζόδρομου (και για να μην παρεξηγηθούν οι αγαπητοί συνάδελφοι καλα κάνανε από την πλευρά τους.
Ο δήμος όμως όφειλε να γνωρίζει ότι τόνωση στα μαγαζιά τους δεν θέλανε μόνο όσοι είχανε καφέ στο κέντρο...).
Κάπου εκεί άρχισα να σκέφτομαι ότι η δημιουργία ενός συλλόγου γινότανε όλο και πιο επιτακτική ανάγκη...

Κάποια στιγμή ενημερώθηκα ότι τελικά δημιουργήθηκε - άγνωστο σε μένα το πότε αφού ποτέ δεν ενημερωθηκα η καλέστηκα η δεν ξέρω κι εγώ τι..  πώς γινονται αυτές οι εκλογές, ποιος καλεί, ποιος ενημερώνει, πως εκλέγεσαι.....

Σήμερα λοιπόν επιτΈλους ανακΆλυψα το πώς!!!

Αφού στο πρωινό μαγαζί μου υγειονομικού ενδιαφέροντος πέρασε κάποιος στις 21.30 το βράδυ (τυχαάα είχα ανοίξει σήμερα για μια συνάντηση) αφήνοντας ένα χαρτί σε έναν πελάτη μου που είχε την καλοσύνη να μου το δώσει στις 22.30 που έφυγε και έγραφε ότι την Τεταρτη 29 Ιουνίου έχουμε εκλογες στις 13.00 στο ΚΕΠ, η συμμετοχή όλων κρίνετε απαραίτητη (ΧΑΧΑΧΑ) και ότι παρακαλούνται οι υποψήφιοι να να υποβάλλουν την συμμετοχη τους μέχρι την Δευτερα 27 Ιουνιου!!!

Σημερα δηλαδ΄ή!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Η Ελένη τελικά είναι υποψήφια - πρόκανε να βάλει υποψηφιότητα. 
Αυτά που λέει είβαι ΣΟΒΑΡΑ. Πολύ σοβαρά. Δεν έχουν να κάνουν με τας εκλογάς στον Σύλλογο.
Έχουν ουρές μεγάλες.
Μετά την Τετάρτη θα σχολιάσουμε αναλυτικά αυτά που λέει. 
Τώρα είναι υποψήφια και απλά καλούμε να ψηφιστεί για να υπάρχουν και φωνές εκτός των συμφωνιών κορυφής ..... (σταματάω μέχρι την Τετάρτη).

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ 3Α και ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ

Ένα βαθύ πηγάδι άνοιξε στην γωνία Θρασυβούλου με την Διονύσου.
Μιλάμε για καθίζηση κανένα μέτρο.
Η ποιότητα των δημοσίων έργων του Αεικίνητου!
Ο δρόμος είχε συντηρηθεί προεκλογικά - το 2014 - (ε βέβαια, πότε θέλετε, μόνο προεκλογικά βουλώνει καμιά τρύπα σε αυτή την χώρα) από τον Κουράση.

Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία.

θα οργανώσουμε μαι παράσταση Θεάτρου Σκιών με τίτλο "Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ" και θα σας καλέσουμε αντί εισιτηρίου να φέρετε 3Α και ασφαλτικό να βουλώσουμε την τρύπα.

Για χορηγό επικοινωνίας συζητάμε με δύο επιχειρήσεις, μία ελαστικών αυτοκινήτων και ένα συνεργείο αμορτισέρ που μας λένε ότι για κάθε μήνα που θα περνάει χωρίς να κλείνει η τρύπα θα μας προσφέρουν φιλοξενία ενός μπάνερ για την παράσταση στο site τους.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ?

του Γ. Παπιδά
Την ώρα που η Βρετανία άνοιξα την πόρτα του φρενοκομείου και βγήκε και που και άλλες χώρες της ΕΕ ετοιμάζονται να το κάνουν , εδώ στην τραγικη Ελλάδα, την πλέον ταλαιπωρημένη και καθημαγμένη χώρα της ΕΕ δεν κουνιέται φύλο!

Η ηγεσία του τόπου όχι μόνο δεν έχει σχέδιο β εξόδου αλλά συντάσσεται φανατικά πίσω από τους νεοναζί του Βερολίνου και των Βρυξελλών εξαργυρώνοντας την παραμονή της στην εξουσία με μέτρα εξόντωσης του λαού!


Τι ψέλλισε ο ψευτοαριστερός μας? Ευχολόγια και παπάρες μάντολες...


Για την ταμπακιέρα ούτε κουβέντα...

Πού είναι βρε "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" του καναπέως η εναλλακτική λύση για την σωτηρία της χώρας και την έξοδο από το φρενοκομείο της ΕΕ?Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Εμείς εδώ οι αριστεροδεξιοι ασχολιόμαστε με την αναθεώρηση του συντάγματος και του εκλογικού νόμου! 

Είναι σαν να είσαι στον Τιτανικό να βουλιάζει το πλοίο και εσύ να αισθάνεσαι τυχερός που έχεις καμπίνα πολυτελείας... 

Τοσο πολύ έχουμε βυθιστεί στην σαπίλα του ευρωσυστήματος...

Απολαμβάνουμε την  καμπίνα του πρωθυπουργού στο πλοίο Ελλάς που βυθίζεται!!

Μπράβο Αλέξη!!

Δυστυχώς φιλοι μου δεν υπάρχει ΗΓΕΤΗΣ!!!


Κανένας από τους θλιβερούς κομπάρσους του πολιτικού καραγκιόζ μπερντέ δεν έχει ούτε το ανάστημα, ούτε τον λόγο αλλά ούτε και το σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την δίνη της καταστροφής που την έχουν φέρει το ΔΝΤ και η ΕΕ.

Μικροι ηγετίσκοι διαχειριστές μικρομάγαζων πολιτικής μπουρδολογίας και ανούσιου βερμπαλισμού διαχειρ'ιζονται τις τύχες μας σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο!!

Η μόνη μας ελπίδα παραμένει η αυτοδιάλυση του φασιστικού μορφώματος εκ των έσω και με πρωτοβουλίες άλλων λαών!


Εμείς εδω θα μείνουμε πιστοί κρατώντας τα εξαπτέρυγα και τις εικόνες της Μέρκελ , του Ολάντ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!!

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΓΙΑ
 

ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΔΩ:

http://www.mekea.org/διακήρυξη

Παρακαλούμε να δημοσιεύσετε/διαδώσετε όπως μπορείτε!